Jump to content

Nick_97

Members
  • Δημοσιεύσεις

    148
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Nick_97

  • Ημ. Γέννησης 25/06/1997

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Nick_97's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα. Συγγενικό πρόσωπο ενδιαφέρεται να αγοράσει κλιματιστικο για μονοκατοικία, σε χώρο περίπου 22 τ.μ. με ύψος 3,30 (με κάλυψη γειτονικού χώρου) στην Β. Ελλάδα και κατέληξε στα παρακάτω : 1. Hitachi - performance RAS-18PPAG 2. Daikin siesta ATXN-NB 50NB9 3. Fujitsu ASYG18LFCA. Έχω διαβάσει και όλα όσα έχουν γραφτεί αλλά και πάλι αμφιταλαντευομαι σχετικά με το τι να προτείνω. (Αν και πιστεύω ότι 18.000 btu είναι υπερβολή) Επίσης, ενδιαφέρεται για το Hitachi της σειράς premium "PAK35PSB" λογω του ανοξείδωτου εσωτερικού και της καλής απόδοσης (για 12αρι.) Εσεις Τι λετε; αξίζει να ανεβάσει το μπάτζετ και να παει στο premium; έχει όντως διαφορά αυτό το περιβόητο ανοξείδωτο εσωτερικό; Μήπως ένα 18αρι είναι υπερβολή; Εσείς, τι προτείνετε; ενδιαφέρεται κυρίως για καλή απόδοση γιατί ο χώρος είναι κρύος. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας, ελπίζω να ήμουν κατατοπιστικός Και όχι κουραστικός.
  2. Όταν το χρησιμοποιώ, το "βελάκι" που έχει το οποίο δείχνει εμένα δεν με ακολουθεί. Ενώ δηλαδή ταξιδεύω και πρέπει να στρίψω από κάπου κολλάει και δεν λέει τίποτα. Με αποτέλεσμα να με μπερδεύει. Σαν συσκευή είναι πολύ καλή. Αλλά το GPS του δεν μου αρέσει. Υπάρχει πιθανότητα να είναι κάποια βλάβη ; εκτός κι αν εγώ δεν κάνω σωστή χρήση. Ενώ ένας φίλος μου που έχει το iPhone οι οδηγίες είναι ξεκαθαρες. (Δεν έχω πρόθεση να συγκρίνω, απλώς λέω) Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
  3. Καλησπέρα και καλή χρονιά!! Δεν γνωρίζω αν έχει αναφερθεί και προηγουμένως, αλλα μόνο εγώ είμαι δυσαρεστημένος από τους χάρτες του κινητό όσον αφορά την πλοήγηση; εκτος κι αν πρέπει να πειράξω κάποια ρύθμιση..
  4. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
  5. Καλησπέρα και καλή χρονιά, με υγεία! Ήθελα να ρωτήσω.. από που μπορούμε να βρούμε τι φοράει εσωτερικά κάποιο κλιματιστικό; (όπως πχ. Συμπιεστή, εσωτερικά μέρη κλπ) Ευχαριστώ, καλό βράδυ!
  6. Καλησπέρα. Μήπως γνωρίζει κανείς τι παίζει με την επικάλυψη οθόνης; Επίσης, είναι ασφαλές να κατεβάσω τραγούδια απευθείας στο κινητό; Ευχαριστώ πολύ!
  7. Μάλιστα. Ευχαριστω πολύ!!
  8. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!! Αν μπορεί και κάποιος να μου απαντήσει και για το θέμα σχετικά με τις εικόνες που δεν εμφανιζονται στα μειλ και σε κάποια σαιτ. Ευχαριστω και πάλι!!
  9. Καλησπέρα. Εδώ και 2 μέρες είμαι χρήστης του εν λόγω κινητου. Οι εντυπώσεις γενικά είναι πολύ καλές. Ωστόσο έχω ένα δύο θεματάκια. Αρχικά, στα mail αλλά και στις ιστοσελίδες κάποιες εικόνες δεν εμφανιζονται.. Επίσης δεν μπορώ να περάσω μουσική. Αφού συνδέσω το κινητό στον υπολογιστή και επιλέξω "μεταφορά αρχείων πολυμεσων " δεν εμφανίζεται τίποτα στον υπολογιστή. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να περάσω φωτογραφίες.. Τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την οποία απάντηση. Υ.Γ. ΝΑ σημειωθεί ότι είμαι πρώην χρήστης iPhone οπότε κάποια που ίσως θεωρείτε δεδομένα για μένα είναι άγνωστα. Καλό απόγευμα.
  10. Nick_97

    iPhone 4S

    Ευχαριστώ πολυ :)
  11. Nick_97

    iPhone 4S

    Ευχαριστώ πολυ για την άμεση απάντηση!! Το ΟΤΑ ομως τι ειναι;
  12. Nick_97

    iPhone 4S

    Καλησπέρα. Εδω και λιγο καιρο παρατήρησα οτι το Safari αντιμετωπίζει ενα πρόβλημα.. Οποια αναζήτηση και να πραγματοποιήσω κολλάει και δεν ανοιγει τη σελίδα που θελω. Έψαξα στο ιντερνετ αλλα ο,τι και να εκανα δεν λύθηκε το πρόβλημα. Υπάρχει κανένας άλλος που να αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα και να το έλυσε; Και στο iOS 9.2.1 και στο 9.3 Ευχαριστώ.
  13. Χαιρετώ την παρέα! Ήθελα να ρωτήσω λιγο.. Υπάρχει κάποια επιλογή που απενεργοποιεί το αυτόματο κλείδωμα της οθόνης με το κλείσιμο της θήκης; Διότι ενα συγγενικό μου πρόσωπο που εχει το συγκεκριμένο κινητο, θέλει να ακούει κάποια τραγούδια στο YouTube, αλλα με το που κλείνει τη θήκη σταματάει και η μουσική. Τι μπορούμε να κάνουμε γι αυτο; Ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων για τις οποίες απαντήσεις :)
×
×
  • Create New...