Jump to content

giannaras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About giannaras

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

giannaras's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. παιδια εμεις ραδιο εχουμε?? γιατι δεν το βρισκω!!
  2. ναι φιλοσ και εγω απο το ιδιο μαγαζι το πηρα και θελει πιεση για να κλεισει. πρεπει να εφαρμοσει σφιχτα για να ειναι στεγανο. παιδια να ρωτησω, η ραμ επηρρεαζεται απο τα app που βαζουμε στις αρχικες οθονες?? πχ εμενα μου λεει απο 496ΜΒ εχω free 375ΜΒ. τι πρεπει να αφαιρεσω για να ειναι πιο λιγη η χρησιμοποιουμενη μνημη?
  3. Αν και αγορασα πριν απο λιγες μερες θα το ηθελα σαν back up!! :lol::lol::lol::p
  4. δικαιο εχεις φιλος. σε ενα vodafone 845, του αλλαξα τα φωτα, αλλαξα 3 φορες ρομ κλπ. Ομως τωρα με το Ντεφυ ζοριζομαι (ειναι και τα λεφτα πολλα για να γινει μλκ!!)Θα περιμενω μεχρι να γινει κανα ροοτ ευκολο. Να ρωτησω και κατι αλλο. εχω βαλει ενα προγραμμα στο νετβοοκ που λεγεται CONNECTIFY. ετσι δινω ιντερνετ απο το νετβοοκ στο τηλ με wifi. το προβλημα ειναι ομως οτι με το 845 εχω σταθερη συνδεση ενω οταν βαζω το ντεφυ κοβεται συνεχεια. Μεχρι και για να κατεβασει το handcent me πρηζει. Καμια ιδεα?
  5. διαβασα αυτα που λεει ο σοκελ αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως θα κανω wipe flash. Επισης ειδα οτι και τα αρχεια εχουν ενα μεγεθος γυρω στα 100ΜΒ κατι firmware κλπ. Δεν αναφερεται στην ρομ?? γιατι τα αλλα ροοτ ειναι λιγα ΜΒ και αυτο τοσο μεγαλο?? Σορρυ απλα δεν θελω να κανω καμια στραβη και να μεινω χωρις τηλ, γι αυτο ρωταω οσο περισσοτερα μπορω
  6. παιδια δοκιμασα ολα οσα βρηκα αλλα ροοτ τιποτα. ακομα και ενα που λεγεται gingerbreak. δεν θελω ακομα να μπω στην διαδικασια να αλλαζω ρομ. τωρα επειδη δεν εχω και μεγαλη επαφη ακομα απο που φαινεται η εκδοση ρομ. 2,3,6 εκδοση συστηματος 45,0,2310,ΜΒ526 αριθμος εκδοσης 4,5,1-134_DFP-231 Ta εγραψα σωστα??
  7. Ρε παιδια ποσο δυσκολο μπορει να ειναι να κανω ροοτ?? δοκιμασα ολους τους τροπουσ, αυτη την στιγμη δοκιμαζω και με το σουπερκλικ. Σε ολα μου λεει οτι το τηλ εγινε ροοτ οταν ομως παω να χρησιμοποιησω το lucky patcher, γραφει οτι χρειαζομαι ροοτ..... Ελεοσ μου χει σπασει τα νευρα
  8. re paidia exo parei ena k 550 pou einai i mode kai den mou paizei ta paixnidia. ( xrisimopoio tim san etairia) iparxei kapoia lisi???
×
×
  • Create New...