Jump to content

mikesak

Members
  • Δημοσιεύσεις

    241
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mikesak

  1. Είμαι με την τελευταία AICP και έχω καιρό να δω 4G, στο preferred network type τι έχετε επιλέξει;
  2. Με αφορμή και το παραπάνω μήνυμα... Έχει κουνηθεί καθόλου σε όσους είχε φύγει από το ΚΑΤ στις 31/12?
  3. Η θήκη που αναφέρθηκε προηγουμένως αποφεύγει τελωνείο με standard shipping, γιατί την στέλνει από άλλο warehouse?
  4. Οκ ευχαριστώ, μάλλον θα το πάρω. Να ενημερώσω και όποιον άλλο θέλει, ο κωδικός double12 λήγει σε δυο ώρες σύμφωνα με το τσατ.
  5. Η οθόνη πως είναι παιδιά, γιατί από βίντεο δεν φαίνεται και πολύ καλή, με τα χρώματα να δείχνουν σαν ξεθωριασμένα ελαφρώς?
  6. Καλή χρονιά σε όλους! Έχει το κινητό η μάνα μου και κάτι μάλλον έχει πατήσει και στις κλήσεις ακούει κάτι σαν μουσικούλα. Έψαξα στις ρυθμίσεις, αλλά δεν βρήκα τίποτα. Το έχει κανένας άλλος ή ξέρει πως να το βγάλω?
  7. Μάλιστα. Όσον αφορά το 2ο ερώτημά μου, βλακείες θυμάμαι? Υπάρχει πουθενά αλλού εκτός από το geekbuying η international έκδοση για το λευκό-ασημί? Τα υπόλοιπα redmi (3s, 4, pro) έχουν και αυτά την ίδια έλλειψη?
  8. Να ρωτήσω για χιλιοστή φορά εδώ μέσα (σορρυ), γιατί ένας μου είπε το αντίθετο. Η 800αρα μπάντα, μόνο για wind δεν αποτελεί πρόβλημα? Και επίσης δεν λέγανε ότι ίσως περαστεί στο μέλλον μέσω software, ή δεν είχα καταλάβει καλά?
  9. Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει? Είχα την εντύπωση ότι μόνο με την wind υπήρχε το θέμα. Υπάρχει αλλού σε ασημί-λευκό με την 800αρα? Τα υπόλοιπα και αυτά δεν την έχουν?
  10. Από που λες? Γιατι στο geekbuying δεν την έχει στο χρώμα που θέλει και γενικά εφόσον δεν έχει wind, τι παραπάνω του προσφέρει?
×
×
  • Create New...