Jump to content

Lacrymosa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    272
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by Lacrymosa

  1. Ήρθε και σε 'μένα. Δεν έκανα επαναφορά. Ατέλειες που είχα εντοπίσει πριν όπως εμπλοκή στην αυτόματη περιστροφή, άμεση ενεργοποίηση εξοικονόμηση ενέργειας με το που πατήσεις τη συντόμευση χωρίς να ανοίγουν επιπλεον παράθυρα, διορθώθηκαν. Περαιτέρω βελτίωση στην περιήγηση με χρήση ενός χεριού. Ορατή βελτίωση στο scrolling παντού, στον samsung internet είναι ξεκάθαρο. Ομαλότερη μετάβαση σε εφαρμογές που παίζουν σε μικρό παράθυρο YT, twitch. Κατα την εξοικονόμηση φαίνεται να ανταποκρίνεται καλύτερα όταν τρώει ζόρι. Πιο ομαλό σε γενικές γραμμές. Ευτυχώς δεν ακούμπησαν το FM ράδιο. Από μπαταρια δεν έχω εικόνα καθώς δεν έχω κάνει φόρτιση ακόμα.
  2. Τσακάλια πήρατε το 11; Στο δικό μου τίποτα ακόμα. Όχι τίποτα άλλο, θέλω να κάνω factory reset και περιμένω το update για να ξεμπερδέψω.
  3. Κάνετε rtfd έπειτα από major update ή όχι;
  4. Το διατύπωσα μαλακωδώς πρώτον, και δεύτερον είχα την εντύπωση πως βρισκόμουν στο νημα του α51. Ήθελα να γράψω ότι η ρύθμιση κλείστρου υπήρχε (στο α51) πριν από το update Σεπτεμβρίου.
  5. Η δυνατότητα για manual φωτογραφία υπήρχε ήδη.
  6. Το μόνο πράγμα που με εξοργίζει αφάνταστα είναι ότι οι διακοπτες αυξομείωσης έχουν ενιαίο πλαστικο κουμπί και εχουν πολύ φθηνη αίσθηση και ήχο, το ποντίκι της amiga μου ήρθε κατευθείαν στο μυαλό. Ήρθα από a3 17 και στον τομέα διακοπτών και υλικών γενικότερα εφαγα μεγάλη ηττα, σε φάση που μου λείπει το μικρό. Edit: Ξέχασα να αναφέρω ότι η οθόνη κάτω απ τον ήλιο είναι για κλάματα. Καμια σχέση με τα α3 α5 17.Κριμα.
  7. Άμα δε θες φθηνα κινητά πάρε ένα s20 ultra ρε φωταρα.
  8. Κάνει χωρις λογο επανεκινηση μια φορά το 20ήμερο/μήνα. Δε θα με πολύ ένοιαζε αν δεν έπρεπε να βάλω μοτίβο για να ενεργοποιήσει sim. Η αυτόματη επανεκκίνηση ειναι απενεργοποιημένη.
  9. Έχει βάλει καποιος μεμβρανη και είναι ευχαριστημένος; Αν ναι ποια; Ρωτάω για μεμβρανη και όχι tg για να μη ξεκολλάει απ τη θήκη.
  10. Κάτοχος και 'γω από σήμερα. Πολύ συνοπτικά, η οθόνη του είναι απίστευτη, οι οπίσθιες κάμερες στη φωτογραφία είναι αισχρές. Μπροστινή δεν εχω δοκιμάσει. Ηχείο επιεικώς 6/10. Σαν κατασκευή, παρότι από πλαστικό, είναι πολύ καλή. Όσοι έχετε S ή A και πάτε σ'αυτό δεν θα απογοητευθειτε από κατασκευαστικής αποψης. Θήκη δεν είχε.
  11. Υπάρχει built in password manager? Έρχομαι από samsung και έχω ψιλοχαθει
  12. Απ ότι φαίνεται το πηρε κι ο brunos σε προσφορά.Αγορασατε μήπως και επέκταση εγγύησης public;Ασφάλεια κλοπης; Θραύση κρυσταλλων; Εγώ έπεσα θύμα, πήρα το 128αρι €140 με 12 μήνες εγγύηση. Αφήστε με, μη μου το θυμιζετε.
  13. Ξεκάθαρα ναι, αλλά χωρις emoticon δεν είναι προφανές.
  14. Εξαιρετική προσφορα, μπράβο
  15. Παρέλαβα και γω. Ενα για 'μένα, ένα για τη φίλη μου. Χορταίνει το μάτι, το χέρι και είναι πραγματικά τίμιο.
  16. Α είναι πολύ απλό. Να στο εξηγήσω, τις μπλοκαρω γιατί μπορω. Είναι τέρμα παρεμβατικες, όπως επίσης δεν με ενδιαφέρει για το εισόδημα τους.
  17. Για παραγγελία που έφυγε από Hong Kong πήγε uk, μετά Ολλανδία και τώρα βρίσκεται προς Ελλάδα, ελτα.. παραλαβη καλό γεναρη; Ή θα είναι εξίσου γρήγορη η αποδέσμευση στην Ελλάδα όπως uk και ολλανδια;
  18. Είχα κάνει πριν ένα μήνα. Ε λοιπόν η αιτία ήταν άλλη. Πριν κάνω πάλι επαναφορά, δεν ξέρω πώς μου ήρθε, αφαίρεσα την sd. Τώρα πάει σφαίρα, χωρίς επαναφορά. Δε την ξαναβαζω.
  19. Έχουν αρχίσει να φαίνονται τα χρονάκια του. Συχνά μικροκολλήματα με την ίδια χρήση. Παλια ήταν πιο πρόθυμο... Μήπως ήρθε η ώρα..
  20. Και να υπάρχει, το αγοράζουν σε τιμή ξεφτίλα. Βάλτο αγγελία να πάρεις κάνα φράγκο παραπάνω.
  21. Περιμετρικά το αλουμίνιο είναι νικελ ανεξαρτήτως χρώματος; Ισχύει το ίδιο και σε s10/10e;
×
×
  • Create New...