tolisfz6 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Εχω την LSW πως κανω root ξερει κανεις ;:( Ολόκληρο thread υπάρχει εδώ .... Ακολούθησε τις οδηγίες της πρώτης σελίδας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Ολόκληρο thread υπάρχει εδώ .... Ακολούθησε τις οδηγίες της πρώτης σελίδας. Το εχω δει αυτο απλως δεν υπαρχει το LSW αρχειο γιαυτο ρωταω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Το εχω δει αυτο απλως δεν υπαρχει το LSW αρχειο γιαυτο ρωταω Κάντο με έναν siyah kernel και είσαι οκ.. Δες εδω .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Κάντο με έναν siyah kernel και είσαι οκ.. Δες εδω .. Ολα οκ σε ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psycoclan1 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Το s2 που εχω εχει το insane chip. Μπορω να κανω ελευθερα αλλαγες σε rom και αλλα? Παράθεση Επισκευτειτε την virtual πόλη μου και βοηθηστε στην εξελλιξη της! http://thesschester.myminicity.com/ και http://thesschester.myminicity.com/ind Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 (edited) Το s2 που εχω εχει το insane chip. Μπορω να κανω ελευθερα αλλαγες σε rom και αλλα? Το insane chip δημιουργει προβλημα αν εχεις την 4.0.4 και κανεις factory reset απο recovery. Αν ΔΕΝ εχεις την version αυτη, δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα. Κι εγω το εχω, αλλα απο την στιγμη που βγηκε η 4.1.2 (επισημη) & η 4.2.2 (custom) το εχω ξεσκισει... Μην φοβασαι! ================================================================================= Και μια ενημερωση! CM και παλι CM!!! Καλη και χρυση η Rootbox, καλυτερη μπαταρια απο την CM, αλλα 2 κρασαρισματα, ενα χθες κι ενα σημερα το πρωι δεν μπορω να τα ανεχτω... Και μιλαμε για reboot την πρωτη φορα και εντελως σβησιμο την αλλη... Back to CM λοιπον, χωρις αλλα πειραματα...!!! Ταχυτατη, απροβληματιστη... Edited October 15, 2013 by stabill Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovich Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Καλημέρα. παρήγγειλα ένα set full housing για το s2 απ' το ebay. http://viewitem.eim.ebay.gr/BRAND-NEW-FULL-HOUSING-COVER--FRAME--BUTTON-FOR-SAMSUNG-GALAXY-S2-i9100-H354-/160918030389/item?transId=982461514006 Περιλαμβάνει πίσω καπάκι, ενδιάμεσο και το μπροστινό frame (όχι νέα οθόνη). είδα κάποια βίντεο στο youtube και μου φάνηκε λίγο δύσκολο για να το κάνω μόνος μου στο σπίτι. Ξέρει κανείς κανένα μαγαζί service για samsung που αναλαμβάνει να μου το αλλάξει? Κατά προτίμηση περιοχές καλλιθέα, μοσχάτο, ταύρο, νέα σμύρνη και κέντρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Καλημέρα. παρήγγειλα ένα set full housing για το s2 απ' το ebay. http://viewitem.eim.ebay.gr/BRAND-NEW-FULL-HOUSING-COVER--FRAME--BUTTON-FOR-SAMSUNG-GALAXY-S2-i9100-H354-/160918030389/item?transId=982461514006 Περιλαμβάνει πίσω καπάκι, ενδιάμεσο και το μπροστινό frame (όχι νέα οθόνη). είδα κάποια βίντεο στο youtube και μου φάνηκε λίγο δύσκολο για να το κάνω μόνος μου στο σπίτι. Ξέρει κανείς κανένα μαγαζί service για samsung που αναλαμβάνει να μου το αλλάξει? Κατά προτίμηση περιοχές καλλιθέα, μοσχάτο, ταύρο, νέα σμύρνη και κέντρο. Πάρε εδώ... ένα τηλέφωνο και εξήγησε τους τι ακριβώς θέλεις. Πιστεύω ότι θα σε βοηθήσουν.. Βέβαια είναι αρκετά νοτιότερα (Πειραιάς) από εκεί που ήθελες...Αλλά δεν έχω κάτι άλλο υπόψιν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS26 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Καλημέρα. παρήγγειλα ένα set full housing για το s2 απ' το ebay. http://viewitem.eim.ebay.gr/BRAND-NEW-FULL-HOUSING-COVER--FRAME--BUTTON-FOR-SAMSUNG-GALAXY-S2-i9100-H354-/160918030389/item?transId=982461514006 Περιλαμβάνει πίσω καπάκι, ενδιάμεσο και το μπροστινό frame (όχι νέα οθόνη). είδα κάποια βίντεο στο youtube και μου φάνηκε λίγο δύσκολο για να το κάνω μόνος μου στο σπίτι. Ξέρει κανείς κανένα μαγαζί service για samsung που αναλαμβάνει να μου το αλλάξει? Κατά προτίμηση περιοχές καλλιθέα, μοσχάτο, ταύρο, νέα σμύρνη και κέντρο. http://www.i-fixit.gr Είναι μια κοπελιά αστέρι τεχνικός Είναι πανεπιστημίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaprilia Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Καλημέρα χθες εγκαταστησα την cm 10.1.3 η ρύθμιση για αλλαγή γραμματοσειράς που είναι δεν την βρίσκω πουθενά. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση νομίζω. Αλλάζεις γραμματοσειρά μέσω εφαρμογής αν θες. Πχ ifont, font installer κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Όπως πολύ σωστα παρατηρησαν μερικοι καλό θα είναι να ξέρει ο καθένας ΤΙ και ΓΙΑΤΊ το διαγράφει ή το "παγώνει". Γι αυτο βελτίωσα όσο μπορούσα την λίστα. Προσθεσα την επιλογη "παγώματος" αντί για διαγραφή ωστε ο καθένας με βαση τις αναγκες του να κάνει αυτο που νομίζει καλύτερο. Αυτη ειναι η νέα βελτιωμένη και πιο ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ λιστα που μπόρεσα να κάνω. Με αυτα τα στοιχεια εχω μια stock rom με 280mb μονο κατειλημμένα και το antutu μου δίνει 8800!!(χωρις λειπες βελτιώσεις ειναι μια παρα πολυ καλη επιδοση για 2.5 χρόνια γνήσιο κινητο!!!).Με άλλα κολπα εχω δει και 15000!!!(αλλαγη κερνελ,ρομ,κτλ). Πράσινο= Διαγραφη χωρίς κανέναν φόβο!! Κόκκινο=Απαγορευεται η διαγραφη,κίνδυνος κάτι να μην δουλέψει σωστα στο μέλλον Γαλάζιο=Πάγωμα άν ξέρουμε τι κανει και απλα δεν την χρειαζόμαστε αυτην την στιγμη.(άν ειμαστε 100% σιγουροι μπορουμε και να την διαγράψουμε αλλα εγω προτίμησα παγωμα....ποτέ δεν ξέρεις;)) Υ.Γ.Ο διαχειριστης ας κάνει τον κόπο να αντικαταστησει το αρχειο στην πρωτη σελίδα. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Όπως πολύ σωστα παρατηρησαν μερικοι καλό θα είναι να ξέρει ο καθένας ΤΙ και ΓΙΑΤΊ το διαγράφει ή το "παγώνει". Γι αυτο βελτίωσα όσο μπορούσα την λίστα. Προσθεσα την επιλογη "παγώματος" αντί για διαγραφή ωστε ο καθένας με βαση τις αναγκες του να κάνει αυτο που νομίζει καλύτερο. Αυτη ειναι η νέα βελτιωμένη και πιο ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ λιστα που μπόρεσα να κάνω. Με αυτα τα στοιχεια εχω μια stock rom με 280mb μονο κατειλημμένα και το antutu μου δίνει 8800!!(χωρις λειπες βελτιώσεις ειναι μια παρα πολυ καλη επιδοση για 2.5 χρόνια γνήσιο κινητο!!!).Με άλλα κολπα εχω δει και 15000!!!(αλλαγη κερνελ,ρομ,κτλ). Πράσινο= Διαγραφη χωρίς κανέναν φόβο!! Κόκκινο=Απαγορευεται η διαγραφη,κίνδυνος κάτι να μην δουλέψει σωστα στο μέλλον Γαλάζιο=Πάγωμα άν ξέρουμε τι κανει και απλα δεν την χρειαζόμαστε αυτην την στιγμη.(άν ειμαστε 100% σιγουροι μπορουμε και να την διαγράψουμε αλλα εγω προτίμησα παγωμα....ποτέ δεν ξέρεις;)) Υ.Γ.Ο διαχειριστης ας κάνει τον κόπο να αντικαταστησει το αρχειο στην πρωτη σελίδα. Ευχαριστω. Done n thanks :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Πολλά μπράβο στον @saviano για τον κόπο του. Ήδη έβαλα στο αρχείο μου το zip σου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 (edited) Καλησπέρα σε όλους! Τωρα και 1 εβδομάδα έχω περάσει την MIUI rom (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1605655) και πραγματικά εχω να πω ότι είναι αρκετά σταθερή χωρίς κανένα bag η force close. Το μόνο κακό γρήγορη κατανάλωση μπαταρίας. Edited October 18, 2013 by adricla Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Καλησπέρα σε όλους! Τωρα και 1 εβδομάδα έχω περάσει την MIUI rom (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1605655) και πραγματικά εχω να πω ότι είναι αρκετά σταθερή χωρίς κανένα bag η force close. Το μόνο κακό γρήγορη κατανάλωση μπαταρίας. Ραδιο εχει; Οταν λες γρήγορη καταναλωση ποσο γρήγορη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Ναι έχει και ραδιόφωνο. Με φουλ χρήση wifi , facebook, browser , 6 me 7 κλήσεις και λίγο fifa 14 περίπου στης 3 ωρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 (edited) Όπως πολύ σωστα παρατηρησαν μερικοι καλό θα είναι να ξέρει ο καθένας ΤΙ και ΓΙΑΤΊ το διαγράφει ή το "παγώνει". Γι αυτο βελτίωσα όσο μπορούσα την λίστα. Προσθεσα την επιλογη "παγώματος" αντί για διαγραφή ωστε ο καθένας με βαση τις αναγκες του να κάνει αυτο που νομίζει καλύτερο. Αυτη ειναι η νέα βελτιωμένη και πιο ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ λιστα που μπόρεσα να κάνω. Με αυτα τα στοιχεια εχω μια stock rom με 280mb μονο κατειλημμένα και το antutu μου δίνει 8800!!(χωρις λειπες βελτιώσεις ειναι μια παρα πολυ καλη επιδοση για 2.5 χρόνια γνήσιο κινητο!!!).Με άλλα κολπα εχω δει και 15000!!!(αλλαγη κερνελ,ρομ,κτλ). Πράσινο= Διαγραφη χωρίς κανέναν φόβο!! Κόκκινο=Απαγορευεται η διαγραφη,κίνδυνος κάτι να μην δουλέψει σωστα στο μέλλον Γαλάζιο=Πάγωμα άν ξέρουμε τι κανει και απλα δεν την χρειαζόμαστε αυτην την στιγμη.(άν ειμαστε 100% σιγουροι μπορουμε και να την διαγράψουμε αλλα εγω προτίμησα παγωμα....ποτέ δεν ξέρεις;)) Υ.Γ.Ο διαχειριστης ας κάνει τον κόπο να αντικαταστησει το αρχειο στην πρωτη σελίδα. Ευχαριστω. με ποιον τροπο ανοιγει το εγραφο,δεν μπορω να το ανοιξω,με adope reader.επισης στο untutu με στοκ λειτουργικο εχω 10890.edit.το ανοιξα. Edited October 19, 2013 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psycoclan1 Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Εψαξα λιγο μερικες Ρομ και ειδα οτι αυτοι εδω εχουν τη 4.3 και απο ενα βιντεακι στο youtube μου αρεσε οπτικα. Θελω να ρωτησω τα εξης. Την εχει δοκιμασει ως τωρα κανενας στο s2 να μου πει αν αξιζει οντως? και αν ναι μπορειτε να με βοηθησετε με την εγκατασταση γιατι ειναι η πρωτη ρομ που λεω να βαλω και δεν ξερω τον τροπο. Εχω κατεβασει το odin αλλα απο εκει και περα μαυρα μεσανυχτα! :) . Στη σελιδα της Ρομ εχουν οδηγιες αλλα δεν καταλαβαινω τι εννοει να καθαρισω τη cache και την dalvik cache. Επισης η ρομ αυτη υποστηριζει ελληνικα? Δεν εχω προβλημα με τα αγγλικα αλλα να μπορω να γραψω ελληνικα οταν το θελω. Α και με τις επαφες μου και τα μηνυματα τι γινεται? Παιρνω backup με το titanium και ειμαι οκ ή θελει κατι παραπάνω? Παράθεση Επισκευτειτε την virtual πόλη μου και βοηθηστε στην εξελλιξη της! http://thesschester.myminicity.com/ και http://thesschester.myminicity.com/ind Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimger Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 (edited) Αν περάσεις cwm τότε θα μπορέσεις να δεις τις επιλογές clean cache και clean dalvik Επίσης σχεδόν όλες οι roms έχουν όλες τις γλώσσες και σίγουρα όλες έχουν πληκτρολόγιο όλων των γλωσσών ;) Παιδιά εγώ θα θελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει την 4.3 και ποια... Είμαι στην vanilla rootbox 4.2 και θα ήθελα να ρψτήσω αν ξεπεράστηκαν στην 4.3 τα προβλήματα flickering της gpu επειδή δεν έιχαν τους drivers.... Γενικά νομίζω σε σταθερότητα οι sammy based ήταν μάλλον καλύτερες(chameleon) αλλά πλέον δυσκολεύομαι να πάω σε κάτι που δεν είναι AOKP like δλδ σαν aosp με περισσότερες επιλογές... Έχει κάποιος να προτίνει σταθερή με καλή επόδοση μπαταρίας και χωρίς πολλα πολλά boat στην 4.3? Όπως και kernel και modem για cosmote.... Edited October 21, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Pac by Niko αυτήν έχω Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimger Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Και πως πάει από άποψη μπαταρίας και σταθερότητας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_hunter Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Όλες οι 4.3 έχουν τα ίδια προβλήματα και επιδόσεις... Μετά από σχεδόν όλες όσες υπάρχουν κατέληξα ότι Cyanfox,Crdroid και Slimbean είναι οι πιο καλές.. Με προτίμηση περισσότερο στις πρώτες δύο για μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 (edited) Εψαξα λιγο μερικες Ρομ και ειδα οτι αυτοι εδω εχουν τη 4.3 και απο ενα βιντεακι στο youtube μου αρεσε οπτικα. Θελω να ρωτησω τα εξης. Την εχει δοκιμασει ως τωρα κανενας στο s2 να μου πει αν αξιζει οντως? και αν ναι μπορειτε να με βοηθησετε με την εγκατασταση γιατι ειναι η πρωτη ρομ που λεω να βαλω και δεν ξερω τον τροπο. Εχω κατεβασει το odin αλλα απο εκει και περα μαυρα μεσανυχτα! :) . Στη σελιδα της Ρομ εχουν οδηγιες αλλα δεν καταλαβαινω τι εννοει να καθαρισω τη cache και την dalvik cache. Επισης η ρομ αυτη υποστηριζει ελληνικα? Δεν εχω προβλημα με τα αγγλικα αλλα να μπορω να γραψω ελληνικα οταν το θελω. Α και με τις επαφες μου και τα μηνυματα τι γινεται? Παιρνω backup με το titanium και ειμαι οκ ή θελει κατι παραπάνω? Την έχω εγώ τη rom, και δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα, τουλάχιστον στη χρήση που κάνω. Έχω το build 1, κι όχι τη weekly 1.9. Έχει κανονικά ελληνικά σε μενού και πληκτρολόγιο, είναι αρκετά πιο γρήγορη από τη στοκ σε όλους τους τομείς, αλλά έχει χειρότερη μπαταρία. Δεν είναι τραγική, βέβαια, η αυτονομία, ειδικά αν σκεφτείς πως ακόμα είναι στην πρώτη έκδοση η rom. Αν θες κάτι συγκεκριμένο να κοιτάξω, πες μου, κι αν αποφασίσεις να τη βάλεις, θα σε βοηθήσουμε, η διαδικασία για όλες τις rom ίδια είναι. Πάντως, το odin δε χρειάζεται. Edited October 21, 2013 by stefan_city Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimger Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Όλες οι 4.3 έχουν τα ίδια προβλήματα και επιδόσεις... Μετά από σχεδόν όλες όσες υπάρχουν κατέληξα ότι Cyanfox,Crdroid και Slimbean είναι οι πιο καλές.. Με προτίμηση περισσότερο στις πρώτες δύο για μένα. Ναι επειδή δνε έχω περάσει 4.3 ποια είναι τα γνωστά που υπάρχουν ακόμα? Επειδή πριν απο κανα 2 μήνες που έβλεπα για τη Supernexus είχαν flickers στην gpu Νομίζω την είχα δοκιμάσει κιόλας ... Αυτά λύθηκαν? Απο μπαταρία πως σου πάει γενικά όχι σε σχέση με άλλες 4.3 γτ δεν ξέρω πως είναι οι υπόλοιπες:P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts