Jump to content

Nexus

Members
  • Δημοσιεύσεις

    397
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Nexus

  1. Εγκατέστησε από το μάρκετ την εφαρμογή Google camera :-)
  2. Τι ίδιο ακριβώς γίνεται μερικές φορές και σε μένα με stock slimkat.
  3. Δοκίμασε με το: es explorer Πρέπει να ενεργοποιήσεις το root access από τις ρυθμίσεις...
  4. Ναι το Nova Launcher, ξέχασα να το αναφέρω ;)
  5. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια των κλήσεων. Ενώ η οθόνη σβήνει κανονικά όταν το έχω στο αφτί μου, δεν απενεργοποιείται και συνεχίζει να δουλεύει...με αποτέλεσμα να ανοίγω και άλλες εφαρμογές κλπ. Ψάχνοντας βρήκα αυτό το βίντεο που περιγράφει ακριβώς το πρόβλημα: Έχει εμφανιστεί σε κάποιον άλλο το πρόβλημα αυτό; Καμία ιδέα; (Είμαι με stock rom+gravity+uber) Ευχαριστώ !
  6. Φαίνεται αρκετά καλό για τα λεφτά του. Έψαξα στη σελίδα στο ebay αλλά δεν κατάφερα να βρω τις διαστάσεις του και κυρίως το βάρος του. Μήπως μπορείς να μας πεις στο περίπου;
  7. Έχεις δίκιο, το είχα κάνει στην αρχή και δεν το θυμόμουν ! :)
  8. Ωραία θα το δοκιμάσω. Παλιότερα που χρησιμοποιούσα ElementalX το είχα κάνει απλά μία φορά στην αρχή και παρέμενε. Ευχαριστώ πολύ !
  9. Καλημέρα, έχω περάσει UBER Linaro, έχω ενεργοποιήσει το dt2w και όρισα timeout στα 10' με την εντολή echo "10" > /sys/android_touch/wake_timeout. Έλεγξα το αρχείο wake_timeout και έχει κανονικά την τιμή 10 αμέσως μόλις έγραψα την εντολή, αλλά μόλις κάνω επανεκκίνηση η τιμή του αρχείου γίνεται πάλι 0. Κάποια ιδέα για το πού μπορεί να οφείλεται ? Ευχαριστώ !
  10. Ευχαριστούμε πολύ για τον οδηγό! Έχω 2 ερωτήσεις: Πως μπορούμε να ορίσουμε gpu governor με το kernel tweaker? Η τροποποιημένη έκδοση τι διαφορά έχει από αυτή που υπάρχει στο play store ?
  11. Όταν ενεργοποιώ το d2tw βάζω πάντα timeout στα 5' οπότε δεν νομίζω ότι έχει μεγάλη κατανάλωση. Έχετε να προτείνετε κάποιον kernel φιλικό με την μπαταρία και dt2w ? Επίσης uber κατεβάζω από εδώ: http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/development/kernel-uber-linaro-4-10-0-sabermod-4-10-t2626179 γιατι βλέπω ότι αναφέρει ότι είναι για 4.4.2. Μπορώ να τον χρησιμοποιήσω σε stock 4.4.3 ? Ευχαριστώ !
  12. Ναί το μενού θα είναι στα Αγγλικά. Ελληνικά θα μπορείς να γράψεις αρκεί να προσθέσεις στο πληκτρολόγιο την Ελληνική γλώσσα.
  13. Εννοείς Uber Linaro? Ψάχνω να αλλάξω kernel και θέλω κάποιον με όσο το δυνατόν καλύτερη μπαταρία και dt2w. Είχα elemental αλλά δεν λειτουργούσε σωστά το usb otg με μερικά flash drives. Σκέφτομαι για code blue αλλά δεν υποστηρίζει dt2w..., οπότε μάλλον πάω για uber. έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;
  14. εγώ έχω δοκιμάσει με το stickmount pro ένα 2gb και ένα 8gb kingston και παίξανε κανονικά. Ένα 32gb επίσης kingston το βρίσκει, ανάβει το λαμπάκι και γίνεται Mount και αμέσως γίνεται unmount ... και αυτό γίνεται συνεχώς μέχρι να το βγάλω από το κινητό. καμια ιδέα ?
  15. http://www.google.com/wallet/
  16. Πρέπει να την διαφράψεις από το google wallet. Ναι, όσες φορές θέλεις.
  17. Έρχεται και το κόκκινο ... http://techblog.gr/mobile/nexus-5-red-greece-9252/
  18. Λογικά ναι, εφόσον η άδεια είναι γι' αυτή τη συσκευή θα δουλέψει. Μπορείς να στείλεις ένα email να τους ρωτήσεις για σίγουρα, είναι πολύ εξυπηρετικοί και απαντάνε γρήγορα. :)
  19. Η απάντηση που πήρα από το support στην ίδια ερώτηση: If you buy Sygic: GPS Navigation & Maps license from our e-shophttp://www.sygic.com/en/android:buy-now*you can use application on up to 3 Android devices at the same time as long as you are owner of these devices. If you activate license on 4th device, the 1st one will deactivate, 5th activation will deactivate 2nd device, 6th activation will deactivate 3rd device etc.* This activation/deactivation transfers are automated and unlimited - it is enough just to activate your product code on the new device. However it's not possible to transfer a license from Android to iOS. The licensing system on the iOS platform does not allow us to transfer licenses to and from this platform as Apple does not allow such actions. The only way to have our application on your iOS device is to purchase it from the App Store / iTunes.
  20. Το Sygic έχει έκπτωση -50% έως 22/4.
  21. Σκέφτομαι να αγοράσω το Navigon Europe, αλλά δεν έχω καταλάβει σίγουρα εάν οι αναθαθμίσεις είναι για πάντα δωρεάν στους χάρτες της Ευρώπης; Επίσης υπάρχει κάποιο όριο για τις συσκευές που μπορεί να εγκατασταθεί; Ευχαριστώ !
  22. Έχεις κάποιο Link γι' αυτό ? Νόμιζα ότι οι συσκευές είναι εντελώς ίδιες...
  23. Ναι, κατέβασε το texdroiter dpi και βάλε την τιμή 400 ή περισσότερο εάν θέλεις να αυξήσεις το μέγεθος περισσότερο.
  24. Σκέφτομαι να αλλάξω τον stock kernel. Ποιον kernel μου προτείνετε; Με ενδιαφέρει να λειτουργεί σωστά το led για τις ειδοποιήσεις και το usb otg. Υπάρχει κάποιος που να υποστηρίζει touch wake; Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...