Jump to content

[Επίσημο] HTC EVO 3D

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν θελω σε καμια περιπτωση να χασω data απο τα apps. Εγγραφες - καταχωρησεις δλδ σε διαφορες εφαρμογες που εχω κανει εδω και κατι μηνες. Δεν χανω κατι με το reset;

Για να ειναι σωστο πρεπει να κανεις hard reset δλδ να γινει λες και μολις εβγαλες το κινητο απο το κουτι...μονο ετσι εχεις πληρη λειτουργικοτητα και ταχυτητα....εξαλλου παντα με αλλαγη λογισμικου προτεινεται...το μονο θεμα ειναι οτι πρεπει να ξανα setareis ολες τις εφαρμογες...αλλα ενταξει..δεν λεει τπτ..το κανω καθε 15 μερες που περναω καινουρια ρομ...οσο για τα δεδομενα απλα κρατα ενα backup και μετα κανεις παλι τα δεδομενα restore...

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για να ειναι σωστο πρεπει να κανεις hard reset δλδ να γινει λες και μολις εβγαλες το κινητο απο το κουτι...μονο ετσι εχεις πληρη λειτουργικοτητα και ταχυτητα....εξαλλου παντα με αλλαγη λογισμικου προτεινεται...το μονο θεμα ειναι οτι πρεπει να ξανα setareis ολες τις εφαρμογες...αλλα ενταξει..δεν λεει τπτ..το κανω καθε 15 μερες που περναω καινουρια ρομ...οσο για τα δεδομενα απλα κρατα ενα backup και μετα κανεις παλι τα δεδομενα restore...

Το να κανει καποιος καθε 15 μερες hard reset και να παιδευεται να ξανακανει απο την αρχη τις ρυθμισεις οταν ειναι επιλογη του μπορει να ειναι οκ οπως λες και συμφωνω. Ηταν ενας απο τους λογους που δεν εμπλεξα με root κλπ απο την αρχη, για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.

Το backup πως θα το κρατησω; Μεσα απο το καθε app ή υπαρχει κατι γενικο; Γιατι δεν εχουν ολα τη δυνατοτητα αυτη, αλλα μαλιστα την εχουν αφου παρεις την pro εκδοση κλπ.

Να ρωτησω κατι που φαινεται ευκολα (γιατι το ποσο νερακι ειναι η κινηση πιθανον να μην μπορουν ολοι να το διακρινουν οποτε δεν ειναι κατι που "απαντιεται"). Οταν κανετε αναπαραγωγη ενα video 3d (δικο σας) αγγιζοντας την εικονα εμφανιζονται τα γνωστα μενου σε μπαρες πανω και κατω. Εκει το κειμενο ειναι καθαρο; Επισης το gray δεν ειναι γεματο με dots; (2 τυχαια θεματα που δεν υπαρχαν με το 2.3.4)

Ρωταω γιατι φοβαμαι μηπως ειναι bugs ολα αυτα και δεν διορθωθει κατι με hard reset. :(

Ναι. Αυτό με τις μπάρες το κάνει στα 3d videos. Λογικά είναι επειδή αλλάζει το "setup" της οθόνης εκείνη την ώρα με αποτέλεσμα να φαίνονται όλα θολά. Το κάνει και στην κάμερα όταν την γυρίσεις σε 3d mode για να τραβήξεις φωτογραφία ή βίντεο. Συνεπώς δεν νομίζω να είναι bug. Αυτό που με χαλάει είναι ότι η κίνηση στο 3d video δεν είναι ομαλή. Αυτά τα σπασιματάκια που κάνει είναι ιδιαίτερα ενοχλητικά για μένα.

Και εγω προσεξα να χανονται frames κατα την αναπαραγωγη των videos, κατι που τοσους μηνες δεν ειχε συμβει ποτε.

Εχεις κανει hard reset (επαναφορα εργ. ρυθμισεων) ; Αν ναι τοτε ειναι bugs με την εννοια οτι ειναι προβληματα του νεου λογισμικου και οχι επειδη εχει μεινει καποιο "υπολειμμα" απο το παλιο.

Επισης ανοιξε μια μεγαλη "συζητηση" σου απο τα sms και κανε γρηγορο scroll up-down. Πως ειναι η κινηση; Παλια ηταν ομαλοτατη, τωρα σκαλωνει ανα καποια msec. Επισης εκει στα sms η γραμματοσειρα ειναι τοσο μεγαλη σε σχεση με παλια, που ειναι λες και ειναι σε ρυθμιση για οσους εχουν προβληματα ορασης!

Ακομα και τα εφε του καιρου στην βασικη "σελιδα" (οθονη) του κινητου που εμφανιζοται μετα απο το ξεκλειδωμα, κανουν κολληματακια στην κινηση τους!

Edited by jsimeo

χτες εκανα κ γω update κ μετα απο restart Οποτε παταω home για αρχικη οθονη μου κανει κατι σαν επανεκκινηση το sense με αποτελεσμα να καθυστερει....ειναι κατι που πρπει να κανω για να σταματησει???

Lg Nexus 5

htc evo 3D

htc wildfire s

Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν έχω κάνει γιατί δεν θέλω να χάσω αυτά που έχω περάσει μέσα.

Κοίταξα για προγράμματα backup αλλά κάποια που ξέρω θέλουν root και τα υπόλοιπα δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστα.

Ελπίζω να βγει νέο update που να διορθώνει τα προβλήματα που υπάρχουν.

Όσον αφορά στα sms δεν ξέρω να σου πω γιατί δεν στέλνω sms. Μόνο κλήσεις κάνω κατά κύριο λόγο. Συνεπώς ακόμα και δοκιμαστικά να το κάνω τώρα δεν θα έχω μέτρο σύγκρισης για να δω αν χάνει στο scrolling. Αυτό με την γραμματοσειρά που λες στα sms δεν το έχω παρατηρήσει. Μου φαίνεται ότι είναι ίδια ή αν έχει αλλάξει θα είναι κάτι ανεπαίσθητο για μένα. Αλλά και πάλι δεν είμαι το κατάλληλο άτομο για να εντοπίσω τις διαφορές στα sms.

Εγώ έχω κάνει factory reset και ναι έσβησαν όλα τα apps,games αλλά μετά όταν κανείς sign in στο play και βάζεις το email σου βγάζει επιλογη να κατεβάσεις οτι είχες πριν.

Δεν φοβάμαι για τις δωρεάν εφαρμογές. Αυτές τις ξαναπερνάω εύκολα. Τουλάχιστον αυτές που χρειάζομαι.

Για τις "αγορασμένες" ανησυχώ!! :p

Εγώ έχω κάνει factory reset και ναι έσβησαν όλα τα apps,games αλλά μετά όταν κανείς sign in στο play και βάζεις το email σου βγάζει επιλογη να κατεβάσεις οτι είχες πριν.

Μα σαφως και στο pc οταν κανεις login στο play βλεπεις ποιες εφαρμογες εχεις περασμενες στο κινητο, οποτε το να τις κανει εγκατασταση ειναι ευκολο. Το θεμα ειναι να μην χαθουν ολες οι καταχωρησεις στις εφαρμογες, πχ στο aCar οι καταχωρησεις service χιλιομετρων, γεμισματα βενζινας με τα στοιχεια κλπ. Οποτε το reset αποκλειεται γι αυτους τους λογους.

Εσυ που εκανες reset για πες μας αν μπορεις, τα 4-5 πρωτα προβληματα που αναφεραμε λιγο πριν υπαρχουν στο κινητο σου ή οχι;

Παιδιά με την 2.3 έκδοση όταν ερχόταν ένα μήνυμα είχα βάλει έναν ήχο και στην αναφορά παράδοσης είχα άλλον. Τώρα δεν έχω βρει πως μπορώ να έχω διαφορετικούς αλλά μου βαράει και στα 2 με τον ήχο πουείχα στα μηνύματα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb

Aυτή τη στιγμή κατεβάζω κι εγώ την αναβάθμιση.

Αν και μ'όλα αυτά που ακούω έχω σκιαχτεί λιγάκι. :wacko:

Ο θεός βοηθός!

nokia 5110 - siemens c35 - ericsson T65-

nokia 7210 - samsung V200 - ericsson V800-

nokia N70 - nokia 5800 - HTC EVO 3D-

LG G2

Οταν κατέβασα το ics είχα προβλήματα όπως την μη λειτουργία ορισμένων εφαρμογών,κολλούσε πάρα πολύ και έτσι αναγκάστηκα για factory reset...τώρα έχει υπάρξει διαφορά στην ταχύτητα και δεν κολλάει..για το scroll up-down δεν ξέρω για να σου πω.Όσο για τις εφαρμογές που δεν λειτουργούν πιστεύω οτι αργότερα με κανα update θα λειτουργούν κανονικά

Κατέβηκε και σ'εμένα.

Λοιπόν, μέχρι στιγμής όλες οι εφαρμογές λειτουργούν κανονικότατα και το κινητό μου φαίνεται ένα κλικ πιο γρήγορο και smooth.

Ωστόσο, καμια ουσιαστική διαφορά με τη 2.3 δεν είδα.

Δεν ξέρω τι περίμενα, απλά είχα ακούσει για αλλαγή εμπειρίας χρήστη κλπ.

Ε, μέχρι στιγμής δεν έχω αντιληφθεί καμια διαφορά, απλά το κινητό φαίνεται γενικά να λειτουργεί καλύτερα, κάτι αρκετά σημαντικό βέβαια αλλά μέχρι εκεί.

nokia 5110 - siemens c35 - ericsson T65-

nokia 7210 - samsung V200 - ericsson V800-

nokia N70 - nokia 5800 - HTC EVO 3D-

LG G2

Παιδιά με την 2.3 έκδοση όταν ερχόταν ένα μήνυμα είχα βάλει έναν ήχο και στην αναφορά παράδοσης είχα άλλον. Τώρα δεν έχω βρει πως μπορώ να έχω διαφορετικούς αλλά μου βαράει και στα 2 με τον ήχο πουείχα στα μηνύματα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

Πηγαίνεις στα μηνύματα πατάς το menu και μετά settings..Ύστερα πατάς στο notifications και βάζεις νι σε όλα..Μετά διαλέγεις στο received messages notification sound και διαλέγεις τον ήχο που θες..Για το ήχο παράδοσης πατάς στο notification sound αλλά απο πάνω λέει sent messages

Οχι, δεν γινεται κατι με αυτο που εγραψες. Εχει δικιο ο dimdim δεν εχω βρει ουτε εγω τροπο για διαφορετικο ηχο αναφορας... Το χασαμε και αυτο...

χθες που το περιεργάστηκα κάπως και σήμερα, αρχίζω να έχω πιο θετική εικόνα..

μέχρι στιγμής η μπαταρία δείχνει πολύ θετικά δείγματα..επίσης μαρέσουν οι αλλαγμένες γραμματοσειρές..

δεν έχω παρατηρήσει ακόμα κάποιου είδους κόλλημα ή κάτι ανάλογο που να με προβληματίσει..ελπίζω να μείνει έτσι..

χτες εκανα κ γω update κ μετα απο restart Οποτε παταω home για αρχικη οθονη μου κανει κατι σαν επανεκκινηση το sense με αποτελεσμα να καθυστερει....ειναι κατι που πρπει να κανω για να σταματησει???

Λιγο πριν μου το εκανε και εμενα μια φορα αυτο μετα απο ξεκλειδωμα. Φανηκε για λιγα δεκατα ο,τι επρεπε να φανει, αμεσως μετα λευκη οθονη με το λογοτυπο του htc οπως στο boot και μετα φορτωση της main screen - sense επισης οπως στην εναρξη. Διαρκεια ολου αυτου περιπου 10-15 δευτερα μεχρι να επανελθει σε ετοιμοτητα το τηλεφωνο.

Το μεγεθος γραμματοσειρας στα sms εχει ρυθμιση, 5 μεγεθη, ηταν στο "3", στο ελαχιστο ειναι οπως ηταν με την 2.3.4 οπου και το ρυθμισα.

Στα θετικα η ελαφρυτερη συμπιεση των αποθηκευμενων screenshots. Η μπαρα ισχυος σηματος κινητης απο 4 στοιχεια πηγε στα 5, ειναι λιγο πιο ομορφη λοιπον.

Το ρολοι στην taskbar πλεον δεν αναφερει π.μ. / μ.μ, αλλα A.M/P.M. και δεν υπαρχει τροπος αλλαγης-διορθωσης του.

Η αισθηση της πιο αμεσης αποκρισης και της ταχυτητας που αναφερουν καποιοι, πιστευω οτι ειναι αποτελεσμα των λιγοτερων fps, εξου και το "νεο" προβλημα της μη ομαλης κινησης στα μενου αλλα και στην αναπαραγωγη των videos. Αφαιρωντας πχ 4-5 καρε απο τα 24 ή 10 απο τα 50, κερδιζουμε σε φορτο gpu οποτε φαινονται ολα οτι δουλευουν πιο χαλαρα. Καπου κερδιζεις, καπου χανεις.

Παιδιά καλημέρα. Ένας φίλος μου έχει το Evo 3d και θέλει να του βάλει ICS που κατέφθασε. Μπορείτε να μου πείτε πως του διαγράφω τα ΠΑΝΤΑ απο μέσα να ναι το κινητό πεντακάθαρο για την ICS ?

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Ρυθμίσεις> Αποθηκευτικός Χώρος> Εργοστασιακές Ρυθμίσεις

Εγω προς το παρων δεν ειδα διαφορα στην μπαταρια... Αναμενω...

Πεταει σε ολα τα αλλα παντως..

Be the change you wish to see in the world! 🧿

εχω περασει κι εγω το ics . εχω δει αρκετες διαφορες σε ταχυτητα , ευχρηστια , βελτιωση της μπαταριας σε σχεση με την παλια εκδοση. ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.

μονο μια παρατηρηση¨μετα το hard reset οπου απο τοτε και μετα δουλευουν ολα ρολοι, δεν εχω γλωσσα τηλεφωνου τα ελληνικα.

ετσι κι αλλιως αγγλικα χρησιμοποιουσα και πριν απλα δεν ξερω γιατι δεν τα κατεβασε;

το τηλεφωνο ειχε ελληνικη γλωσσα πριν . ειναι απο ελλαδα αγορασμενο

Όταν λες από Ελλάδα εννοείς κατάστημα ελληνικό, ή είναι κανονικά το κουτί του ελληνικό? Γιατί κι εγώ από την Αγ.Παρασκευή το πήρα, αλλά είναι από Γαλλία το τηλέφωνο, με αποτέλεσμα μετά το hard reset να χάσω την ελληνική γλώσσα.

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Όλοι όσοι χάσατε την ελληνική γλώσσα μετά την επαναφορά, δοκιμάσατε να βάλετε στην συσκευή καμιά άλλη sim ελληνικής εταιρίας μπας και αλλάξει πάλι η γλώσσα και γίνει ελληνική;

Κι εγώ το είχα πάρει από Αγ. Παρασκευή και ήταν από Γερμανία. Δεν είχε μέσα στις επιλογές την ελληνική γλώσσα και μόλις έβαλα την sim γύρισε σε ελληνικά μόνο του. Εώ δεν έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών ακόμα.

Δοκιμάστε όμως να αλλάξετε μία sim ίσα για να δείτε μήπως ξαναβάλει τα ελληνικά και να ενημερώσετε κι εμάς.

Όλοι όσοι χάσατε την ελληνική γλώσσα μετά την επαναφορά, δοκιμάσατε να βάλετε στην συσκευή καμιά άλλη sim ελληνικής εταιρίας μπας και αλλάξει πάλι η γλώσσα και γίνει ελληνική;

Κι εγώ το είχα πάρει από Αγ. Παρασκευή και ήταν από Γερμανία. Δεν είχε μέσα στις επιλογές την ελληνική γλώσσα και μόλις έβαλα την sim γύρισε σε ελληνικά μόνο του. Εώ δεν έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών ακόμα.

Δοκιμάστε όμως να αλλάξετε μία sim ίσα για να δείτε μήπως ξαναβάλει τα ελληνικά και να ενημερώσετε κι εμάς.

απο vnp το αγορασα και δεν ειναι ελληνικο, οπως νομιζα. η ελληνικη γλωσσα χαθηκε μετα απο το hard reset.

προφανως δεν υπηρχε ελληνικη γλωσσα απο το αρχικο λογισμικο. απλα για την πωληση του στο καταστημα προστεθηκε μετα χειροκινητα.

οτιδηποτε προστιθονται μετα πχ εφαρμογες η αναβαθμισεις αυτων χανονται οπως χαθηκε και η ελληνικη γλωσσα.

δεν υπαρχει θεμα για μενα . απλα για τα ατομα που δεν γνωριζουν αγγλικα ειναι θεμα οτι θα τους δυσκολεψει.

απλα ειναι και θεμα περιεργειας για το τι ειχε γινει

τελικα κι αλλη sim που δολιμασα δεν λυθηκε το θεμα

• Administrators
απο vnp το αγορασα και δεν ειναι ελληνικο, οπως νομιζα. η ελληνικη γλωσσα χαθηκε μετα απο το hard reset.

προφανως δεν υπηρχε ελληνικη γλωσσα απο το αρχικο λογισμικο. απλα για την πωληση του στο καταστημα προστεθηκε μετα χειροκινητα.

Για να ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πράγματα... Η ελληνική γλώσσα είτε περιέχεται σε μια rom, είτε όχι. Δεν μπορεί ο καθένας να ανοίγει τη συσκευή και να της προσθέτει τα ελληνικά. Με άλλα λόγια, τα ελληνικά υπάρχουν κανονικά στη συσκευή. Απλά η HTC ανάλογα με το location που προορίζεται η συσκευή, πχ. Γερμανία, τα ελληνικά (όπως και άλλες αντίστοιχα) τα έχει by default hidden. To morelocale2 δεν κάνει τίποτε άλλο από το να κάνει unhide τις γλώσσες αυτές και να τις βλέπουμε για να τις επιλέξουμε. Η επιλογή της HTC πάνω σε αυτό το θέμα είναι να ενεργοποιούνται οι γλώσσες ανάλογα με το location του provider της SIM που χρησιμοποιεί ο εκάστοτε χρήστης, απλά δεν της δουλεύει τόσο σωστά όσο θα ήθελε.

Edited by athanaso77

Modpic.gif

Παιδιά όσοι έχουν θέμα με τα αγγλικά ας δοκιμάσουνε το morelocale2.Εμένα μου τα γύρισε στα ελληνικά.