SaintPetrouil Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Ε να ειχε και λιγο πιο καλο wifi γιατι τωρα ειναι τραγικο. Σχεδον για long range NFC μου κανει παρα wifi. :lol: άψογο και όσο περιγραφικό χρειάζεται!! :lol: έβαλα και το screen rotation στο nexus της δικιάς μου, ΤΕΛΕΙΟ !!! βασικά για όποιον του χρειάζεται! Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Δεν ξέρω αν φανεί χαζή η ερώτησή μου, :p αλλά μπορούμε από το micro usb χρησιμοποιώντας κάποιον adapter να συνδέσουμε ethernet καλώδιο και να "δώσουμε" internet στη συσκευή; :wacko: (χωρίς wifi και 3G) Όχι δεν γινεται αυτό. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 :lol: άψογο και όσο περιγραφικό χρειάζεται!! :lol: έβαλα και το screen rotation στο nexus της δικιάς μου, ΤΕΛΕΙΟ !!! βασικά για όποιον του χρειάζεται! Της το χεις κάνει πειραματόζωο :p Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Της το χεις κάνει πειραματόζωο :p :lol: όντως :lol: .. Βέβαια έχω φροντίσει να της τα δώσω όλα στο πιάτο όσο πιο καθαρό γίνεται. Root έκανα μόνο και μόνο για το Usb OTG - NTFS MOUNT , AddAway . Στην πορεία βγήκαν 1-2 ακόμα ωφέλη αλλά ως εκεί. Είναι πιστεύω σε στοκ ρομ το πιο τέλεια στημένο nexus :p Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 αφου ειναι root βαλτης και στο power control τα κουμπακια για reboot και shutdown για ακομα περισσοτερη τελειοτητα ειδικα το reboot ειναι μεγαλο πραγμα Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 αφου ειναι root βαλτης και στο power control τα κουμπακια για reboot και shutdown για ακομα περισσοτερη τελειοτητα ειδικα το reboot ειναι μεγαλο πραγμα της έχω βάλει το notification toggle στο οποίο έχω βάλει καμιά 12 λειτουργίες(σε 2 γραμμές) για on/off και την έχει βολέψει απίστευτα. Ακόμα και φακό έχει ! Αφού αφού της έβαλα το Notification toggle έβγαλα το flashlight,battery monitor,data widget on/off Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 (edited) Βρε παιδια καποιος οδηγιες για root?Τι στο καλο model number βαζουμε στο toolkit για να κανουμε αρχη να το ρουταρουμε?Ας δωσεις καποιος πιο αναλυτικες οδηγιες θα βοηθηθει πολυς κοσμος οπως εγινε στο παρελθον με τον οδηγο της πρωτης σελιδας. Και αλλη μια ερωτηση για να βαλουμε το rotation πρεπει να ειμαστε root? Edited October 17, 2012 by mcde Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lacrymosa Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Λογο οικονομιας bw θα ηθελα κατα την αλλαγη καρτελας στον chrome να μη κανει refresh τη σελιδα.Ειναι εφικτο; Παράθεση Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Βρε παιδια καποιος οδηγιες για root?Τι στο καλο model number βαζουμε στο toolkit για να κανουμε αρχη να το ρουταρουμε?Ας δωσεις καποιος πιο αναλυτικες οδηγιες θα βοηθηθει πολυς κοσμος οπως εγινε στο παρελθον με τον οδηγο της πρωτης σελιδας. Την έκδοση που έχει βάζεις... Δεν είναι δύσκολο να το καταλάβεις αυτό! Δεν χρειάζεται οδηγός... Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Με τη σειρα μου να ενημερωσω οτι πηρα την 4.1.2.Ειμαι με την μετατροπη,οχι ροοτ και στοκ ολα.Απλα εκανα 2 φορες clear στο «google services framework» η αλλιως πλαίσιο διαδικασιών google και μου ηρθε.Χαιρομαι αφανταστα!!!Η πρωτη εντυπωση εχει να κανει με την ακομα καλυτερη αποκριση.Θα ψαχτω και θα επανελθω με περισσοτερες πληροφοριες. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Την έκδοση που έχει βάζεις... Δεν είναι δύσκολο να το καταλάβεις αυτό! Δεν χρειάζεται οδηγός... Η εκδοση που εχω πια ειναι 4.1.2 JZ054K και οχι 4.1.1 που εχει το toolkit και το ειχα χρησιμοποιησει για να κανω root. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikesak Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Σημερα παρελαβα το κινητο απο το πλαισιο! Επειδη ειμαι πρωταρης (και στο κινητο και γενικοτερα στο android) θα ηθελα να μου πειτε τα βασικα που πρεπει να κανω αφου το πηρα στα χερια μου. Πως θα κανω την αναβαθμιση σε 4.1.2? Χρειαζεται προηγουμενως να εχω περασμενη την 4.1 (νομιζω δεν θα την εχει περασμενη)? Ποιες βασικες εφαρμογες να κατεβασω (flash,radio κλπ)? Απο αξεσουαρ τι/απο που να παρω? Εχω βρει αυτα http://www.ebay.com.au/itm/15IN1-LEATHER-GEL-COVER-CASE-BATTERY-WALL-CAR-CHARGER-Samsung-Galaxy-Nexus-/290783141287?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item43b4069da7 μαζι με αυτον τον ανταπτορα http://www.ebay.com.au/itm/AU-US-US-Universal-EU-AC-Power-Plug-Adapter-Converter-Travel-2-pin-Europe-New-/160897141851?pt=AU_Travel_Acc&hash=item2576378c5b. Ως εναλλακτικη εχω αυτα http://www.ebay.co.uk/itm/120980782311?var=420092365665&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 , http://www.ebay.com.au/itm/150825565294?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 + καποια προστατευτικα οθονης (δεν ξερω ποια να παρω, φοβαμαι μηπως τα παμφηνα ειναι μαπα, αλλα δεν θελω να δωσω και 15€ για ενα προστατευτικο...). Επισης σκεφτομαι να παρω http://www.ebay.com.au/itm/3900mAh-Extend-Battery-Case-Cover-Google-Samsung-Galaxy-Nexus-Prime-i9250-/280987213186?pt=US_Rechargeable_Batteries&hash=item416c249d82 και http://www.ebay.com.au/itm/270873694603?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 . Εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο που ξεχναω ή καποιο εναλλακτικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas89m Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Παιδια παρατηρησα κατι λιγο ακυρο βεβαια αμα κανεις 3φορες ταπ στην εκδοση λογισμικου (4.1.2) μου βγαζει τα φασολια λιγο ακυρο αλλα μου φανηκε αστειο και ειπα να το αναφερω Παράθεση ~B&N~ Proud owner of Nokia:3510,3100, 6600/ siemens Μ65/ SE K800i / Nokia 5800XM/ Samsung Galaxy Nexus/ Asus Zenfone 2 ZE551ML XIAOMI REDMI NOTE 4 (4/64 SD) !!!!!! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 σορρυ παιδια, ολοι ως νεοι κατοχοι εχουμε αποριες, μεχρι να μπουμε για τα καλα στο παιχνιδι. γι αυτο πιστευω ειναι και τα φορουμ, ωστε οσοι ξερουμε, η παθαμε και μαθαμε, να βοηθαμε τους αλλους. αλλα και οι νεοι χρηστες, πριν παρουν μια συσκευη, ας ψαχτουν λιγο, να δουν τι παιζει με το κινητο που θα παρουν. το nexus το παιρνεις (αποψη μου) για να κανεις οτι θες και να γλυτωσεις τις εφαρμογες pc που σου λενε τι και πως. πηρες nexus για να ψαχτεις λιγο παραπανω, για να μπλεξεις και λιγο με γραμμη εντολων. το root ειναι μια στανταρ διαδικασια πχ, που απλα φλασαρεις το supersu πχ απο ενα custom recovery. αν θες πιο ετοιμες λυσεις κανε ενα κοπο και ψαξε στα φορουμς. δε στοχοποιω κανενα, αλλα ειναι οντως λιγο κουραστικο το να γινεται συνεχεια αυτο το πραγαμ στο θρεντ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 (edited) Παιδια παρατηρησα κατι λιγο ακυρο βεβαια αμα κανεις 3φορες ταπ στην εκδοση λογισμικου (4.1.2) μου βγαζει τα φασολια λιγο ακυρο αλλα μου φανηκε αστειο και ειπα να το αναφερω αναλογο easter egg υπηρχε και στη gb και στην ics για froyo και πιο πισω δε θυμαμαι Edited October 17, 2012 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Μια μικρή ερώτηση γιατί νομίζω δεν διευκρινίζεται επαρκώς στον οδηγό της πρώτης σελίδας: για να γίνει root η 4.1.2 με το toolkit, πρέπει να είναι ξεκλείδωτος ο bootloader? και αν ναι και τον ξανακλειδώσω, χάνω όλα τα αρχεία και προγράμματα? Backup ολοκληρωμένο? Μέσω titanium backup ή κάποια άλλη καλύτερη λύση? Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 το root δε χρειαζεται bootloader.. ειναι ασχετα μεταξυ τους στο κλειδωμα του bootloader νομιζω (ακομα ξεκλειδωτο τον εχω , μονο αν παω για service θα κλειδωθει ) οτι δε χανεις τιποτα , μονο στο ξεκλειδωμα σβηνονται τα παντα με backup δεν εχω ασχοληθει ακομα Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Παιδια παρατηρησα κατι λιγο ακυρο βεβαια αμα κανεις 3φορες ταπ στην εκδοση λογισμικου (4.1.2) μου βγαζει τα φασολια λιγο ακυρο αλλα μου φανηκε αστειο και ειπα να το αναφερω Μετά τα 3 ταπ, δοκίμασε να κάνεις και μακρύ πάτημα στο φασολάκι :) Μια μικρή ερώτηση γιατί νομίζω δεν διευκρινίζεται επαρκώς στον οδηγό της πρώτης σελίδας: για να γίνει root η 4.1.2 με το toolkit, πρέπει να είναι ξεκλείδωτος ο bootloader? και αν ναι και τον ξανακλειδώσω, χάνω όλα τα αρχεία και προγράμματα? Backup ολοκληρωμένο? Μέσω titanium backup ή κάποια άλλη καλύτερη λύση? Αν κλειδώσεις το bootloader δε χάνεις δεδομένα. Από τη στιγμή που είσαι root, είναι προτιμότερο να κλειδώνεις/ξεκλειδώνεις το bootloader με κάτι σαν το bootunlocker που είναι λιγότερο επεμβατικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 σορρυ παιδια, ολοι ως νεοι κατοχοι εχουμε αποριες, μεχρι να μπουμε για τα καλα στο παιχνιδι. γι αυτο πιστευω ειναι και τα φορουμ, ωστε οσοι ξερουμε, η παθαμε και μαθαμε, να βοηθαμε τους αλλους. αλλα και οι νεοι χρηστες, πριν παρουν μια συσκευη, ας ψαχτουν λιγο, να δουν τι παιζει με το κινητο που θα παρουν. το nexus το παιρνεις (αποψη μου) για να κανεις οτι θες και να γλυτωσεις τις εφαρμογες pc που σου λενε τι και πως. πηρες nexus για να ψαχτεις λιγο παραπανω, για να μπλεξεις και λιγο με γραμμη εντολων. το root ειναι μια στανταρ διαδικασια πχ, που απλα φλασαρεις το supersu πχ απο ενα custom recovery. αν θες πιο ετοιμες λυσεις κανε ενα κοπο και ψαξε στα φορουμς. δε στοχοποιω κανενα, αλλα ειναι οντως λιγο κουραστικο το να γινεται συνεχεια αυτο το πραγαμ στο θρεντ. Eγω δε μπορω να καταλαβω την τοση αγανακτηση καποιων για το εαν επαναλαμβανονται καποια πραγματα.Εμενα αυτο με εχει βοηθησει στο να εμπεδωσω καποια πραγματα που τα διαβασα πρωτη φορα και μου ηταν αγνωστα.Ειμαι απο αυτους που εκατσα για 4 ημερες και διαβασα ολες τις σελιδες ενω ο χρονος μου ειναι ελλαχιστος καθως ακομη για να κανω root το εψαχνα διαβαζοντας και βλεποντας βιντεακια περιπου για δυο εβδομαδες.Ολογος ωστε να μην παει κατι στραβα γιατι υπαρχει και μια κατηγορια που ειναι αρκετα μεγαλοι ηλικιακα και δεν εχουν τον ταδε συνομιληκο που ειναι λιγο σχετικος με αυτα για να τους βοηθησει.Οιπερισσοτεροι γνωστοι μου ζητημα να ξερουν να στειλουν και μηνυμα με το κινητο τους.Θεωρω λοιπον οτι το να κατσει να γραψει καποιος δυο πραγματα παραπανω δεν εγινε και τιποτε αντε να του παρει και εικοσι λεπτα.αυτο ομως θα βοηθησει αρκετους εκτος εαν το φορουμ ειναι μονο για τους λιγους που ξερουν και μιλουν για rom klp τυπου κινεζικα για καποιους σαν εμενα.Στη τελικη πιστευω κουβεντα να γινεται εαν κατηγοροποιηθουν ολα τοτε τι θα λετε εσεις του πιο πανω επιπεδου?(δεν το λεω ειρωνικα)Τελος οσον αφορα τις ερωτησεις μου των δυο τελευταιων ημερων θα μεινω φαινεται με την απορια καθως καποιοι θεωρουν οτι το να απαντουν σε γελοιες ερωτησεις για αυτους,ειναι υποτιμητικο!!!!! Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 (edited) Εγώ απλά μίλησα για καλύτερη οργάνωση (μάλλον όμως ήταν offtopic). Ούτε προχωρημένο χρήστη θεωρώ τον εαυτό μου , ούτε τα ξέρω όλα γιατί αν τα ήξερα δε θα έγραφα εδώ Έχω βοηθηθεί πολύ από το συγκεκριμένο thread και όσο μπορώ έχω προσπαθήσει να βοηθήσω επίσης Βλέπω ότι κάποιοι παρεξηγούνται χωρίς λόγο.. εντάξει ας το αφήσουμε έτσι και αύριο ας ξαναρωτήσει κάποιος για το πώς δουλεύει το pulse light Δε πειράζει αν εσύ kapapa έχεις μια πιο εξειδικευμένη απορία (όπως είχε ένα παιδί χθες προχθές για το pulse και το handcent ) , ας χαθεί στο σωρό.. γιατί πρέπει να λέμε συνέχεια τα ίδια Κι εγώ βρήκα χρόνο και διάβασα όλο το θρεντ και το παρακολουθώ έκτοτε , όμως κάποιοι δε πρόκειται να το κάνουν Οπότε οι συγκεντρωμένες πληροφορίες θα ήταν καλύτερες για ολους , αφού δεν υπάρχει κατηγοριοποίηση. Τελοσπάντων στη τελική δε με νοιάζει , γιατί εγώ προσωπικά άκρη τελικά θα βγάλω.. Edited October 17, 2012 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 καλησπερα, ειναι καποιος που ξεκλειδωσε τον bootloader και εκανε root στην 4.1.2 με το Toolkit? απο οτι βλεπω δεν υπαρχει 4.1.2 build για επιλογη. αν ναι πως? αν επιλεξω το τελευταιο της 4.1.1 θα παθει τιποτα? Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 καλησπερα, ειναι καποιος που ξεκλειδωσε τον bootloader και εκανε root στην 4.1.2 με το Toolkit? απο οτι βλεπω δεν υπαρχει 4.1.2 build για επιλογη. αν ναι πως? αν επιλεξω το τελευταιο της 4.1.1 θα παθει τιποτα? απο όσο θυμάμαι χθές πήρε το μάτι μου απο κάποιους που είπαν πως δοκίμασαν και δουλεύει κανονικά με το toolkit. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 (edited) απο όσο θυμάμαι χθές πήρε το μάτι μου απο κάποιους που είπαν πως δοκίμασαν και δουλεύει κανονικά με το toolkit. μιλας για εδω, γιατι δε βρηκα κατι σε μια σχετικη ερωτηση ενος παιδιου που εγινε πιο πανω.. ας μας πει και καποιος που το εκανε να ειμαστε σιγουροι.. σε ευχαριστω.. Edited October 17, 2012 by djivo Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Μετά τα 3 ταπ, δοκίμασε να κάνεις και μακρύ πάτημα στο φασολάκι :) Τέλειο!!! Αυτό δεν το ήξερα! μιλας για εδω, γιατι δε βρηκα κατι σε μια σχετικη ερωτηση ενος παιδιου που ρωτησε πιο πανω.. ας μας πει και καποιος που το εκανε να ειμαστε σιγουροι.. σε ευχαριστω.. Αυτό το δοκιμασα στο nexus 7 που εχω και το έκανε μια χαρά. Δεν βρίσκω λόγο να μην το κάνει και στο Galaxy nexus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_vitz Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Τελικά εκτός από μικρές διαφορές του στύλ "μου φαίνετε λίγο πιο γρήγορο" που εγώ δεν κατάλαβα και καμια ιδιαίτερη διαφορά , Τι άλλαξε από την 4.1.1 στην 4.1.2?? Εγώ προσωπικά δν είδα κάποια διαφορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts