Jump to content

[Galaxy S] Αναβάθμιση σε Gingerbread 2.3.3

harvik
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Περίπου. Αλλά ναι, από κει άρχισε το πρόβλημα. Τώρα είμαι με το τούβλο στο χέρι και προσπαθώ να αποφασίσω τι θα του βάλω :)

παίχτηκε πρόβλημα με το journaling? ρωταω γιατι και γω σκεφτομαι να κανω την μετατροπη

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

• Απαντήσεις 617
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παίχτηκε πρόβλημα με το journaling? ρωταω γιατι και γω σκεφτομαι να κανω την μετατροπη

Έβγαλα το journaling από το ext4, στο /system και /cache, υποτίθεται είναι πιο efficient... και σταμάτησε να δουλεύει το email (αν και δεν είμαι σίγουρος αν δούλευε στο ext4). Οπότε προσπάθησα να το ξαναβάλω με tune2fs -j, δε δούλεψε σωστά, οπότε είπα να το ξαναγυρίσω σε rfs, και πίσω σε ext4. Ε, και όπως είπε ο Χρυσόστομος, η μετατροπή σε rfs τα'παιξε στο data, με αποτέλεσμα να χαθούν όλες μου οι εφαρμογές... ξαναγύρισα μετά σε ext4, έκανα restore ό,τι μπορούσα, αλλά στο 2ο reboot μπήκε σε bootloop και πέθανε, τώρα δεν αναγνωρίζει κανένα partition και δε μπορεί να κάνει τίποτα... τούβλο. Οπότε βάζω jvr-jvr-jvq... να ταιριάζω και με τον kernel του Στράτου :p

- Alex

Έβγαλα το journaling από το ext4, στο /system και /cache, υποτίθεται είναι πιο efficient... και σταμάτησε να δουλεύει το email (αν και δεν είμαι σίγουρος αν δούλευε στο ext4). Οπότε προσπάθησα να το ξαναβάλω με tune2fs -j, δε δούλεψε σωστά, οπότε είπα να το ξαναγυρίσω σε rfs, και πίσω σε ext4. Ε, και όπως είπε ο Χρυσόστομος, η μετατροπή σε rfs τα'παιξε στο data, με αποτέλεσμα να χαθούν όλες μου οι εφαρμογές... ξαναγύρισα μετά σε ext4, έκανα restore ό,τι μπορούσα, αλλά στο 2ο reboot μπήκε σε bootloop και πέθανε, τώρα δεν αναγνωρίζει κανένα partition και δε μπορεί να κάνει τίποτα... τούβλο. Οπότε βάζω jvr-jvr-jvq... να ταιριάζω και με τον kernel του Στράτου :p

και σε μενα αυτο βγαζει οτι δεν αναγνωριζει τα partitions οταν παω να γυρισω σρ rfs..ευτυχως οχι παντα αλλα το σκεφτομαι οταν θα αποφασισω να αλλαξω ρομ.

Xiaomi 12 Pro

μαλιστα...σας ευχαριστω.μαλλον μου κοψατε τη φορα για ext4. :-p θα δουμε πως θα μου τη βιδωσει

Edit:Μηπως θυμαστε με ποια εκδοση του ext4 tools κανατε τη μετατροπη?

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Follow me

P.S. Προσπαθώντας να παίξω με τα ext4 κτλ, μπρίκαρα το τηλέφωνό μου για πρώτη φορά... κρίμα, και ήθελα να έχω το ρεκόρ... JVR σού'ρχομαι...

LoL:lol::lol: Πως νιωθεις μετα το πρωτο σου μπρικ? Α, επισης θα ειναι η πρωτη φορα που θα φορεσεις και μη επισημη UK σωστα?:p

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

LoL:lol::lol: Πως νιωθεις μετα το πρωτο σου μπρικ? Α, επισης θα ειναι η πρωτη φορα που θα φορεσεις και μη επισημη UK σωστα?:p

Σωστά... έβαλα JVR τελικά, με το CSC της JVQ (που έχει τα σωστά για μένα APN) βασικά το μόνο που μ'εκνευρίζει είναι οι εφαρμογές που πρέπει να ξαναπεράσω :)

@what με την τελευταία (1.3)

- Alex

Σωστά... έβαλα JVR τελικά, με το CSC της JVQ (που έχει τα σωστά για μένα APN) βασικά το μόνο που μ'εκνευρίζει είναι οι εφαρμογές που πρέπει να ξαναπεράσω :)

Κοιτα στην πρωτη σελιδα με τα επισημασμενα θεματα και θα βρεις τον τροπο:blink::blink::p

Επισης κατι off-topic, το daily briefing εχει δοκιμαστει σε cm7? Λογικα δεν θα λειτουργει βεβαια, λογω ασυμβατοτητας με 2.3.5

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Καλημέρα παιδιά για μια ακόμα φορά θα χρειαστώ την βοήθεια σας. Όσο αφορά το battery drain έχω την εντύπωση ότι το έχω γιατί μου φάνηκε η μπαταρία κρατάει λιγότερο. Αλλά δεν είμαι σίγουρος πως θα το καταλάβω;

Επίσης από την ημέρα που βγήκε η eur αναβάθμιση έχω φορτίσει το κινητό 2 φορές κλειστό από 0%. Ενώ έδειχνε ότι φόρτισε στο 100% όταν το άνοιξα την πρώτη φορά έδειχνε 93% και την δεύτερη 95% μήπως γνωρίζεται γιατί; Το κινητό έχει φορέσει μόνο επίσημα firmware και αναβαθμιζόταν μέσω kies

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

This path has been placed before you. The choice to take it must be your's alone.

• Administrators
Επίσης από την ημέρα που βγήκε η eur αναβάθμιση έχω φορτίσει το κινητό 2 φορές κλειστό από 0%. Ενώ έδειχνε ότι φόρτισε στο 100% όταν το άνοιξα την πρώτη φορά έδειχνε 93% και την δεύτερη 95% μήπως γνωρίζεται γιατί; Το κινητό έχει φορέσει μόνο επίσημα firmware και αναβαθμιζόταν μέσω kies

Αν το είχες αφήσει πολύ ώρα, όταν γεμίσει και για κάποιο χρονικό διάστημα σταματάει να παίρνει ρεύμα. Είναι φυσιολογικό.

Modpic.gif

Φίλε μου αυτό ισχύει ακόμα και αν το τηλέφωνο είναι κλειστό συνδεμένο στον φορτιστή και με ένδειξη φόρτισης 100% ;;;

This path has been placed before you. The choice to take it must be your's alone.

Καλημερα σε ολους.Εχω κανει αναβαθμιση σε 2.3.3 επισημη cos.Θελω να περασω καποιες εφαρμογες απο galaxy sii.Μου λενε πως πρεπει να τις βαλω στο system/app.Μπορω με καποιον explorer αν ναι ποιος ειναι ο καλυτερος??? Η πρεπει να ειμαι root??? ευχαριστω !!!

Καλημερα σε ολους.Εχω κανει αναβαθμιση σε 2.3.3 επισημη cos.Θελω να περασω καποιες εφαρμογες απο galaxy sii.Μου λενε πως πρεπει να τις βαλω στο system/app.Μπορω με καποιον explorer αν ναι ποιος ειναι ο καλυτερος??? Η πρεπει να ειμαι root??? ευχαριστω !!!

Πρέπει να είσαι Root, δεν γίνεται αλλιώς.

Όντως, πρέπει να είσαι root. Αν γίνεις root τότε ο ευκολότερος τρόπος για να βάλεις εφαρμογές του sII στο sI είναι η εφαρμογή nitrality, η οποία είναι δωρεάν στο market.

Μάκης

Αναβαθμίστικα και εγώ χθες σε 2.3.3 EUR. Κάτι που παρατήρησα σήμερα είναι ότι όταν μπαίνω στην λίστα μυνημάτων που έχω λάβει, πατώντας πάνω στο μύνημα για να μου ανοίξει δεν κάνει τίποτα. Τι μπορεί να φταίει?

Μπορείτε να ελέγξετε αν μειώθηκε η διαθέσιμη μνήμη έπειτα από την αναβάθμιση?

Διάβασα κάπου σε ξένο site ότι μειώνεται αρκετά.

“Life doesn't imitate art, it imitates bad television”

Woody Allen

~ Ηλίας ~

Αναβαθμίστικα και εγώ χθες σε 2.3.3 EUR. Κάτι που παρατήρησα σήμερα είναι ότι όταν μπαίνω στην λίστα μυνημάτων που έχω λάβει, πατώντας πάνω στο μύνημα για να μου ανοίξει δεν κάνει τίποτα. Τι μπορεί να φταίει?

Γενικά συνιστάται να κάνεις ένα factory reset πριν ή έστω μετά την αναβάθμιση. Κάποια αρχεία που δουλεύανε οκ σε Froyo μπορεί τώρα να δημιουργούν προβλήματα.

Μπορείτε να ελέγξετε αν μειώθηκε η διαθέσιμη μνήμη έπειτα από την αναβάθμιση?

Διάβασα κάπου σε ξένο site ότι μειώνεται αρκετά.

Δεν έχει σχέση η ποσότητα της μνήμης, αλλά πόσο καλά γίνεται η διαχείριση. Δεν είναι Windows το Android. Αν πάντως είχες την ελληνική φρόγιο πριν, η gingerbread είναι πολύ καλύτερη.

- Alex

καλησπερα. μια καπως χαζη ερωτηση και απο μενα. εχω αναβαθμισει απο official eur froyo σε jvn cosmote 2.3.3. τωρα που θελω να κανω root? o semaphore 1.6 ειναι cf root? τον περναω μεσω odin με τη διαδικασια του cf root απο τον τυχερακια?

καλησπερα. μια καπως χαζη ερωτηση και απο μενα. εχω αναβαθμισει απο official eur froyo σε jvn cosmote 2.3.3. τωρα που θελω να κανω root? o semaphore 1.6 ειναι cf root? τον περναω μεσω odin με τη διαδικασια του cf root απο τον τυχερακια?

μεσω οδιν θα βαλεις τον semaphore στο pda και θα τον περασεις...ετσι θα εχεις και τον καλυτερο κερνελ αλλα και rooted συσκευη

Xiaomi 12 Pro

τιποτα πιο γρηγορο απο τις απαντησεις και τις λυσεις στο myphone!!!!!!!!!!! τωρα π ξανακοιταξα δεν εχει για semaphore για jvn. μονο jvr σε τρεις εκδοσεις: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1112908 ποια διαλεγω?

τιποτα πιο γρηγορο απο τις απαντησεις και τις λυσεις στο myphone!!!!!!!!!!! τωρα π ξανακοιταξα δεν εχει για semaphore για jvn. μονο jvr σε τρεις εκδοσεις: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1112908 ποια διαλεγω?

την 1.6 βαλε.και βασικα αν δε σε κοφτει η εγγυηση(το μεγαλυτερο κομματι ατομων εδω μεσα..:lol::lol::lol:)δε βαζεις και την jvr να δεις την υγεια σου?

Xiaomi 12 Pro

την 1.6 βαλε.και βασικα αν δε σε κοφτει η εγγυηση(το μεγαλυτερο κομματι ατομων εδω μεσα..:lol::lol::lol:)δε βαζεις και την jvr να δεις την υγεια σου?

Εγγυηση δεν εχει ουτε με το Semaphore Kernel :p

οποτε...

Follow me

Εγγυηση δεν εχει ουτε με το Semaphore Kernel :p

οποτε...

βασικα αυτο ηθελα να πω του φιλου βασικα...

ασε που θα δει και μεγαλη διαφορα!

Xiaomi 12 Pro

μου βαζεις ιδεες τωρα... αν δω μεγαλη διαφορα τωρα με το semaphore ισως δοκιμασω και τη jvr... ευχαριστω:D

καλημερα σε ολους και καλο μηνα να εχετε,εκανα και εγω την αναβαθμιση ολα μια χαρα,απλα θελω την βοηθεια σας αν μπορειτε για δυο πραγματα,1)πριν την αναβαθμιση ενω η μπαταρια μου ηταν 100% μολις εκλεινα το κινητο και πηγαινα για υπνο την αλλη μερα για να ανοιξει επρεπε να το βαλω πρωτα στην πριζα και μετα ολα καλα βεβαια υπηρχαν και φορες που ανοιγε κανονικα,τωρα θα εχει λυθει αυτο? 2) ανοιγω το kies στο λαπτοπ συνδεω με usb καλωδιο το κινητο ψαχνει μα δεν μπορει να βρει την συσκευη μου.....μηπως την εντοπιζει και δεν την αναφερει οπως παλιοτερα (εκανα και στο kies αναβαθμιση) η συμβαινει κατι αλλο ??? Σας ευχαριστω πολυ και συγνωμη αν σας κουρασα

• The title was changed to [Galaxy S] Αναβάθμιση σε Gingerbread 2.3.3
  • The topic was unlocked