Jump to content

platonas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    148
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About platonas

  • Ημ. Γέννησης 09/02/1982

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

platonas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Δεν αντιλεγω , ουτε υποστηριζω οτι η αγνοια απαλλασει τον πωλητη απο ευθυνες.Απλα τονιζω οτι δεν υπαρχει παντα δολος , μια που θα μπορουσε ανετα στην περιπτωση του πωλητη να ηταν ο φιλος μου !!!!!
  2. Αγορασαμε με διαφορα 15 μερες εγω και ενας φιλος μου το note 4c . Σε εξοδους μας κτλ , λογο οτι το κινητο ηταν το ιδιο , δεν ασχοληθηκαμε ο ενας με του αλλου (περα απο θηκες και κανα wallpaper) . Η αγορες εγιναν καλοκαιρι(αρχες) του 2015 , και πριν απο 1 μηνα, που εβλεπε κατι στο κινητο μου παιρνει χαμπαρι οτι στη δικια του οθονη το ασπρο χρωμα κιτρινιζει ενω σε εμενα ειναι....ασπρο.Πηγε αντιπροσωπια και την επομενη το πηρε με καινουρια οθονη και ολα οκ . Το παλικαρι ειχε 1 χρονο σχεδον το κινητο και νομιζε οτι ετσι ειναι η οθονη στα νοτε.
  3. Εγω εκανα επαναφορα πριν την αναβαθμιση και δεν εχω κανενα προβλημα.
  4. Καλησπέρα. Περιμενω απάντηση σου. Ευχαριστώ.
  5. φιλε μου υπαρχουν οδηγιες στο 1ο post για ολους τους συνδιασμους. Επισης στα win 8 νομιζω υπαρχει προβλημα .
  6. Για να λυθουν ολα δυστηχως θα πρεπει να περασεις μια πιο καινουρια ρομ. Και εγω οταν το πηρα ειχε software θεματα το κινητο,ουτε playstore εμπαινε κανονικα.και στα update εκανε το ιδιο που κανει κ σε εσενα.Περασα την επομενη (που ειχε βγει τοτε) απο το pc και εφτιαξαν ολα.
  7. Στο ebay και σε μερικα μαγαζια (ακομα κ ελληνικα) τα δινουν ολα οσο θελουν.Εγω πηρα το κ910 290 ευρω περιπου,μερικους μηνες μετα το πετυχα σε ebay , αλλα κ σε ελληνικο μαγαζι 450 ευρω!!
  8. Φιλε μου , μερικα καταστηματα στις κοβουν δωρεαν αλλα θελει να πας απο καταστημα σε καταστημα μεχρι να τους πετυχεις ,ενω μερικοι κοβουν μονο των εταιριων που εχουν. Σε καταστημα wind μου ειπαν οτι την κοβουν δωρεαν αν ειναι wind αλλα αν δεν ειναι δεν την κοβουν καθολου!! Εχω 1 cosmo και 1 voda οποτε δεν με εξυπηρετησαν. Τελικα ενα μαγαζι στα καμινια μου εκοψε κ τις 2 χωρις χρεωση και χωρις προβληματα αν κ η cosmote ειναι αρκετα παλια.
×
×
  • Create New...