Jump to content

psycoclan1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    161
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by psycoclan1

  1. Γιαννη μου το εχω κανει επανεκκινηση αλλα δεν εισα καποια διαφορα. Τι μου προτινεις? Ψαχνω και στις διεργασιες μηπως υπαρχει κατι περιεργο αλλα δε διακρινω κατι. Ειναι πολυ ενοχλητικο οτι πρεπει να το φορτιζω καθε 5 ωρες!!! Αν βεβαια εχω κλειστη την οθονη και δεν το λειτουργω δε πεφει ποσοστιαια πολυ. Καθολου λειτουργικο.
  2. Μεσα σε 4 ωρες και 50 λεπτα η μπαταρια επεσε απ το 100% στο 20%. Με 2 ωρες και 10 λεπτα ανοιχτη οθονη και 4G συνεχεια. Απαραδεκτο αρνητικο ρεκορ νομιζω
  3. Καλησπερα παιδια. Εχω το 4αρι C. Προσφατα παρατηρησα 2 πολυ μικρες κυλιδες στην οθονη λες και εχει γρατζουνιστει. Το περιεργο ειναι, οτι αυτες οι κυλιδες βρισκονται απο μεσα. Φαινονται μονο οταν τις κοιταξω απο γωνια ή αν με ενα βρεγμενο πανι το περασω πανω απ την οθονη στα σημεια που βρισκονται φαινονται πιο "σκουρε" απ την υπολοιπη οθονη. Το κινητο ειναι αγορασμενο απο πλαισιο τον απριλιο. Το εχετε ξαναδει?
  4. Καλησπερα παιδια, θελω να κανω συμβολαιο με τη cosmote για mobile 4G internet για 10 ή 20gb το μηνα. Θα το χρειαστω για 6 μηνες αλλα μου ειπαν σε ακταστημα γερμανος (οπως και στο site τους) οτι ειναι 18 μηνη η παραμονη. Εγω ομως γνωριζω οτι το χρειαζομαι μεχρι το νοεμβριο. Υπαρχει λυση στη περιπτωση μου? Αυτη στιγμη ειμαι με vodafone καρτοκινητη, ξοδευω περιπου 50ευρω το μηνα σε ανανεωσεις 5ευρες των 500mb και το σημα ειναι απαραδεκτο. Η cosmote πιανει μεχρι και 4G εδω.
  5. Απιστευτη φωτογραφια!!! Well done!! Κατοχος του 910C και εγω, εδω και 3 εβδομαδες. Τις πρωτες μερες το κοιτουσα με μισο ματι συγκριτικα με το 2αρι που ειχα, αλλα με εκπλησει. Το πηρα απο πλαισιο στα 499€ και ειναι πολωνικο.
  6. Καλημερα παιδια, η γυναικα ενος φιλου εριξε το τηλεφωνο της στο πατωμα κ μετα απ αυτο η οθονη δειχνει κατα αυτον το τροπο http://i610.photobucket.com/albums/tt189/mufcpavlos/20141115_134503_HDR.jpg Το ανοιξα και καθαρισα λιγο τις επαφες αλλα τιποτα. Θελω να αποκλεισω ολα τα πιθανα ενδεχομενα προτου του πω να αγορασει νεα οθονη (ή να το πεταξει). Μηπως υπαρχει λυση??? Η οθονη δεν εχει σπασει ουτε ραγισει.
  7. psycoclan1

    iPhone 4

    Καλησπερα, ενας φιλος ειχε παρει πριν μερικα χρονια ενα 4αρι απο ebay αμερικανικο. Προσφατα του εσπασε η οθονη κ του ειπα θα του την αλλαξω. Απο 4αρια εχω αλλαξει πανω απο 20 οθονες ολες αγορασμενες απο ebay. Σε αυτο το iphone ομως η οθονη δεν λειτουργει με τιποτα!! Τη πρωτη οθονη που παρηγγειλα θεωρησα πως ηταν ελλατωματικη κ την εστειλα πισω. Χθες ηρθε η 2η οθονη απο αλλο πωλητη και επισης δεν δουλευει. Η σπασμενη οθονη δουλευε κ αφου την εβγαλα. Υπαρχει καποιο τρικ ή καποια λυση? Μηπως τα αμερικανικα iphone ειναι κλειδωμενα ή ασυμβατα?
  8. Καλησπερα παιδια, ψαχνω ακουστικα για το κινητο μου. Θελω να ειναι bluetooth, earcups και να εχουν κ μικροφωνο για να απανταω σε κλησεις. Εχω βρει παρα πολλα στο ebay αλλα ολα εχουνε την πλαστικο-δερματινη επενδυση απο μεσα και δεν θελω να ειναι ετσι γιατι φθειρονται πολυ γρηγορα! Θελω επενδυση υφασματινη (οπως τα logitech g430 που εχω για το pc). Μαρκα δεν με ενδιαφερει και η τιμη δε με απασχολει, απλα να μη ξεφευγουνε πανω απο 100-150ευρω. Αν καποιος φιλος εχει υποψην του ας μου απαντησει!! Ευχαριστω πολυ!! :)
  9. Επειδη το περασα κ εγω αυτο το σταδιο με το κολημα στο logo της samsung, οσοι απο δω κ περα εχουνε θεμα με τη rom του dr ketan το προβλημα ειναι στον kernel. Ειναι παλιος και χρειαζεται να περαστει καινουργιος ο οποιος να ειναι συμβατος με τη 4.4.2!!! Εγω επισης με παλιο kernel ειχα θεμα με το wifi. δεν ξεκινουσε με τιποτα!!!
  10. Μετα απο 4-5 μερες με την 4.4.2 του dr ketan εχω να πω οτι η ΡΟΜ ειναι κορυφαια!!!! Το τηλεφωνο εχει αλλο χαρακτηρα πλεον!!! Πολυ πιο σταθερο σε σχεση με τη 4.3 του sotmax. Αρχικα δεν χανει το google account οπως το εχανε η 4.3 σε random στιγμες. Κατα δευτερον εχει αυτοματισμους που διευκολυνουν πιο πολυ. Επισης με το πενακι γραφω πολυ καλυτερα μιας κ στη προηγουμενη το ιχνος που αφηνε ηταν πολυ πλατυ κ συνηθως δε χωρουσε η λεξη. Ο χρονος boot εχει μειωθει κατα 5 φορες και ανοιγει μεσα σε 10 δυετερολεπτα....το αλλο ηθελε περιπου 45δευτερολεπτα. Η ευκρινια ειναι πολυ καλυτερη και δεν ξερω πως να το εξηγησω αυτο αφου η οθονη ειναι η ιδια... Η αποκριση ειναι πολυ πιο smooth και γρηγορη. Η μπαταρια κραταει με χρηση ιντερνετ κ με ενα παιχνιδι που παιζω τελευταια (game of war) περιπου 18-19 ωρες. Με τη sotmax 4.3 κρατουσε 11-13ωρες. Σαφως αυτοι οι χρονοι μειωνονται ή αυξανονται αναλογα με τη χρηση του καθενα. Γενικα το τηλεφωνο πηρε τα πανω του, ενω δεν φερει κανενα απολυτως bug ως τωρα που τη δουλεψα. Ουτε λογος για reboot απο κοληματα κλπ. Κατι τελευταιο κ πολυ σημαντικο. Με τη προηγουμενη ρομ το αριστερο ακουστικο εκανε σκρατσαρισματα κ νομιζα πως ειχε καει. Με αυτη τη ρομ τα handsfree δουλευουν αψογα!!! Αυτα προς το παρον. Θα επανελθω αν σημειωσω κατι νεοτερο.
  11. Δεν εχει κ κατι ιδιαιτερο να ακολουθησεις για να περασεις μια ρομ στο κινητο. Παρολαυτα ειδα το βιντεο που εχει ανεβασει στο youtube αν κανει κατι διαφορετικο. Τιποτα οτι κ αν δοκιμασα. Τη στιγμη που ανοιγει το wifi κλεινει κιολας! Κατι το κολαει στις συγκεκριμενες ρομ, και δεν ειναι θεμα συσκευης. Τωρα που ξανα εχω τη sotmax 4.3 το wifi δουλευει απροβληματιστα! Problem solved. Το Ν7100 ειχε παλιο bootloader.
  12. Παιδια και με την v10 που δοκιμασα τιποτα... Ειναι οι μοναδικες ROM αυτες του dr ketan που το wifi μου ΔΕΝ δουλευει!!! περναω ξανα στη προηγουμενη κ θα περιμενω να βρω λυση. Εχω δοκιμασει τα παντα δε μπορω να καταλαβω τι φταιει. Μεχρι κ αλλους drivers για wifi κατεβασα...
  13. κατεβαζω τη 10 τωρα με την υπερταχυτητα των 200kb/s να δω μηπως αν με τη 10 παιζει. Η 11 εχει πολλα μεσα και δειχνει πολυ stable. Το μοναδικο μεγαλο μειον ειναι το wifi που δε παιζει.... Στους xda δεν αναφερουνε κατι παντως...
  14. Καταφερα τελικα να μπω στην V11. Αλλαξα σε 6.48 philz και επισης αλλαξα κ kernel εβαλα τον AGNi που υποστηριζει 4.4.2. Δε ξερω ποιο απ τα 2 ελυσε το θεμα. Εχει ενα σοβαρο bug με το wifi. Το ενεργοποιω αλλα απενεργοποιειται κατευθειαν. Κατα τα αλλα νομιζω οτι ειναι οκ. ΥΓ : τωρα που το βλεπω μαλλον ο philz το ελυσε το θεμα... Παρολαυτα δεν εχω wifi με τιποτα!!
  15. Φλασαρα με 2 recovery. Μια με του phillz που ειχα κ αφου ειδα οτι μετα απο 40 λεπτα δεν περνουσε απ το boot logo (samsung) εβαλα εναν τελειως καινουργιο cwm.
  16. Καλησπερα, ειχα ως τωρα τη sotmax 4.3 κ αποφασισα να βαλω την V11 του Dr ketan. Μετα απο wipe data κλπ, κανω install τελειωνει η διαδικασια και μετα το reboot κολαει στο samsung logo. Εχω φαει ολο το google δε μπορω να βρω τον λογο που το κανει αυτο. Μπορεις να με βοηθησεις?
  17. Καλησπερα, εχω το εξης προβλημα. Σε ενα σημειο το σημα της Κοσμοτε δεν ειναι πολυ καλο. Ερχεται σημα απο 6-7 κεραιες απο διαφορετικες περιοχες. Το σημειο αυτο ειναι στο Σανι χαλκιδικης. Πρωτο ποδι απ τη πλευρα της Ημαθιας. Ηρθαν οι τεχνικοι της κοσμοτε με βαν και ειδανε οτι η συσκευη μια συνδεεται απο τη κεραια της Ποτιδαιας, μια απο τη κεραια της Κατερινης, μια απο τη Λαρισα, κλπ. Το προβλημα ειναι το εξης. Εγω θελω το δικτυο της κοσμοτε για να εχω 3G internet και γι'αυτο το λογο εχω αγορασει μια κεραια 3g κατευθυντικη με 17dbi απολαβη και ενα 3g router. Πιανω κανονικα internet με ping 95-120ms στην 8.8.8.8 και ταχυτητα 3-4mbps το καλυτερο και 2mbps το χειροτερο. Το προβλημα μου ειναι ενω ειμαι συνδεδεμενος σε μια κεραια και εχω παρει ip και δουλευω, ξαφνικα κοβεται το ping και η προσβαση στο ιντερνετ και το 3g router μου συνδεεται σε αλλη κεραια. Το ερωτημα ειναι το εξης, υπαρχει τροπος να ρυθμισω χειροκινητα το router ωστε να αποκλεισει ολες τις αλλες κεραιες και να κλειδωσει σε μια απ ολες? Ή καποιον τροπο ωστε να αποκλεισει ολες τις αλλες και να συνδεεται στατικα σε μια
  18. Λογικα κατι πατησες κατα λαθος στις ρυθμισεις. πανε ρυθμισεις>>η συσκευη μου>>εξαρτημα>>εμφανιση οθονης desktop και απενεργοποιησε το!
  19. Τα ipad δεν ειναι κλειδωμενα σε παροχο απ οτι διαβασα στο ιντερνετ.
  20. Η sim δεν φταιει. Το software επισης δεν φταιει (7.1 11d167) αφου μολις του εκανα reset τα παντα και setup as new. Πηγαινω στα settings>general και στο Network κατω απο το ονομα της συσκευης μου γραφει not available. Παρακατω στην ιδια λιστα εκει που λεει carrier γραφει κανονικα vodafone uk 16.0 (αγγλια ειμαι) Τη ληψη πως θα μπορουσα να τη τσεκαρω? Οταν κανω αναζητηση δικτυου μου εμφανιζει κανονικα ολα τα δικτυα της περιοχης ακομα και της vodafone, το οποιο και επιλεγω αλλα το no service παραμενει!
  21. Οχι. Εννοω οτι προσφερθηκα να βοηθησω φιλο που το εχει κ δεν μπορει να το συνδεσει με τιποτα. Αλλη καρτα δεν μπορεσα να δοκιμασω γιατι ειναι nano-sim αλλα εβαλα την ιδια καρτα στο samsung omnia που εχω σαν 2ο κινητο και αφου εκανα τις απαραιτητες apn ρυθμισεις μπηκα κανονικα στο ιντερνετ. Αρα η καρτα δεν φταιει.
  22. Καλησπερα παιδια. Επεσε στα χερια μου ενα ipad mini με ios 7.1 Εμφανιζει το εξης. Ενω υπαρχει καρτα vodafone μεσα και την "βλεπει" σαν sim επανω αριστερα Ο,ΤΙ και να κανω μου εμφανιζει no service. Το κινητο ειναι πληρως απειραχτο χωρις jailbreak σχεδον default. Εχω φαει 3 ωρες να ψαχνω στο google δεν εχω βρει τιποτα. Στο settings>carrier αν το βαλω χειροκινητα εμφανιζει τα διαθεσιμα δικτυα κινητης επιλεγω της vodafone αλλα τιποτα. Επισης δοκιμασα reset factory defaults και reset network επισης τιποτα. Καμια ιδεα??
  23. Ναι αυτο σκεφτηκα να κανω αλλα δεν ξερω ποιο ping ταιριαζει και αν εχει διαφορα! Edit : Το πορβλημα εντωπιζεται στον φσκελο /system. Αν και rooted συσκευη μεσω του SuperSU ο φακελος αυτος οπως κ ολοι οι προηγουμενοι του filesystem ειναι readonly. Για να δωσουμε δικαιωματα στον system χρησιμοποιουμε την εξης εντολη mount -o rw,remount -t rootfs /system Μετα κανουμε chmod 666 ping και το ping ΜΕΣΩ ΚΟΝΣΟΛΑΣ λειτουργει κανονικα πλεον. Δυστυχως δεν το εκανα να λειτουργησει σε γραφικο περιβαλλον μεσω καποιου προγραμματος απο το play. ΥΓ : δεν ξερω αν ενδιαφερει κανεναν αυτη η ιστορια αλλα διαβασα σε πολλα φορουμ οτι εχουν το ιδιο προβλημα σε note2 με 4.3 και ροοτ! Οποτε μπορει να βοηθησω καποιον φιλο εδω μεσα στο μελλον
  24. Καλησπέρα έχω το νοτε 2 με περασμένη τη 4.3 Sotmax. Αντιμετωπίζω εδω και καιρό πρόβλημα με το ping. Σήμερα είπα να το ψάξω και έφτασα σε αδιέξοδο. Καταρχήν κατέβασα απο play το Ping και μου έβγαλε : Ping:icmp socket: Operation not permitted Αφού διάβασα πολύ στο νετ είδα οτι σχετίζεται με το αρχείο ping που βρίσκεται στον φάκελο / usr / bin Μπήκα με κονσόλα πήρα root και δοκίμασα να κάνω ping. Το μήνυμα που πήρα ήταν το εξής: this version of ping should not run with privileges. aborting Απο δω και έπειτα σήκωσα τα χέρια ψηλα! Εχει αντιμετωπίσει κανεις το ίδιο πρόβλημα?
×
×
  • Create New...