Jump to content

pazo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    570
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

2 Followers

About pazo

  • Ημ. Γέννησης 09/07/1958

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

pazo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Χρόνια πολλά! καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά σ' όλες κι όλους! Α... και καλή τύχη!
  2. Βρε... βρε... βρε... Καλή τύχη στη νέα σου αρχή! μιας και σε ξέρω :p, είμαι σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά! Θα προκόψεις, θα γίνεις μεγάλος και τρανός, θα βγάλεις πολύ χρήμα και θα μας βοηθήσεις να ξοφλήσουμε το δημόσιό μας χρέος. :lol:
  3. Από προσωπική εμπειρία, επειδή έχω αγοράσει τη συγκεκριμένη, καθώς και την αντίστοιχη για το iPhone 3Gs, μπορώ να σε βεβαιώσω πως με λίγη προσοχή, μπορείς άφοβα να τη χρησιμοποιήσεις και στη παραλία, αλλά και στο χιόνι. Άλλωστε, είναι η μόνη που σου προσφέρει αυτά τα χαρακτηριστικά. Δεν ξέρω αν φαίνεται καθαρά στη φωτογραφία, αλλά είναι διπλή. Εσωτερικά είναι το πλαστικό μέρος που καλύπτει τη συσκευή σαν κουτί και εξωτερικά είναι η θήκη σιλικόνης. Οι επαφές που μπαίνει το καλώδιο φόρτισης και τ' ακουστικά, είναι προστατευμένες με «πορτάκια» που ανοίγουν και κλείνουν. Το μόνο ανοιχτό σημείο, είναι το ηχείο και το μικρόφωνο, στο κάτω μέρος. Παρόλα αυτά, δεν προσθέτει σημαντικό όγκο στη συσκευή. Αυτά βέβαια (επαναλαμβάνω), είναι οι προσωπικές μου διαπιστώσεις. Υπόψη πως η νέα θήκη για το iPhone 4, δεν έχει το πρόβλημα που παρουσιαζόταν στην αντίστοιχη του 3Gs με τα «νερά», εκεί που ακουμπούσε το πλαστικό διαφανές κάλυμμα στην οθόνη. Επίσης, είναι πολύ πιο κομψή.
  4. Για «ολική» προστασία, δεν έχω υπόψη μου κάτι. Αλλά μια καλή θήκη για προστασία από σκόνη, άμμο, σταγόνες νερού (βρεγμένα χέρια, ΟΧΙ αδιάβροχη για χρήση μέσα στο νερό) κλπ, κατάλληλη για σπορ, θάλασσα και άλλες «σκληρές» χρήσεις είναι η OtterBox Defender Case: http://demandware.edgesuite.net/aaez_prd/on/demandware.static/Sites-otterbox_us-Site/Sites-masterCatalog_OtterBox/default/v1297192835648/images/large/apl2-i4xxx-20.jpg Υπόψη: θα τη βρεις σε καλές τιμές και στο ebay.
  5. XP -> C:\Documents and Settings\UserName\Music\iTunes\Mobile Applications Vista/Win7 -> C:\Users\UserName\Music\iTunes\Mobile Applications (ή κάπου εκεί γύρω, τέλος πάντων :) )
×
×
  • Create New...