Jump to content

Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα και χρόνια πολλά!

Κρατάει γερά το δίκτυο βλέπω εκεί.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

6 ώρες πριν, p_k said:

Καλημέρα και χρόνια πολλά!

Κρατάει γερά το δίκτυο βλέπω εκεί.

Εδώ ναι. Αναβαθμισμένο. Αλλά λίγο πιο δίπλα, στο Διακοπτό (το χωριό του Παπαγιαννοπούλου), στην παραλία, σε εσωτερικό χώρο τώρα είμαι στο ~1-3Mbps.

Αλλά φυσιολογικό. Έπιανε από απέναντι από Ερατεινή.

Βγαίνοντας έξω επανήλθαμε στα κανονικά ~50Mbps, αλλά με πολύ λήψη από απέναντι (Στερεά Ελλάδα).

Όλα γκούντ.

Edited by memoriesradio

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

7 ώρες πριν, cmvr said:

Αυτό με την λιμνούλα είναι το ποιο σοβαρό. Άντε τα ψάρια να συνηθίσουν από την αρχή νέα λιμνούλα με άλλη ποιότητα νερού 🤣🤣🤣🤣

Μεταξύ σοβαρού και αστείου, Εχεις ενυδρείο; 

2 φορές που άλλαξα θέση της δεξαμενής, έκανε περίπου ένα χρόνο να στρώσει ξανά... 

Στο θέμα μας τώρα, έχει κανείς εικόνα για αναβάθμιση στο δυτικό Κιλκίς; 

http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

(έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής)

3 minutes ago, andreasomageiras said:

Μεταξύ σοβαρού και αστείου, Εχεις ενυδρείο; 

2 φορές που άλλαξα θέση της δεξαμενής, έκανε περίπου ένα χρόνο να στρώσει ξανά... 

Στο θέμα μας τώρα, έχει κανείς εικόνα για αναβάθμιση στο δυτικό Κιλκίς; 

Δεν είχα ενυδρείο αλλά απλά το συμπερανα 😃

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Έχετε δει τον τελευταίο μήνα καθόλου κόφτη στο Netflix με Vodafone; Εγώ νομίζω πως όχι. Λέτε να το φτιάξανε; 

Υ.Γ. Πάνω που ήθελα ρε γμτ να κάνω μία εργασία με VPN και να δείξω πως ξεγελάμε το "Giga Network" με το throttling, δε μπορώ πια να βρω μία IP που όντως να έχει τέτοιο. 🤣

Edited by MitsosDaBest13

Έχετε δει τον τελευταίο μήνα καθόλου κόφτη στο Netflix με Vodafone; Εγώ νομίζω πως όχι. Λέτε να το φτιάξανε; 
Υ.Γ. Πάνω που ήθελα ρε γμτ να κάνω μία εργασία με VPN και να δείξω πως ξεγελάμε το "Giga Network" με το throttling, δε μπορώ πια να βρω μία IP που όντως να έχει τέτοιο. 

Χανιά δεν είδα κόφτη ποτέ στο fast.com

Sent from my iPhone using Tapatalk

2 ώρες πριν, MitsosDaBest13 said:

Υ.Γ. Πάνω που ήθελα ρε γμτ να κάνω μία εργασία με VPN και να δείξω πως ξεγελάμε το "Giga Network" με το throttling, δε μπορώ πια να βρω μία IP που όντως να έχει τέτοιο. 🤣

Όχι στο συμβόλαιο τουλάχιστον όταν ταξιδεύουμε με συναδέλφους έχουμε τις περισσότερες πλατφόρμες και τις έχουμε δοκιμάσει. Δεν έχει κόφτες ούτε με tethering από το κινητό ούτε από την 4share extrasim που είναι στο 5g ρούτερ.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Καλησπέρα σας.

Φρέσκια καταγραφή 440χλμ. από Πελοπόννησο (Αίγιο) μέχρι και Βέροια μέσω Ιονίας Οδού, σε nPerf και Cellmaper ταυτόχρονα. Εξαιρείται μια μικρή απόσταση μετά τα διόδια των Ιωαννίνων (Παμβώτιδας) όπου η σύζυγος γείωσε όλες τις εφαρμογές για κανά 3λεπτο και δεν υπήρξε καταγραφή.

Αν και κάτι δεν μ' αρέσει στην ακρίβεια καταγραφής του Cellmaper (σχετικά με το σήμα) σε σχέση με το nPerf (πιο realtime καταγραφή σήματος). Με το καλό στο επόμενο ταξίδι, καταγραφή και της Wind.

Edited by memoriesradio

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

Σήμερα κλείνει το 3G σε δυτική Μακεδονία, σύμφωνα με το sms που έστειλαν  🙂

Edited by TakeOverNet

Σήμερα κλείνει το 3G σε δυτική Μακεδονία, σύμφωνα με το sms που έστειλαν  

Μπορείς να κοινοποιήσεις ένα screenshot με το sms από περιέργεια να δω τι λέει;

1 hour ago, TakeOverNet said:

Στερεά Ελλάδα ποτέ το έχουν σκοπό?

Edge SA For Ever

On 11/1/2023 at 9:50 ΠΜ, Nickchris36 said:

Στερεά Ελλάδα ποτέ το έχουν σκοπό?

7/3 λέει η Wind. Όποτε φαντάζομαι κοινή είναι η ημερομηνία. 

On 11/1/2023 at 8:30 ΠΜ, TakeOverNet said:

Επιβεβαιώνω ότι 3g τέλος απο vodafone στην Κοζάνη. sms δεν ήρθε αλλά πλέον δεν υπάρχει 3g

2 ώρες πριν, bbbb said:

Επιβεβαιώνω ότι 3g τέλος απο vodafone στην Κοζάνη. sms δεν ήρθε αλλά πλέον δεν υπάρχει 3g

Ξέρεις μήπως για Nova ?

Εννοείται. Και τώρα που μιλάμε γίνεται αυτό. Να ξεκαθαριστεί ότι δεν επικαλύπτονται οι συχνότητες. Σε άλλη περιοχή του φάσματος εκπέμπει το 3g και σε άλλη το LTE/NR. Όταν κλείσει 3G, το φάσμα του θα ενσωματωθεί στο LTE/NR.

Poco X3 Pro via Tapatalk

Η Nova το πήγε στα 20MHz όπου έκλεισε το 3G. Η Vodafone δεν ξέρω. Θα μάθουμε εν καιρώ

Poco X3 Pro via Tapatalk

23 minutes ago, georgeavl3 said:

Η Nova το πήγε στα 20MHz όπου έκλεισε το 3G. Η Vodafone δεν ξέρω. Θα μάθουμε εν καιρώ

Poco X3 Pro via Tapatalk

Περιμένω διότι αυτή τη στιγμή το 4G σέρνεται πολύ. 
Μετά τις γιορτές σαν να χειροτέρεψε το δίκτυο.

BCE9C9B7-E495-436C-A6BE-6F2E1B1E1FE2.thumb.png.0799811abc6e32e49d29a970f8d6d882.png

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

7 ώρες πριν, georgeavl3 said:

Poco X3 Pro via Tapatalk

Μπορεί να πάει 25?

Δε νομίζω, γιατί είναι Shared αυτή η συχνότητα με το LTE και στο LTE δεν υπάρχουν κανάλια με πάνω από 20MHz BW. Αν πάει πάνω από 20MHz, λογικά την Β1/n1 δε θα τη βλέπουν τα LTE-only κινητά.

Poco X3 Pro via Tapatalk