Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

βρήκα αυτό εδώ το έχει δοκιμάσει κανείς? (Για αύξηση της έντασης) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=28220199

εγω αυτο χρησιμοποιω και δουλευει μια χαρα

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καποια ιδεα?:food:

αν εισαι με στοκ ρομ, μονο με εφαρμογη γινεται να ελεγξεις το led. καποιες ρομ ομως, ισως πλεον οι περισσοτερες εχουν ενσωματωμενες επιλογες που δουλευουν αψογα.

για το mms, βαλε και 3g γιατι μπορει να κατεβαινει πολυ αργα με gprs και τελικα να μην το κατεβαζει καν..

Καλησπερα παιδια,μια ερωτηση θελω να κανω,γενικα με το android ειμαι λιγο ασχετος,ειδα οτι παιζει να αφαιρεσεις με καποιον τροπο τα κουμπια στο κατω μερος της οθονης ετσι ωστε να χρησιμοποιεις πραγματικα ολοκληρη την οθονη.Ειναι οντως εφικτο αυτο?και αν ναι που μπορω να βρω καποιον οδηγο για καποιον ο οποιος μπορει να το κανει μονος του χωρις τρελη προσπαθεια.Εχει την 4.1.1 εκδοση και δεν του εχω κανει ροοτ.

Καλησπερα παιδια,μια ερωτηση θελω να κανω,γενικα με το android ειμαι λιγο ασχετος,ειδα οτι παιζει να αφαιρεσεις με καποιον τροπο τα κουμπια στο κατω μερος της οθονης ετσι ωστε να χρησιμοποιεις πραγματικα ολοκληρη την οθονη.Ειναι οντως εφικτο αυτο?και αν ναι που μπορω να βρω καποιον οδηγο για καποιον ο οποιος μπορει να το κανει μονος του χωρις τρελη προσπαθεια.Εχει την 4.1.1 εκδοση και δεν του εχω κανει ροοτ.

Υπαρχει τροπος.Πρεπει να εισαι ρουτ απ οτι ξερω.Αν εχεις χρονο πανε σελιδες πισω.Εχει αναφερθει.

δεν θυμαμαι να εχει ξανασυζητηθει...γινεται να κλειδωνει η οθονη την ωρα που μιλας;συνεχεια πατιουνται διαφορα,χθες καταφερα να αλλαξω μεχρι και την γλωσσα με αυτον τον τροπο!:lol:

δεν θυμαμαι να εχει ξανασυζητηθει...γινεται να κλειδωνει η οθονη την ωρα που μιλας;συνεχεια πατιουνται διαφορα,χθες καταφερα να αλλαξω μεχρι και την γλωσσα με αυτον τον τροπο!:lol:

Μήπως δεν το ακουμπάς στο μάγουλο σου όταν μιλάς? Γιατί το κινητό έχει αισθητήρα που κλείνει την οθόνη όταν μιλάς

Απογοήτευση το gps του κινητού. Στο Google maps στην Αθήνα μια με δείχνει καλά μια αλλού.... Ότι να ναι
Samsung S21 Ultra

Απογοήτευση το gps του κινητού. Στο Google maps στην Αθήνα μια με δείχνει καλά μια αλλού.... Ότι να ναι

εμενα με το προγραμα gps που δεινει δωρο το πλαισιο δουλευει τελεια

Καποια ιδεα?:food:

Σου έχω ήδη απαντήσει πιο πίσω :)

Το gps δεν θα έλεγα ότι είναι χειρότερο από το μέσο όρο. Προφανώς είναι χρήσιμο να το χρησιμοποιείς σαν AGPS (χρησιμοποιώντας και τη σύνδεση δικτύου για βοήθεια), αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι απαραίτητο. Κατέβασε κάποια εφαρμογή που να σου δίνει πληροφορίες για το gps (πόσους δορυφόρους βλέπεις κλπ) και εάν έχεις σημαντικό ζήτημα, καλό είναι να το κοιτάξεις και με το service.

Εάν δοκιμάζεις από wifi, δοκίμασε να ανοίξεις τα δεδομένα του δικτύου.

Σου έχω ήδη απαντήσει πιο πίσω :)

δεν το ειδα...:O:O

Δεν προσπαθω με wifi...αλλα το wifi πως εμπλεκεται εφοσον το mms ερχεται μεσω του δικτυου κινητης?:confused:

''Δεδομενα του δικτυου'' εννοεις ρυθμισεις--χρηση δεδομενων--δεδομενα κινητης ή ρυθμισεις--περισσοτερα--δικτυα κιν τηλεφωνιας και να τσεκαρω καποια απο τις επιλογες?

αν εισαι με στοκ ρομ, μονο με εφαρμογη γινεται να ελεγξεις το led. καποιες ρομ ομως, ισως πλεον οι περισσοτερες εχουν ενσωματωμενες επιλογες που δουλευουν αψογα.

για το mms, βαλε και 3g γιατι μπορει να κατεβαινει πολυ αργα με gprs και τελικα να μην το κατεβαζει καν..

το 3g ενεργοποιείται καπως η απλα δεν πρεπει να ειναι τσεκαρισμενη η επιλογη ''χρηση μονο δικτυων 2g''?

στις ρυθμισεις των mms δεν εχω επεμβει...:blink:

thanks again...

Δεν πρεπει να ειναι τσεκαρισμενο το χρηση μονο δικτυων 2g.

Τα δεδομενα ανοιγουν απο λιγο πιο πανω.

Nokia 8800 Scirocco

Εγώ εν αντίθεσή με σένα έχω τις καλύτερες εμπειρίες με το gps του nexus και οχι μόνο μεστην πολη, ακόμα και στα κορφοβουνια σε hiking mode στο endomondo

Coolpad F1 (8297W)

Δεν πρεπει να ειναι τσεκαρισμενο το χρηση μονο δικτυων 2g.

Τα δεδομενα ανοιγουν απο λιγο πιο πανω.

Εχεις δικιο για το 2G.Στο κεντρο της πολης και δε μπορουσε να με βρει.

Ειναι τεραστιο το thread και δεν βρηκα κατι.Πρεπει να εισαι ροοτ,αλλα πρεπει να εχεις και custom rom η γινεται και με αυτην που.εχει ηδη το κινητο;ειναι ενα προγραμμα πχ που κανει την αλλαγη και επιλεγεις μετα με ποιον τροπο θα αντικαταστησεις τα κουμπια η πρεπει να βαλεις αλλη ρομ για να γινει κατι τετοιο;

Και επειδη δεν βγηκε η απαντηση η ερωτηση μου ειναι για το πως θα μπορεσω να βγαλω τα κουμπια απο το κατω μερος της οθονης ωστε να χρησιμοποιειται ολοκληρη...

Ειναι τεραστιο το thread και δεν βρηκα κατι.Πρεπει να εισαι ροοτ,αλλα πρεπει να εχεις και custom rom η γινεται και με αυτην που.εχει ηδη το κινητο;ειναι ενα προγραμμα πχ που κανει την αλλαγη και επιλεγεις μετα με ποιον τροπο θα αντικαταστησεις τα κουμπια η πρεπει να βαλεις αλλη ρομ για να γινει κατι τετοιο;

Και επειδη δεν βγηκε η απαντηση η ερωτηση μου ειναι για το πως θα μπορεσω να βγαλω τα κουμπια απο το κατω μερος της οθονης ωστε να χρησιμοποιειται ολοκληρη...

Δεν γίνεται με τη stock ROM, θες custom (η οποία προφανώς θα είναι και rooted εξαρχής) ;)

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Δεν είναι απαραίτητη η custom rom, μόνο root χρειάζεται. Εδώ το Full Screen Toggle http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1497558 Πριν το ενεργοποιήσεις θα πρέπει να έχεις περάσει τον LMT launcher http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1330150 ή το button savior https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smart.swkey&hl=el γιατί αλλιώς δεν θα έχεις καθόλου πλήκτρα.

οντως κ μενα το gps μου δειχνει οτι να ναι

[sIGPIC][/sIGPIC]

εμενα παντα με δειχνει σωστα αρκει να κλειδωσει

αν και πλεον ανοιγω καλου καλου το data για να μην περιμενω

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Καμμια καλή θηκη για το galaxy nexus?

Ειμαι φαν των case mate tough case, αλλα ακουω οτι τα κουμπια του nexus ειναι ευαισθητα και πατιουνται μονα τους με την συγκεκριμενη θηκη, αληθευει?

Θελω να ειναι προμοιου προφιλ , να προστατευει κομψα το κινητο χωρις να ειναι κτηνος.

Για την αυτονομία της συσκευής τι έχετε να πείτε είστε ευχαριστημένοι; Εγώ 3 μέρες εχω την συσκευή δεν μπορώ να πω ακόμα.

Το Nfc κλειστό κάνει καθόλου οικονομία η δεν έχει σημασία ανοιχτό η κλειστό.

Nokia 8800 Scirocco

Για την αυτονομία της συσκευής τι έχετε να πείτε είστε ευχαριστημένοι; Εγώ 3 μέρες εχω την συσκευή δεν μπορώ να πω ακόμα.

Είχα το HTC incredible s και με ανοιχτό μόνιμα το wi-fi η μπαταρία μου κρατούσε το πολυ μία με μία και μισή ημέρα. Τώρα με το nexus που το έχω δύο περίπου εβδομάδες και με την ίδια χρήση μου κρατάει δυο με τρεις μερικές φορές ημέρες. Οσο για το NFC δεν γνωρίζω και πολλά σχετικά με το πως λειτουργεί, αλλά υποθέτω ότι δεν επηρεάζει την μπαταρία εάν είναι μόνιμα ανοιχτό. Δεν ξέρω εαν έχει την πολιτική του bluetooth οπότε έτσι "τρώει" ενέργεια.

Εμένα με πήγε 1 μέρα και κάτι. Wifi συνέχεια ανοιχτό και χρήση λίγο ίντερνετ λίγο μουσική μερικές κλήσεις. Viber στέλνω πολλά μηνύματα.
Nokia 8800 Scirocco

Το NFC καταναλώνει πολύ λίγη μπαταρία εάν δεν το χρησιμοποιείς. Εγώ προτιμώ να το έχω κλειστό και για λόγους ασφαλείας. Το έχω βάλει σε widget στη notification bar με όλα τα υπόλοιπα (wifi, data, 2g/3g, φακούς κλπ)

Πάντως έχει πλακίτσα, τώρα που έχουμε γίνει πολλοί χρησιμοποιώ και το beam που και που.

Το NFC καταναλώνει πολύ λίγη μπαταρία εάν δεν το χρησιμοποιείς. Εγώ προτιμώ να το έχω κλειστό και για λόγους ασφαλείας. Το έχω βάλει σε widget στη notification bar με όλα τα υπόλοιπα (wifi, data, 2g/3g, φακούς κλπ)

Πάντως έχει πλακίτσα, τώρα που έχουμε γίνει πολλοί χρησιμοποιώ και το beam που και που.

Πώς μπορεί κάποιος να βάλει στη notification bar widgets τις ρυθμίσεις wi-fi, data κ.τ.λ; Μιλάμεγια stock rom και οχι για rooted συσκευή με κάποια custom rom.

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)