cicilianos Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Aκουω συνεχως νεες κεραιες και νεες περιοχες και τριβω τα χεραι μου!Μπραβο στις εταιριες αν ολα αυτα ειναι αληθεια!! Επιβεβαιωνω με τη σειρα μου πως στο λιμανι της Καβαλας σημα 3g εχουν μονο η Κοσμοτε και η Βονταφον:) Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tp Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 Πήγα μια βόλτα από Δράμα - Καβάλα. Η Cosmote είχε σχεδόν σε όλο τον δρόμο 3G και σε χωριά μέσα... Φτάνω στο Νοσοκομείο της Καβάλας... cosmote μόνο σήμα 3G... Μετά από λίγη ώρα κατεβαίνω στην παραλία (λιμάνι), vodafone - Cosmote μόνο 3G, πού είναι η ΤΙΜ;;;; kai serres na erxosoun h cosmote exei full shma 3G! wraia giati apo serres paw drama kavala klp tha exw 3G apo cosmote!! mia xara!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 Και τι θα το κανεις εν κινηση; :) Τεσπα πολυ καλη φαση........!!Αλλα να το προωθουσε και λιγακι η ρημαδα η Κοτε!Δωστε ρε ΛΑΜΟΓΙΑ στον κοσμο μια ταριφα φλατ της προκοπης!Δωστε ασωτα κιλομπαιτς!! Και ας δωσουν καλες τιμες στις βιντεοκλησεις !!!!Ποτε?ποτε?ΠΟΤΕ! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 μία συμβουλή...Μη βλέπετε μόνο το σήμα,χρησιμοποιείστε το κινητό σας για να είστε σίγουροι ότι έχει πραγματικά σήμα,πιο απλά κάντε μια κλήση κλειδωμένη στο δίκτυο 3g.Σας το λέω αυτό γιατί την έπαθα και με τις τρεις καλές μας εταιρίες.όταν είχε έρθει ένας φίλος μου με Ζ1010 + vodafone καλοκαίρι 2004 στο εξοχικό μου στο Πήλιο είχα δει Cosmote 3g+TIM 3g στην αναζήτηση δικτύων.Πρόσφατα απέκτησα το LG U8210 κάνω αναζήτηση,βρίσκω και τις τρεις.Βλέπω ΤΙΜ 5/5 στο 3g αλλά συνειδητοποίησα ότι απείχα αρκετά μακριά για να συνδεθώ:X (βασικά στον εξοπλισμό της ΤΙΜ ο περιορισμός από ότι μου είπαν και στο forum της είναι τα 20ΚΜ) έτσι λοιπόν 5/5 και νεκρό...Η cosmote 3/5 και νεκρό,vodafone το ίδιο:confused: έτσι όπου έχετε σήμα κάνετε και μία κλήση να δείτε αν λειτουργεί.Δεν αμφιβάλλω ότι η cosmote άρχισε να βάζει επαρχιακά σταθμούς 3g αλλά βρε παιδιά εδώ δεν υπάρχει ακόμα σε κάποιες πόλεις καθόλου,είναι δυνατόν να έβαλε σε χωριά;;;:blink: cicilianos,πιστεύω τουλάχιστον ότι η Ε.Ο. πρέπει να καλυφθεί,είναι must.Γιατί,εν κινήσει δε χρησιμεύει το 3g;:O Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 Nai file mou sumfwnos!Alla anaferthika sto thema mono kai mono gia na paraponethw gia tis times! Epishs de ksexnw thn xwrhtikothta kai to tromero katharo shma tou 3g;) Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Η cosmote ενεργοποιησε και στην Αλεξανδρουπολη 3G. Δεν γνωριζω ακομα αν ειναι διαθεσιμο για χρηση παντως το σημα υπαρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 τωρα??!!!!!Η Βοντα εχει εκει πανω 3g εδω και 1.5 χρονο νομιζω! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 ρε παιδια internet over 3G στα καρτοκινητα υποστηριζει η COSMOTE? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 τωρα??!!!!!Η Βοντα εχει εκει πανω 3g εδω και 1.5 χρονο νομιζω! Εδω "νομιζω" μιλαμε για το 3G της Cosmote και δεν συγκρινουμε εταιριες. Η voda ειναι πιο μπροστα γενικα <<εδώ πάνω>> απο τις αλλες 2! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 τωρα??!!!!!Η Βοντα εχει εκει πανω 3g εδω και 1.5 χρονο νομιζω! το θέμα δεν είναι πότε το βάζεις αλλά όταν το βάζεις πως λειτουργεί,εγώ αυτό πιστεύω φίλε...Και παντού να πιάνει μια εταιρία αν έχει προβλήματα τι να το κάνεις(είναι λίγο καρφωτή αλλά δε πειράζει) :!: Από εκεί και πέρα μου κάνει εντύπωση που η cosmote έχει 3g ως και σε κάποια χωριά του Ν.Τρικάλων(όπως και όλες οι εταιρίες) που έχουν οπτική επαφή με την πόλη των Τρικάλων ενώ στο Ν.Καρδίτσας βρίσκεις 3g σε βουνοκορφές που σπάνια λειτουργεί...Φτύσιμο:p Έχω την πεποίθηση ότι όταν λειτουργήσει στο 3g στο Ν.Καρδίτσας θα λειτουργήσει σωστά και όχι όπως στο Βόλο που υπάρχει κάλυψη και δεν αποδίδει...Εξάλλου έχω προσέξει ότι ο καινούργιος εξοπλισμός της cosmote δουλεύει πολύ καλύτερα από τον παλιό,αλήθεια ericsson παίρνει ακόμη;:worry: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 το θέμα δεν είναι πότε το βάζεις αλλά όταν το βάζεις πως λειτουργεί,εγώ αυτό πιστεύω φίλε...Και παντού να πιάνει μια εταιρία αν έχει προβλήματα τι να το κάνεις(είναι λίγο καρφωτή αλλά δε πειράζει) :!: Mixtri μια χαρα δουλευε και δουλευει το 3G εδω. Αλλωστε μην ξεχνας οτι οταν σου ειπα πριν απο 1 χρονο περιπου οτι εκανα την πρωτη δοκιμαστικη βιντεο κληση εσυ εβλεπες 3G με το κυαλι... Υπηρχε και ενα thread που λεγοταν 3g club! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Mixtri μια χαρα δουλευε και δουλευει το 3G εδω. Αλλωστε μην ξεχνας οτι οταν σου ειπα πριν απο 1 χρονο περιπου οτι εκανα την πρωτη δοκιμαστικη βιντεο κληση εσυ εβλεπες 3G με το κυαλι... you think so...:cool: όταν είδα 3g Φεβρουάριο 2004 στο Βόλο μάλλον το αντίθετο γινόταν:p Απλά πιστεύω ότι όταν γίνεται κάτι σωστά παίρνει χρόνο.Τα δίκτυα δε χτίζονται από τη μία μέρα στην άλλη αλλά με πρόβλεψη:O Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 you think so...:cool: όταν είδα 3g Φεβρουάριο 2004 στο Βόλο μάλλον το αντίθετο γινόταν:p Απλά πιστεύω ότι όταν γίνεται κάτι σωστά παίρνει χρόνο.Τα δίκτυα δε χτίζονται από τη μία μέρα στην άλλη αλλά με πρόβλεψη:O Oντως θελει σωστη μελετη και οργανωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. April 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2006 μια ερωτησουλα παιδια μηπως ξερετε ποτε θα βγει κοσμοκαρτα 3g?σορυ αν απαντηθηκε αλλα με μια ματια δεν το ειδα :) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. April 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2006 μια ερωτησουλα παιδια μηπως ξερετε ποτε θα βγει κοσμοκαρτα 3g?σορυ αν απαντηθηκε αλλα με μια ματια δεν το ειδα :) Υπάρχει cosmokarta 3G. Για να το ενεργοποιήσεις θα πρέπει πρώτα να κάνεις σε κάποιο κατάστημα (π.χ Γερμανός , oteshop κ.λ.π) αλλαγή κάρτας SIM ώστε να πάρεις τη USIM (μόνο με αυτή μπορείς να χρησιμοποείς το 3G network της Cosmote) κρατώντας φυσικά το ίδιο νούμερο. Με την αλλαγή κάρτας θα ενεργοποιηθεί και το 3G στη γραμμή σου. Η αντικατάσταση κοστίζει 10-15 ευρώ. Καλύτερα πάρε στο 1313 να σου πουν αν χρειάζεται μαζί κάποιο δικαιολογητικό (κωδικός χρήστη ή ταυτότητα). Σε έναν φίλο μου του είχαν ζητήσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2006 Καλύτερα πάρε στο 1313 να σου πουν αν χρειάζεται μαζί κάποιο δικαιολογητικό (κωδικός χρήστη ή ταυτότητα). Σε έναν φίλο μου του είχαν ζητήσει... και σε εμένα χρειάστηκε γιατί είχα την παλιά την cosmokarta με τα στοιχεία μου.Μου ζήτησαν μόνο ταυτότητα βασικά...Μου είπαν για κωδικό χρήστη αλλά πήραν την απάντησή τους:p Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. April 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2006 ευχαριστω πολυ παιδια ειστε πολυ γρυγοροι θα παω την τριτη να το κανω!:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 ευχαριστω πολυ παιδια ειστε πολυ γρυγοροι θα παω την τριτη να το κανω!:) να συνδεσεις το λαπτοπ με το κινητο και την cosmokarta 3G για να συνδεθεις στο ιντερνετ γινεται? internet over 3G δηλαδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 Αυτό είναι ένα καλό ερώτημα για το cc.. Κρίνοντας από την αντίστοιχη εμπειρία με συμβόλαιο κοσμοτέ, πρέπει να είναι ό,τι καλύτερο αν δίνεται. Και θα μπορείς να σταματήσεις πχ στα 10 ευρώ, διότι με το συμβόλαιο παρασύρεσαι! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 να συνδεσεις το λαπτοπ με το κινητο και την cosmokarta 3G για να συνδεθεις στο ιντερνετ γινεται? internet over 3G δηλαδη Έχει προγραμματιστεί για τη 2η φάση... :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 Έχει προγραμματιστεί για τη 2η φάση... :shifty: δηλαδη ποτε περιπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 δηλαδη ποτε περιπου? Δεν ξέρω πότε θα είναι η 2η φάση... Μόνο το marketing της Cosmote ξέρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 Στην Κω ξέρετε εαν υπάρχει 3G? Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 Στην Κω ξέρετε εαν υπάρχει 3G? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1328289#post1328289 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platonas Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Παιδια μια ερωτηση....πηρα απο οτε-σοπ το 6680 με την επιδοτηση που ειχα και κρατησα την sim που ειχα...τωρα αν θελω 3g sim θα πρεπει να πληρωσω τα 15 euro η οχι ? Γιατι καπου ακουσα οτι αν παρεις 3g συσκευη δεν πληρωνεις την αλλαγη της sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts