Jump to content

metmat

Members
  • Δημοσιεύσεις

    134
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by metmat

  1. Εάν έχεις κάποια εφαρμογή πλοήγησης GPS (πχ navigon, copilot κλπ.) δεν χρειάζεται internet.
  2. Gtalk Βλέπεις ποιοι είναι online και έχει και πολύ καλή ποιότητα σε φωνητικές κλήσεις αλλά και βιντεοκλήσεις.
  3. Που θα μου πάει; Θα κερδίσω κι εγώ καμιά φορά! Καλή επιτυχία!
  4. Η HTC είναι υπέρ των χριστουγεννιάτικων δώρων! Μόνο που η φιλοσοφία της είναι να κάνουμε εμείς χριστουγεννιάτικο δώρο στον εαυτό μας αγοράζοντας νέα συσκευή! Πλεόν στο θέμα των αναβαθμίσεων έχει γίνει απαράδεκτη. Όπως καταλαβαίνω σκοπεύει να αφήσει την συσκευή μας μαζί με το Sensation (δηλαδή τις δύο κορυφαίες της συσκευές που βγήκαν την περασμένη χρονία) με μία μόνο αναβάθμιση. Αν θυμάμαι καλά και οι δύο συσκευές είχαν βγει με Gingerbread και πήραν την ICS. Από κει και πέρα μας λέει η HTC να αγοράσουμε νέα μοντέλα. Απαράδεκτη συμπεριφορά. Όσο για το facebook, έχω δει να ρωτάνε πολλοί για αναβάθμιση σε JB αλλά απάντηση δεν παίρνουν. Ειδικά η HTC Greece ακόμα και να απαντήσει, η απάντηση θα είναι στην τύχη. Σε αυτό το συμπέρασμα έχω καταλήξει. Ακόμα και όταν περιμέναμε την ICS κάθε φορά απαντούσαν ό,τι να 'ναι ως προς το χρονοδιάγραμμα. Θα ήταν πολύ πιο έντιμο κατά την γνώμη μου να λέγανε ότι δεν έχουν ιδέα τι γίνεται με τις αναβαθμίσεις παρά να κοροϊδεύουν τον κόσμο που έχει χρυσοπληρώσει τις συσκευές.
  5. Εγώ πάντως έχω χρησιμοποιήσει dolphin, firefox, opera και τον native browser που έχει η συσκευή χωρίς πρόβλημα. Για τον dolphin που ρωτάς κατέβασέ τον και δες και μόνος σου. Δωρεάν είναι έτσι κι αλλιώς. Να δεις κι εσύ ο ίδιος αν σε ικανοποιεί.
  6. Πάντως από την HTC τηρείται σιγή ιχθύος στο θέμα της αναβάθμισης σε 4.1 Μάλλον δεν έχουν όρεξη να ασχοληθούν με αναβαθμίσεις και τέτοια πράγματα. Προτιμούν να πετάξουν 2-3 νέες συσκευές στην αγορά μπας και πιάσουν και κανέναν πελάτη!
  7. Σε εμένα δεν το έχει κάνει ποτέ. Ούτε πριν την αναβάθμιση, ούτε μετά.
  8. Δεν νομίζω ότι η 4.0.4 έχει καμιά ουσιαστική διαφορά από την 4.0.3. Το λέω για να διορθωθούν κάποια προβληματάκια που έχει τώρα η 4.0.3. Για παράδειγμα κάνει "σπασιματα" στα 3D βίντεο (έχω κάνει και επαναφορά εργοστασιακών αλλά το πρόβλημα παραμένει), κάποιες φορές μου κολλάει ο browser (ασπρίζει εντελώς και επανέρχεται μετά από 3-4 δευτερόλεπτα). Τώρα όσον αφορά την JB ελπίζω κι εγώ να μας την δώσουν γιατί είναι κρίμα μία τέτοια συσκευή που την καλοπληρώσαμε να πάρει μόνο μία μεγάλη αναβάθμιση, αυτή της ICS. Με την συμπεριφορά όμως που επιδεικνύει τον τελευταίο καιρό η HTC δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση αν πει ότι δεν θα πάρει JB το κινητό μας.
  9. Μάλλον ο φίλος που είπε ότι έχει αναβαθμιστεί εδώ και δύο μήνες μιλούσε γενικά για την ICS. Εγώ αναφερόμουνα στην 4.0.4 λόγω του ότι κι εγώ με την 4.0.3 είμαι όπως κι εσύ dimdim. Μιλάω πάντα για official update και όχι από xda.
  10. Μήπως γνωρίζει κανένας αν υπάρχει περίπτωση να αναβαθμιστεί η συσκευή σε 4.0.4; Για Jelly Bean δεν τολμώ να ρωτήσω!!
  11. Καλή επιτυχία σε όλους εκτός από μένα, γιατί κάθε φορά που εύχομαι στον εαυτό μου δεν βλέπω προκοπή!!! :p
×
×
  • Create New...