Jump to content

skrountz

Members
  • Δημοσιεύσεις

    96
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About skrountz

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

skrountz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μόλις μου ήρθε. V9.1.1.0 NBCMIEI, Stable. 639 MB μέγεθος.
  2. Καλησπέρα. Μου έδωσαν μια κάρτα SIM την οποια θέλω να χρησιμοποιώ μόνο για Data. Την έβαλα στην θέση 1 του tray, ενω στη θέση 2 έχω την βασική κάρτα μου. Το πρόβλημα μου είναι πως δεν μπορώ να απενεργοποιήσω καμία απο τις κάρτες. Οταν το προσπαθώ βγάζει μήνυμα που λέει πως : Αυτη η κάρτα έχει οριστεί ως κύρια κάρτα SIM. Μπορείς να σταματήσεις αυτη την κάρτα αν θέσεις μια αλλη κάρτα SIM ως την κύρια κάρτα. Είναι καλύτερα να βάλω την βασική μου κάρτα στη θέση 1? Αυτό που θέλω είναι να μπορώ να ενεργοποιώ/απενεργοποιώ όποτε χρειάζεται την κάρτα που μου έδωσαν, ενω ταυτόχρονα η βασικη μου κάρτα θα είναι μονίμως ενεργή. Η συσκευή μου είναι η έκδοση με 3/32 GB και φοράει την τελευταία stable (8.1.6.0)
  3. Άρα πάω για αντάπτορα, μην έχουμε τίποτα άλλα. O φορτιστής που περιέχεται στη συσκευασία δεν είναι quick charger, έτσι ; Το αγόρασα από Ελληνικό κατάστημα, μέσω γνωστού, σε αρκετά χαμηλη τιμή. Υπάρχουν κάποια βήματα, κινήσεις, αλλαγές, τροποποιήσεις που ενδείκνυται να κάνω τώρα στην αρχή;
  4. Καλησπέρα σας. Ήρθε η συσκευή στον αδερφό μου, και μετά απο αναβάθμιση στο About Phone γράφει: MIUI Version: MIUI 8 Global 6.11.24 | Beta. Τι σημαίνει αυτό το Beta; Να το αφήσουμε όπως είναι ή να κάνουμε κάποια αλλαγή; Θέλει το τηλ του να είναι σταθερό και δεν ενδιαφέρεται να έχει άμμεσα νεα χαρακτηριστικά. Ευχαριστώ
  5. Χαιρετώ την κοινότητα. Απο σήμερα κάτοχος κι εγω της συσκευής, και θα ήθελα λίγο τα φώτα σας. 1.Ο φορτιστής κάνει για αγγλικές πρίζες, προσπάθησα να αφαιρέσω την άκρη αλλά δεν.. Να την τραβήξω δυνατότερα ή είναι ένα σώμα και θα πρέπει να πάω για αντάπτορα; 2.Όταν το πρωτοάνοιξα έκανε μια ενημέρωση, μπήκε MIUI 8, και πλεον στο about phone γράφει Android Version: 6.0.1 MMB29M MIUI Version: MIUI Global 8.1 | Stable 8.1.2.0(MBCMIDI) Είμαι καλά, το αφήνω ως έχει; Είναι επίσημη αυτή η ROM, και θα έχω τις αναβαθμίσεις που βγαίνουν τακτικά ; Ευχαριστώ παίδες.
  6. skrountz

    Moto G

    :D :D Έφτασε η 5.1 και σε μας παίδες. Αγορασμένο από Ελλάδα το 'χω με en.EU έκδοση συστήματος. Με 5.0.2 είμαι και το έχω απείραχτο. http://postimg.org/image/thc1pns5l/ Άντε με το καλό και σε σας.
  7. skrountz

    Moto G

    Ναι ρε παίδες και σε μένα το ίδιο, το είδα σήμερα το πρωί. Δεν έχω ενημερώσει εφαρμογές εδώ και καμιά εβδομάδα και δεν με ειδοποίησε για κάποιο update του λειτουργικού. Ούτε και έγινε μετά από επανεκκίνηση του τηλεφώνου. Βγήκε απο τη μια στιγμή στην άλλη.
  8. skrountz

    Moto G

    Παίδες όσοι αναρωτιέστε αν θα πάρουμε 5.1 πιστεύω πως η απάντηση είναι καταφατική. Έτσι τουλάχιστον λένε στην σελίδα του Moto G στο Facebook. Εκεί αναφέρουν ξεκάθαρα πως: "Motorola update services. 5.1 coming soon ". Επίσης υπάρχουν αναφορές στο xda από χρήστες που την έχουν πάρει ήδη. Άρα υπομονή και ας χαρούμε τη συσκευή μας έτσι όπως είναι τώρα.
  9. Στο δεύτερο link που έχω δώσει έχει και επιλογή για 802 έκδοση η οποία όμως είναι out of stock. Αν γίνει διαθέσιμο πάλι λέτε να το επιχειρήσει?
×
×
  • Create New...