Jump to content

skiouros20

Members
  • Δημοσιεύσεις

    197
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About skiouros20

  • Ημ. Γέννησης 20/06/1983

skiouros20's Achievements

  1. Θα το δοκιμάσω μήπως γίνεται κ στο viber. Ευχαριστώ πολύ.
  2. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση όσον αφορά μια ρύθμιση που ψάχνω στη συγκεκριμένη συσκευή. Στο προηγούμενο τηλ που είχα honor 10 Lite αν κάποιος με καλούσε με βιντεοκληση μπορούσα χωρίς να κλείσω την κάμερα να κάνω πχ αναζήτηση κ στο Google η να ανοίξω οποιαδήποτε εφαρμογή χωρίς να χαθεί η εικόνα του συνομιλητή μου μπορεί να γίνει κ στο samsung; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. skiouros20

    iPhone X

    Σας ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά για τη βοήθεια κ τις άμεσες απαντήσεις σας. Η αλήθεια ειναο πως δεν έχω συνηθίσει σε τετοια ρυθμίσει…Και πάλι ευχαριστώ πολύ!
  4. skiouros20

    iPhone X

    Καλησπέρα. Πρώτη φορά κάτοχος του Χ θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Όταν με καλούν ενώ χτυπάει κανονικά το τηλ στην ένταση που θέλω μόλις ακουμπήσω τη συσκευή ο ήχος μειώνετε,εγώ δεν έχω κάνει τέτοια ρύθμιση υπάρχει τρόπος να την αλλάξω; Ευχαριστώ.
  5. Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω εκτός από always on display αν υπάρχει τρόπος να ανάβει η οθόνη όταν έρχεται κάποια ειδοποίηση ενώ είναι είναι κλειδωμένο το τηλ. Ευχαριστώ.
  6. skiouros20

    iPhone 8

    Τελικά έκανα επαναφορά στις ρυθμίσεις δικτύου δοκίμασα κ σε άλλο wifi και το πρόβλημα παραμένει..Δε μου είπατε όμως αν κάνω ολική επαναφορά χωρίς να πάρω αντιγράφω από cloud οι φωτο θα εμφανιστούν ή θα πρέπει να τις περάσω «χειροκίνητα»; Και πάλι ευχαριστώ.
  7. skiouros20

    iPhone 8

    Θα το δοκιμάσω κ εύχομαι να φτιάξει γιατί όντως είναι παράλογο κ τρελό. Ευχαριστώ παιδιά.
  8. skiouros20

    iPhone 8

    Καλημέρα.Απ όταν είχα το 6s μετά se 7 και τώρα το 8)είχα παρατηρήσει πως όταν είχα κλήση η βίντεο κλήση από messenger η viber χανόταν το σήμα WiFi ενώ το τηλ ήταν κανονικά συνδεδεμένο. Το τηλ όταν βρίσκομαι σπίτι είναι πάντα σε λειτουργία πτήσεις κ την οποιαδήποτε ενημέρωση iOS έρχεται πάντα γίνεται σε λειτουργία πτήσης.Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάνω επαναφορά το κινητό στις εργοστασιακές ρυθμίσεις χωρίς να πάρω το αντιγράφω ασφαλείας που έχω οι φωτο από το iCloud θα εμφανιστούν κανονικά; Παίζει να διορθωθεί αυτό το σκάλωμα; Ευχαριστώ. (Συγνώμη αν είναι παιδικη η ερώτηση μου)
  9. Καλησπέρα κ χρόνια πολλά. Θα ήθελα να ρωτήσω μια κ πουθενά δεν κατάφερα να βρω σαφή απάντηση αν κάποιος από εσας γνωρίσει αν μπορούν να συνδεθούν 2 χειριστήρια για games στο tv box. Ένα ασύρματο κ ένα ενσύρματο. Ευχαριστώ
  10. skiouros20

    iPhone 7

    Μακάρι να μην ειναι μητρική όπως είπες... Θα φανεί αύριο. Ευχαριστώ πάντως.
  11. skiouros20

    iPhone 7

    Ως μεταχειρισμένο μια μικρή εγγύηση που μου έδωσε το μαγαζί που το πήρα.
  12. skiouros20

    iPhone 7

    Μέχρι το 5s έπιαναν μετά σταμάτησα να τα πειράζω μην προκαλέσω ζημιά. Θα το πάω αύριο στο κατάστημα που το πήρα να του ρίξουν μια ματιά. Ευχαριστώ πάρα πολύ πάντως.
  13. skiouros20

    iPhone 7

    Μεταχειρισμένο το πήρα κ έχει πάρα πολύ καιρό που είχε γίνει αλλαγή της μπαταριας.
  14. skiouros20

    iPhone 7

    Έγινε η επαναφορά αλλά η αφή δεν δουλεύει...Ευχαριστώ πάρα πολύ πάντως για την βοήθεια αλλά πραγματικά δεν μπορώ μα καταλάβω τι έπαθε...
  15. skiouros20

    iPhone 7

    Εύχομαι να γίνει..τώρα παιρναει το λογισμικό με ανοιχτή οθόνη (να υποθέσω έτσι είναι η διαδικασία;;) συγνώμη που ρωτάω πολλά αλλά πρώτη φορά κάνω κάτι τέτοιο.
×
×
  • Create New...