Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσωπικά η δυνατότητα να είναι όλος ο αποθηκευτικός χώρος σε ext μου είναι επαρκής λόγος... και ειδικά ερχόμενος από κινητό με 8GB εσωτερική + 16GB κάρτα, είναι ευκολία το να παρακολουθείς μόνο ένα μέγεθος. και να μην έχεις μερικά GB ελεύθερα εδώ και μερικά GB ελεύθερα εκεί.

Με αυτό τον τρόπο κάνεις καλύτερη αξιοποίηση του χώρου και επίσης παίρνεις απόφαση να μεταφέρεις πολλά δεδομένα σε cloud που τελικά είναι μεγάλη διευκόλυνση...

Για το πανόραμα: Το έχω χρησιμοποιήσει, και δουλεύει αποτελεσματικά... Δε χρειάζεσαι άλλη εφαρμογή για πανόραμα, αλλά συνήθως προτιμώ να τραβάω πολλές φωτογραφίες και να τις ενώνω αργότερα στο pc.

κοίταξε, επειδή λίγο πολύ όλοι μας πλέον γνωρίζουμε τα βασικά δεν είναι πιο μπέρδεμα. Στο κάτω κάτω το χω πει και σε άλλο thread πως εμένα η μυουσική μου πχ είναι 14+GB. Συνεπώς δεν θα μπερδευόμουν και τόσο να έβαζα την μουσική μόνο + μερικές ταινίες/σειρές σε " "εξωτερικό δίσκο" . Είναι καθαρά ζήτημα κέρδους, κακά τα ψέματα.

Πανοραμική τραβηγμένη με την default κάμερα του GN

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=27025&stc=1&d=1348055986

Δουλεύει πολύ καλά.

Το default ειναι πανευκολο και δουλευει πολυ καλα.

thanks, όντως υπέροχες. Θα τις τραβούσα εγώ με λάθος τρόπο.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

κοίταξε, επειδή λίγο πολύ όλοι μας πλέον γνωρίζουμε τα βασικά δεν είναι πιο μπέρδεμα. Στο κάτω κάτω το χω πει και σε άλλο thread πως εμένα η μυουσική μου πχ είναι 14+GB. Συνεπώς δεν θα μπερδευόμουν και τόσο να έβαζα την μουσική μόνο + μερικές ταινίες/σειρές σε " "εξωτερικό δίσκο" . Είναι καθαρά ζήτημα κέρδους, κακά τα ψέματα.

USB on-the-go + flash disk δε σε βολεύει για media?

Για το "μπέρδεμα" που λες, δεν προσπαθώ να σε πείσω, είναι μάλλον υποκειμενικό. Για μένα το ενιαίο filesystem (και ο διαθέσιμος χώρος) και το πέταμα του FAT με τους περιορισμούς του, εξισορρπούν την ελάχιστα μειωμένη λειτουργικότητα.

Επίσης θυμάμαι παλιά σχέδια για πρωτότυπο Nexus με SD slot αντί για NFC. Εάν είναι να επιλέξω τι από τα δύο θέλω εκτός συσκευής, επιλέγω το storage :)

USB on-the-go + flash disk δε σε βολεύει για media?

Για το "μπέρδεμα" που λες, δεν προσπαθώ να σε πείσω, είναι μάλλον υποκειμενικό. Για μένα το ενιαίο filesystem (και ο διαθέσιμος χώρος) και το πέταμα του FAT με τους περιορισμούς του, εξισορρπούν την ελάχιστα μειωμένη λειτουργικότητα.

Επίσης θυμάμαι παλιά σχέδια για πρωτότυπο Nexus με SD slot αντί για NFC. Εάν είναι να επιλέξω τι από τα δύο θέλω εκτός συσκευής, επιλέγω το storage :)

Σαφώς και υπάρχουν λύσεις και ναι, USB-On the go δαγκωτό . Αυτό όμως είναι λύση σε έλλειψη και όχι λύση του προβλήματος :) . Άσε που το Usb otg καταναλώνει πολύ μπαταρία. Εγω προσωπικά θέλω μια συσκευή να μου τα δίνει όλα. Δεν θέλω να φτάνουμε στο σημείο να λέμε "nfc ή micro sd?" . Θέλω και Nfc, και micro sd, και usb otg. Δυστυχώς το Note2 θα ναι και αυτό samsung και όχι google, αλλά μάλλον προς τα εκεί θα πάω εκτός και αν δω κάποια σημαντική αλλαγή στο new nexus. Το λατρεύω το Nexus,πανέμορφο, απίστευτα γρήγορο και smooth(το Note μου λαγκάρει μπροστά του) αλλά έχω νοιώσει τις ελλείψεις της micro sd + fm radio. Γιατί τα χρησιμοποιώ και τα 2.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

-κοίταξε, να βγάλουν όμως ένα νεξους αξιοπρεπές (όπως είναι άλλωστε αυτό) . Εγώ προσωπικά χρειάζομαι μεγάλο αποθηκευτικό χώρο(δηλαδή micro sd οπωσδήποτε και καλή κάμερα-σαν του Ν8 που είχα οκ δεν θα έχω αλλά να ναι σε καλά επίπεδα) .

Για αυτό περιμένω το επόμενο νεξους και ελπίζω να χουν αυτές τις 2 βελτιώσεις αλλά να μην είναι και τόσο πίσω σε σχέση με τα υπόλοιπα σε hardware(ας είναι πίσω αλλά όχι όσο πίσω διέρρευσε πως θα είναι!).

-fn radio απο όσο γνωρίζω είναι κάτι εξτρα που βάζει η Samsung και δεν υπάρχει στο android σαν λειτουργικό(γενικότερα). Συνεπώς ούτε απο το επόμενο νεξους να το περιμένουμε, σωστα?

-Δοκίμασε κανείς να βγάλει με το panorama Mode του Νεξους ? Εγώ που δοκίμασα έβγαλε ΑΘΛΙΕΣ φωτογραφίες. Να κατεβάσω κανένα εξτρα απο το playstore ή δεν το χρησιμοποίησα σωστά εγώ?

τη καμερα σου λεω μπορει να την κανουν 8αρα , το θεωρω πολυ πιθανο, ομως high end hardware δε θα εχει οπως δεν ειχε και το nexus s , οπως δεν ειχε και αυτο οταν βγηκε

για sd δε το βλεπω , γιατι ειναι καθαρα θεμα φιλοσοφιας πλεον και οχι κοστους και σιγουρα οχι ραδιο

παντως αυτο που διερρευσε , δε νομιζω να ειναι και κυριως ελπιζω να μην ειναι, ειναι ενα τραγικο f/l χωρις ουσιαστικο νοημα

βεβαια δε νομιζω να παρουσιαστει μεχρι το τελος του ετους νεα εκδοχη του λειτουργικου , οποτε ισως μπορουσε να πει κανεις οτι και το f/l θα ηταν αρκετο..

μου ακουγεται ομως ανουσιο, γιατι περα απο τη καμερα , τα αλλα χαρακτηριστικα συνειδητα δεν επελεξαν να τα βαλουν. ποιος ο λογος να μπουν μετα?

ακομα και η 5αρα καμερα απο "αποψη" μπηκε , οχι οτι δε μπορουσε να μπει αυτη του s2

θα θεωρουσα παντω λογικη τη λυση ενος διπυρηνου με Α-15 , παρα τον επεξεργαστη του s3 , οπως θεωρω αυτονοητη και μια 8αρα καμερα

κατα τα αλλα ισως δουμε αλλου καποια καινοτομια , αλλα οχι στα κλασσικα specs

EDIT Εμείς που το μετατρέψαμε σε jakju , θα λάβουμε την 4.1.2 κανονικά στην ώρα της ή θα το βλέπει το κινητό μας βάση ΙΜΕΙ και θα την πάρουμε όταν την δώσει η Samsung?

πλεον το κινητο σου "ανηκει" στη google , ξεχνα τα imei

μαλιστα πρεπει να σου εστειλαν και mail αμεσως μετα τη μετατροπη οπου θα σε ευχαριστουσαν που αγορασες nexus :lol:

και ναι το ΟΤΑ θα ερθει κανονικα, οπως ηρθε και σε μας (που το ειχαμε κανει yakju παλιοτερα ) το 4.1.1 απο 4.0.4

Edited by qsis

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

τι μεταφορικα εχει? συνηθως απο γερμανια τα μεταφορικα ειναι παρα πολλα

Πολυ θα ηθελα να μαθω και εγω τι παιζει με τα μεταφορικα απο το amazon.de γιατι μεσα στις επομενες μερες λεω να γινω και εγω μελος

του γκρουπ.

Απο οτι καταλαβα αν και δεν εχω ιδεα απο γερμανικα ειναι κανα 15αρι???

Καλησπέρα. Μόλις αγόρασα το galaxy nexus και με χρέωσε από το internet της cosmote . Δεν μπορώ να βρω από τις ρυθμίσεις πως να το απενεργοποιήσω και να το βάλω να συνδέεται μόνο με wifi. Έχει το λογισμικό 4.0.2. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα μου ήταν πολύ χρήσιμο.

Εχω και εγω εδω και τρεις εβδομαδες το nexus και δεν μου εχει παρουσιασει 'ευτυχως'κανενα προβλημα.Οσον αφορα το wi fi δεν το εχω ψαξει γιατι το χρησιμοποιω μεσα στο σπιτιΣκοπευω να παραγγειλω την extended battery και θα ηθελα καποιος να μου συστησει καποια θηκη καταλληλη για αυτο.Εχω διαβασει ολες τις προηγουμενες σελιδες αλλα δεν εχω παρει καποια συγκεκριμενη απαντηση για το ποια ταιριαζει.Και κατι αλλο .Ειναι η πρωτη φορα που θα παραγγειλω απο e-bay και θα ηθελα να μου πειτε σε ποσες μερες ερχεται η παραγγελια?Υποψιν ειμαι απο επαρχια.

Λοιπόν, έχω την extended battery και έχω δοκιμάσει 2-3 θήκες. Πρόσφατα παρέλαβα την Mercury και εφαρμόζει χωρίς πρόβλημα. Είναι και πολύ καλή θήκη πέραν της εφαρμογής. Πήρα την άσπρη και είναι χάρμα οφθαλμών. Αν θέλεις θήκη τύπου pouch, τότε νομίζω θα κάνουν όλες. (2 που δοκίμασα έκαναν. Αυτή που μου άρεσε ήταν αυτή)

Επειδή την Mercury την παράγγειλα από το ebay και γω, αν την παραγγείλεις από το λινκ που σου δίνω θα το πάρεις σε 5-6 εργάσιμες. Εμένα μου ήρθε σε 5 εργάσιμες, πράγμα πρωτοφανές για την δική μου εμπειρία... (μένω επαρχία και γω όπως βλέπεις δίπλα)

Πάντως γενικά σε ότι πάρεις από ebay ο πωλητής σου αναφέρει σε πόσες εργάσιμες να το περιμένεις. Συνήθως είναι 5-10, από την προσωπική μου εμπειρία.

Αποστόλης

Καλησπέρα. Μόλις αγόρασα το galaxy nexus και με χρέωσε από το internet της cosmote . Δεν μπορώ να βρω από τις ρυθμίσεις πως να το απενεργοποιήσω και να το βάλω να συνδέεται μόνο με wifi. Έχει το λογισμικό 4.0.2. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα μου ήταν πολύ χρήσιμο.

Settings -> Κατηγορία "Wireless and Networks": More -> Mobile Networks -> Data enabled (ξετσεκάρεις)

2 επιπλέον συμβουλές:

Τώρα που είναι αρχή κάνε το yakju

Βάλε widget για να ανοιγοκλείνεις τα δεδομένα εύκολα

Επίσης αν σου ενεργοποίησε το internet day pass καλό είναι να στείλεις sms END DAY στο 1333 για να το απενεργοποιήσεις.

Τώρα που είναι αρχή κάνε το yakju

νομιζω οτι καλυτερα να μην κανει κατι τετοιο.. ας μαθει λιγο το λειτουργικο πρωτα, ας κανει κανα OTA που ειναι ακομα με 4.0.2 και βλεπει στο μελλον..

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Παιδια οπως ειπα και πριν το πηρα χθες απο πλαισιο ,το εβαλα και jelly bean ,δεν ηξερα τι ειναι ταχυτητΑ μεχρι που το δουλεψα .πιο γρηγορο και απο τον μπολτ,εχω παθει την πλακα μου.ποιο μηλοφωνο και μα......κιες:rolleyes::rolleyes:

Παιδια οπως ειπα και πριν το πηρα χθες απο πλαισιο ,το εβαλα και jelly bean ,δεν ηξερα τι ειναι ταχυτητΑ μεχρι που το δουλεψα .πιο γρηγορο και απο τον μπολτ,εχω παθει την πλακα μου.ποιο μηλοφωνο και μα......κιες:rolleyes::rolleyes:

καλως ηρθες στο 2% των χρηστων android που εχουν αυτη την εκδοση , αρα και εικονα για το λειτουργικο :rolleyes:

κατα τα αλλα κολλαει και ειναι προβληματικο ;)

καλως ηρθες στο 2% των χρηστων android που εχουν αυτη την εκδοση , αρα και εικονα για το λειτουργικο :rolleyes:

κατα τα αλλα κολλαει και ειναι προβληματικο ;)

φιλε μου τετοια ταχυτητα στην εγκατασταση /απεγκατασταση εφαρμογων ,σε πλοηγηση ,ανοιγμα/κλεισιμο εφαρμογων ουτε σε pc .εχω μεινει μαλα.....ς ,και ολα αυτα με 370 απο το πλαισιο- τα 320 της επιδοτησης μου=50 ευρουλακια.πεταει μαγκες :D:D .Οποιος παρει μηλο 5 δεν νοιωθει ,speedy gonzalez στην κυριολεξια.Ετσι επρεπε να το πουνε και οχι jelly bean ,και το κυριοτερο για την συσκευη οι αναβαθμησεις απο την πρωτη μερα

Μετά από μια σύντομη κουβέντα που είχα με κάποια απ' τα παιδιά -σ' ένα άλλο topic που άνοιξα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4302135#post4302135-έχω σχεδόν καταλήξει στο nexus.Το μόνο που με προβληματίζει ακόμη και δεν το έχω παραγγείλει είναι το θέμα του χαμηλού ήχου.Όπως και να το κάνουμε ο πρώτος λόγος που αγοράζεις ένα smartphone είναι ότι είναι τηλέφωνο και αν είναι να χάνω κλήσεις ή να μην ακούγομαι με τον άλλο, υπάρχει θέμα.Τέλος πάντων μου φαίνεται ότι θα το ρισκάρω.Όλα τα υπόλοιπα συν την τιμή είναι ελκυστικότατα.

Παίδες καλησπέρα.

Ξέρουμε τίποτα για το νέο Nexus;

Θα βγει μια συσκευή ή κάθε κατασκευαστής θα βγάλει τη δικιά του πρόταση;

Πότε μπορεί να ανακοινωθεί;

Λέτε να έχουμε καμία έκπληξη με την τιμή του όπως με το Nexus 7;

Τί φταίει και δεν μπορεί η συσκευή να συνδεθεί με το samsung kies, ώστε να μπορέσω να περάσω τις επαφές από το outlook? Μου γράφει κάτι για τις ρυθμίσεις usb,αλλά δεν μπορώ να βρω από που θα το κάνω.:confused:

Εγώ με αυτόν τον τρόπο έλυσα το πρόβλημα με την ένταση του ηχείου.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1748803

Έχει αναφερθεί και σε μερικά post πιο πίσω.

Εγώ με αυτόν τον τρόπο έλυσα το πρόβλημα με την ένταση του ηχείου.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1748803

Έχει αναφερθεί και σε μερικά post πιο πίσω.

και εγω αυτο εχω κανει και ειδα μεγαλη διαφορα

Μετά από μια σύντομη κουβέντα που είχα με κάποια απ' τα παιδιά -σ' ένα άλλο topic που άνοιξα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4302135#post4302135-έχω σχεδόν καταλήξει στο nexus.Το μόνο που με προβληματίζει ακόμη και δεν το έχω παραγγείλει είναι το θέμα του χαμηλού ήχου.Όπως και να το κάνουμε ο πρώτος λόγος που αγοράζεις ένα smartphone είναι ότι είναι τηλέφωνο και αν είναι να χάνω κλήσεις ή να μην ακούγομαι με τον άλλο, υπάρχει θέμα.Τέλος πάντων μου φαίνεται ότι θα το ρισκάρω.Όλα τα υπόλοιπα συν την τιμή είναι ελκυστικότατα.

Το ακουστικο οταν συνομιλεις δεν εχει κανενα προβλημα. Μονο το ηχειο ειναι αλλα λυνεται με τους τροπους που λενε τα παιδια. Το ηχειο αντεχει πιο δυνατα..ειναι αγνωστο γιατι το επιλεξανε ετσι.

Τί φταίει και δεν μπορεί η συσκευή να συνδεθεί με το samsung kies, ώστε να μπορέσω να περάσω τις επαφές από το outlook? Μου γράφει κάτι για τις ρυθμίσεις usb,αλλά δεν μπορώ να βρω από που θα το κάνω.:confused:

δεν ειναι κινητο της samsung για να δουλευει το kies , οποτε ξεχνα το τελειως κανε unistall

κανε export το αρχειακι απο το outlook , ανεβασε το στο gmail σου και θα εχεις κανονικα τις επαφες σου

Παίδες καλησπέρα.

Ξέρουμε τίποτα για το νέο Nexus;

Θα βγει μια συσκευή ή κάθε κατασκευαστής θα βγάλει τη δικιά του πρόταση;

Πότε μπορεί να ανακοινωθεί;

Λέτε να έχουμε καμία έκπληξη με την τιμή του όπως με το Nexus 7;

αν και ειναι εκτος θεματος..

δε ξερουμε , μονο μια φημη εχει υπαρχει για ουσιαστικα facelift με radio+sd που τη θεωρω εκτος πραγματικοτητας

δε ξερουμε για πολλους αυτη η φημη δεν εχει ξανακουστει εδω και καιρο

τα nexus βγαινουν περιπου κοντα στο αμερικανικο halloween

o μονος τροπος να εχει τετοια τιμη ειναι αν σου βαλουν ελλειπες hardware και σε κινητο δε νομιζω να το θες αυτο, ουτε και σε tablet το θελουμε

εκει ειχαν αλλους σκοπους , να ανταγωνιστουν την amazon περισσοτερο και να μπουν περισσοτερο στην αγορα των ταμπλετων οπου το android ειναι ψιλοανυπαρκτο. οποτε εκει εχει καποια λογικη η φθηνη με ελλειψεις συσκευη . στα κινητα ομως δεν εχει νοημα να βγει κανα κινητο του 200αρικου και να ειναι της πλακας

παντως αν υπαρξει νεο πιστευω οτι θα ποσταριστει αμεσα στη κεντρικη σελιδα , εμεις εδω οτι ξερετε ξερουμε

Edited by qsis

Σήμερα παρέλαβα αυτόν τον αντάπτορα mhl και δεν μου δείχνει τίποτα. Έστειλα email και περιμένω απάντηση. Υπάρχει κανείς δοκιμασμένος να αγοράσω?

Σήμερα παρέλαβα αυτόν τον αντάπτορα mhl και δεν μου δείχνει τίποτα. Έστειλα email και περιμένω απάντηση. Υπάρχει κανείς δοκιμασμένος να αγοράσω?

αυτος που πηρες ειναι δοκιμασμενος γιατι τον εχω κι εγω και δουλευει τελεια..

πες μας τωρα τι μπορει να εκανες λαθος :p

φορτιστη ειχες πανω?

ειχα διαβασει κι εγω στις οδηγιες για restart , αλλα δε το χα χρειαστει

ωραια εισαι ετοιμος για hd mkv με υποτιτλους :cool:

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)