Jump to content

pilotsd

Members
  • Δημοσιεύσεις

    197
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pilotsd

  • Ημ. Γέννησης Νοέμβριος 21

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

pilotsd's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Eίναι χρήσιμες οι προ εγκατεστημένες εφαρμογές της google στο android; και αν ναι πιες θεωρείτε χρήσιμες.
  2. ένα καλό βιβλίο που το τελειωσα εχθές είναι το οχτώ και η συγγραφεας του είναι η katherine neville.
  3. τα παράπονα στην αυτόματη διόρθωση του google chrome τον χρησιμοποιώ μονό για το forum αλλά θα τον καταργήσω πατάω αυτόματη διόρθωση και κάνει ότι νάνε έλεος διορθώνει λάθος τα σωστά . το μήνυμα που είδες ήταν πρωταπριλιάτικη απάντηση στην πρωταπριλιάτικη δημοσίευση μυν σκαλώνεις καλώ μήνα.:lol:
  4. ήμουνα σαφής νομίζω! είπα ότι είναι καλύτερο το nexus4 αλλά όχι ότι αν δεν το αγοράσει θα έχει πρόβλημα αφού διαθέτει ήδη το galaxy nexus δεν απέχουν και έτη φωτός με ταξί τους, εντάξει είναι νεώτερης γενιάς το nexus 4 βέβαια, και θα το επαναλάβω είναι καλύτερο το nexus 4 αλλά το galaxy nexus ακόμα είναι πολύ καλώ. Αν και έχω σταματήσει να το χρησιμοποιώ πλέων, διότι άλλαξα αρκετές συσκευές και είμαι στην διαδικασία απόκτησης του nexus 4 και αν διαβάσεις πιο πίσω λέω ότι το χρησιμοποίησα το nexus 4 μια βδομάδα δοκιμαστικά στην δουλειά και το smartphone πραγματικά πετάει. τέλος ήθελα να δώσω να καταλάβει ότι εάν δεν θέλει να δώσει χρήματα δεν είναι ανάγκη διότι με το galaxy nexus είναι σχετικά καλυμμένος . ουσιαστικά έχεις δίκιο αλλά το galaxy nexus1 ήταν σχεδόν ίδιο με το galaxy s i9000 βέβαια το galaxy nexus 1 στην Ελλάδα δεν φορούσε την super amoled οθόνη σε αντίθεση με το εξωτερικό και δεν δεχόταν επέκταση μνήμης αλλά είχε φλας στην κάμερα και ήταν το ίδιο ποιοτικό άσε που αναβαθμίστηκε και πιο πωλεί . και το galaxy nexus2 κυκλοφόρησε ανάμεσα από το galaxy s2 και τοgalaxy s3 επομένως ήταν κάτι ενδιάμεσο αν και πρακτικά η samsung δεν ήθελε να δημιουργήσει ενδοεταιρικώ ανταγωνισμό, αν κάνω λάθος διόρθωσε με.
  5. εγώ για να με ειλικρινείς δεν θα άφηνα το galaxy nexus, εντάξει μια σχετική διαφορά έχουνε λα δεν είναι και για να κάνεις αλλαγή ος αναφορά της αναβαθμίσεις θα συμβαδίζουν χρόνια μαζί αυτά, επίσης έχεις λήγω καλύτερη κάμερα και δυνατότερο cpu,gpu αλλά δεν έχουν τεράστιες διαφορές εντάξει δεν έχει να ζηλέψει και πολλά το galaxy nexus τώρα αν θες να κάνεις αγορά καντο αλλά πιστεύω θα σου λείψει η super amoled .
  6. ήμουν ανάμεσα στο nexus 4 και στο galaxy s3 πλέων έχω αποφασίσει να πάρω το nexus 4 παρόλο που δεν έχω εμπιστοσύνη στην lg μιας και είχα lg στο παρελθών και στην δουλειά μου όλοι παράπονα έχουμε αλλά βασίζομαι στην google. πάντως μια βδομάδα που το είχα για δοκιμή το κινητό πετάει.
  7. Επέλεξα την apple διότι μετά τον θάνατο του Steve jobs έχει μήνη η θέση κενή και μια και έχουμε με τον jobs ίδιο όνομα (Σταύρο με λένε και εμένα ) θα Πάρο αυτή την εταιρία και από μήλο θα την μετατρέψω σε μιλιά .:lol: -σοβαρά τώρα, έχω καλές ιδέες .Αν και θα προτιμούσα μικρές εταιρίες η την nokia .
  8. Για σας και από Θεσσαλονίκη λιπών μια και ήμαστε όλοι στο myphone.gr ορίστε και το twitter μου . http://twitter.com/stavrospilot Τα λέμε.
  9. λοιπόν καλησπέρα είμαι από τει και είχα βαθμό που θα μπορούσα άνετα να είμαι σε κάποια αει επιπλέον να απαντήσω σε κάποιου φίλους πιό πάνω πολλά ιδρύματα ΤΉΣ χόρας (αει τει) είναι υποτιμημένα λόγο κονδυλίων δηλαδή αυτά πού δέν βρίσκονται σε πόλης μεγάλου πληθυσμού και εδώ και κάποια χρόνια έχει αποφασιστεί η ισότητα (αει τει) μην γίνεστε κομπλεξικοί δέν είστάι 60 ετον για να σκέπτεσαι έτσι. απλά να σκέφτεσαι το αντικείμενο σπουδών και ΤΉΝ επαγγελματική αποκατάσταση και ΤΉΣ προσδοκίες που έχετε και πάντα φιλικα ευχαριστώ.
  10. Εχω το συγκεκριμενο τηλεφωνο με windows mobile 6.5, υπαρχει δυνατοτητα αναβαθμισης σε νεωτερη εκδοση των windows ; ευχαριστω.
  11. Ok λάθος διατύπωση θα περάσω την 4.0 ανεπίσημα :)
  12. Ωραία θα το κάνω και εγώ τότε θα ρουταρο σε 4.0 άντε να δούμε. Τραγική η Samsung.:mad: Ευχαριστώ καλό βράδυ σε όλους . Τελευταίο εσείς πια rom μου προτείνετε ; Κάντε έναν σύνδεσμο.
×
×
  • Create New...