Jump to content

telcontar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    63
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About telcontar

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

telcontar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. telcontar

    Sony Xperia Z3

    Καλησπέρα σε ολους, εχω το z3 απο το Μαιο του 15 και τον Δεκεμβριο παρατηρησα κιτρινιλα στην οθονη και μετα απο λιγο ξεκολλησε η πανω μερια της. Σε επικοινωνια με το σερβις μου ειαπαν 15μερες οποτε δεν μπορουσα χωρις κινητο τοσες μερες και το επισκευσα σε καταστημα. Βαλαμε κολλα αλλα συνεβη παλι και ο τεχνικος μου ειπε οτι εχει φουσκωσει η μπαταρια και για αυτο ξεκολλαει η οθονη οποτε να την αλλαξω και θα ειμαι κομπλε. Ολα αυτα με κοστος 43ε. Η εγγυση δεν με καλυπτει καθως εχει φαει κανα 2 πεσιματα. Να το παω στην omnitech οπου θα καταλαβουν το πειραγμα η να αλλαξω μπαταρια και να το κολλησω παλι να τελειωνω? γενικα ειναι κομπλε, σαν κονσερβα!!!
  2. telcontar

    Sony Xperia Z3

    Σε ευχαριστω πολυ!η οθονη λειτουργει κανονικα απλα δεν κανει καλη επαφη το τζαμι οποτε ελπιζω να γινει κατι αμεσα ακομα και με ουχου στιγμης γιατι δεν εχω κινητο μετα!!!
  3. telcontar

    Sony Xperia Z3

    Καλημέρα!εχω το z3 περιπου 5 μηνες τωρα χωρις καποια προστασια και χτες παρατηρησα μια κιτρινη κηλιδα στην οθονη και σημερα ειδα οτι εχει ξεκολλησει η πανω μερια της οθονης!πηγα σε κοντινο Γερμανο και μου ειπαν να απευθηνθω στην εταιρια για αλλαγη σε τζαμακι!ξερει κανεις που ειναι το service και ποσο γρηγορη η διαδικασια?σε public η σε κανενα καταστημα επισκευων μηπως ειναι πιο αμεσα?
  4. Το προβλημα που αντιμετωπιζω εγω ειναι οτι ενω εκανα ακυρωση φορητοτητας και με στον αριθμο και με φαξ και ενω ελαβα οτι κατωχηρωθηκε το αιτημα μου δεν μου το εχουν ακυρωσει ακομα...χτες μεσημερι αυτα και ενω χτες το απογευμα θα περνουσα στη νεα γραμμη αλλα μεχρι τωρα ειμαι ακομα κοσμοτε!στην κοσμοτε περιμενουν ακομα και μου ειπαν να παρω αλλα δεν βγαζω γραμμη!και φοβαμαι μην τραβηξουν την γραμμη!
  5. Και απο μενα το ιδιο...μετα την φορητοτητα πετυχα το 65αρι στα 35ευρω χωρις την εκπτωση με σταθερο!πρεπει να εισαι οντως γρηγορος στις διαδικασιες...επρεπε σε 2ωρες να ακυρωσω για να μη χαθει το σημα και τελικα εμεινα κοσμοτε και περιμενω να εγκριθει η ακυρωση για το νεο συμβολαιο!πριν δεν επεφταν καν κατω απο 55!
  6. Ευχαριστω... ελπιζω μονο να προλαβω μετα να ακυρωσω το αιτημα γιατι εγω υποτιθεται υπογραφω απογευμα αρα ελπιζω να παει για Πεμπτη πρωι! αν και με αντιπροσφορα απο vodofone ισως παω:lol:!!!απλα θελω να πετυχω κατι μεταξυ 30 και 35!
  7. Καλημερα...Εκανα αιτημα φορητοτητας στη Vodafone τη Δευτερα και περιμενω σημερα το απογευμα το κουριερ για να υπογραψω...Μεχρι στιγμης ουτε φωνη ουτε ακροαση για αντιπροσφορα για να μεινω!!!υπογραφω και μετα?ποια η διαδικασια και ποσο χρονο εχω να την ακυρωσω σε περιπτωση καλυτερης προσοφορας?μετα η vodofone μπορει να κανει και εκεινη? sorry για τις πολλες ερωτησεις πρωι πρωι!
  8. Αν θελεις να φυγεις ή σε συμφερει να φυγεις καντο...εγω παλευω να την πετυχω αυτη την τιμη 2 εβδομαδες και ειμαι συνδρομητης!
  9. telcontar

    Sony Xperia Z3

    Καλό μήνα!κατέβασα την 5.1.1 χωρίς να κάνω clean install...και παρατηρώ από την στιγμή που βγήκε από φόρτιση κάνει 3ωρες και 20λεπτα οθόνη με wifi κυρίως και λίγο 4g!είναι η πρώτη φόρτιση με αυτή την έκδοση...να κάνω επαναφορά η θα στρώσει?
  10. Καλημέρα, οχι δεν εχω κανει ακομα γιατι και η προσφορα της vodafone ειναι 45ε. ειχα την ελπιδα να το αποφυγω αλλα επειδη δεν το βλεπω την Δευτερα βλεπω να φευγει πρωι πρωι το αιτημα φορητοτητας γιατι και τωρα το παλιο 45αρι το πληρωνω 55 τελικη οποτε σε καθε περιπτωση γλιτωνω κατι. Περιμενα να μου ερθει λιγο κατω απο 40 γιατι δεν ειναι εποχες για τοσα χρηματα...
  11. Ρε παιδια πως πετυχαινετε πια αυτες τις τιμες??μετα απο 3τηλεφωνα cosmote το 65αρι το αφηνουν 55και κατι ψιλα ακομα και οταν τους ειπα για την προσφορα της vodafone...ελπιζω να τα ξαναπουμε και να μη φυγετε (σαν ασθενης πριν το μεγαλο ταξιδι νιωθω)! Εντωμεταξυ η προσφορα για να φυγω ειναι 45τελικη και εγω ελπιζω κατω απο 40 και διαβαζω εδω διαφορα και νομιζω οτι κατι δεν κανω καλα στη διαπραγματευση:lol:!
  12. Εμενα μου προτειναν το 45plus sta 45e τελικη τιμη και το 65 στα 55e τελικη τιμη αλλα με μια γραμμη και χωρις να προβω σε φορητοτητα!οσο και να τους πιεσα ηταν οτι καλυτερο μπορουσαν να προσφερουν συμφωνα με τα λεγομενα της εκπροσωπου!
  13. Καλημέρα, η Vodafone με φορητοτητα αριθμου απο cosmote μου αφηνει το Red 1 45e, ξερετε αν μπορω να πετυχω κατι καλυτερο?
  14. Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους!διαβασα και τις προηγουμενες σελιδες και εχω μπερδευτει!σκεφτομαι να φυγω απο την cosmote και απο οτε...τελικα στην Αθηνα και ιδιαιτερα στα βορεια προαστεια (χαλανδρι πιο πολυ) εχει καλο σημα? 4g υπαρχει η να μεινω εκει που ειμαι και ας πληρωνω παραπανω?
  15. Καλημέρα!ειμαι συνδρομητης cosmote στο απεριοριστα 45...ειχα υπογραψει διετες συμβολαιο στις 23/6/13, ειχε ερθει κουριερ απο την εταιρια σπιτι λογω προβληματος υγειας!τωρα που πηγα να ρωτησω σε καταστημα Γερμανου μου ειπαν οτι η ληξη ειναι τον Αυγουστο...Στο my cosmote αναφερει οτι η ημερομηνια τελευταια ανανεωσης ειναι η 23η και το πρωτο συμβολαιο ηταν αυγουστο του 12!ξερει κανεις ποτε να τους ενοχλησω για εκπτωση στο παγιο?ευχαριστω!
×
×
  • Create New...