Jump to content

pazo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    570
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pazo

  1. Χρόνια πολλά! καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά σ' όλες κι όλους! Α... και καλή τύχη!
  2. Βρε... βρε... βρε... Καλή τύχη στη νέα σου αρχή! μιας και σε ξέρω :p, είμαι σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά! Θα προκόψεις, θα γίνεις μεγάλος και τρανός, θα βγάλεις πολύ χρήμα και θα μας βοηθήσεις να ξοφλήσουμε το δημόσιό μας χρέος. :lol:
  3. Από προσωπική εμπειρία, επειδή έχω αγοράσει τη συγκεκριμένη, καθώς και την αντίστοιχη για το iPhone 3Gs, μπορώ να σε βεβαιώσω πως με λίγη προσοχή, μπορείς άφοβα να τη χρησιμοποιήσεις και στη παραλία, αλλά και στο χιόνι. Άλλωστε, είναι η μόνη που σου προσφέρει αυτά τα χαρακτηριστικά. Δεν ξέρω αν φαίνεται καθαρά στη φωτογραφία, αλλά είναι διπλή. Εσωτερικά είναι το πλαστικό μέρος που καλύπτει τη συσκευή σαν κουτί και εξωτερικά είναι η θήκη σιλικόνης. Οι επαφές που μπαίνει το καλώδιο φόρτισης και τ' ακουστικά, είναι προστατευμένες με «πορτάκια» που ανοίγουν και κλείνουν. Το μόνο ανοιχτό σημείο, είναι το ηχείο και το μικρόφωνο, στο κάτω μέρος. Παρόλα αυτά, δεν προσθέτει σημαντικό όγκο στη συσκευή. Αυτά βέβαια (επαναλαμβάνω), είναι οι προσωπικές μου διαπιστώσεις. Υπόψη πως η νέα θήκη για το iPhone 4, δεν έχει το πρόβλημα που παρουσιαζόταν στην αντίστοιχη του 3Gs με τα «νερά», εκεί που ακουμπούσε το πλαστικό διαφανές κάλυμμα στην οθόνη. Επίσης, είναι πολύ πιο κομψή.
  4. Για «ολική» προστασία, δεν έχω υπόψη μου κάτι. Αλλά μια καλή θήκη για προστασία από σκόνη, άμμο, σταγόνες νερού (βρεγμένα χέρια, ΟΧΙ αδιάβροχη για χρήση μέσα στο νερό) κλπ, κατάλληλη για σπορ, θάλασσα και άλλες «σκληρές» χρήσεις είναι η OtterBox Defender Case: http://demandware.edgesuite.net/aaez_prd/on/demandware.static/Sites-otterbox_us-Site/Sites-masterCatalog_OtterBox/default/v1297192835648/images/large/apl2-i4xxx-20.jpg Υπόψη: θα τη βρεις σε καλές τιμές και στο ebay.
  5. XP -> C:\Documents and Settings\UserName\Music\iTunes\Mobile Applications Vista/Win7 -> C:\Users\UserName\Music\iTunes\Mobile Applications (ή κάπου εκεί γύρω, τέλος πάντων :) )
  6. Όχι. Δυστυχώς δε μπορούμε ν΄ αλλάξουμε τα ονόματα στη συσκευή. Άνοιξε το iTunes, κάνε δεξί κλικ στο iPhone σου (στην αριστερή στήλη), επανέφερε το τελευταίο backup. Στη συνέχεια, κάνε κι έναν συγχρονισμό. (στη περίπτωση που είναι jailbroken, η διαδικασία αυτή δεν θα επαναφέρει εφαρμογές από cydia... αυτές πρέπει να τις εγκαταστήσεις ξανά μέσω cydia... μην ανησυχείς, αναγνωρίζονται οι πληρωμένες και δεν ...ξαναπληρώνεις)
  7. Λίγο καθυστερημένα... Προφανώς εννοείς πως δε βρίσκεις κάποιο "save" για ν' αποθηκεύσεις τις αλλαγές που κάνεις; δε χρειάζεται στο MAC OS X. Οι αλλαγές, ενεργοποιούνται άμεσα. Μπορείς να κλείσεις άφοβα το παράθυρο...
  8. Αντιλαμβάνεσαι, φαντάζομαι, πως το σχόλιό σου αποτελεί δυσφήμηση για το iStorm. Αν πρόκειται για κάποιου «τύπου» καταγγελία, θα πρέπει να έχεις και τα σχετικά στοιχεία!
  9. Στο iPhone, ποτέ δε γίνεται αναβάθμιση λειτουργικού απ' ευθείας στη συσκευή. Μόνο, με το iTunes. Το μήνυμα που βλέπεις, είναι για την αναβάθμιση των Carrier Settings του παρόχου κινητής τηλεφωνίας που ανήκεις (Cosmote ή Vodafon) και η οποία μπορεί να γίνει απ' ευθείας στη συσκευή ΟΤΑ (Over The Air, όπως λέγεται) ή μέσω iTunes κι αυτή.
  10. pazo

    iPhone 4

    Αν κι έχει απαντηθεί λίγο πιο πάνω, να θυμίσω πως η αναβάθμιση του baseband δεν επηρεάζει το jailbreak αλλά το unlock της συσκευής. Οι συσκευές που έχουν αγοραστεί στην Ελλάδα, είναι ξεκλείδωτες. Άρα, δεν μας απασχολεί η αναβάθμιση του baseband. Αν έχετε όμως αγοράσει συσκευή από Αμερική ή άλλη χώρα, όπου διατίθενται κλειδωμένες σε συγκεκριμένο πάροχο... ε, θέλει προσοχή το πράγμα. :)
  11. Προφανώς, το αρχείο είναι το ΙΔΙΟ το παιχνίδι. Δε χρειάζεται κάποιο ειδική εγκατάσταση. Θα τα πάρεις με το ποντίκι και θα το σύρεις στα Applications ή όπου αλλού έχεις τα προγράμματά σου. The Unarchiver για πολλά είδη συμπιεσμένων αρχείων, συμπεριλαμβανομένων και των *.rar :)
  12. pazo

    iPhone 4

    Προφανώς, την ώρα που προσπαθείς να κάνεις zoom in/out, το παιχνίδι επικοινωνεί με τους servers του fb και κατεβάζει δεδομένα... γι' αυτό δεν ανταποκρίνεται.
  13. Το μόνο «πρόβλημα» που μου παρουσίασε, είναι πως είναι μια πανέμορφη συσκευή που χαίρεσαι να χρησιμοποιείς! Αλήθεια, πώς έχει δημιουργηθεί η εντύπωση πως οι συσκευές που πουλά η καταιγίδα, έχουν σώνει και καλά κάποιο πρόβλημα; Καλή παραλαβή, για σήμερα. Να το χαρείς το τηλεφωνάκι, όσο τίποτ' άλλο. Μην ανησυχείς με τις φήμες που ακούς και διαβάζεις δεξιά κι αριστερά. Έτσι είναι το ...Διαδίκτυο.
  14. pazo

    iPhone 4

    Να μη κάνεις το update! θα τις χάσεις (αυτές που δεν έχεις αγοράσει, και ό,τι έχει περάσει μέσω Cydia). Για να τις περάσεις ξανά, χρειάζεται να είναι jailbroken η συσκευή σου. Κάνε λίγη υπομονή. Δεν έγινε jailbreak στη 4.0.2, επειδή κρατήθηκε το σχετικό exploid (το αδύνατο σημείο που σπάει) για την 4.1, ώστε να μη το διορθώσει η Apple. Άρα, «ο καιρός γαρ εγγύς» :)
  15. pazo

    iPhone 4

    Για τη συσκευή, δεν έχει σημασία αν η αναζήτηση σήματος αφορά στην αποστολή δεδομένων (μέσω 3G), τη τηλεφωνική συνομιλία ή απλά, την αναμονή. Αναζήτηση σήματος γίνεται συνέχεια. Ακόμα κι αν η συσκευή είναι σε sleep mode. Ένας απ' τους κυριότερους λόγους ταχείας αποφόρτισης της μπαταρίας (όλων των κινητών), είναι και η συνεχής αναζήτηση, σε σημεία που το σήμα είναι αδύναμο.
×
×
  • Create New...