Jump to content

SuperBilly16V

Members
  • Δημοσιεύσεις

    384
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by SuperBilly16V

  1. Έβαλα και εγώ την τελευταία phronesis μαζι με τον idle kernel 7.1. Μέχρι στιγμής όλα καλα χωρίς κανένα πρόβλημα. Προσπαθώντας ομως να βάλω τον τελευταίο bootloader και modem (pb1, pb2) , και ενώ το odin λέει ότι πήγαν όλα καλα στο update, μολις κάνει reboot το τηλέφωνο, εξακολουθώ να έχω τα προηγούμενα bootloader και modem. Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταιει? :)
  2. Αντιμετωπίζω ένα περίεργο προβλημα με την Aryamod 3.1. Συγκεκριμένα όποτε παώ να γράψω κάποιο μήνυμα στα ελληνικά, sms ή οτιδήποτε άλλο, τα φωνήεντα βγαίνουν πάντα τονισμένα. Συνήθως οταν κράταγα πατημένο κάποιο φωνήεν, έβγαινε να επιλέξω τόνο διαλυτικά ή σκέτο. Τώρα δεν έχω επιλογή να τα γράφω χωρίς τόνο. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος αυτό? :)
  3. Έβαλα και εγω lollipop και συγκεκριμένα CM12. Μέχρι στιγμής όλα καλά, αν και δεν μπορώ να μεταφέρω αρχεία στην εξωτερική κάρτα μνήμης μέσω του note 3. Υπάρχει κάποια λύση για αυτό?
  4. Έβαλα και εγώ τον τελευταίο Lean στην Xnote21. Για κάποιο λογο με πλήρες φορτισμένο τηλέφωνο, και σε airplane mode xωρίς σχεδόν καθόλου χρήση, μέσα σε 10 περίπου ώρες, η μπαταρία έπεσε από το 100% στο 14%. Έσβησα εντελώς το κινητό για να το φορτίσω και παρατήρησα ότι το animation με την μεγάλη μπαταρία που φορτιζει σιγά σιγά κόλλαγε , δεν έδειχνε καθόλου την φόρτιση, και δεν έσβηνε και ποτέ η οθόνη. Δοκίμασα να ξαναπεράσω τον Lean απο την αρχή, αλλά αυτό με την μπαταρία το ξανάκανε πάλι. Ίσως να είναι κάποιο bug.
  5. Μόνο με towelroot δεν γράφει το knox. Με όλες τις άλλες μεθόδους γράφει κανονικά. Επίσης αν βάλεις custom κερνελ πάλι θα γράψει ο knox. Αν δεν σε ενδιαφερει να πειράξεις το κινητό, άστο όπως είναι. Αν όμως θέλεις "να του αλλάξεις τα φώτα" μην σε νοιάζει ο knox. Εγώ λιγότερο απο εβδομαδα άντεξα, και του άλλαξα ρομ και κερνελ :)
  6. Η διαδικασία αλλαγής bootloader και modem είναι ίδια με αυτή της αλλαγής του kernel? Δηλαδη πρωτα wipe cache και dalvik και μετα φλασάρισμα? Επειδή θέλω να βάλω την Xnote 18, έχει σημασία, αν θα περασω πρώτα την rom και μετα τον bootloader και το modem? :)
  7. Έβαλα και εγώ χτες την Xnote 16 μαζί με τον δικό της kernel. Όλα καλά μέχρι στιγμής. Αξίζει να βάλω κάποιον άλλο kernel? Δεν με ενδιαφέρει να κανω overclock και benchmarks. Με ενδιαφέρει κυρίως η απόδοση της μπαταρίας.
  8. Επειδή ετοιμάζομαι και εγώ να βάλω την Xnote, είμαι ακομα σε stock, η διαδικασία ειναι πρώτα να φλασάρω ένα CWM με odin, και μετά να κάνω root? ή μπορώ κατα την διάρκει της εγκατάστασης της Xnote να επιλέξω καποιο απο τους rooted kernels που έχει?
  9. Με ένα καλώδιο Usb σε micro Usb την κάνεις λογικά την δουλειά σου. Δεν παιζει ρόλο αν δεν ειναι usb 3. Δεν πρέπει να έχει πάνω απο 3 ευρώ.
  10. Το πρόβλημα με την κάμερα και τις γραμμές προκαλείται μόνο όταν είναι ανοικτό το wifi και τραβάμε φωτογραφίες ταυτόχρονα? ή γίνεται και στο βίντεο. Ρωτάω επειδή και το δικό μου είναι απο Ουγγαρία, αλλα μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάτι.
  11. Και στο δικό μου απο Ουγγαρία, δεν έχει τουλαχιστον μέχρι στιγμής, πρόβλημα με τους κωδικούς του wifi.
  12. Και εγώ έλεγα να περιμένω, αλλα τελικά δεν άντεξα και το αγόρασα την Παρασκευή σε μαύρο χρώμα. Δεν το μετάνιωσα καθόλου. :)
  13. Το ξαναδοκίμασα , εβγαλα μπαταρία, την ξανάβαλα, μπηκα σε download mode, ανοιξα το odin, με ενεργοποιημένες τις 2 επιλογές που έχει, επελεξα το σωστό αρχείο για το pda, σύνδεσα το κινητο στο usb. To odin το αναγνώρισε, πάτησα start αλλα πάλι σταμάτησε στο setupconnection. :( http://img822.imageshack.us/img822/3050/odinh.jpg Τελικά είμαι μεγάλος noobas. Αντι να πατάω το κουμπί που χαμηλώνει τον ήχο πάταγα το κουμπί που τον αυξάνει και με έβγαζε σε άλλο μενου, όλα οκ τώρα. :cry:
  14. Είπα και εγώ να ρουτάρω το κινητό, ξεκινάω την διαδικασία με το odin, το αναγνωρίζει κανονικά, προχωράει για λίγο, και μετα μένει στο μήνυμα setupconnection. Μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?
  15. Μέχρι στιγμής μόνο μέσω του octans μπορείς να αλλάξεις την rom της συσκευής σου. Εγώ το αναβάθμισα μια μέρα μετά την αγορά της συσκευής, οπότε δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν είναι καλύτερη, αλλά απο ότι λένε όλοι αξίζει τον κόπο. Πάντως μέχρι στιγμής δεν μου έχει κολήσει ποτέ. :)
  16. Δυστυχώς και με την νέα ρομ παραμένει. Δεν ξέρω αν φταίει που η sim είναι παλιά. Και η δικιά μου παλιά είναι. Ίσως με μια νεότερη sim να μην το κάνει. :)
  17. Άν σου βγάζει το σήμα του ακουστικού με τον αριθμό 1, το κάνει και σε μένα μάλλον λόγο της cosmote sim που έχω. Την είχα βάλει και σε άλλο κινητό και πάλι το εμφάνιζε. Πάντως δεν επηρεάζει τίποτα αν λέμε το ιδιο πράγμα. Η τελευταία rom υπάρχει εδώ, στο τέλος του πρώτου post http://www.modaco.com/content/i8000-omnia-ii-gsm-rom-discussion/293492/secanys-i8000-wm65-rom/
  18. Καλημέρα σε όλους. Είμαι και εγώ εδώ και 2 μέρες κάτοχος του omnia 2, και μπορώ να πω πως μέχρι στιγμής τουλάχιστον είμαι ευχαριστημένος. Δεν κρατήθηκα κιόλας και έκανα και αναβάθμιση με την τελευταία rom που κυκλοφορεί. Η συσκευή "φοράει" πλεον PDA: I8000NXXJA1 CSC: I8000EURJA1 ΤΗΛΕΦΩΝΟ : I8000XXJA1
  19. Πάνω κάτω ίδιες δυνατότητες έχουν, η μόνη ίσως διαφορά είναι ότι η Nikon έχει και σταθεροποιητή εικόνας, ενώ η συγκεκριμένη olympus έχω την εντύπωση πως δεν έχει. Εμφανισιακά πάντως μου αρέσει περισσότερο η Nikon :p
  20. Mια χαρά είναι για τα λεφτά της η Nikon. Απλά το μέγιστο της ποιότητας της το βγάζει στα χαμηλά iso. Αισθητός θόρυβος υπάρχει στο iso 400, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα ενοχλητικός. Από εκεί και πέρα όμως στα 800 και πάνω η πτώση είναι κατακόρυφη, όπως και με τις περισσότερες compact εξάλλου. Η καλύτερη μέχρι στιγμής compact που έχω δει που τα καταφέρνει καλά σε iso 800, από compacts, είναι η panasonic Lumix Lx3, αλλά ανεβαίνει αρκετά σε κόστος.
  21. Η συγκεκριμένη μηχανή, όπως και οι περισσότερες της ίδια κατηγορίας, σε οτιδήποτε πάνω από 400 iso βγάζουν πολύ θόρυβο λόγο του μικρού αισθητήρα, και σε συνδυασμό με το noise reduction που κάνουν κάνουν τις φωτογραφίες εντελώς χάλια. Οπότε iso 1600-2000 στην κατηγορία αυτή, απλά είναι άχρηστο.
  22. Ναι πρέπει να κατεβάσεις τον τελευταίο client για να μπορεσεις να παίξεις official
  23. Υπέρ και απο μένα και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες. Το δικαιώμα στη ζωή κάποιου παύει να υφίσταται απο την στιγμή που δεν σέβεται την ζωή του συνανθρώπου του. Και πολλοί θα βγουν να πουν για ανθρώπινα δικαιώματα και λογικό είναι εξάλου, αλλά τα ανθρώπινα δικαιώματα ανήκουν στους ανθρώπους και μόνο, όχι στα "ζωα".
×
×
  • Create New...