Panagioths Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Οι κεραίες είτε 2G,3G,4G έχουν την ίδια κωδική ονομασία!Αυτό για να το ξεχωρίσεις ή θα το δείς με netmonitor ή το κάθε αρχείο που υπάρχει για τις κεραίες και την άδεα που έχουν πάρει! netmonitor σε Android όμως παίζει; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 netmonitor σε Android όμως παίζει; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.parizene.netmonitor Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hameleon Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Υπάρχει και καλύτερο πρόγραμμα για όποιον θέλει να δοκιμάσει: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gyokovsolutions.gnettracklite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Θα τα δοκιμάσω και τα 2. Ευχαριστώ παιδιά! :D Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Αν θέλει κάποιος και το αρχειάκι το οποίο κάθησα και το έκανα μόνος μου με τις κεραίες της cosmote για το πρόγραμμα netmonitor και όσα παίρνουν αρχείο .clf όλης της Ελλάδος μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου με pm Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Οι κεραίες είτε 2G,3G,4G έχουν την ίδια κωδική ονομασία!Αυτό για να το ξεχωρίσεις ή θα το δείς με netmonitor ή το κάθε αρχείο που υπάρχει για τις κεραίες και την άδεα που έχουν πάρει! το ξέρω απλά βαριέμαι να ανοίγω το pdf .... :lol: Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Θα τα δοκιμάσω και τα 2. Ευχαριστώ παιδιά! :D Βλέπω σου αρέσουν κατι τέτοια ''παιχνιδάκια'' κύριε Παναγιώτη Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Βλέπω σου αρέσουν κατι τέτοια ''παιχνιδάκια'' κύριε Παναγιώτη Όσο έχουμε ακόμα android ας δούμε τι παίζει στην πόλη μας γιατί παρατήρησα απο το keraies.eett.gr οτι η VF έχει πιο πολλές από την Κοσμοτέ και ανησυχώ.... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 το keraies.eett.gr δεν είναι βολικό. Κάποια έγραφα είναι παλαιά και ενώ εκπέμπει από εκεί LTE λένε μόνο 3g 900Μhz Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 εγω μιλαω για το οτι δειχνει ποιες κεραιες ειναι που επανω στον χαρτη και διευθυνσεις, δεν λεει αυτα που λες στον χαρτη δεν ξερω που τα ειδες. Η σελιδα εγινε τωρα, μηπως μιλας για καποια αλλη σελιδα μεσα στην ΕΕΤΤ? οσες κεραιες δεν αναγραφονται σημαινει οτι ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ! http://keraies.eett.gr/anazhthshMap.php εδω δες αυτο λεω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Ότι μου βγάζει το netmonitor τότε αφορά κεραίες παράνομες... :lol: Τουλάχιστον σε ακτίνα 250-500 μέτρων από το σπίτι μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 ε ολες παρανομες ειναι εκει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Τι να πω. Σε ακτίνα μέχρι 750 μέτρων βρήκα 4-5 Cosmote. Το πρωί πηγαίνοντας το σκύλο μου βόλτα πέρασα και από τις 2 με το netmonitor ανοιχτό. Ποτέ δεν έπιανε από εκεί, αλλά 4-5 εντελώς διαφορετικές από αυτές που βγάζει στο site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Θα το βαλω και εγω να τσεκαρω στο εξοχικο που δεν εχω πολυ καλο σημα εκει, εδω εχω και 4G σημερα δοκιμασα το νεο μου στικακι....:happy: μια κεραια που βρηκα στο site αλλα και στο street view μαπα ειναι μικρη κοντη και ανυμπορη....:lol::lol::lol: στο τελος με βλεπω με κανα repeater με εξωτερικη κεραια ή feeder για δορυφορικο πιατο 80αρι και εχω και ενα που καθεται! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Εκεινο το κομματι ΒΟΑΚρητης και ΝΟΑΚρητης το εχει υποψη της η Cosmote καθολου; ή θεωρει οτι στην εθνικη οδο επειδη απαγορευεται να μιλαμε στο αυτοκινητο μεσα δε θελουμε και σημα στο κινητο μας; Για να ξερουμε δηλαδη! :mad: Επισης ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ με την ενημερωση για να κανω τους λογαριασμους μου ηλεκτρονικους και paperless κουκλιτσα μου! Αφου παλι θα πρεπει να τους τυπωσω για να τους βαλω στα εξοδα της επιχειρησης μου. Βρε τι κακο με σας και με τον ΟΤΕ σας ελεος δηλαδη, ποσες φορες πρεπει να σας το πω;;;;; :mad: Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Εκεινο το κομματι ΒΟΑΚρητης και ΝΟΑΚρητης το εχει υποψη της η Cosmote καθολου; ή θεωρει οτι στην εθνικη οδο επειδη απαγορευεται να μιλαμε στο αυτοκινητο μεσα δε θελουμε και σημα στο κινητο μας; Για να ξερουμε δηλαδη! :mad: Επισης ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ με την ενημερωση για να κανω τους λογαριασμους μου ηλεκτρονικους και paperless κουκλιτσα μου! Αφου παλι θα πρεπει να τους τυπωσω για να τους βαλω στα εξοδα της επιχειρησης μου. Βρε τι κακο με σας και με τον ΟΤΕ σας ελεος δηλαδη, ποσες φορες πρεπει να σας το πω;;;;; :mad: Και εγώ που νόμιζα ότι μόνο η cote είχε κάλυψη σε εκείνα τα σημεία. Οι άλλες πιάνουν ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Και εγώ που νόμιζα ότι μόνο η cote είχε κάλυψη σε εκείνα τα σημεία. Οι άλλες πιάνουν ; Πολυ καλυτερα απ την cosmote παντως Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Πολυ καλυτερα απ την cosmote παντως Σε ποια σημεια ρε φιλε γιατι και γω vodafone εχω και η γυναικα μου κοσμοτε και μονο αυτη εχει σημα 4G 3G στα βουνα και στα λαγκαδια οταν εγω ειμαι ακομα με edge. Test Date: 19 Σεπ 2015 18:32 Download: 1.68 Mbps Upload: 2.50 Mbps http://maps.google.com/map...8878,25.027534 http://www.speedtest.net/m...t/i/1376031622 Η Κοσμοτε εχει στον ΒΟΑΚ πολυ καλυτερη καλυψη ακομα και στα δυσκολα σημεια περαμα στις στροφες μετα την σκεπαστη.. εκει αν εχεις vodafone εισαι μονο με 2G .Καλα για τους καθετους αξονες που ενωνουν ΒΟΑΚ με ΝΟΑΚ... αστο χαωδης η διαφορα και με αποδειξεις .Βαλε να δεις καταρχην ποσες κεραιες εχει η μια και η αλλη στην ΕΟ Ηρακλειου Μοιρων. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 (edited) Καλά είναι πραγματικά για γέλια αυτο που γίνεται σ' αυτό το νήμα! Χωρίς να είναι βέβαια η τέλεια παντου, πάρτε το χαμπάρι οτι η κάλυψη και γενικότερα το δίκτυο της Cosmote ειναι πλεον πολύ μπροστά, με διαφορά. Απο εκεί και μετά, μονον γέλιο προκαλούν οι προσπάθειες που γίνονται να αποδείξουν το αντίθετο. Και μάλιστα πολλες φορές με χοντροειδεστατα ψέματα και ανακρίβειες! Τα print screen ομως δεν αμφισβητουνται με τιποτα! Και είναι πολλα! Παρα πολλα! Edited September 27, 2015 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΛΛΑΞΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ SPOTIFY βρε παιδιά η ΚΟΤΕ κατάργησε το δωρεάν streaming για τους premium users της ή μου φαίνεται;; (τι να τα κάνω τα 500 Mb δωρεάν streaming; ούτε για ζήτω δεν φτάνουν). αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε ... ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ :O :mad: :worry: ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΚΡΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΛΛΑΞΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ SPOTIFY βρε παιδιά η ΚΟΤΕ κατάργησε το δωρεάν streaming για τους premium users της ή μου φαίνεται;; (τι να τα κάνω τα 500 Mb δωρεάν streaming; ούτε για ζήτω δεν φτάνουν). αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε ... ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ :O :mad: :worry: ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΚΡΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Πάλι καλά που δεν ζητάνε και 5 ευρώ για τα 500mbyte. Και είναι μόνο η αρχή από ότι φαίνεται. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Είναι τραγικοί οι άνθρωποι. Άλλαξαν από 1/8 το δωρεάν streaming χωρίς καμία προειδοποίηση και ενημέρωση σε κανέναν μας. Τραγικοί! Ούτε ένα αυτοματοποιημένο σμσ δεν έστειλαν.... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Είναι τραγικοί οι άνθρωποι. Άλλαξαν από 1/8 το δωρεάν streaming χωρίς καμία προειδοποίηση και ενημέρωση σε κανέναν μας. Τραγικοί! Ούτε ένα αυτοματοποιημένο σμσ δεν έστειλαν.... Δεν έχει πραγματικό νόημα να είσαι premium user πια μέσω Κοσμοτε, με βλέπω χαλαρά να μεταπηδώ στο TIDAL με αποδεδειγμενη διαφορά στην ποιότητα ήχου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Πραγματικά ντροπή η κατάργηση του δωρεάν απεριόριστου streaming. Εγώ έχω κόψει τη συνδρομή εδώ και 1,5 χρόνο περίπου (δεν είχε όλη μου τη μουσική) αλλά δεν παύει να είναι εξοργιστικό και παράλληλα λόγος να μην σκεφτώ να ξαναπληρώσω. Τα μόνα + πλέον το 2€/μήνα κέρδος (σε σχέση με το να μην κάνεις την συνδρομή μέσω cosmote) και τα 500mb που απ' το ολότελα καλή και η Παναγιώταινα). Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 (edited) Καλησπερα κι από μένα, πήρα χθες καινούργια συγκευή lg g flex 2 και είμαι πολύ ευχαριστημένος, αλλά σήμερα έχει γίνει ένα κουλό, που δεν φταίει η συσκευή μάλλον. Εξηγούμαι: έχω κοσμοκάρτα, είχα κανονικά ίντερνετ 4g, έβαλα μια αλλη κάρτα σιμ, της wind συγκεκριμένα, να δοκιμάσω αυτό με το 1 γίγα δώρο, και μετά ξαναέβαλα την κάρτα της κοσμοτέ και δεν πιάνει ίντερνετ από το δίκτυο, μόνο wifi. Με τη wind κανονικά όσες φορές βάλω την κάρτα. Έχει συμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο σε κανέναν άλλο με άλλη συσκευή έστω;; Edit: ακυρο, το βρηκα. Επαιξα λιγο με τις ρυθμισεις του apn Edited October 7, 2015 by alexgiak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts