VasilisSam Δημ. January 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2023 Δυστυχώς δεν είχα τις δυνάμεις να δω περισσότερα εκείνη την ώρα. Επίσης στο πρόσφατο ταξίδι μου, παρατήρησα ότι το cellmapper ενώ το έχω να δουλεύει στο background, όταν φτάνει η ώρα να το σταματήσω, ανεβάζω τα στατιστικά, ολοκληρώνεται το ανέβασμα, αλλά δεδομένα δεν βλέπω στον χάρτη, ακόμη και ώρες μετά την καταγραφή.Δεδομένα αν εννοείς οι πολύχρωμες κουκίδες αργούν αρκετά συνήθως, μπορεί 1 εβδομάδα έχει τύχει και κοντά ένα μήνα. Αυτά που ανανεώνονται άμεσα είναι η τελευταία ημερομηνία που "είδε" κάποιος την κεραία και η έκταση των cells.Στάλθηκε από το M2101K9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. January 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2023 4 minutes ago, VasilisSam said: Δεδομένα αν εννοείς οι πολύχρωμες κουκίδες αργούν αρκετά συνήθως, μπορεί 1 εβδομάδα έχει τύχει και κοντά ένα μήνα. Αυτά που ανανεώνονται άμεσα είναι η τελευταία ημερομηνία που "είδε" κάποιος την κεραία και η έκταση των cells. Στάλθηκε από το M2101K9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δε φανταζόμουν ότι θέλει τόσο πολύ... 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2023 8 ώρες πριν, georgebad said: Λες να άφησαν 5mhz lte , και 10mhz pure nr ? Vodafone είναι αυτή πειραματίζεται , και νετα έχει b7 από 30 χιλιόμετρα μακριά με -130 σημα . «Ναι αλλά είναι b7 είναι καλή …».Ετσι ΠΡΠΕΕΙ να σκέφτονται οι gurus τους . Μόνο έτσι δικαιολογώ αυτή την συμπεριφορά στα 2600 ΣΤΟΥΣ ΛΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Wasting spectrum for nothing. Δε ξέρω γιατί το έχουν κάνει, αν φυσικά ισχύει… 😕 30κμ για FDD ok είναι. Γιατί προβληματίζεσαι; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. January 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2023 2 ώρες πριν, mixtri said: Wasting spectrum for nothing. Δε ξέρω γιατί το έχουν κάνει, αν φυσικά ισχύει… 😕 30κμ για FDD ok είναι. Γιατί προβληματίζεσαι; Γιατί ενώ δίπλα υπάρχουν σταθμοί με b1 b3 b20 , για κάποιο λόγο κραταει την b7 από πολύ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥΥΥΥΥ μακριά . (Έχω και βίντεο ποτ φαίνεται καθαρά αλλά δεν ξέρω που το έχω 🥲) . Όσο για την b1 Ελπιζω να μας γελούν τα ματια μας και να είναι 15 και όχι 5 😉 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2023 3 minutes ago, georgebad said: Γιατί ενώ δίπλα υπάρχουν σταθμοί με b1 b3 b20 , για κάποιο λόγο κραταει την b7 από πολύ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥΥΥΥΥ μακριά . (Έχω και βίντεο ποτ φαίνεται καθαρά αλλά δεν ξέρω που το έχω 🥲) . Όσο για την b1 Ελπιζω να μας γελούν τα ματια μας και να είναι 15 και όχι 5 😉 Περίεργο. Είναι εύκολο να διορθωθεί αυτό... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. January 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2023 Λες να άφησαν 5mhz lte , και 10mhz pure nr ? Vodafone είναι αυτή πειραματίζεται , και νετα έχει b7 από 30 χιλιόμετρα μακριά με -130 σημα . «Ναι αλλά είναι b7 είναι καλή …».Ετσι ΠΡΠΕΕΙ να σκέφτονται οι gurus τους . Μόνο έτσι δικαιολογώ αυτή την συμπεριφορά στα 2600 ΣΤΟΥΣ ΛΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Τα ίδια πράματα κάνει και η συνεργάτιδα. Είναι πολύ κακό πραγματικά Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. January 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2023 (edited) Άλλη πολιτική thresholds εχει η Vodafone στα basebands τελευταίας γενιάς και άλλη στα παλαιότερα. Εχει 2 διαφορετικές γενιες στα 5G . Η παλαιότερη κραταει την 2600 MHz μεχρι -120 dbm RSRP κάτι που θεωρώ απαράδεκτο διοτι είμαστε ....στην Ελλάδα με μπετόν και αλουμινιο παντού. ( Οι συσκευές μας δεν έχουν ... ίδια ισχύ με τους σταθμούς βασης για να τρυπάνε συστοιχίες αλουμίνιο ετσι εύκολα 😉 Η νεότερη που βαζει τον τελευταίο χρόνο κραταει μέχρι -110 dbm RSRP σε RRC connected και οχι IDLE. Το πρόβλημα που προκαλούν ειναι ανεξέλεγκτα Ping Pongs οταν οι συσκευές κάνουν κίνηση δεδομένων ανα μερικα δευτερόλεπτα. Πας 2600 με IDLE και ξανα πισω 1800 2100 800 και ξανα 2600 . Άπειρο Signalling και αργη απόκριση στο Web browsing . ( Ηθελαν να κάνουν Balancing και τους βγαίνει σε Signaling overload) Edited January 23, 2023 by HORGRAP 3 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2023 (edited) Νέα Πέραμος, στον κεντρικό δρόμο, στο ύψος του λιμανιού. Μπορεί να έχει single band, αλλά η Vodafone είναι αρκετά καλή. Με αυτή μπορώ και μπαίνω στο ίντερνετ, γιατί με την "πράσινη" τζίφος... Για να έχει κωδικό eNb #4000, δεν αποκλείεται να είναι καινούργια η κεραία. Κρίμα που δεν της έβαλαν και 2100 για 5G DSS. Edited January 25, 2023 by MitsosDaBest13 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. January 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2023 Θεσσαλονίκη - Πραξιτέλους (πίσω από τα ΕΛΤΑ) σε δύσκολο σημείο σε εσωτερικό χώρο. Εδώ η συνεργάτιδα στο ίδιο σημείο ούτε κλήση έβγαζε. https://www.speedtest.net/my-result/a/9013909173 8 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2023 10 ώρες πριν, memoriesradio said: Θεσσαλονίκη - Πραξιτέλους (πίσω από τα ΕΛΤΑ) σε δύσκολο σημείο σε εσωτερικό χώρο. Εδώ η συνεργάτιδα στο ίδιο σημείο ούτε κλήση έβγαζε. https://www.speedtest.net/my-result/a/9013909173 Εκεί η Wind πάντως δεν παίζει και ιδιαίτερα καλά. Η Cosmote είναι μια χαρά εκεί,στη Γαμβεττα και σε Αετοραχης-Λεωφόρο Στρατού. 5 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. January 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2023 (edited) Κέρκυρα , enb 2049, αυτό είναι από το καλοκαίρι, ο σταθμός αυτός καλύπτει πολλές περιοχές. https://www.speedtest.net/my-result/i/5203452128 Αεροδρόμιο Κέρκυρας, καλοκαίρι επίσης. https://www.speedtest.net/my-result/i/5206755569 Edited January 27, 2023 by CaptainNickGR 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. January 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2023 Αεροδρόμιο Κέρκυρας eNb 1385 πληροφοριακά. Πρέπει να φτάνει οπτική ίνα στο αεροδρόμιο.Poco X3 Pro via Tapatalk 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 Πώς γίνεται να πιάνω στο μπαλκόνι μια κεραία στα 6 χλμ μακρυά όταν γύρω απο το σπίτι υπάρχουν 4-5 σε ακτίνα 1-2 χλμ (zoom x10) Και μέσα στο σπίτι να πιάνω την πιο άχρηστη κεραία της πόλης. Καμία δεν δίνει πάνω απο 25 down ..Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 (edited) Διαδρομή Βέροια - Προμαχώνα (Άγκιστρο) στο nPerf (κάλυψη + speediest) και στον Cellmaper (σε 4-5 μέρες όταν θα τα εμφανίσει). Σε καμιά 1μιση ώρα συνέχεια προς Βουλγαρία. Σχετικά με το nPerf, και συγκεκριμένα με τα speedtest, θα με καταλάβετε, από την "πλακοραφή" με τα συνεχόμενα σημεία test ταχύτητας, πάνω στον χάρτη, και για τις διαδρομές που καταγράφω. Φοβάμαι μόνο μην μου τελειώσουν τα δεδομένα, εντός αλλά και εκτός... https://www.speedtest.net/my-result/a/9019608890 Edited January 28, 2023 by memoriesradio 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 7 minutes ago, memoriesradio said: Διαδρομή Βέροια - Προμαχώνα (Άγκιστρο) στο nPerf (κάλυψη + speediest) και στον Cellmaper (σε 4-5 μέρες όταν θα τα εμφανίσει). Σε καμιά 1μιση ώρα συνέχεια προς Βουλγαρία. Σχετικά με το nPerf, και συγκεκριμένα με τα speedtest, θα με καταλάβετε, από την "πλακοραφή" με τα συνεχόμενα σημεία test ταχύτητας, πάνω στον χάρτη, και για τις διαδρομές που καταγράφω. Φοβάμαι μην μου τελειώσουν τα δεδομένα, εντός αλλά και εκτός... Καταρχάς καλό ταξίδι, κατά δεύτερον για το εσωτερικό δεν έχεις unlimited; 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 (edited) 2 minutes ago, p_k said: Καταρχάς καλό ταξίδι, κατά δεύτερον για το εσωτερικό δεν έχεις unlimited; Ευχαριστούμε! Αστειευόμενος (όπως πάντα εξάλλου) και για το εντός και για το εκτός... Edited January 28, 2023 by memoriesradio 1 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 Πάντως στην περιοχή μου το nperf δεν βγάζει σωστά στοιχεία, προφανώς δεν έχουν γίνει μετρήσεις από χρήστες της εφαρμογής έτσι δεν είναι; 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 1 minute ago, p_k said: Πάντως στην περιοχή μου το nperf δεν βγάζει σωστά στοιχεία, προφανώς δεν έχουν γίνει μετρήσεις από χρήστες της εφαρμογής έτσι δεν είναι; Σωστά. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 (edited) 5 minutes ago, p_k said: Πάντως στην περιοχή μου το nperf δεν βγάζει σωστά στοιχεία, προφανώς δεν έχουν γίνει μετρήσεις από χρήστες της εφαρμογής έτσι δεν είναι; Αν αναφέρεσαι για μετρήσεις για την Nova ναι. Πάρε παράδειγμα την Βέροια, όπου οι μετρήσεις της Nova, είναι ελάχιστες σε σχέση με της Vodafone που έχω κάνει εγώ προσωπικά και έχει πολυ υλικό ο χάρτης. Επίσης κάτι που παρατήρησα, σχετικά με το nPerf, είναι ότι σε περιοχή που δεν υπάρχει καθόλου μέτρηση, αν κάνω τώρα μια και ανέβει επιτόπου, ίσως χρειαστεί να κάνεις περισσότερο ζουμ για να δεις τα αποτελέσματα. Δυστυχώς όταν είχα την Wind, και αν και είχα εγκατεστημένο το nPerf, δεν το χρησιμοποιούσα ως έπρεπε. Τώρα του ανοίγω τα πετρέλαια, μετρώντας ταυτόχρονα κάλυψη και ταχύτητα. Edited January 28, 2023 by memoriesradio 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 Σταθμός ΗΣΑΠ Θησείο. Πιθανότατα κάποιο micro, το οποίο είναι πίτα. Τουλάχιστον λειτουργεί. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 10 minutes ago, MitsosDaBest13 said: Σταθμός ΗΣΑΠ Θησείο. Πιθανότατα κάποιο micro, το οποίο είναι πίτα. Τουλάχιστον λειτουργεί. Δεν έπιανε καθόλου 5G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 Σταθμός ΗΣΑΠ Θησείο. Πιθανότατα κάποιο micro, το οποίο είναι πίτα. Τουλάχιστον λειτουργεί. Με RSRQ -5 μάλλον δεν είναι πίτα. Κάτι άλλο παίζει Πάντως ναι, micro είναι. Τέτοιο δυνατό σήμα βλέπεις όταν είσαι στην ίδια ευθεία με την κεραία και σε κοντινή απόσταση. Πολύ λίγες φορές το έχω πετύχει αυτό.Poco X3 Pro via Tapatalk 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2023 Το SNR γιατί είναι μόνο 10? Θεωρητικά δεν έπρεπε να ήταν παραπάνω? 25-30? Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. January 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2023 Σταθμός ΗΣΑΠ Θησείο. Πιθανότατα κάποιο micro, το οποίο είναι πίτα. Τουλάχιστον λειτουργεί. Εν τω μεταξύ τώρα μου θύμησες ακριβώς ίδια κατάσταση το καλοκαίρι στον Σταθμό ΗΣΑΠ της Καλλιθέας σε ένα μαγαζί ακριβώς δίπλα. Μια κατά καημένη 1800αρα πίτα με μονοψήφια down και 50αρι upload. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. January 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2023 μάλιστα... 2 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts