Jump to content

highway

Members
  • Δημοσιεύσεις

    513
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by highway

  1. highway

    LG G Flex2 (H955)

    Αν είναι ευρωπαικό κανένα απολύτως πρόβλημα.
  2. highway

    LG G5 SE

    Τέλεια. Συν ότι τα 16 εσωτερική που έχω δεν μου φτάνουν. Μόνο την μπαταρία φοβόμουνα. Με το Flex 2 μου έφτανε οπότε και με το SE θα είμαι μια χαρά
  3. highway

    LG G5 SE

    Έχει κάποιος που έχει το G5 SE εμπειρία από Flex 2. Εχω το Flex 2 και θέλω να πάω στο G5 SE. Θα ήθελα να ξέρω πως συγκρίνεται η μπαταρία του SE με αυτή του Flex 2
  4. highway

    LG G Flex2 (H955)

    Ευχαριστώ. Θα τα δω και θα σου στείλω και εγώ. Χθες το βράδυ είδα ότι μου έστειλες αλλά ήμουνα όλη μέρα εκτός.
  5. highway

    LG G Flex2 (H955)

    Να σου ζητήσω μια χάρη? Μπορείς να βγάλεις μια φωτογραφία με το flex 2 και να μου την στείλεις. Θα σου στείλω το email μου σε pm. Αν μπορείς να είναι από έξω π.χ. κάποιο κτίριο σε μια μέτρια απόσταση και με νορμάλ φωτισμό. Έστειλα και μαιλ στην LG και μου απάντησαν ότι "θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το αναφερόμενο σύμπτωμα ενδέχεται να αποτελεί βλάβη της συσκευής και ως εκ τούτου σας προτείνουμε να την ελέγξουμε." Λέω να το πάω για έλεγχο.
  6. highway

    LG G Flex2 (H955)

    Εγώ το αναβάθμισα αμέσως μόλις το αγόρασα οπότε δεν ξέρω πως ήταν πριν την αναβάθμιση. Έλεγξα και τώρα από το LG PC Suite και δεν υπάρχει πιο νέα αναβάθμιση. Μου λέει έχω την τελευταία, την H95520C. Και η διαφορά είναι μεγάλη από το G2. Στο κινητό λέει Android 6.0.1 Kernel 3.10.84 Build Number MMB29M Software Version V20c-EUR-XX
  7. highway

    LG G Flex2 (H955)

    Αγόρασα τον Ιανουάριο το Flex 2. Το προηγούμενο μου ήταν το G2, Με το G2 οι φωτογραφίες ήταν απλά τέλειες. Με πολύ λεπτομέρεια. Με το flex φαίνονται καλά στην οθόνη του κινητού αλλά μόλις τις περάσεις στο computer είναι απογοήτευση. Βλέπεις ότι λείπει πολύ λεπτομέρεια. Η ποιότητα δεν είναι ικανοποιητική. Σε εσάς πως είναι? Είχε κάποιος και το G2 ώστε να κάνει την σύγκριση?
  8. highway

    LG G5 SE

    Ευχαριστώ. Θα πρέπει να το περιμένω όμως. Από εκεί που ήταν στα 265 τέλη Ιουλίου τώρα πήγε στα 370 σχεδόν. Μόνο ένα κατάστημα το έχει 324 προς το παρόν. Θα το περιμένω να πέσει πάλι.
  9. highway

    LG G5 SE

    Ευχαριστώ για την απάντηση. Τι παρτίδα είναι το δικό σου? Έχει κάποια παρτίδα από την οποία και μετά είναι καλύτερα να κάνουμε αγορά? Μιλάω για τα 3 πρώτα ψηφία του S/N. Π.χ. στο Flex 2 λέγανε να παίρνεις από αυτήν [χ] και μετά καλύτερα.
  10. highway

    LG G5 SE

    Όπως και ένα άλλος φίλος λίγο πιο πάνω θέλω και εγώ να έρθω στο G5 SE από το Flex 2. Ο κύριος λόγος είναι η κάμερα. Από το flex 2 δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος, ενώ κατά τα άλλα είναι οκ. Σκεφτόμουνα και το G6 αλλά αυτό έχει αισθητήρα 4:3 ενώ εμένα μου αρέσει ο αισθητήρας 16:9 του G5 γιατί έτσι τραβάω. Αν τραβήξεις στο G6 σε 16:9 η ανάλυση πέφτει στα 9.7MP ενώ στο G5 είσαι στα 16MP. Θέλω να ρωτήσω για το πρόβλημα που έχω διαβάσει με το GPS. Είχα διαβάσει ότι δεν πατάει καλά η κεραία με την επαφή στην πλακέτα. Το είχα διαβάσει για το G5. Έχει παρατηρηθεί και στο G5 SE? Το είχε κανένας αυτό το πρόβλημα?
  11. highway

    LG G Flex2 (H955)

    Εγώ πάλι που δεν είμαι λάτρης των quick cirlce και γενικά των θηκών που "ενσωματώνονται" με το κινητό πήρα αυτήν σε μαύρο https://www.pdair.com/lg-g-flex-2-leather-sleeve-pouch-case Είναι τέλεια, είναι πολύ ποιοτική και το δείχνει κιόλας. Την βρήκα από ebay στα 22 ευρώ όλα μαζί. Για όποιον θέλει, προσοχή έχει 2 εκδόσεις. Η μια έχει και belt clip. Εγώ προτίμησα την σκέτη.
  12. highway

    LG G Flex2 (H955)

    Εχει και άλλες. Εγώ έβαλα αυτήν οπότε στο κρεβάτι το βράδι κατευάζω φωτεινότητα και διαβάζω άνετα https://play.google.com/store/apps/details?id=es.richardsolano.filter
  13. highway

    LG G Flex2 (H955)

    Το πήρα λοιπόν και εγώ το Σάββατο που μας πέρασε και προς το παρών είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Ερχόμουνα από το LG G2 και ενώ λέγαμε για το flex 2 ότι ζεσταίνεται εγώ δεν παρατήρησα καμιά άνοδο της θερμοκρασίας. Το G2 τελικά ζεσταινόταν πολύ. Ρώτησα παρτίδα πριν το πάρω και είναι 511 από Γερμανία. Πέρασα και marshmallow από την αρχή και είναι όλα μια χαρά. Αν αναλογιστείς και την τιμή είναι τέλεια αγορά.
  14. highway

    LG G Flex2 (H955)

    Thanks, και από ποια παρτίδα και μετά θεωρούμε ότι είναι καλό να είναι το κινητό? edit: από το κατάστημα μου είπαν από 511 αρχίζει το S/N Εγώ ακόμα το έχω το titan στο προφιλ μου :)
  15. highway

    LG G Flex2 (H955)

    Thanks και sorry για το off topic. Αλλά αποφάσισα για το flex τελικά. Να ρωτήσω κάτι άλλο που λέτε για τις παρτίδες. Πως καταλαβαίνεις την παρτίδα? Από τα πρώτα 3 ψηφία του S/N ? Για να ρωτήσω στο κατάστημα πριν αγοράσω. Και από ποια παρτίδα και μετά είναι καλύτερα να είναι το κινητό? athanaso77 ίσως κάνω λάθος, αλλά νομίζω σε θυμάμαι από την εποχή του HTC Titan. Τότε ήμουνα και εγώ πιο ενεργός.
  16. highway

    LG G Flex2 (H955)

    Καλησπέρα, Κάτοχος του LG G2 που μετά από 2μιση χρόνια άρχισε να με αφήνει, πρώτα η κάμερα άρχισε να μην κάνει focus, και τώρα έχει αρχίσει επανεκκινήσεις, σίγουρα σε παιχνίδι αλλά όχι μόνο, το κάνει και σε idle. Υπάρχει περίπτωση να φταίει η μπαταρία ? Σκεφτόμουνα για αντικαταστάτη το FLEX 2, το G4 ή το HTC One M9. Το G4 σχεδόν το απέρριψα λόγω του bootloop. Διάβασα για κατασκευαστικό λάθος σε κάποιες κολλήσεις που το έχει παραδεχτεί και η LG πλέον. Είμαι ανάμεσα στο Flex 2 και το M9. Στην τιμή έχει μεγάλη διαφορά, περίπου 100 ευρώ αλλά με προβληματίζει ότι και το flex έχει εμφανίσει bootloop, όχι σαν το G4 αλλά έχει. Ή το κινητό μετά από 1 χρόνο πεθαίνει. Και είναι και το θέμα της οθόνης με το κιτρίνισμα. Από την άλλη το M9 είναι πιο ακριβό αλλά έχει καλύτερη κάμερα και μπρος και πίσω, και ηχεία. Από service νομίζω ότι θα είμαι καλύτερα με την LG σωστά? Μπορείτε να που πείτε την γνώμη σας? Γιατί το θέμα κόστους είναι σημαντικό αλλά φοβάμαι και το bootloop.
  17. Thanks. Στην 2.2.1 ήταν καμπάνα το tv out. Στην 2.3.6 με semaphore 2.7.4sc η ένταση ήταν τόσο χαμηλή που και στο 100% να βάλω την τηλ. πάλι δεν ακούω. Διάβασα για τον 2.7.4 με voodoo sound ότι μπορείς να κάνεις amplify την ένταση μέχρι και 300%. Οπότε θα λύνει το πρόβλημά μου.
  18. Είμαι με JW6 και έχω βάλει τον 2.7.4sc. Θέλω να βάλω τον 2.7.4 με voodoo sound και color. Το θέμα είναι ότι έχω κάνει μετατροπή σε ext4 και έχω βάλει το CRT Off and Battery Icon (EXTENDED-CRToff-_BATTERY___JW6_ODEX.zip). Πρέπει να τα ξαναγυρίσω πίσω πριν ξαναφλασάρω τον kernel? Από οτι διάβασα για το ext4 μάλλον δεν χρειάζεται. Το γίνεται με το crt off? Επίσης, ο λόγος που θέλω να πάω είναι ότι έχω πολύ μικρή ένταση στο tv out. Διάβασα ότι με voodoo sound διορθώνεται. Ισχύει?
  19. Είμαι με JW6 και έχω βάλει τον 2.7.4sc. Θέλω να βάλω τον 2.7.4 με voodoo sound και color. Το θέμα είναι ότι έχω κάνει μετατροπή σε ext4 και έχω βάλει το CRT and Battery Icon (EXTENDED-CRToff-_BATTERY___JW6_ODEX.zip). Πρέπει να τα ξαναγυρίσω πίσω πριν ξαναφλασάρω τον kernel? Από οτι διάβασα για το ext4 μάλλον δεν χρειάζεται. Το γίνεται με το crt off? Επίσης, ο λόγος που θέλω να πάω είναι ότι έχω πολύ μικρή ένταση στο tv out. Διάβασα ότι με voodoo sound διορθώνεται. Ισχύει?
  20. Εχω root την .42 και θελω να κάνω αναβάθμιση σε .62 κρατώντας το root Διάβασα κάπου ότι αν είσαι root στην .42 και κάνεις αναβάθμιση στην .62 με OTA τότε το root παραμένει. Ισχύει αυτό? Το έχει κάνει κανείς?
  21. Το πρώτο αρχείο "guide.part1.rar" δεν κατεβαίνει. Το mediafire λέει "The file you attempted to download is an archive that is damaged or possibly encrypted. MediaFire does not support unlimited downloads of broken or encrypted archives and the limit for this file has been reached. This file may only be distributed from a premium account." Μπορείτε να το ξανα-ανεβάσετε?
  22. Στην .42 με ποιό τρόπο γίνομαι root?
  23. Ευχαριστώ. Πέστε μου και το εξής, Για να πάρω backup και τις εφαρμογές με το Titanium θέλω να γίνω root. Για έκδοση .42 που είναι, αυτό να χρησιμοποιήσω? [ROOTING/UNROOTING] Xperia 2011 Easy Rooting Toolkit [v4.0](zergRush Exploit) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1320350
  24. Μια βοήθεια παιδιά. Της γυναίκας μου το xperia neo v είναι με έκδοση .42 (2.3.4) Ξαφνικά εδώ και 2-3 μέρες άρχισε να κάνει το εξής. Αφού σβήσει η οθόνη και αν δεν το πειράξεις για 10 με 15 λεπτά, μετά δεν ξαναανοίγει με τίποτα. Πρέπει να βγάλω την μπαταρία και να το ξαναξεκινήσω. Δοκίμασα το κινητό χωρίς την κάρτα μνήμης μέσα και πάλι έκανε τα ίδια. Το τελευταίο που είχα κάνει πριν αρχίσουν τα συμπτώματα είναι update σε καμιά 15αριά εφαρμογές και απεγκατάσταση στα προεγκατεστημένα Uefa και μια ακόμα που δεν θυμάμαι. Επίσης δεν έχω μεταφέρει καμιά εφαρμογή στην κάρτα που να έχει widget. Εχετε καμιά ιδέα? Εχει κανένας αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο?
×
×
  • Create New...