nikospot Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Βιαστηκα κ περασα την ρομ σαν 1 αρχειο κ μετα χειροκινητα τα apns ...υπαρχει καποιος λογος να βαλω αυτη με τα τρια αρχει?γινεται να βαλω απο πανω μονο το csc?(ειναι οντως οτι καλυτερο εχει βγει!) Μπορείς να βάλεις μόνο το csc, θα τσεκάρεις μόνο το auto reboot στο Odin (το έχω δοκιμάσει και έχει δουλέψει, αλλά δε σου εγγυώμαι και 1000% ότι θα μπει σωστά) Ο λόγος που την δίνει ο Άλεξ με 3 αρχεία είναι για να μπορείς να κάνεις και repartition την ώρα που φλασάρεις. Και φυσικά δίνει το Ελληνικό csc ώστε να ενεργοποιηθούν οι ελληνικές λειτουργίες της rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Αλέξη γνωρίζεις αν υπάρχει κάποια διαφορά απο την leaked? Απ' ότι είδα δεν υπάρχει καμία διαφορά από την leaked. Πάντα έτσι δεν κάνει η Samsung;:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 δηλαδη παιδια η jw1 με ενα αρχειο που περασα απο το sammobile δεν μου εχει τα apn? δηλαδη δε θα μπορω να μπω με 3G της cosmote που ειναι η συνδεση μου? Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Δεν έχει τα Ελληνικά APN αλλά μπορείς να τα βάλεις μόνος σου όπως λέει εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp7406 Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 (edited) Παιδια εκανα απο custom rom που ειχα περασει αναβαθμιση μεσω odin οπως περιγραφει εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306882 την εκδοση την τελευταια,την Gingerbread 2.3.6 I9000XWJW1 (XEN) (έκδοση 13 Δεκεμβρίου - Ολλανδία) και εκανε reboot αλλα μου δειχνει την οθονη galaxy s συνεχεια.Δηλαδη κλεινει και ξαναβγαινει συνεχεια στην οθονη που γραφει galaxy s.το εχει κανει 10 φορες μεχρι τωρα και συνεχιζει.Τι παιζει? παπαλα το κινητο?δεν κολλησε στο galaxy s στην οθονη αλλα κλεινει και ξανανοιγει συνεχεια εκει.. Edited January 31, 2012 by vaggelisp7406 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Παιδια εκανα απο custom rom που ειχα περασει αναβαθμιση μεσω odin οπως περιγραφει εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306882 την εκδοση την τελευταια,την Gingerbread 2.3.6 I9000XWJW1 (XEN) (έκδοση 13 Δεκεμβρίου - Ολλανδία) και εκανε reboot αλλα μου δειχνει την οθονη galaxy s συνεχεια.Δηλαδη κλεινει και ξαναβγαινει συνεχεια στην οθονη που γραφει galaxy s.το εχει κανει 10 φορες μεχρι τωρα και συνεχιζει.Τι παιζει? παπαλα το κινητο? Πρέπει να κατεβάσεις κάποια ρομ με 3 αρχεία και να ξαναφλασάρεις με αρχείο PIT και repartition. Μετά θα είναι εντάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 31, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 (edited) Εκανα οτι ελεγε ο οδηγος.δεν εκανα κατι αλλο Έχει 2 εκδόσεις της JW1. Κατέβασε και βάλε τη 2η. Επίσης, αν είχες κάνει αυτά που λέει ο οδηγός, δε θα είχες CWM. Αλέξη γνωρίζεις αν υπάρχει κάποια διαφορά απο την leaked? Καμία διαφορά. Edited January 31, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp7406 Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Μετα αφου δεν τα καταφερα εβαλα παλι την cm9 περνωντας CWM και δεν μου βλεπει την μνημη καθολου τωρα.τι κανω???please help Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 31, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Μετα αφου δεν τα καταφερα εβαλα παλι την cm9 περνωντας CWM και δεν μου βλεπει την μνημη καθολου τωρα.τι κανω???please help Βάλε την JW1 που είπα παραπάνω, κάνοντας repartition, και ακολουθώντας όλα τα βήματα του οδηγού. Αν έχεις απορία πάνω σε κάτι που λέει ο οδηγός ΑΦΟΥ τον διαβάσεις, ρώτα. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp7406 Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Έχει 2 εκδόσεις της JW1. Κατέβασε και βάλε τη 2η. Επίσης, αν είχες κάνει αυτά που λέει ο οδηγός, δε θα είχες CWM. Δευτερη εννοεις αυτη του superuser ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp7406 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 (edited) Ωραια,εκανα το πρωτο βημα αλλα ο οδηγος γραφει οτι οταν ξεκιναει η διαδικασια στο βημα ενα γραφει Firmware update start...> <Get PIT for mapping...> και στην οθονη του κινητου γραφει reset.Ομως τιποτα απο τα 2 δεν εγραψε σε μενα.Στο odin εγραψε set partition και σε 5 δευτερολεπτα το τηλ εκλεισε.Ειναι φυσιολογικο μεχρι εδω? Να προσωρησω παρακατω? Προχωρησα αλλα μου βγαζει fail στο odin ** Από ομάδα διαχείρισης ** : Θα σε παρακαλέσω να μην κάνεις συνεχόμενα μηνύματα. Αν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο τελευταίο σου μήνυμα, χρησιμοποίησε το κουμπί "Τροποποίηση". Edited February 1, 2012 by Tyxerakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 1, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Αν θέλεις οδηγίες live έλα στο chatroom που έχουμε φτιάξει, που είναι στην υπογραφή μου. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 (edited) καλημερα και καλο μηνα ! εχει νοημα με jw1 rom να βαλω τον semaphore 2.5.0? εννοω πχ ο 2.4.0 εχει τα initramfs για την jw1 ενω ο 2.5.0 για την jvu ...τι προτεινετε; θελω την γνωμη σας διοτι αν βαλω πχ τον 2.5.0 θα χασω και τα 3mb ram Edited February 1, 2012 by apsogos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 @superuser πες μου σε παρακαλω. Η JW1 με 1 αρχειο και η δικη σου JW1 με 3 αρχεια ειναι ολοιδιες δεν εχουν καμια διαφορα παρα οτι η δικη σου εχει και ελληνικα apn; Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 @superuser πες μου σε παρακαλω. Η JW1 με 1 αρχειο και η δικη σου JW1 με 3 αρχεια ειναι ολοιδιες δεν εχουν καμια διαφορα παρα οτι η δικη σου εχει και ελληνικα apn; αν εννοεις την jw1 με να αρχειο την leaked ειναι ακριβως ιδια με την επισημη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 @superuser πες μου σε παρακαλω. Η JW1 με 1 αρχειο και η δικη σου JW1 με 3 αρχεια ειναι ολοιδιες δεν εχουν καμια διαφορα παρα οτι η δικη σου εχει και ελληνικα apn; Ρομ με 3 αρχεία περνιουντε με pit και repartition (όχι αναγκαστικά), οπότε σου κάνουν το κινητό καινούργιο ότι ρομ, ότι "πατέντα" και να είχες κάνει πριν. Μπορείς να βάλεις το pda της ρομ (που είναι σε μορφή τριών) αλλά να βάλεις ότι μόντεμ-csc θέλεις). Διαφορές δεν έχουν. Τι να έχεις apn και ελληνικά πληκτρολόγια από πριν, τι να τα βάλεις μόνος σου. Οδηγούς για τα πάντα έχουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 εγω εχω την jw1 με ενα αρχειο και δεν εχω apn της cosmote. αρα παιδες περναω με το apn restore και το καταλληλο zip αρχειο για τον παροχεα μου τα apn. για να μην ξανα φλασαρω παλι. δε θα εχω κανενα προβλημα έτσι; Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 εγω εχω την jw1 με ενα αρχειο και δεν εχω apn της cosmote. αρα παιδες περναω με το apn restore και το καταλληλο zip αρχειο για τον παροχεα μου τα apn. για να μην ξανα φλασαρω παλι. δε θα εχω κανενα προβλημα έτσι; η απο τον οδηγο για αρχαριους εχει Link ..και τα περνας με το χερι...!σε 2 λεπτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Θέλω να αλλάξω (ή να καταργήσω) τον σπαστικό ήχο συστήματος για ειδοποίηση χαμηλής στάθμης μπαταρίας. Αποτί είδα είναι στο path : /system/media/audio/ui αλλά τον ίδιο ακριβώς ήχο βγάζουν 2 αρχεία με όνομα TW_Low_Battery.ogg και LowBattery.ogg. Τα αλλάζω κι τα 2 με πχ κάποιον άλλο ήχο της επιλογής μου πάλι σε ogg format; Αν τα αλλάξω υπάρχει περίπτωση να κολήσει το κινητό; Σκέφτομαι να τα αντικαταστήσω (χωρίς να τους αλλάξω την ονομασία βέβαια) με κάποιο άλλο ήχο από τον ίδιο φάκελο. Και κάτι άλλο: Στο path /system/media/audio/ringtones έχει αρκετά που είτε δεν μου αρέσουν είτε δεν τα χρησιμοποιώ καθόλου.Αν τα διαγράψω, κερδίζω κάτι από θέμα επιδόσεων ή μόνο χώρου όσον αφορά τη γενικότερη συμπεριφορά του κινητού; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Θέλω να αλλάξω (ή να καταργήσω) τον σπαστικό ήχο συστήματος για ειδοποίηση χαμηλής στάθμης μπαταρίας. Αποτί είδα είναι στο path : /system/media/audio/ui αλλά τον ίδιο ακριβώς ήχο βγάζουν 2 αρχεία με όνομα TW_Low_Battery.ogg και LowBattery.ogg. Τα αλλάζω κι τα 2 με πχ κάποιον άλλο ήχο της επιλογής μου πάλι σε ogg format; Αν τα αλλάξω υπάρχει περίπτωση να κολήσει το κινητό; Σκέφτομαι να τα αντικαταστήσω (χωρίς να τους αλλάξω την ονομασία βέβαια) με κάποιο άλλο ήχο από τον ίδιο φάκελο. Και κάτι άλλο: Στο path /system/media/audio/ringtones έχει αρκετά που είτε δεν μου αρέσουν είτε δεν τα χρησιμοποιώ καθόλου.Αν τα διαγράψω, κερδίζω κάτι από θέμα επιδόσεων ή μόνο χώρου όσον αφορά τη γενικότερη συμπεριφορά του κινητού; 1) Ναι, μπορείς να τα αλλάξεις και να τα αντικαταστήσεις με άλλα ή με κενο αρχείο (ώστε να μην έχεις ήχο). Νομίζω (99%) μπορείς και να τα διαγράψεις (και να βάλεις κενό αρχείο στη θέση τους είναι το ίδιο πάντως)! 2) Απο τη στιγμή που τα αρχεία βρίσκονται στον κατάλογο /system τότε οποιαδήποτε διαγραφή-τροποποίηση επηρεάζει τον χώρο του system (χώρος για εφαρμογές στο κινητό και όχι internal sd card). Για επιδόσεις δεν νομίζω να κερδίζεις κάτι (πέραν ίσως την ελάχιστη διαφορά που κάνει η αναζήτηση αρχείων media και αυτό εφόσον διαγράψεις κάτι). Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Να σαι καλά! Θα το δοκιμάσω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Να σαι καλά! Θα το δοκιμάσω... Έχω την εντύπωση ότι στο απαντησα καμιά 10αρια μέρες πριν αυτό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Έχω την εντύπωση ότι στο απαντησα καμιά 10αρια μέρες πριν αυτό.. Ναι το ξέρω και σε ευχαριστώ! Απλά σήμερα αξιώθηκα να ασχοληθώ και είδα οτι δεν είναι 1 μόνο αρχείο αλλά 2 με τον ίδιο ακριβώς ήχο και είπα να ρωτήσω για ποιο λόγο έχει 2 μην κάνω κάτι και προκαλέσω το κόλλημα του κινητού (αν και έχω πάρει backup). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Μια που λέτε για τον ήχο ειδοποίησης της μπαταρίας, εγώ γιατί δε την έχω αυτή την ειδοποίηση χωρίς να έχω πειράξει κάτι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Μια που λέτε για τον ήχο ειδοποίησης της μπαταρίας, εγώ γιατί δε την έχω αυτή την ειδοποίηση χωρίς να έχω πειράξει κάτι; Μήπως έχεις κάποια custom rom που τον έχουν αφαιρέσει ? Στις επίσημες, όταν η μπαταρία φτάσει στο 15% και στο 5% εμφανίζει μήνυμα και σφυρίζει :) Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts