Jump to content

KSENTOUKAS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    88
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by KSENTOUKAS

  1. Καλησπερα σε ολους.Εχω παρατηρησει οτι μετα την 13 επανηλημενως το κινητο ανοιγει εφαρμογες να τρεχουν στο παρασκηνιο.Μπαινω στην μπαταρια τις διαγραφω και μετα απο λιγο ξαναεμφανιζονται.Συνηθως το mi remote control και το google play services for ar.
  2. Επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.Γσειρα ποτε ξαναερχεται? Αμεσα?
  3. Καλησπερα και απο εμενα.Μου ηρθε το μεσημερι η 13.0.5. Εκανα επαναφορα χωρις να την κατεβασω.Μετα την επαναφορα εξαφανιστικε.δεν μου βγαζει αναβαθμιση πλεον.Καμια ιδεα??
  4. https://www.huaweicentral.com/emui11-eligible-devices/
  5. Εμενα ενος φιλου μου που ειχε το gt και δεν του επερνε τις αναβαθμισεις το πηγε στο huawei service στη μιχαλακοπουλου και του το αντικαταστησαν με καινουργιο.Ειπαν πως αυτα δεν επισκευαζονται.Μαλιστα επειδη δεν ειχαν εποιμοπαραδοτο του το εστειλαν σπιτι με courier.
  6. Αμα πας προβολη .περισσοτερες ρυθμισεις παρουσιασης στην οθονη.εχει επιλογη εμφανιση φορεα παροχης και μπορεις να απενεργοποιησεις το ονομα του φορεα!
  7. Δεν πιστευω να παιζει ρολο.καντην απεγκατασταση και περασε την παλι...την βρισκεις στις εφαρμογες , recorder
  8. Την 4/128 απο πλαισιο.τα αρχεια μου τα δειχνει και οπως λες εσυ η ( αν πας απο τα αρχεια μου , εσωτερικοσ χωρος, sounds , call record) Το ιδιο και στο P30 PRO 8/256
  9. Φιλε μου καλησπερα χρονια πολλα Χριστος Ανεστη.δοκιμασα την ηχογραφηση κλισεων που ανεβασες σε HONOR 8X και σε P30 PRO και σε πληροφορω πως δουλευει ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ .Ακουγονται και οι δυο ομιλουντες τελεια καθως και τα αρχεια ειναι στον αντιστοιχο φακελο.Μαλλον κατι γινεται στο κινητο σου.
  10. Καλησπέρα χρόνια πολλά. Με Vodafone έχετε 4g+ η μόνο 4g??μηπως θέλει ενεργοποίηση από το δίκτυο???
  11. Καλησπερα και απο μενα.Πως γινεται να εχουμε καλυτερη διαχειρηση μπαταριας? Απο το μενου- μπαταρια εκινηση- εφαρμογων,επιλεγω μη αυτοματη διαχειρηση δεσμης η αυτοματη διαχειρηση?? Δεν θελω να τρεχουν εφαρμογες στο παρασκηνιο!! ευχαριστω!
  12. κατεβασε απο εδω την τελευταια: https://www.sammobile.com/...me-6-1-50-1-2/ και αφου κανεις εγκατασταση...clear cache μετα απο τις εφαρμογες την αρχικη! Πως γινεται φιλε μου???
  13. Καλησπερα .Κατοπιν επισταμενου ελεγχου διαπιστωσα πως με 2g/3g καθως και με μονο 3g σημα εχω χαμενες κλισεις. Με 2g/3g/4g και 2g επιλογη το τηλεφωνο δουλευει ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ χωρις χαμενες κλισεις χωρις κανενα προβλημα Ειναι ελληνικο vod.Ειδε κανενας διαφορα με την τελευταια αναβαθμιση??Εγω δεν την εχω παρει ακομα.Ευχαριστω!!
  14. Καλησπερα εχω παρατηρησει χαμενες κλησεις στην επιλογη 2g/3g.Στην επιλογη 2g/3g/4g ΟΧΙ.Υπαρρχει περιπτωση να φταιει η sim Ειμαι vodagone
  15. Φιλε μου σε ποια εταιρια εισαι??
  16. KSENTOUKAS

    LG G5

    Καλησπερα σε ολους.Κατοχος και εγω μετα το περιβοητο και προβληματικο G4 ενος LG G5 DUAL (H860).Γρηγορο ομορφο απροβληματιστο.Ειναι αγορασμενο απο Ιντερνετικο καταστημα αγγλιας.Γνωριζει καποιος τι γινεται με την εγγυηση??Ερχεται επισημα ευρωπη??Και αν το καλυπτει η LG GREECE??Ευχαριστω.
  17. Ουτε εγω ειχα θεμα μεχρι χθες.ξαφνικα!!
  18. Καλησπέρα σας κατοχος και εγω της ναυαρχιδας 507 παρτιδα 20c .Χθες και σημερα μετα απο κληση δεν τερματιζε το κινητο.του εκανα επανεκινηση και οκ. Αυτο το αναφερουν και αλλοι σε προηγουμενα ποστ.Υπαρχει λυση ??Υποψιν η 20c περαστικε απο το pc με επαναφορα πριν και μετα και την εχω σχεδον 3 εβδομαδες.μηπως το κανει καποια εφαρμογη η ειναι τα καλουδια της 6.0?? Η υποθεση ειναι πως μετα αυτες οι κλησεις δεν εμφανιζονται στη λιστα εισερχομενων.Χανονται.Ηγραμμη κλεινει αλλα κολλαει ο dialer.δεν τερματιζει!!!
  19. Καλησπερα Για τη μακροζωεια της μπαταριας καλυτερα φορτιση με το α.τηλ ανοικτο? β.τηλ κλειστο? γ.φορτιση το βραδυ κλειστο και ανοιγμα το πρωι??Δημιουργει υπερφορτιση η δεν επηρεαζει??ν ευχαριστω!!
  20. Ουτε εγω εχω δει λαγκαρισματα thanks!!Γνωριζει καποιος αν λειτουργει η ασυρματη φορτιση??
  21. Καλησπερα σε ολους,Κατοχος και εγω πλεον του του LG G4 BLACK LEATHER πΑΡ 506 ερχομαι απο το ι9506.Βασικα δεν εχω τρελαθει απο τη γρηγοραδα του καθως το knok knok την πρωτη φορα που το χρησιμοποιω δεν ποιανει παντα.Το εχει παρατηρισει κανενας??Τα + δεν τα αναφερω γιατι ειναι γνωστα σε ολους. Εχω αφησει την ζελατινα που ειχε απο τη μανα του μηπως επηρεαζει αυτη το knok knok??
  22. Επιτελους ι9506 (dtm) t-mobile αναβαθμιση σε 4.4.2!!!Μεσω kies και over the air. Product Code: DTM PDA: I9506XXUCNI1 CSC: I9506DTMCNI1 MODEM: I9506XXUCNF3
  23. Ξερει κανενας αν η εκδοση i9506 germany t mobile black edition θα παει στην 4.4.2 και ποτε?????
×
×
  • Create New...