Jump to content

gkarako

Members
  • Δημοσιεύσεις

    224
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gkarako

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

gkarako's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Φαίνεται να κάνει καλυτερη διαχείριση πλέον, πάει εντελώς απροβληματιστα μετά το update.
  2. Εγώ την κράτησα μέχρι να μου έρθει το tempered glass της nillkin. Όντως ριχνει την οθόνη η ζελατίνα που έχουν πάνω και την αίσθηση στην αφή. Οπότε προχωρά σίγουρα σε αλλαγή με κάτι ποιοτικό βέβαια και δες και αυτά που προτείνει ο φίλος haki για τα οποία δεν έχω κάποια γνώμη αλλά ίσως αξίζουν.
  3. Και εγώ την περιμένω αν και αυτή που είχε μαζί μια χαρά ήταν απλά ήθελα κάτι να προστατεύσει την κάμερα.
  4. Και nillkin σταθερή αξία για tempered glass και θήκες.
  5. Ωραία, καλά είχα καταλάβει αλλά δεν ήμουν και σίγουρος.
  6. Εγώ με βοντα, βλέπω το σύμβολο vowifi αλλά όχι volte ούτε κάπου λέει hd. Παρόλα αυτά δοκιμασα κατά την διάρκεια κλήσης να ανοίξω σελίδες με δεδομένα και δούλευε κανονικά με 4g οπότε δεν είμαι σίγουρος τι παίζει. Επίσης δεν έχω δει ακόμα 5g στην Θεσσαλονίκη Τούμπα.
  7. Ετσι θα το κανω,thanks. Απο voda πηρε κανεις το update?
  8. Τωρα που ειμαστε στην αναμονη για το update, ποιος ειναι ο τροπος να το περασουμε με clean install οταν με το καλο μας ερθει?
  9. Να πω σύντομα τις εντυπώσεις μου μετά από ένα μήνα με το κινητό. Με έχει εκπλήξει πολύ θετικά, πάει μια χαρά έρχομαι από κινητό με snap 650 και 3 GB ram αλλά καθαρό android και είναι μεγάλη η διαφορά. Η οθόνη είναι φοβερή, ειδικά για τα χρήματα που το βρίσκεις τώρα στο skroutz, κάμερα οκ αν και μου είναι ψιλό αδιάφορο το θέμα και η μπαταρία πάει καλά μέχρι τώρα 6 sot άνετα. Το λογισμικό της Samsung μου αρεσει αρκετά και το φοβομουν, μέχρι τώρα ειχα μόνο καθαρά android (galaxy nexus, nexus 5, voda platinum) αλλα δεν μου έλειψε. Και ποιότητα κατασκευής flagship. Το προτείνω σε οποιαδήποτε το σκέφτεται.
  10. Έγινε , θα το κρατήσω αυτό λίγο καιρό και θα δοκιμάσω κανένα άλλο πιο μετα
  11. Θεσσαλονίκη είμαι. Κάποιο από της nillkin αξίζει ?
  12. Εσείς που φαντάζομαι έχετε δοκιμάσει tempered glass διαφορά, ποιο προτείνεται? Γιατί έβαλα ένα, αλλά ούτε στην αφή ούτε στην εικόνα μου άρεσε και άρχισε ήδη να σπάει χωρίς να έχει πέσει το κινητό (μάλλον από τα κλειδιά στην τσέπη).
  13. Αντε να δουμε αυτη τη φορα! Καλη επιτυχια!
×
×
  • Create New...