Jump to content

vaggelisp7406

Members
  • Δημοσιεύσεις

    221
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vaggelisp7406

  • Ημ. Γέννησης Ιανουάριος 29

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

vaggelisp7406's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδια καλησπερα και καλο μηνα σε ολους. Ξεκλειδωσα το κινητο και περασα την καινουρια τελευταια επισημη ελληνικη απο την κοινοτητα μας. Οταν με παιρνουν τηλ,μαζι με τον ηχο και την δονηση,αναβοσβηνει και το φλας της καμερας.Μηπως ξερει κανεις πως μπορω να το απενεργοποιησω και να μην αναβοσβηνει καθε φορα που με καλουν?
  2. Για να ξεκλειδωσει ο bootloader θα πρεπει να ζητησουμε unlock απο την xiaomi ετσι δν ειναι? ή βρεθηκε καποιος τροπος εναλλακτικος?
  3. Ποια εκδοση fast να κατεβασω? ξερει καποιος να βοηθησει σε αυτο που γραφει το παιδι?
  4. Ακομα και αν δεν δεχτουν,θα με ενημερωσουν αρνητικα? Υπαρχει καποιος τροπος να δω οτι οντως εχει περασει κανονικα η αιτηση? οτι την εχω κανει σωστα? μπορω να το δω καπου?
  5. Εγω που εχω κανει το αιτημα για ξεκλειδωμα απο τις 18 Ιανουαριου και δεν εχω παρει κανενα sms ουτε αρνητικο τι γινεται? Μπορω να ξανακανω το αιτημα ξανα?
  6. Εμενα παντως παιδια,οσο αφορα την μπαταρια,μου κανει κατι τρελα.. Εχω βγαλει οθονη για 7.5 ωρες και κατι παραπανω ακομα,καποιες φορες.. Και καποιες αλλες φορες με την ιδια χρηση ή και αρκετα λιγοτερη χρηση βγαζω με το ζορι 3 ωρες οθονη.Πολλες φορες χανει ενα 10-12% μεσα σε 2 ωρες ενω το κινητο ειναι κλειστο,εννοω δεν το χρησιμοποιω,οχι οτι ειναι απενεργοποιημενο. Αλλες φορες μπορει να χασει 1% Ειναι πολυ αλοπροσαλα αυτα που κανει με το θεμα της μπαταριας και δεν ξερω το γιατι. Εφαρμογες εχω τις βασικες fb,viber κτλ και οχι κατι το οποιο μπορει να τρεχει στο παρασκηνιο και να μου τρωει την μπαταρια. Ειμαι με την stable 7.00.11.00 Γνωριζει κανεις τι μπορει να παιζει?
  7. Εμενα παντως δεν μου ζητουσε ποτε απο ποια σιμ να στειλει.Εστελνε παντα απο την πρωτη γιαυτο και μπηκα στην διαδικασια να αλλαξω την εφαρμογη
  8. Αυτο το προγραμμα ειχα σε ολα τα κινητα μου αλλα πουθενα δεν βλεπω επιλογη για 2 σιμ. Γνωριζεις να μου δωσεις τα φωτα σου?
  9. Κατεβασα την εφαρμοφη Go SMS ωστε να μπορω να εχω επιλογη για να στελνω sms και απο τις δυο καρτες sim αλλα δεν τα καταφερνω. Επιλεγω το καθε βελακι που αντιστοιχει σε καθε καρτα,αλλα δεν μου στελνει το μηνυμα. Οταν απενεργοποιω την λειτουργια διπλης sim στην εφαρμογη,τα μηνυματα στελνονται κανονικα.Εχω δωσει parmissions στην εφαρμογη. Γνωριζει κανεις καμια ιδεα ρε παιδια?
  10. Με το sms go δεν μου στελνει,με ολα τα αλλα στελνει κανονικα μνμ.Γνωριζει κανεις κατι? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οταν απενεργοποιω την λειτουργια διπλης καρτας sim,στελνει κανονικα μηνυμα :happy:
  11. Δεν μου στελνει καν μηνυμα. Ενω εχω βαλει τα parmissions
  12. Παιδια,κατεβασα την εφαρμογη Handcent SMS και θα ηθελα να μου πειτε,πως γινεται να στειλω μηνυμα απο την δευτερη sim που εχω μεσα και οχι απο την πρωτη? Δεν μου εμφανιζει καποια επιλογη οπως μου δινει την επιλογη οταν παω να κανω μια κληση. Γνωριζει κανεις?
  13. Παιδια,σχετικα με την αιτηση για το ξεκλειδωμα του bootloader, βαζω τα στοιχεια μου,και οταν παταω για να γινει η αποστολη του κωδικου στο κινητο μου,μου γραφει αποτυχια αποστολης.. Γιατι το κανει αυτο? Γνωριζει κανεις? Και επισης,αν περασει το σταδιο αυτο,το ξεκλειδωμα γινεται αμεσως?
  14. Δεν θελω ακομα να πειραξω τιποτα μεχρι να βγει μια και καλη η Ελληνικη rom για να μην σεταρω ξανα κ ξανα το τηλ.. Απλα μου φαινεται παρα πολυ λιγο οσο αφορα την αυτονομια της συσκευης με 4000mh μπαταρια..
  15. Παιδια,εγω ειμαι στην 3η φορτιση του κινητου,και αυτη τη στιγμη ειμαι στο 36% της μπαταριας μου και εχω 52% screen και time on ειναι 2h 55m Δεν ειναι πολυ λιγο ή μου φαινεται? Με 4g και wifi ανοιχτο αλλα δεν κανω και την τρελη τρελη χρηση να σας πω την αληθεια.. Ειμαι με την Miui 7 stable 7.00.11.00 (LHNCNCJ)
×
×
  • Create New...