kospilot1 Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Το προβλημα λυθηκε τουλαχιστον σε μενα , μετα απο πειραματισμους , μολις εκανα uninstall το iPhoneDelivery. Κοινο σημειο με 3g & 3gs : δεν εχω iPhoneDelivery αυτο ηταν τελικα...να το εκανες το post δυο ωριτσες νωριτερα θα το γλυτωνα το restore στο 3g...τουλαχιστο γλυτωσα το 2g...thanks:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Εγώ έχω και iphonedelivery και δεν έχω πρόβλημα...Είμαι με jailbreak με την πρώτη έκδοση του blackrain Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 το iphonedelivery σου δουλευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Κανονικότατα!!! Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 εμενα στην αρχη μου δουλευε και καποια στιγμη σταματησε...απο το official repo το περασες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Από iphonedelivery.advinux.fr/cydia/ Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Και σε μενα αυτο(iphonedelivery)εφταιγε!Ευτυχως γλυτωσα το restore:lol:Εχω το 3gs με jb blackra1n Το ξαναβαλα τελικα,γιατι προτιμω να εχω αναφορα μηνυματος κι ας μη δουλευει σωστα το itunes:!::p Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Και σε μενα αυτο(iphonedelivery)εφταιγε!Ευτυχως γλυτωσα το restore:lol:Εχω το 3gs με jb blackra1n Το ξαναβαλα τελικα,γιατι προτιμω να εχω αναφορα μηνυματος κι ας μη δουλευει σωστα το itunes:!::p Καλημερα ! Τουλαχιστον βρηκαμε τι εφταιγε ,γιατι το restore δεν ηταν στα αμεσα σχεδια μου :O Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazo Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Μετά το restore (3Gs 3.1.2 με custom ipsw) και την εγκατάσταση του iphonedelivery, όλα δείχνουν να δουλεύουν κανονικά. Δε πρόλαβα κι εγώ τη πληροφορία του @nervous και δε μπόρεσα να δοκιμάσω αν πράγματι έφταιγε αυτό. Του έχω όμως εμπιστοσύνη... :) :p Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Μετά το restore (3Gs 3.1.2 με custom ipsw) και την εγκατάσταση του iphonedelivery, όλα δείχνουν να δουλεύουν κανονικά. Δε πρόλαβα κι εγώ τη πληροφορία του @nervous και δε μπόρεσα να δοκιμάσω αν πράγματι έφταιγε αυτό. Του έχω όμως εμπιστοσύνη... :) :p τι εννοεις??οτι με εγκατεστημενο το iphonedelivery σου παιζει κανονικα το itunes?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Λοιπον,εκανα τον κοπο να κανω restore στην επισημη εκδοση(3.1.2)και ξανακανα jb με blackra1n RC3-πρωτα ειχα κανει με blackra1n-μπας και φτιαξει,αλλα το προβλημα παραμενει:mad:Τζαμπα ο κοπος...:p Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Λοιπον,εκανα τον κοπο να κανω restore στην επισημη εκδοση(3.1.2)και ξανακανα jb με blackra1n RC3-πρωτα ειχα κανει με blackra1n-μπας και φτιαξει,αλλα το προβλημα παραμενει:mad:Τζαμπα ο κοπος...:p Καλημερα ! :) Δηλαδη παλι το iphonedelivery δημιουργησε το προβλημα ετσι? Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 ο pazo πιο πανω λεει οτι ξαναεκανε και εβαλε το iphonedelivery και δεν εχει προβλημα...η μηπως καταλαβα λαθος??:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Εγώ είχα πρόβλημα γενικά με το internet, δεν έμπαινε πουθενά! Ούτε app store, ούτε πουθενά. Έβγαλα το iphone delivery και όλα οκ! Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazo Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 ο pazo πιο πανω λεει οτι ξαναεκανε και εβαλε το iphonedelivery και δεν εχει προβλημα...η μηπως καταλαβα λαθος??:worry: Καλά κατάλαβες. Έκανα restore με custom ipsw (3.1.2), εγκατέστησα ξανά το iphonedelivery και όλα δουλεύουν κανονικά, προς το παρόν... Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Καλά κατάλαβες. Έκανα restore με custom ipsw (3.1.2), εγκατέστησα ξανά το iphonedelivery και όλα δουλεύουν κανονικά, προς το παρόν... μολις δοκιμασα να κανω restore και εγω με custom ipsw (pwnage σε mac) και το πρωτο πραγμα που εγκατεστησα απο cydia ηταν το iphonedelivery και το προβλημα με το itunes παραμενει...δεν καταλαβαινω...σε αλλους παιζει με το delivery εγκατεστημενο και σε αλλους οχι???τι στο καλο πια???:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 μολις δοκιμασα να κανω restore και εγω με custom ipsw (pwnage σε mac) και το πρωτο πραγμα που εγκατεστησα απο cydia ηταν το iphonedelivery και το προβλημα με το itunes παραμενει...δεν καταλαβαινω...σε αλλους παιζει με το delivery εγκατεστημενο και σε αλλους οχι???τι στο καλο πια???:mad: Με 3G S και Custom ipsw Pwn, iphonedelivery χρόνια τώρα εγκατεστημένο,:p και παίζει μία χαρά το itunes!!!:D Αλλάζουν μία χαρά οι εικόνες και βλέπω κανονικά όλα τα albums cd, κτλ!!;) ΕΔΙΤ: Μόλις έλεγξα και το 2G, και εκεί κανένα πρόβλημα... Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazo Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 μολις δοκιμασα να κανω restore και εγω με custom ipsw (pwnage σε mac) και το πρωτο πραγμα που εγκατεστησα απο cydia ηταν το iphonedelivery και το προβλημα με το itunes παραμενει...δεν καταλαβαινω...σε αλλους παιζει με το delivery εγκατεστημενο και σε αλλους οχι???τι στο καλο πια???:mad: Δοκίμασε restore αφού πρώτα το βάλεις σε DFU mode. Δε ξέρω αν έχει και πολύ σημασία, αλλά δώσε και λίγο αέρα στο root partition (εγώ το έχω στο 1GB, στη custom που έφτιαξα). Επίσης, φύλαξε κάπου το τελευταίο backup του iTunes (στο mac) και κάνε το setup as a new phone. Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Δοκίμασε restore αφού πρώτα το βάλεις σε DFU mode. Δε ξέρω αν έχει και πολύ σημασία, αλλά δώσε και λίγο αέρα στο root partition (εγώ το έχω στο 1GB, στη custom που έφτιαξα). Επίσης, φύλαξε κάπου το τελευταίο backup του iTunes (στο mac) και κάνε το setup as a new phone. Δεν παίζει ρόλο αυτό και δεν είναι λογικό να το βάλει σε dfu mode νομίζω φίλε, θα του βγάλει σφάλμα το itunes... Kαι η custom έχει 1GB περίπου αν έχει βάλει μία συγκεκριμένη...:ninja: Σε 3G που την έβαλα με restore from backup, το iTunes παίζει μία χαρά.. Τι να πω pilot δεν χάνεις και τίποτα να το κάνεις.... Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazo Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Δεν παίζει ρόλο αυτό και δεν είναι λογικό να το βάλει σε dfu mode νομίζω φίλε, θα του βγάλει σφάλμα το itunes... Kαι η custom έχει 1GB περίπου αν έχει βάλει μία συγκεκριμένη...:ninja: Σε 3G που την έβαλα με restore from backup, το iTunes παίζει μία χαρά.. Τι να πω pilot δεν χάνεις και τίποτα να το κάνεις.... Κι εγώ εκτιμώ πως δεν έχει σημασία. Τα ίδια έκανα μ' εσένα και δουλεύουν όλα κανονικά (restore με custom, restore το backup κλπ). Αφού όμως στον kospilot δε δούλεψε, πρότεινα να πάρει πιο ...δραστικά μέτρα. :lol: Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Κι εγώ εκτιμώ πως δεν έχει σημασία. Τα ίδια έκανα μ' εσένα και δουλεύουν όλα κανονικά (restore με custom, restore το backup κλπ). Αφού όμως στον kospilot δε δούλεψε, πρότεινα να πάρει πιο ...δραστικά μέτρα. :lol: Πολλά μέτρα πρέπει να πάρει ο πιλότος μας, δεν τον πάει με τίποτα.....:p Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Καλημερα ! :) Δηλαδη παλι το iphonedelivery δημιουργησε το προβλημα ετσι? Σε μενα τουλαχιστον,ναι:(Αλλα δεν με χαλαει και τοσο,γιατι καλυτερα χωρις itunes παρα χωρις αναφορα:p Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 βρηκα αυτο που εχει απαντηση απο τον δημιουργο...διαβαστε κατω-κατω...αναμενουμε update που θα λυσει το προβλημα, ελπιζω συντομα...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazo Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 βρηκα αυτο που εχει απαντηση απο τον δημιουργο................. Μπράβο kospilot1! το μυστήριο λύθηκε. Η αποκατάσταση είναι ...κοντά (ελπίζω). :) Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Ετσι , ειδατε τι καλη ομαδα που ειμαστε ? :p Thanks kospilot1 για τις πληροφοριες . ;) Ελπιζω να μην αργησει το update :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts