tasulis Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Συνδεσα το τηλεφωνο με το kies και βρισκει αναβαθμιση στο λογισμικο μου. Κανει ληψη της αναβαθμισης αλλα οταν παει να την κανει εγκατασταση στο τηλ με βγαζει ενα παραθυρο στον υπολογιστη και λεει οτι θελει περισσοτερο χωρο, γυρω στα 3000mb. Το θεμα ειναι οτι η καρτα ειναι αδεια, το τηλ δεν εχει πολλες εφαρμογες. Τι πρεπει να κανω για να βαλω το νεο λογισμικο???? Παράθεση ""Nos Power"" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Φίλε Τασούλη πολύ δύσκολο να σου συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ποτε στο upgrade δεν σου ζητάει κάτι. Πρεπει να εχεις μονο κάρτα μνήμης και τίποτα άλλο . Ερώτηση κομπλάρει σε κανεναν το κινητο στις κλήσεις δλδ την ωρα που πας να πάρεις τηλ? Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peris101 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Παιδία καλησπέρα,σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό αν και μέχρι τώρα δεν έιχα ασχοληθεί καθόλου με smartphones.Βασικά υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση που να απενεργοποιεί την σύνδεση μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας και να μπαίνω μόνο με WiFi στo internet;Δεύτερον η χρήση του gps χωρίς χρέωση γίνεται;και με ποιόν τρόπο;Πρέπει να κατεβάσω πρώτα χάρτες και μετά κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης και απο που; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 1.Βασικά υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση που να απενεργοποιεί την σύνδεση μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας και να μπαίνω μόνο με WiFi στo internet; 2.η χρήση του gps χωρίς χρέωση γίνεται? με ποιόν τρόπο; 3.Πρέπει να κατεβάσω πρώτα χάρτες και μετά κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης και απο που; Ευχαριστώ 1. ρυθμισεις-ασυρματη-δικτυα-χρηση δεδομενων (<- το ΞΕτικαρεις) 2.γινεται αν εχεις καποιο προγραμμα gps (πχ igo,navigon,ndrive κλπ κλπ)\ 3.η απο το μαρκετ η "ψαξε" οπου πιστευεις οτι θα βρεις τετοια προγραμματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termagazis Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Συνδεσα το τηλεφωνο με το kies και βρισκει αναβαθμιση στο λογισμικο μου. Κανει ληψη της αναβαθμισης αλλα οταν παει να την κανει εγκατασταση στο τηλ με βγαζει ενα παραθυρο στον υπολογιστη και λεει οτι θελει περισσοτερο χωρο, γυρω στα 3000mb. Το θεμα ειναι οτι η καρτα ειναι αδεια, το τηλ δεν εχει πολλες εφαρμογες. Τι πρεπει να κανω για να βαλω το νεο λογισμικο???? τα καταφερες τελικα?αν οχι μπορω να σου στειλω το αναβαθμισμενο firmware να το περασεις με το odin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peris101 Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Παιδια καλησπέρα,έχω το τηλέφωνο τρεις μέρες και μπορώ να πώ ότι για τα λεφτά του είναι πολύ καλο.Να ρωτήσω.Πάτησα τις επαφές,μετα κάτω αριστερά το κουμπί που είναι για το μενού και πάτησα καταλάθος την επιλογή που λέει συγχρονισμοσ δεδομένων(τα δύο κυκλικά βελάκια)και τώρα εκτός του ότι φένεται ότι είναι πάντα ενεργοποιημένο οταν μπαίνω internet μου βγάζει στο πάνω μέρος τα βελάκια τα κυκλικά.Ξέρετε τι γίνεται και πως μπορώ να το απενεργοποιήσω τον συγχρονισμό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Παιδια καλησπέρα,έχω το τηλέφωνο τρεις μέρες και μπορώ να πώ ότι για τα λεφτά του είναι πολύ καλο.Να ρωτήσω.Πάτησα τις επαφές,μετα κάτω αριστερά το κουμπί που είναι για το μενού και πάτησα καταλάθος την επιλογή που λέει συγχρονισμοσ δεδομένων(τα δύο κυκλικά βελάκια)και τώρα εκτός του ότι φένεται ότι είναι πάντα ενεργοποιημένο οταν μπαίνω internet μου βγάζει στο πάνω μέρος τα βελάκια τα κυκλικά.Ξέρετε τι γίνεται και πως μπορώ να το απενεργοποιήσω τον συγχρονισμό; Ρυθμίσεις-λογαριασμοί & συγχρονισμός (κάπως έτσι)- αυτόματος συγχρονισμός <--το ΞΕτικαρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peris101 Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Ευχαριστώ πόλυ,κάτι άλλο,συνδέω το κινητό με υπολογιστή αλλά δεν το βλέπει καθόλου ο υπολογιστής ενώ άλλες συσκευές τις βλέπει κανονικά,τι μπορεί να παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Ευχαριστώ πόλυ,κάτι άλλο,συνδέω το κινητό με υπολογιστή αλλά δεν το βλέπει καθόλου ο υπολογιστής ενώ άλλες συσκευές τις βλέπει κανονικά,τι μπορεί να παίζει; Κατέβασε το Samsung kies για να εγκατασταθούν οι drivers. Με μια απλή αναζήτηση google θα το βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Παιδιά καλησπέρα, ενας φιλος εχει το κινητο αυτο μετά απο δικη μου προταση να το αγορασει με την επιδοτηση του. Θελω να ρωτησω συγκεκριμενα για μια εφαρμογή android εάν υπάρχει, (αν υπαρχει ειδικότερο τετοιο section στο myphone ενημερωστε με). Προκειται για τον ψηφιακό ισοκράτη , όπως φαίνεται εδώ, υπάρχει κάτι τετοιο στο android market ? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 14, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Κατέβασε το Samsung kies για να εγκατασταθούν οι drivers. Με μια απλή αναζήτηση google θα το βρεις. Ή απλά να ενεργοποιήσει το usb debugging στις ρυθμίσεις. Παιδιά καλησπέρα, ενας φιλος εχει το κινητο αυτο μετά απο δικη μου προταση να το αγορασει με την επιδοτηση του. Θελω να ρωτησω συγκεκριμενα για μια εφαρμογή android εάν υπάρχει, (αν υπαρχει ειδικότερο τετοιο section στο myphone ενημερωστε με). Προκειται για τον ψηφιακό ισοκράτη , όπως φαίνεται εδώ, υπάρχει κάτι τετοιο στο android market ? Ρωτάς σε λάθος μέρος, για εφαρμογές γενικού περιεχομένου συζητάμε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=294249 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulis Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 τα καταφερες τελικα?αν οχι μπορω να σου στειλω το αναβαθμισμενο firmware να το περασεις με το odin. Δεν καταφερα τιποτα. με βγαζει συνεχεια οτι δεν εχει χωρο για την αναβαθμιση. το odin τι ειναι??? Παράθεση ""Nos Power"" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Παιδιά πόσες μέρες βγάζει η μπαταρία ? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 με απλή χρήση, χωρίς 3g δηλαδή (gsm) και λίγο wifi μπορεί να φτάσει τις 5 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Θα συμφωνήσω. Με νορμάλ χρήση, βγάζει 3 μέρες τουλάχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termagazis Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Δεν καταφερα τιποτα. με βγαζει συνεχεια οτι δεν εχει χωρο για την αναβαθμιση. το odin τι ειναι??? το odin ειναι το επισημο προγραμμα που flashαρεις τα firmware στο κινητο. πρωτα κατεβαζεις το firmware απο εδω:http://hotfile.com/dl/145561355/c93eacc/S5360_XXLA2_OXXLA2_XXLA2_by_Doky.zip.html κατεβαζεις κ το odin3 v1.85 απο εδω http://www.mediafire.com/?cghfk06lcfiwi29 στο συνημενο ειναι οδηγιες ειναι πολυ ευκολο.προσεχε ομως εσυ δεν θα χρεισιμοποιεισεις bootloader(δεν υπαρχει στο firmware που θα κατεβασεις ετσι κ αλλιως) οποτε δεν θα βαλεις ουτε PIT αρχειο ουτε θα τσεκαρεις repartition.ειναι πολυ ευκολο.οτι βοηθεια θες πες μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo777 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 γεια σας ειναι η πρωτη μου επαφη με adroid κινητα οποτε δεν γνωριζω πολλα πραγματα.. θα ηθελα να ρωτησω αν το κινητο αυτο υποστηριζει το adobe flash player για αρχεια pdf ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 γεια σας ειναι η πρωτη μου επαφη με adroid κινητα οποτε δεν γνωριζω πολλα πραγματα.. θα ηθελα να ρωτησω αν το κινητο αυτο υποστηριζει το adobe flash player για αρχεια pdf ??? Ο flash player δεν έχει καμιά σχέση με τα pdf. Για να διαβάζεις pdf κατεβάζεις τον adobe reader από το market. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peris101 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Κατέβασε το Samsung kies για να εγκατασταθούν οι drivers. Με μια απλή αναζήτηση google θα το βρεις. Καλησπέρα,κατεβασα το kies απο την Samsung το εκανα εγκατασταση κανονικα στον υπολογιστη αλλα το κινητο δεν μου το βλεπει,τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Καλησπέρα,κατεβασα το kies απο την Samsung το εκανα εγκατασταση κανονικα στον υπολογιστη αλλα το κινητο δεν μου το βλεπει,τι παιζει? δοκιμασε λιγο το εξης ρυθμισεις-ασυρματη-Usb-μαζικη αποθηκευση (δεν θυμαμαι αν το εχει σιγουρα το κινητο και δεν το εχω μαζι μου τωρα.) edit: δοκιμασε και σε αλλη usb θυρα βεβαια μπας και φταιει αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokkis Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 (edited) Καλησπερα! εχω ενα σημαντικο προβλημα με το samsung galaxy y s5360! Εχθες δοκιμασα να κανω root και πλεον το κινιτο ανοιγει αλα οι οθονη ειναι μαυρη μονο που εχει λιγο φωτισμο!δεν μπορω να το συνδεσω με το pc γιατι δεν εχω προγραμμα που να το επιτρεπει, δοκιμασα το keis αλα δεν συνχρονιζετε με το κινητο! το εκανα επαναφορα (wipe) αλα παλι τα ιδια! μπορει να βοηθησει καποιος? Edited February 19, 2012 by kokkis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
progressive Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 καλησπερα, ηθελα να ρωτησω ποια εκδοση αντροιντ εχει το κινητο επισημα? την 2.1 η την 2.2? αν θελω 2.3 εχει απο τους xda?ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 καλησπερα, ηθελα να ρωτησω ποια εκδοση αντροιντ εχει το κινητο επισημα? την 2.1 η την 2.2? αν θελω 2.3 εχει απο τους xda?ευχαριστω πολυ! 2.3.6 επίσημη ελληνική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
progressive Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 2.3.6 επίσημη ελληνική Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Καλημέρα παιδιά, να ρωτήσω και εγώ κάτι; Το έχω και εγώ το κινητό πλέον (βασικά το πήρα στην γυναίκα μου) και θέλω να ρωτήσω κάτι πριν το πάω για σέρβις: Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με τις κλήσεις απο το κινητό; Δηλαδή πχ να τελειώνει την κλήση μόνο του ή να κάνει κλήση αριθμό απο το ιστορικό κλήσεων (ενώ είσαι ήδη σε κλήση!) μόνο του, χωρίς να το πειράξεις! Του έκανα factory reset, αναβάθμιση μέσω kies στην νεότερη 2.3.6, συνέχιζε, πάλι factory reset αλλά δεν έφτιαξε... Και δεν θέλω να το πειράξω μέσω odin (παρότι ξέρω)! Μάλλον θέλει σέρβις αλλά είπα πρώτα να ρωτήσω. Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts