Jump to content

tasulis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    274
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About tasulis

  • Ημ. Γέννησης 18/08/1973

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

tasulis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. tasulis

    Huawei P10 Lite

    Έχει αγοράσει καποιοςο απο kaizerstore.gr να μας πει εντυπωσεις και γενικα για την εξυπηρέτηση τους και το σέρβις εαν ετυχε σε καποιον. Σας ευχαριστώ.
  2. tasulis

    Huawei P10 Lite

    4/32gb dual Sim Που το βρηκες??? Οσο βρίσκω ειναι single sim
  3. tasulis

    Honor 3C

    Ειναι γνήσια Huawei??
  4. tasulis

    Honor 3C

    Τι ημερομηνια κατασκευης εχει ??
  5. tasulis

    Honor 3C

    ΝΑ βρισκαμε και καμια μπαταρια γνησια θα ηταν σουπερ
  6. tasulis

    Honor 3C

    Τοο τηλεφωνο συνεχιζει να δουλευει τρενο μετα απο τόσα χρόνια, Τοτ πίνω το αιμα καθημερινά και αυτο εκει, αγέροχο. Σε σημειο που δε με αφηνει να αποφασισω να το αποσύρω καινα πάρω καινούργιο. Ομως τι??? Η φιρμα HONOR ειναι ξεχωριστή απο την HUAWEI?? Μετά γιατι τα Honor ειναι τοσο ακριβά πλέον??? Και έχουμε και τα xiaomi απο την αλλη που δίνουν γη και υδωρ. Δυσκολη αποφαση να το αποσυρω ρε ****τη.
  7. http://willmyphonework.net/ Θα σας λυθουν ολες οι αποριες για το που λειτουργει καθε συσκευη:):):):)
  8. Τι ειναι η λειτουργία Charging mouth interoperability??? Αληθευει οτι το κινητο δεν εχει Radio?? Eπισης το κινητο εχει DTS sound??
  9. Τι ειναι αυτη η λειτουργία Charging mouth interoperability??? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δηλαδή εαν παρεις ενα Redmi 4 Prime χωρίς της Β20, τι θα γινει στην Ελλαδα???
  10. Τι ειναι το Audio output:Yes (Charging mouth interoperability) ΑΥτο με τα bold γράμματα???
  11. Τι εννοεις σωστή ROM??
  12. tasulis

    Honor 3C

    Το κινητο δυστηχώς άρχισε να δείχνει τα χρόνια του. Ενω σαν συσκευη 3 ετών δουλευει τρένο με σκληρη χρήση χρήση, πλεόν διαπιστώνω οτι μια μια εφαρμογές δε μπορουν να κανουν update γιατι το συστημα ειναι πολυ παλιο,οπως λεει η αποτυχημενη προσπαθεια αναβαθμισης. Δεν ξερω εαν υπαρχει κατι ποιο νεο να μπει περα την Β268 και το 4.4.2 Εαν μπορει καποιος να βοηθήσει...............
  13. Σας παρακαλω πειτε μου, σκεφτομαι να αγορασω το Mi4. Μετα απο τοσο καιρο κυκλοφοριας του η συσκευη τελικα μπορεινα μιλησει Ελληνικα στο μενου της??
  14. tasulis

    Honor 3C

    Σας παρακαλω βοηθηστε με να καταλαβω τι παιζει. Αφου εβαλα την Β268 και δουευουν ολα μια χαρα, παρατηρησα κατι που με ξενερωσε. Το τηλ οταν συνδεεται στον υπολογιστη και ενω εχω ενεργοποιηση το dev options και το usb debugging ποιο κατω στο μενου του λεει «Select debug app Νο debug app set » και η επιλογη ειναι αχνή. Οποτε κατα συνεπεια οταν το συνδεω στον υπολογιστη με Win 10 δε το βλεπει και δε μπορω να κανω τιποτα απολυτως. Το εχει αντιμετωπισει κανεις αυτο??? Υπαρχει καποια λυση?? Σας παρακαλω τα φωτα σας
  15. tasulis

    Honor 3C

    μπορεις να με πεις την μεθοδο των 3 κουμπιων?? Θα χασω τα παντα?? Και τις επαφες??
×
×
  • Create New...