Jump to content

ducati_46

Members
  • Δημοσιεύσεις

    112
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ducati_46

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

ducati_46's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Eχει παρει κανεις aftermarket θηκη για καλυτερη προστασια της καμερας? Το "θεμα" με το ακουστικο το εχω κι εγω,τερμα χαμηλωμενο και ακουγεται surround ο συνομιλητης σε ησυχο δωματιο. Το περιμενα πιο "μπιφτεκι" αλλα ειναι θεμα συνηθειας το μεγεθος και το βαρος. Χρονια πολλα σε ολους!
  2. Να με συγχωρειτε για τον προβληματισμο που προκαλεσα :P Μπιφτεκι λεγοντας,ζουμερο χοντρουλικο. "Τα τρως τα μπιφτεκια σου" που λεμε,σε ζουμερη νεαρα. ;) Αντε να παραλαβουμε να δουμε τι λεει κι αυτο. :)
  3. Ειναι "μπιφτεκι" τελικα? Πειτε εντυπωσεις οσοι το πηρατε. Τhanks.
  4. Σκεφτομαι να το παρω μεταχειρισμενο.Μπορειτε να μου πειτε τι να προσεξω και αν εχει καποια "στανταρ" προβληματα?Ειναι γενικα ζεστη σαν συσκευη?
  5. Ovepriced πιστευω. Ενα κινητο αντιστοιχα καλο και ποιοτικο με το mia1 οταν βγηκε με ταβανι τα 200€ . Ζηταω πολλα?! Κοιταω και το g8 power...εχεις καποιος γνωμη?
  6. Οταν φτασει 38-39 ριχνει την φορτιση στα 100mA. Το θεμα ειναι οτι σε idle εχει 35-36 αρα οταν μπει στη φορτιση τους 39 τους πιανει σε λιγα λεπτα! Εχω δοκιμασει απο ολα τα επιπεδα μπαταριας και κανει το ιδιο. Μονη ισως "λυση" να δοκιμασω "αργο" φορτιστη οπως ειπατε. Μαλλον θα γυρισω στο ταπεινο mia1 μου. Ευχαριστω για τις απαντησεις.
  7. Δηλαδη καλοκαιρι φορτιζουμε με 100mA?! Τα προσεχω ολα τα παραπανω θηκες κτλ. Το ιδιο κανουν και οι δικες σας συσκευες? Προσωπικα το βρισκω απαραδεκτο . :/
  8. Oταν βαζω το κινητο στην φορτιση ξεκιναει να φορτιζει με 2500-3000mA. Μετα απο λιγα λεπτα ανεβαζει θερμοκρασια και σταδιακα ριχνει τα mA. Δηλαδη στους 39+κελσιου εχει ριξει τα mA στα 100 με αποτελεσμα να φορτιζει με ρυθμους χελωνας. Οσο φορτιζει δεν το χρησιμοποιω και ειναι κλειστες ολες οι εφαρμογες.Θερμοκρασια περιβαλλοντος 32-35. Πριν ξεκινησω την φορτιση εχει 36-37 βαθμους.Για παραλια δεν συζηταω,σε τσαντα και υπο σκια ειδα τυχαια 54! Φορτιζω με τον δικο του φορτιστη.Ειναι φυσιολογικο ολο αυτο? Αντιμετωπιζει καποιος το ιδιο προβλημα? Μετρησεις με το ampere app. Ευχαριστω προκαταβολικα.
  9. Με πανακι για γυαλια μονο. Δεν ειναι εξωτερικα για να καθαρισει κατι. Σαν να ξεκολλαει η οθονη απ το digitizer. Πολυ παραξενο. Συμβαινει σε αλλον?
  10. Εχει εμφανιστει σε καποιον κατι αντιστοιχο? Τα "σημαδια" δεν ειναι εξωτερικα. Ειχα βαλει tempered και το εβγαλα. Φαινεται να υπαρχουν αναμεσα στην οθονη και το digitizer. Δεν ξερω αν τυχαινει αλλα το touch πλεον δεν δουλευει απροβληματιστα,σαν να πατιεται αλλου απο εκει που πρεπει. Καμια ιδεα?! https://i.ibb.co/6X73dfj/IMG-932b0c3727653a3e0d432a5b7121c8c6-V.jpg
  11. Ξερει καποιος αν μπορει να γινει disable η επιλογη να ανοιγει η camera με double power button?!
  12. Παιδες μετα το τελευταιο security update και ενω εχω την τελευταια εκδοση chrome,μου εμφανιζει αρκετες σελιδες ως μη ασφαλεις,οπως και του myphone...τι παιζει?
  13. Εχει παρατηρησει και καποιος αλλος να εχουν γινει πιο αχνά τα χρωματα στις ταπετσαριες αρχικης οθονης μετα την αναβαθμιση σε 8.1.0?
  14. Thanks αλλα δεν ρωταω αυτο. Ειχε επιλογη απο τις ρυθμισεις και το storage ,να κανεις clear cache ολων των εφαρμογων μαζικα,κατι που πλεον δεν υπαρχει... :) Αναμενουμε
×
×
  • Create New...