potis21 Δημ. August 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2005 Καλα, εχω φρικαρει! τα καντηλια που εφαγε σημερα η βοντα θα εκανα τον υπευθυνο δικτυου να φαει τα μουτρα του απειρες φορες. τεσσερις φορες επιχειρησα να ξεκινησω κληση με 2 γραμμες σημα τις 3 η κληση ακυρωθηκε απο το κινητο λογω ανεπαρκους σηματος. Ηρακλειο, Μασταμπας (Ατσαλένιο) 3 στενα πισω απο τον Αγιο Κωσταντινο. Παράθεση «Αν θέλετε να μπείτε στον κόπο να μου εξηγήσετε ακόμα και τους κανονικούς μετασχηματισμούς θα βρείτε έναν ευγνώμονα και ευσυνείδητο ακροατή...» — Επιστολή του Αϊνστάιν προς τον Καραθεοδωρή, 1916 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philosofosz Δημ. August 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2005 Καλα, εχω φρικαρει! τα καντηλια που εφαγε σημερα η βοντα θα εκανα τον υπευθυνο δικτυου να φαει τα μουτρα του απειρες φορες. τεσσερις φορες επιχειρησα να ξεκινησω κληση με 2 γραμμες σημα τις 3 η κληση ακυρωθηκε απο το κινητο λογω ανεπαρκους σηματος. Ηρακλειο, Μασταμπας (Ατσαλένιο) 3 στενα πισω απο τον Αγιο Κωσταντινο. γιατί τόσα προβλήματα σε μια "ολυμπιακή πόλη"; :p Μπορείτε να δώσετε πιο αναλυτική κατάσταση:υπήρχε το πρόβλημα ή τώρα εμφανίστηκε; για 2η ή για 3η γενιά μιλάμε; Παράθεση UMTS power!:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angeln20 Δημ. August 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2005 Η vodafone στα δυτικά προάστεια μου φαίνεται είναι υπό διάλυση κάποτε είχα γράψει πως έχει καλύτερο σήμα 3g από ότι απλό.Τώρα ούτε 3g έχει,το πολύ να είναι 1 γραμμή και αυτό στο μπαλκόνι,για να μην μιλήσω για το απλό σήμα το οποίο δεν μου κάνει την χάρη να εμφανιστεί μέσα στο σπίτι.Πήρα την vodafone και έκανα παράπονα, αν και έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον από την εξυπηρέτηση πελατών δεν νομίζω να γίνει κάτι.Και πλάκα πλάκα πολλοί κατηγορούν την ΤΙΜ(και εγώ μαζί)και τελικά μέσα στο σπίτι έχει καμπάνα σήμα!Τέσπα ελπίζω η κυρία vodafone να μην τα σκατώσει περισσότερο.Διότι εγώ πληρώνω κανονικά και σήμα δεν έχω εκτός αν βγαίνω κάθε φορά στο μπαλκόνι για να μιλήσω.......Πάντως πριν 2 χρόνια ήταν η καλύτερη εδώ στην περιοχή μου(Νίκαια).Κατά τα άλλα είμαστε στο 2005, το 3g μας μάρανε. Παράθεση ...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philosofosz Δημ. August 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2005 εγώ θα έλεγα αντί να κατηγορούμε τις εταιρίες να κατηγορούμε τους ευαισθητοποιημένους δημάρχους :( κάτι θα κάνουν,έστω με micro cell.μάλλον το πήραν χαμπάρι ότι άφησαν να λειτουργεί το 3g της κεραίας και την έκλεισαν :cry: :mad: κρίμα... Σχετικά με την ΤΙΜ...είναι άλλη ιστορία :worry: έχει πέσει αρκετή λάσπη.όπως έχω πει πολλές φορές είναι η μόνη που πιάνει στο σπίτι μου στην Πάτρα :( και με 3η γενιά παρά τα παράπονα που έχω κάνει στις άλλες δύο. Παράθεση UMTS power!:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Το δίκτυο της βόντα έχει μυθοποιηθεί από την 1η εποχή κινητής τηλεφωνίας, σε μεγάλο βαθμό άδικα, κατά τη γνώμη μου. Δεν έχει τόσο τεράστια διαφορά σε σχέση με την ΤΙΜ. Θα δεχόμουν διαφορά υπέρ της κοσμοτέ που ρίχνει και στα 2 άλλα. Βέβαια με τη συνδρομή του ΟΤΕ και κάθε κρατικού κτιρίου στο οποίο εύκολα βάζει κεραίες (και δύσκολα ως αδύνατο να τις κατεβάσουν, οπότε τρώνε το ξύλο η βόντα και η ΤΙΜ!)... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Νομιζω οτι η ΤΙΜ σε ορισμενες περιοχες ειναι καλυτερη απο βονταφον,σιγα το μεγαλο δικτυο της βονταφον,αν πατε στην επαρχια θα δειτε ενα σωρο τρυπες οπως και η ΤΙΜ αλλα το θεμα ειναι οτι δεν μπορει να λεγετε οτι ειναι μπροστα σε καλυψη απο την κακοφημησμενη ΤΙΜ GR :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriscrete Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Πάντως έχω 3-4 φίλους που έχουν εταιρικά ΤΙΜ και επειδή τον άλλο μήνα θα κάνω εταιρική σύνδεση, μου είπαν να περιμένω μήπως και βελτιωθεί το σήμα της ΤΙΜ γιατί ειδικά αυτόν τον καιρό είναι χάλια. Μήπως ξέρει κανείς αν γίνονται εργασίες στο Ηράκλειο Κρήτης και αν θα υπάρξει βελτίωση στο σήμα ? Potis 21 είχα κι εγώ τα ίδια προβλήματα τον τελευταίο καιρό με voda γενικά σε όλη την Κρήτη. Πάντως τα πράγματα τώρα είναι καλύτερα. Παράθεση Life is a game Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potis21 Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 γιατί τόσα προβλήματα σε μια "ολυμπιακή πόλη"; :p Μπορείτε να δώσετε πιο αναλυτική κατάσταση:υπήρχε το πρόβλημα ή τώρα εμφανίστηκε; για 2η ή για 3η γενιά μιλάμε; Αναφερομαστε σε σημα 2ής γενιας και μα το θεό εχω απελπιστει με την voda. tetoia mayra xania se kalych den ta fantazomoyn pote. ειναι για αφθονο και περιποιημένο ξυλο. Παράθεση «Αν θέλετε να μπείτε στον κόπο να μου εξηγήσετε ακόμα και τους κανονικούς μετασχηματισμούς θα βρείτε έναν ευγνώμονα και ευσυνείδητο ακροατή...» — Επιστολή του Αϊνστάιν προς τον Καραθεοδωρή, 1916 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potis21 Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Η τιμ εχει κορυφαιο σημα οπου και να παω με το παλιο καλο νουμερακι μου που απεκτησα λογω της διατριβης μου με τον mixtri. η βοιδαφον ειναι για μαυρο δακρυ. Παράθεση «Αν θέλετε να μπείτε στον κόπο να μου εξηγήσετε ακόμα και τους κανονικούς μετασχηματισμούς θα βρείτε έναν ευγνώμονα και ευσυνείδητο ακροατή...» — Επιστολή του Αϊνστάιν προς τον Καραθεοδωρή, 1916 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Η τιμ εχει κορυφαιο σημα οπου και να παω με το παλιο καλο νουμερακι μου που απεκτησα λογω της διατριβης μου με τον mixtri. η βοιδαφον ειναι για μαυρο δακρυ. Ρε παιδιά μην ακούω τέτοια και αλλάζω πάλι δίκτυο!!!! ΛΟΛ ! δεν θέλω και πολύ εγώ...!!! έχω αλλάξει τα νούμερα της ζωής μου για το δίκτυο! βασικά δεν ξέρω τι να πώ...πάντως εδώ και καμιά ωρα δεν μπορώ να στείλω μήνυμα και έχω σήμα..και μου λέει συνέχεια δοκιμάστε αργότερα!!! γκρρρρρρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Η τιμ εχει κορυφαιο σημα οπου και να παω με το παλιο καλο νουμερακι μου που απεκτησα λογω της διατριβης μου με τον mixtri. η βοιδαφον ειναι για μαυρο δακρυ. Η αλήθειά είναι ότι και γω έχω μείνει έκπληκτος με την ΤΙΜ εδώ και έναν μήνα που τη χρησιμοποιώ. Δεν περίμενα τόση βελτίωση! Ακόμα και μέσα στη Θεσσαλονίκη τυχαίνει να έχω σήμα με ΤΙΜ ενώ να μην έχω με Voda, και επίσης έπαθα πλάκα όταν βρέθηκα σε μαγαζί όπου είχε σήμα ακόμα και η Q με δική της κεραία και δεν είχε η Voda :p :p :p Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Auti ti stigmi i Vodafone den exei katholou sima stin euriteri perioxi Loutra Killinis sto nomo Hleias. Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasgr Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Auti ti stigmi i Vodafone den exei katholou sima stin euriteri perioxi Loutra Killinis sto nomo Hleias. Η εταιρια στην κερκυρα εδω και καποιες ωρες δεν παρεχει καμια υπηρεσια ολα τα κινητα vodafone δεν λειτουργουν οι υπευθηνοι ωστοσο δεν σηκωνουν τα τηλεφωνα να ενημερωσουν τον κοσμο ποτε θα εχουμε παλι της υπηρεσιες της .. αυτο σημαινει υπευθηνοτητα..... :mad: :mad: :mad: vodafone εαν δεν θελετε να σας ενοχλουν οι πελατες σας στειλτε μας ενα μυνημα να ξερουμε ποτε θα εχουμε παλι υπηρεσιες μην στελνεται μονο για τα smart ..... :p :p :p Παράθεση ANDREAS GR ....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperBilly16V Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Βρε παιδιά τι γίνεται με την Vodafone. Ειμαι από Αθήνα και απο της 3 το μεσημέρι δεν έχω καθόλου σήμα. Το κινητό βγάζει συνεχώς αναζήτηση δικτύου :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Η αλήθειά είναι ότι και γω έχω μείνει έκπληκτος με την ΤΙΜ εδώ και έναν μήνα που τη χρησιμοποιώ. Δεν περίμενα τόση βελτίωση! Ακόμα και μέσα στη Θεσσαλονίκη τυχαίνει να έχω σήμα με ΤΙΜ ενώ να μην έχω με Voda, και επίσης έπαθα πλάκα όταν βρέθηκα σε μαγαζί όπου είχε σήμα ακόμα και η Q με δική της κεραία και δεν είχε η Voda :p :p :p Τα τελευταια benchmark που εγιναν δειχνουν οτι η ΤΙΜ εχει το πιο ισχυρο δικτυο στην θεσσαλονικη,οσο για την vodafone καντε υπομονη,ειναι πολυ αξιοπιστη,ολη Αθηνα black out :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noiz Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Από το μεσημέρι μέχρι και αυτή την ώρα το ίδιο βιολί... Ούτε sms ούτε τηλέφωνο... :( Παράθεση Nexus 5: Pure Nexus 7.1.2 | Nova Launcher Ασύρματο Μητροπολιτικό Δίκτυο Αθηνών - http://www.awmn.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 Από το μεσημέρι μέχρι και αυτή την ώρα το ίδιο βιολί... Ούτε sms ούτε τηλέφωνο... :( Κατι ακουσα οτι φτιαχνουν τον κομβο που χαλασε απο την αρχη,δηλαδη σε καμια βδομαδα θα ειναι ετοιμος,περαστικα και καλη υπομονη σε ολους τους βονταφονιτες :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philosofosz Δημ. August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 Κατι ακουσα οτι φτιαχνουν τον κομβο που χαλασε απο την αρχη,δηλαδη σε καμια βδομαδα θα ειναι ετοιμος,περαστικα και καλη υπομονη σε ολους τους βονταφονιτες :rolleyes: πάντως υπάρχει ακόμη πρόβλημα.Χάνεται περιοδικά το σήμα για κανένα 5αλεπτο και επανέρχεται.έχουν πρόβλημα ΚΑΙ ΤΑ SMS :O Παράθεση UMTS power!:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 :angry: πάντως υπάρχει ακόμη πρόβλημα.Χάνεται περιοδικά το σήμα για κανένα 5αλεπτο και επανέρχεται.έχουν πρόβλημα ΚΑΙ ΤΑ SMS :O που χανεται το σημα ακριβως για 1 ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΟ εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε? που χανεις το σημα σου στο υποηγειο? Ελα τωρα μην τρελλαθουμε τελειως... Αφου δεν εχεις καταλαβει τι εχει γινει πως μιλας για το σημα? δεν τιθεται θεμα σηματοδοσιας-σηματος-κεραιων. Επαθε μια μεγαλη βλαβη λογισμικου η voda στην Παλληνη και δεν ηταν για πολλες ωρες δυνατη η πραγματοποιηση κλησεων , SMS , και προβλημα λειτουργιας στο GPRS που σχετιζεται με το MSE Παλληνης ! :shifty: Εγω λεω να αλλαξεις συσκευη γιατι το RX της συσκευης σου ειναι πολυ super!!! Αν το προβλημα ειναι μεγαλο ανεφερε ακριβως σε ποια περιοχη εισαι.... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philosofosz Δημ. August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 :angry: που χανεται το σημα ακριβως για 1 ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΟ εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε? που χανεις το σημα σου στο υποηγειο? Ελα τωρα μην τρελλαθουμε τελειως... Αφου δεν εχεις καταλαβει τι εχει γινει πως μιλας για το σημα? δεν τιθεται θεμα σηματοδοσιας-σηματος-κεραιων. Επαθε μια μεγαλη βλαβη λογισμικου η voda στην Παλληνη και δεν ηταν για πολλες ωρες δυνατη η πραγματοποιηση κλησεων , SMS , και προβλημα λειτουργιας στο GPRS που σχετιζεται με το MSE Παλληνης ! :shifty: Εγω λεω να αλλαξεις συσκευη γιατι το RX της συσκευης σου ειναι πολυ super!!! Αν το προβλημα ειναι μεγαλο ανεφερε ακριβως σε ποια περιοχη εισαι.... :confused: ston 5o orofo stin Patra,gia na alenksoun oi texnikoi to rx tou mialou tous Παράθεση UMTS power!:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 :angry: που χανεται το σημα ακριβως για 1 ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΟ εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε? που χανεις το σημα σου στο υποηγειο? Ελα τωρα μην τρελλαθουμε τελειως... Αφου δεν εχεις καταλαβει τι εχει γινει πως μιλας για το σημα? δεν τιθεται θεμα σηματοδοσιας-σηματος-κεραιων. Επαθε μια μεγαλη βλαβη λογισμικου η voda στην Παλληνη και δεν ηταν για πολλες ωρες δυνατη η πραγματοποιηση κλησεων , SMS , και προβλημα λειτουργιας στο GPRS που σχετιζεται με το MSE Παλληνης ! :shifty: Εγω λεω να αλλαξεις συσκευη γιατι το RX της συσκευης σου ειναι πολυ super!!! Αν το προβλημα ειναι μεγαλο ανεφερε ακριβως σε ποια περιοχη εισαι.... :confused: :angry: Γιατί συνεχίζεις να υποστηρίζεις τη Vodafone αφού έχει καταρεύσει όλη η Ελλάδα εξαιτίας της :mad: :mad: ? Πάλι καλά υπάρχουν και οι άλλες εταιρείες και μπορούμε να επικοινωνήσουμε... Και ενημερωτικά και σήμερα υπάρχει πρόβλημα σε αρκετά κινητά... Εκτός αν ευθύνονται όλων αυτών οι συσκευές και όχι η Vodafone... :X :X :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 Οι αλλες εχουν 10πλασια προβληματα μικρα που δεν φαινονται !! Ειναι πολυ καλο το δικυτο της vodafone καλα δομημενο αλλα χρειαζεται και λιγο προσωπικο να το ελεγχει !! Ολο το προσωπικο σχεδον αδεια εχει... :cool: Βεβαια η τελευταια απαντηση της voda θα ειναι τα αποτελεσματα πελατειακης βασης που θα ερθουν συντομα !! Πολλεεεεες χιλιαδες μεταγραφες εχει φετος η voda αλλα φυσικα και νεους παικτες στην κινητη ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 Οι αλλες εχουν 10πλασια προβληματα μικρα που δεν φαινονται !! θα μπορούσες να μας πεις κάποια; κοίτα θοδωρή προτιμώ 10 μικρά(αν και δεν υφίστανται,το συζητάμε αν θέλεις...)παρά ένα μεγάλο.εξάλλου έβγαλα διαφήμιση και για την q-telecom: -Oh baby when I think τι δίκτυο έχω για τις τελευταίες μέρες i feel good -tell me baby,τι δίκτυο έχεις; -τρίχες baby,τρίχες :lol: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 Οι αλλες εχουν 10πλασια προβληματα μικρα που δεν φαινονται !! Ειναι πολυ καλο το δικυτο της vodafone καλα δομημενο αλλα χρειαζεται και λιγο προσωπικο να το ελεγχει !! Ολο το προσωπικο σχεδον αδεια εχει... :cool: Βεβαια η τελευταια απαντηση της voda θα ειναι τα αποτελεσματα πελατειακης βασης που θα ερθουν συντομα !! Πολλεεεεες χιλιαδες μεταγραφες εχει φετος η voda αλλα φυσικα και νεους παικτες στην κινητη ;) Σιγα το δικτυο,εγω νομιζω οτι η ΤΙΜ με βαση το μικροτερο φασμα που εχει εκανε καλυτερη δουλεια απο vodafone,τωρα τελευταια εχουνε κλεισει αρκετες τρυπες και σε ορισμενες περιοχες εχει αφησει πισω την voda σε καλυψη ;) Το Gprs ειναι σφαιρατο και πολυ γρηγορο,βασικα το απλο wap της ΤΙΜ συναγωνιζεται το wap over gprs μιλαμε για ταχυτητα πλοηγησης τωρα,τα mms πηγαινουν σφαιρα ενω οι αναφορες σε sms και mms σου ερχονται αμεσως χωρις καθυστερηση,δεν υπαρχουν προβληματα οπως διπλοαναφορες που συμβαινει συνηθως σε cosmote και καθυστερησεις που συμβαινει οπως παντα στη vodafone,σπανιο να εχεις τερμα σημα και να σου πεταξει drop call εκτος αν εχεις ασθενες σημα π.χ RX-100 και πανω λογικο ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 θα μπορούσες να μας πεις κάποια; κοίτα θοδωρή προτιμώ 10 μικρά(αν και δεν υφίστανται,το συζητάμε αν θέλεις...)παρά ένα μεγάλο.εξάλλου έβγαλα διαφήμιση και για την q-telecom: -Oh baby when I think τι δίκτυο έχω για τις τελευταίες μέρες i feel good -tell me baby,τι δίκτυο έχεις; -τρίχες baby,τρίχες :lol: καλά τεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελειο!!! απίστευτο γέλιο!! μπράβο φίλε!!! ΛΟΛ τρίχες baby, τρίχες baby!!! καθυστερησεις που συμβαινει οπως παντα στη vodafone,σπανιο να εχεις τερμα σημα και να σου πεταξει drop call εκτος αν εχεις ασθενες σημα π.χ RX-100 και πανω λογικο ειναι τι εννοείς?? στην τίμ δεν έχεις πάντα τέρμα σήμα? η απλά έκανες λάθος? ή ειμαι εγώ χαζός :X και δεν το κατάλαβα? χεχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts