Jump to content

[Επίσημο] Motorola DEFY™+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ένα ήταν motorola (απλό) και το άλλο ήταν galaxy s2 .Το θέμα μου είναι ότι δεν εντοπίζει καν τα μπλου τουθ. Έχω συνδεθεί ακόμα και με το πολυμήχανιμα που έχει μπλου τουθ και έχω εκτύπωση αλλά με ακουστικό μπλου τουθ δεν μπορώ . τι να φταίει?

να υποθέσουμε ότι όλα τα έβαλες να ψάχνουν το ένα το άλλο;

ότι το ακουστικό το έβαλες σε mode για να κάνει pairing ;

και το defy με ανιχνεύσιμο το bluetooth

αν ισχύουν όλα αυτά 2 πράγματα μπορείς να κάνεις πλήρες back up εφαρμογών που έχεις εγκαταστήσει και μόνο με πχ(Mybackup root ) και όχι οτιδήποτε έχεις κάνει στο λειτουργικό

clean user data/cashe/davlik

και αν μετά δεν συνέρθει βάλε άλλη ρομ και αν και τότε δεν συνέρθει μπορεί να έχει και πρόβλημα το τσιπ του bluetooth

http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ για την βοήθεια. τελικά ήταν ένα προγραμματακι που είχα βάλει για τα μπλου τουθ και μου έκανε όλη την ζημιά!!! τελικά όλα οκ!!!! ευχαριστώ και πάλη!!!!

• 2 weeks later...

ρε παιδια να ρωτησω κατι , τα + που ερχονται ελλαδα ειναι με τα ασημι/ανοιχτοχρωμα κουμπια ελεγχουν ηχου, on/off και τις βιδες?

πχ

All it takes is a swipe...

το δικό μου (αγορασμένο απο ελληνικό eshop-παραεισαγωγή) εχει τα παντα μαύρα

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

καλησπερα παιδια, το πηρα για τον αδερφο μου το κινητο επειδη ειναι του βουνου και θελει κατι στιβαρο :-)

διαβαζω πως το motoblur κουραζει τη συσκευη.. βλεπετε lag εσεις καθολου? γιατι αν ειναι να του περασω

μια cyanogen.. ευχαριστω

Coolpad F1 (8297W)

Πολυ καλη επιλογη για το βουνο.....και γω γι αυτο το προτιμησα.....χειμωνα καλοκαιρι στα βουνα..:)

δυστυχως αν του βαλεις cm θα εχεις προβλημα με τη μπαταρια γιατι θα φορτιζει μεχρι το 80%(γιατι η cm εχει βγει ειδικα για τη μικροτερη μπαταρια του απλου ντεφι).υπαρχουν ομως πολυ καλες ρομ που εχουν το motoblur και πανε μια χαρα!

παιδια..τωρα κανει το κινητο σας ενα θορυβο σαν να εχει λασκα η μπαταρια οταν το κουνατε το κινητο? εχω την εντυπωση οτι δεν κουμπωνει καλα :(
Coolpad F1 (8297W)

Οχι, εμένα είναι μια χαρά. Στειλ' το να στο ελέγξουν/αλλάξουν

το εστειλα ηδη, θα μου στειλουν την τεταρτη ενα σφραγισμενο..

κριμα ηταν να το κρατησω ετσι, ενας αλλος λεει.."και μενα το κανε.. και του βαλα ενα χαρτακι αναμεσα στην μπαταρια και το καπακι και απο τοτε ολα καλα" .. μολις το διαβασα --> :shock: σιγα μην βαλω χαρτακι στο ολοκαινουργιο κινητο για να μην κουδουναει!.. τους πηρα τηλ και μου παν στειλτο πισω σε μας και θα σας στειλουμε καινουργιο μολις περασει απο τον τυπικο ελεγχο αυτο. :-)

Coolpad F1 (8297W)

χα χα καλο ειναι και το κουδουνισμα μωρε,εγω οποιο κινητο μου ετριζε εστω και λιγο η λυση ειναι μια.

Stick απο κανενα βιβλιοπωλειο καταλαβατε αυτο που ειναι σαν πλαστελινη αλλα δεν σκληραινει ποτε,και οταν θες να το βγαλεις δεν αφηνει ουτε ιχνος.

siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:)

Στο κανονικό Defy η επιλογή βρίσκεται στις Ρυθμίσεις -> Γλώσσα και πληκτρολόγιο -> Ελληνικό πληκτρολόγιο -> Λειτουργία 7bit SMS/IM. Για να είναι δυνατή η αποστολή SMS με 160 χαρακτήρες πρέπει η επιλογή αυτή να είναι ενεργοποιημένη.

• Administrators
Το Defy+ έχει flash?

Ναι.

Μπορεί να συνδεθεί με ΤV (με καλώδιο micro ΗDMI)?

Όχι.

Βέβαια αν έριχνες και μια ματιά στα χαρακτηριστικά του θα έπαιρνες την απάντηση οπουδήποτε και να κοιτούσες.

Modpic.gif

Χρόνια Πολλά

Θελω να στειλω ΚΕΝΟ SMS σε καποιον αριθμο και δεν με αφηνει . Μου βγαζει μυνημα οτι

"το μύνημα πρεπει να εχει εγκυρο παραληπτη και εγκυρο περιεχομενο"

και προφανως το ΚΕΝΟ δεν το θεωρει εγκυρο περιεχομενο .

Υπαρχει καποιος τροπος ???????

Χρόνια Πολλά

Θελω να στειλω ΚΕΝΟ SMS σε καποιον αριθμο και δεν με αφηνει . Μου βγαζει μυνημα οτι

"το μύνημα πρεπει να εχει εγκυρο παραληπτη και εγκυρο περιεχομενο"

και προφανως το ΚΕΝΟ δεν το θεωρει εγκυρο περιεχομενο .

Υπαρχει καποιος τροπος ???????

Στο κειμενο βαλε ενα τυχαιο γραμμα και εισαι οκ:)

παιδια, πως βγαζω αυτη την βλακεια με τα κοκκινα βελακια απο την μπαρα ειδοποιησεων, που λεει για ανενεργα δεδομενα? (το ξερω οτι ειναι ανενεργα! εγω τα εβαλα!!) χαχα..

επισης, μηπως εχει ακουστα κανεις για χαρτες GPS για βουνα (ελλαδα) σε android? μπας και χρησιμευσει ακομη περισσοτερο στο βουνο!

Edited by c0rpse_grinder
Coolpad F1 (8297W)

• Administrators
επισης, μηπως εχει ακουστα κανεις για χαρτες GPS για βουνα (ελλαδα) σε android? μπας και χρησιμευσει ακομη περισσοτερο στο βουνο!

http://pathaway.com/

Modpic.gif

και εχει για ελληνικα βουνα αυτο? επισης δεν ειναι λιγο ανησυχητικο το οτι εχει μονο 6 αξιολογησεις?

edit: βλεπω οτι λεει "Localized Grids for Austria, Germany, Quebec, Sweden, Switzerland, Israel, New Zealand, Czech S-JTSK" γιαυτο ρωταω περι Ελλαδας

Coolpad F1 (8297W)

Ρε παιδια ποσο δυσκολο μπορει να ειναι να κανω ροοτ?? δοκιμασα ολους τους τροπουσ, αυτη την στιγμη δοκιμαζω και με το σουπερκλικ. Σε ολα μου λεει οτι το τηλ εγινε ροοτ οταν ομως παω να χρησιμοποιησω το lucky patcher, γραφει οτι χρειαζομαι ροοτ..... Ελεοσ μου χει σπασει τα νευρα

Ρε παιδια ποσο δυσκολο μπορει να ειναι να κανω ροοτ?? δοκιμασα ολους τους τροπουσ, αυτη την στιγμη δοκιμαζω και με το σουπερκλικ. Σε ολα μου λεει οτι το τηλ εγινε ροοτ οταν ομως παω να χρησιμοποιησω το lucky patcher, γραφει οτι χρειαζομαι ροοτ..... Ελεοσ μου χει σπασει τα νευρα

για κοίτα και στο

"[success!]defy bl7 root!"

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1595013

λένε για ρουτ σε ginger

http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg