akisthegreat Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Όλα αυτά που σου είπαν δεν ισχύει τίποτα. Ποιος σου τα είπε; Αυτός που σου το πούλησε; Μήπως έπεσες σε χαλασμένη συσκευή και σε κορόιδεψαν; Όλα αυτά που λες δείχνουν οτι η συσκευή σου ειναι προβληματική πάντως Το 4s κανονικά δουλεύει με την τελευταία έκδοση. Σε παλιότερη δεν μπορείς να πας Ναι αυτός που μου το πούλησε το είπε. Διάβαζε από forums. Είπε ότι εμφανίστηκαν αυτά τα bugs σε ορισμένα 4s και ότι "περνάνε" μετά από αρκετές ώρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 19, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Ναι αυτός που μου το πούλησε το είπε. Διάβαζε από forums. Είπε ότι εμφανίστηκαν αυτά τα bugs σε ορισμένα 4s και ότι "περνάνε" μετά από αρκετές ώρες... Δεν στα είπε καλά ο πωλητής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Ναι αυτός που μου το πούλησε το είπε. Διάβαζε από forums. Είπε ότι εμφανίστηκαν αυτά τα bugs σε ορισμένα 4s και ότι "περνάνε" μετά από αρκετές ώρες... Καλά. Και μετά ξύπνησε Γύρισε το πίσω καλύτερα και πάρε τα λεφτά να ξεμπερδεύεις γιατί μου μυρίζει φόλα Καμία κινεζική οθόνη θα έχει για να τρεμοπαίζει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Καλά. Και μετά ξύπνησε Γύρισε το πίσω καλύτερα και πάρε τα λεφτά να ξεμπερδεύεις γιατί μου μυρίζει φόλα Καμία κινεζική οθόνη θα έχει για να τρεμοπαίζει Προβληματικο ειναι...βρες τον και δωστου το πισω αμεσα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 απο που το πηρες? δυσκολα να το παρει ο αλλος πίσω. οταν το πηρες επαιζε κανονικα? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Λυπάμαι που στο λέω αλλά σε έπιασε κότσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisthegreat Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Το πήρα από αγγελία στην χρυσή ευκαιρία. Πρώτη φορά πήρα από εκεί. Πάντα αγοράζω και πουλάω από insomnia γιατί είναι αξιόπιστο. Το θέμα είναι ότι έκανα το σφάλμα και δεν το δοκίμασα με κάρτα κλπ μπροστά του. Πάντως η οθόνη δεν τρεμοπαιζε. Όλα τα προβλήματα άρχισαν μετά το factory reset. Πάντως η οθόνη σταμάτησε να τρεμοπαιζει μετά από ώρες, επανήλθε στα φυσιολογικά. Πιστεύω ότι είναι θέμα λογισμικού και ψάχνω τρόπο μήπως το επαναφέρω. Η κάμερα ας πούμε δουλεύει αν πάω να τραβήξω φωτογραφία από τις επαφές (προσθήκη εικόνας επαφής). Αν πάω στην κάμερα κολλάει.... Αν το γυρίσω στο βίντεο παίζει κανονικά. Αλλά όπως είπα στηριχτηκα στο ότι ήταν ευγενικό παιδί και επειδή έχω κάνει πολλές συναλλαγές στο insomnia τον πίστεψα. Στο τηλέφωνο μου απαντάει και είπε ότι θα βρεθούμε από Δευτέρα γιατί είναι εκτός Αθήνας. Τώρα αν το εννοεί ή κοροϊδεύει δεν ξέρω. Θέλω να το πάω κάπου να μου πουν μι άποψη γιατί γενικά υπάρχουν συσκευές που βγάζουν bugs... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Το πήρα από αγγελία στην χρυσή ευκαιρία. Πρώτη φορά πήρα από εκεί. Πάντα αγοράζω και πουλάω από insomnia γιατί είναι αξιόπιστο. Το θέμα είναι ότι έκανα το σφάλμα και δεν το δοκίμασα με κάρτα κλπ μπροστά του. Πάντως η οθόνη δεν τρεμοπαιζε. Όλα τα προβλήματα άρχισαν μετά το factory reset. Πάντως η οθόνη σταμάτησε να τρεμοπαιζει μετά από ώρες, επανήλθε στα φυσιολογικά. Πιστεύω ότι είναι θέμα λογισμικού και ψάχνω τρόπο μήπως το επαναφέρω. Η κάμερα ας πούμε δουλεύει αν πάω να τραβήξω φωτογραφία από τις επαφές (προσθήκη εικόνας επαφής). Αν πάω στην κάμερα κολλάει.... Αν το γυρίσω στο βίντεο παίζει κανονικά. Αλλά όπως είπα στηριχτηκα στο ότι ήταν ευγενικό παιδί και επειδή έχω κάνει πολλές συναλλαγές στο insomnia τον πίστεψα. Στο τηλέφωνο μου απαντάει και είπε ότι θα βρεθούμε από Δευτέρα γιατί είναι εκτός Αθήνας. Τώρα αν το εννοεί ή κοροϊδεύει δεν ξέρω. Θέλω να το πάω κάπου να μου πουν μι άποψη γιατί γενικά υπάρχουν συσκευές που βγάζουν bugs... Bugs μετα απο εργοστασιακη επαναφορα δεδομενων restore και λοιπα δεν βγαζουν. Προβληματα που αναφερεις τα περισσοτερα οφειλονται σε hardwareδεν εχει σχεση τοσο το λογισμικο Και επισης το τρεμοπαιγμα της οθονης δεν το εχω δει σε αυθεντικη οθονη. Το εχω δει σε παρα πολλες ιμιτασιον οποτε κατι δεν παει καλα με την συσκευη. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros20 Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Παιδιά γεια σας και παλι.Απο ενα ελληνικό βίντεο είπα να περάσω κ εγώ τόνους με κομματια που θέλω στο iphone κάνω όλη την διαδικασία σωστα αλλά μου εμφανίζει μονο 2 τόνους ενω έχω προσπαθήσει για αλλά δυο κομμάτια. Διάβασα και τα σχόλια στο βιντεο ατόμων που είχαν το ίδιο θέμα αλλά δεν έβγαλαν νόημα τι κάνω λάθος.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με απλα λογια γιατί το πελευω πολύ με τα itunes για το πως δουλεύουν... Σας παραθέτω και το βιντεακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Παιδιά γεια σας και παλι.Απο ενα ελληνικό βίντεο είπα να περάσω κ εγώ τόνους με κομματια που θέλω στο iphone κάνω όλη την διαδικασία σωστα αλλά μου εμφανίζει μονο 2 τόνους ενω έχω προσπαθήσει για αλλά δυο κομμάτια. Διάβασα και τα σχόλια στο βιντεο ατόμων που είχαν το ίδιο θέμα αλλά δεν έβγαλαν νόημα τι κάνω λάθος.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με απλα λογια γιατί το πελευω πολύ με τα itunes για το πως δουλεύουν... Σας παραθέτω και το βιντεακι Εγω στο 5s το εκανα με τον τροπο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372810&page=297 Διαβασε λιγο την ερωτηση μου και η απαντηση που ειχα θα σε βοηθησει.Εγω τα περασα κανονικα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros20 Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Εγω στο 5s το εκανα με τον τροπο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372810&page=297 Διαβασε λιγο την ερωτηση μου και η απαντηση που ειχα θα σε βοηθησει.Εγω τα περασα κανονικα. Ευχαριστώ πολύ!!Τα κατάφερα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Το πήρα από αγγελία στην χρυσή ευκαιρία. Πρώτη φορά πήρα από εκεί. Πάντα αγοράζω και πουλάω από insomnia γιατί είναι αξιόπιστο. Το θέμα είναι ότι έκανα το σφάλμα και δεν το δοκίμασα με κάρτα κλπ μπροστά του. Πάντως η οθόνη δεν τρεμοπαιζε. Όλα τα προβλήματα άρχισαν μετά το factory reset. Πάντως η οθόνη σταμάτησε να τρεμοπαιζει μετά από ώρες, επανήλθε στα φυσιολογικά. Πιστεύω ότι είναι θέμα λογισμικού και ψάχνω τρόπο μήπως το επαναφέρω. Η κάμερα ας πούμε δουλεύει αν πάω να τραβήξω φωτογραφία από τις επαφές (προσθήκη εικόνας επαφής). Αν πάω στην κάμερα κολλάει.... Αν το γυρίσω στο βίντεο παίζει κανονικά. Αλλά όπως είπα στηριχτηκα στο ότι ήταν ευγενικό παιδί και επειδή έχω κάνει πολλές συναλλαγές στο insomnia τον πίστεψα. Στο τηλέφωνο μου απαντάει και είπε ότι θα βρεθούμε από Δευτέρα γιατί είναι εκτός Αθήνας. Τώρα αν το εννοεί ή κοροϊδεύει δεν ξέρω. Θέλω να το πάω κάπου να μου πουν μι άποψη γιατί γενικά υπάρχουν συσκευές που βγάζουν bugs... Εμεις σου λέμε ότι σε κορόιδεψε και εσύ ακόμη επιμένεις. Τελείωσε το κινητό εχει πρόβλημα και ζητά άμα μπορείς τα λεφτά σου πίσω. Δεν φταίει 100% το λογισμικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlienTechGR Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Γίνεται να συγχρονίσω iPhone 4S (με iOS 9.3.4) με υπολογιστή που τρέχει Mac OS X 10.6.8 Snow Leopard λειτουργικό; Δεν υπάρχει άλλος τρόπος πέρα από το iTunes; Ευχαριστώ, εκ των προτέρων! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Γίνεται να συγχρονίσω iPhone 4S (με iOS 9.3.4) με υπολογιστή που τρέχει Mac OS X 10.6.8 Snow Leopard λειτουργικό; Δεν υπάρχει άλλος τρόπος πέρα από το iTunes; Ευχαριστώ, εκ των προτέρων! :D Ναι γίνεται κανονικά μόνο μέσο iTunes Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlienTechGR Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Ναι γίνεται κανονικά μόνο μέσο iTunes Είναι σίγουρο; Ρωτάω, γιατί είχα διαβάσει, ότι η τελευταία έκδοση του iTunes για το Snow Leopard, δεν υποστηρίζει iOS 9.X.X συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Είναι σίγουρο; Ρωτάω, γιατί είχα διαβάσει, ότι η τελευταία έκδοση του iTunes για το Snow Leopard, δεν υποστηρίζει iOS 9.X.X συσκευές. Ισχύει αυτό που αναφέρεις. 1) ποιο Mac έχεις; 2) Γιατί δεν χρησιμοποιείς άλλες μεθόδους συγχρονισμού; για παράδειγμα iCloud ή iTools ενσύρματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukas77 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Καλησπερα σας, θα ηθελα να ρωτησω αν μπορει να σταθει το κινητο ως δευτερο με χρηση τηλεφωνηματα,μηνυματα,viber και 2-3 εφαρμογες e-banking.Θα εχει ομαλη ροη ή θα κολλαει; Το βρηκα σε ενα καταστημα ανακατασκευασμενο.Τρεχει ios 5 αλλα λογικα θα το αναβαθμισω αμεσα στην 9.3 ωστε να τρεχουν οι εφαρμογες που θελω. Ευχαριστω για τον χρονο σας, Δημητρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Προσωπική άποψη, ναι... Το έχω και το χρησιμοποιώ για να ακούω μουσική και για τηλέφωνα, μηνύματα και λίγο fb όταν είμαι παραλία και τα πάει καλά, δεδομένης της ηλικίας του... Μην περιμένεις να πάει σφαίρα, αλλά τρέχει υποφερτά... Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros20 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Καλησπερα σας, θα ηθελα να ρωτησω αν μπορει να σταθει το κινητο ως δευτερο με χρηση τηλεφωνηματα,μηνυματα,viber και 2-3 εφαρμογες e-banking.Θα εχει ομαλη ροη ή θα κολλαει; Το βρηκα σε ενα καταστημα ανακατασκευασμενο.Τρεχει ios 5 αλλα λογικα θα το αναβαθμισω αμεσα στην 9.3 ωστε να τρεχουν οι εφαρμογες που θελω. Ευχαριστω για τον χρονο σας, Δημητρης Φιλέ μου το έχω εδώ κ καμια δεκάρια μέρες έχω viber fb messenger μια εφαρμογή ράδιο κ τρέχει πολύ καλά για την "ηλικία " του.Έχω ios 9.3.2 κ αν κ μου βγήκε αναβάθμιση δεν θα την κάνω. Όλα ανοίγουν ομαλά, σίγουρα όχι σφαίρα αρα αρκετά άμεσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 24, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Καλησπερα σας, θα ηθελα να ρωτησω αν μπορει να σταθει το κινητο ως δευτερο με χρηση τηλεφωνηματα,μηνυματα,viber και 2-3 εφαρμογες e-banking.Θα εχει ομαλη ροη ή θα κολλαει; Το βρηκα σε ενα καταστημα ανακατασκευασμενο.Τρεχει ios 5 αλλα λογικα θα το αναβαθμισω αμεσα στην 9.3 ωστε να τρεχουν οι εφαρμογες που θελω. Ευχαριστω για τον χρονο σας, Δημητρης Το αν αξίζει ή όχι εξαρτάται καθαρά από την τιμή που το αγοράζεις. Έχω ios 9.3.2 κ αν κ μου βγήκε αναβάθμιση δεν θα την κάνω. Από τη στιγμή που είσαι ήδη στην 9, δεν υπάρχει λόγος να μη βάλεις την 9.3.4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukas77 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Καλημερα σας και ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Ηταν ιδιαιτερως χρησιμες. Για να απαντησω και στον συνφορουμιτη,δεν αναφερομαι στο value for money.Θελω απλα να μαθω αν μπορω να κανω 5-6 λειτουργιες που θελω χωρις προβληματα. Ευχαριστω, Δημητρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 γεια σας ηθελα να ρωτησω αν το jailbreak στην τελευταια αναβαθμιση κανει το 4ς να ρολαρει καλυτερα οπως στα ανδροιδ...ρωταω γιατι δεν ξερω πολλα απο ιος..επισης ποια ειναι μια καλη τιμη για να βρω το 4ς??απλη χρηση και κυριως να δω το λειτουργικο γιατι εχω περασει απο τα αλλα 2 λειτουργικα και σκεφτομαι για κανενα 'σκοτωμενο' iphone 5 η 4ς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 (edited) γεια σας ηθελα να ρωτησω αν το jailbreak στην τελευταια αναβαθμιση κανει το 4ς να ρολαρει καλυτερα οπως στα ανδροιδ...ρωταω γιατι δεν ξερω πολλα απο ιος..επισης ποια ειναι μια καλη τιμη για να βρω το 4ς??απλη χρηση και κυριως να δω το λειτουργικο γιατι εχω περασει απο τα αλλα 2 λειτουργικα και σκεφτομαι για κανενα 'σκοτωμενο' iphone 5 η 4ς. Οχι,το 4s πλεον δεν τραβαει.Καλη τιμη ειναι να δωσεις 100€ για 4s και 150€ για 5αρι.Πανε σε 16αρι,και οχι σε 8αρι για 4s.Για απλη χρηση που αναφερεις,το facebook απο safari αμα ανοιξεις και οχι απο τη βαρια εφαρμογη.Επισης ,snapcnat,instagram,messenger,viber και μουσικη-φωτογραφιες εως εκει ειναι πλεον,αντε και κανενα ελαφρυ παιχνιδι.Για μενα πανε στο 5s αμα θες να το κρατησεις,αλλιως και το 5 καλο ειναι.Επισης να ξερεις οτι το 4G παιζει σε 800/1800/2600 απο τους τρεις παροχους και το 5αρι εχει μονο 1800. Οσο για το iOS 9 πηρα το 5s και ειναι αρκετα καλο το λογισμικο.Σταθερο και απροβληματιστο,κανενα κολλημα και το 1GB ραμ βοηθαει.Καμια σχεση με ενα 4s. Edited August 24, 2016 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 τελικα επειδη θα παρω το 4ς ενος φιλου εχει ομως την τελευταια αναβαθμιση ιος..αμα το κανω jailbreak γινεται να το γυρισω σε καποια πιο παλια 6-7 ας πουμε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 (edited) τελικα επειδη θα παρω το 4ς ενος φιλου εχει ομως την τελευταια αναβαθμιση ιος..αμα το κανω jailbreak γινεται να το γυρισω σε καποια πιο παλια 6-7 ας πουμε??? Σε 6.1.3 ξερω οτι παει μονο και δεν αξιζει λογω της περιορισμενης υποστηριξης εφαρμογων.Πρεπει να εχεις τουλαχιστον ios 7.1 ή 8.x.x για να εχεις υποστηριξη στο 80-90% εφαρμογων.Αλλα νομιζω υπογραφεται και η 8.4.1 ακομα απο την apple.Οσο για το jb,καλυτερα πιασε στα χερια τη συσκευη και αναλογως πραξε αμα θα κανεις downgrade αν και εχουν κλεισει τρυπες σε 9.3.4 και 9.3.5. Δες κανενα βιντεακι οπως αυτο για τις επιδοσεις της 9.3.5 vs 9.3.4 οπου μπορεις να γυρισεις αυτες τις μερες,εχει μια βδομαδα που βγηκε η 9.3.5 και ισως να υπογραφεται απο την Apple ακομα.Οσο για να μη κολλαει πολυ τη συσκευη με την 9.3.5 απεφυγε το facebook app το οποιο ειναι σχετικα βαρυ.Επισης μερικες ρυθμισεις που θα κανουν τη συσκευη να ζοριζεται λιγοτερο δες εδω. Edited September 3, 2016 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts