EllinikoNisi Δημ. November 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2021 20 minutes ago, cmvr said: Επειδή ψάχνομαι για φθηνό δεύτερο συμβόλαιο για τα βόρεια αυτό το 4share έχει χρέωση όπως τις extrasim που έχω στη cosmote ; Εάν έχεις στο όνομα σου και σταθερή δεν έχει χρέωση, αλλιώς 3 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2021 13 minutes ago, EllinikoNisi said: Εάν έχεις στο όνομα σου και σταθερή δεν έχει χρέωση, αλλιώς 3 ευρώ. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. November 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2021 (edited) Ψάχνω να βρω το τοπικ για τα προβληματα στο δίκτυο της βονταφον και δεν το βρίσκω με τίποτα. Ας δώσει κάποιος ένα λινκ. Ευχαριστώ. Edited November 9, 2021 by Mobileras Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. November 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2021 (edited) Επίσης δεν βρίσκω το τοπικ για το cash back. Πολυ δυσχρηστο το καινούριο σάιτ... Edit: το βρήκα Edited November 9, 2021 by Mobileras Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. November 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2021 Ψάχνω να βρω το τοπικ για τα προβληματα στο δίκτυο της βονταφον και δεν το βρίσκω με τίποτα. Ας δώσει κάποιος ένα λινκ. Ευχαριστώ. Εδώ που γράφεις είναι, μετονομάστηκε το παρόν.Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2021 (edited) Άνω Ιλίσια, ψηλά στου Ζωγράφου. Ήμουν στο μπαλκόνι σπιτιού. • Επίσης, στον Ευαγγελισμό με το που άνοιξα data, το 4G+ (φουλ σήμα) έκανε αμέσως drop σε H+ κι έμεινε μόνιμα εκεί... • Επιπλέον, στην οδό Ούλωφ Πάλμε, κοντά στις φοιτητικές εστίες, το σήμα του 4G τραγικό... Με γύρισε σε H+, που ούτε και αυτό έπιανε καλά. • Πάντως, το χάλι της Vodafone που υπήρχε χρόνια στην περιοχή του Divani Caravel, με οριακό σήμα 4G, πλέον βελτιώθηκε. Έχει μπει ο σταθμός #3216 εκεί κοντά και έχει φουλ σήμα με 4G+ (κάτι -75 dBm είδα). Φαίνεται και στο CellMapper. Απλά δεν έκανα τεστ, γιατί πέρασα γρήγορα με το λεωφορείο. Edited November 9, 2021 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2021 50 minutes ago, MitsosDaBest13 said: Άνω Ιλίσια, ψηλά στου Ζωγράφου. Ήμουν στο μπαλκόνι σπιτιού. • Επίσης, στον Ευαγγελισμό με το που άνοιξα data, το 4G+ (φουλ σήμα) έκανε αμέσως drop σε H+ κι έμεινε μόνιμα εκεί... • Επιπλέον, στην οδό Ούλωφ Πάλμε, κοντά στις φοιτητικές εστίες, το σήμα του 4G τραγικό... Με γύρισε σε H+, που ούτε και αυτό έπιανε καλά. • Πάντως, το χάλι της Vodafone που υπήρχε χρόνια στην περιοχή του Divani Caravel, με οριακό σήμα 4G, πλέον βελτιώθηκε. Έχει μπει ο σταθμός #3216 εκεί κοντά και έχει φουλ σήμα με 4G+ (κάτι -75 dBm είδα). Φαίνεται και στο CellMapper. Απλά δεν έκανα τεστ, γιατί πέρασα γρήγορα με το λεωφορείο. Έχουνε βάλει και 5g σε Παγκράτι Καισαριανή οπότε λογικότατο ήταν να μαζευτεί το χάλι🤣 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 Υπάρχει κάπου στο site της Vodafone φόρμα παραπόνων για το σήμα;Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 https://techmaniacs.gr/mpoykomeno-to-diktyo-4g-diktyo-tis-vodafone-sto-kentro-tis-thessalonikis/ Πήρε το μάτι μου αυτό το άρθρο. Ωχ ωχ ωχ Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 1 hour ago, mixtri said: https://techmaniacs.gr/mpoykomeno-to-diktyo-4g-diktyo-tis-vodafone-sto-kentro-tis-thessalonikis/ Πήρε το μάτι μου αυτό το άρθρο. Ωχ ωχ ωχ Κλασικά πράγματα. Δυστυχώς έχει μείνει πολύ πίσω. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2021 Στο εκπτωτικο χωριό McArthurGlen, στα Σπάτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. November 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2021 Το ίδιο χάλι εδώ και χρόνια!Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2021 1 ώρα πριν, geofak said: Το ίδιο χάλι εδώ και χρόνια! Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είναι σε κεντρικό σημείο ή σπίτι σου ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. November 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2021 Είναι σε κεντρικό σημείο ή σπίτι σου ;Σπίτι η μέτρηση, σε άλλο σημείο πχ στον κεντρικό πεζόδρομο είναι κάτω από 10mbps και συνήθως γυρνάει σε Η+Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. November 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2021 (edited) Στην Άρτα όντως είναι χρόνιο το πρόβλημα. Είχα μιλήσει μέσω chat για το θέμα του σήματος και μου απάντησαν ότι το γνωρίζουν αλλά δεν επίκειται, τουλάχιστον σύντομα, βελτίωση... Edited November 17, 2021 by seranata Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 On 16/11/2021 at 10:50 ΜΜ, mixtri said: https://techmaniacs.gr/mpoykomeno-to-diktyo-4g-diktyo-tis-vodafone-sto-kentro-tis-thessalonikis/ Πήρε το μάτι μου αυτό το άρθρο. Ωχ ωχ ωχ Καλός όρισες στην Θεσσαλονίκη ! Λίγο ποιο κάτω παράλληλα με το Μακεδονία παλας μεταξύ λεωφόρου στρατού και Ολγας 0.2 mbps και Speedtest failed . Την ώρα που ανταγωνισμός δίνει 200 🤔 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyricmyth Δημ. November 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2021 (edited) Σήμερα το απόγευμα στη Δημητριάδος στο Βόλο απέναντι από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Κτήριο Παπαστράτος) με Xiaomi Redmi note 9. Μακάρι και ψηλά που μένω (Πανταζόπουλο) να είχε τέτοιες ταχύτητες. Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/7923807230 Edited November 25, 2021 by lyricmyth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2021 Καλός όρισες στην Θεσσαλονίκη ! Λίγο ποιο κάτω παράλληλα με το Μακεδονία παλας μεταξύ λεωφόρου στρατού και Ολγας 0.2 mbps και Speedtest failed . Την ώρα που ανταγωνισμός δίνει 200 Φάληρο και Ευζώνων χρόνια τώρα και το 3G ήταν χάλι και ακόμα τα ίδια. Απο την Παπάφη και κάτω Λιτοχώρου Περδίκα και χειρότερα στις κάθετες που βγάζουν κάτω Βασιλέως Γεωργίου Σαρανταπόρου/Αετοράχης/Ευζώνων/Αγ.Τριάδος μηδέν κάλυψη. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2021 51 minutes ago, zerokill said: Φάληρο και Ευζώνων χρόνια τώρα και το 3G ήταν χάλι και ακόμα τα ίδια. Απο την Παπάφη και κάτω Λιτοχώρου Περδίκα και χειρότερα στις κάθετες που βγάζουν κάτω Βασιλέως Γεωργίου Σαρανταπόρου/Αετοράχης/Ευζώνων/Αγ.Τριάδος μηδέν κάλυψη. Sent from my iPhone using Tapatalk Σε εξωτερικό χώρο έχει σήμα, τον Σεπτέμβρη είχα περάσει από Φάληρο και Ευζώνων.Κυρίως Ευζώνων,Αετοραχης,Βασιλέως Γεωργίου, Μπιζανίου και Αγίας Τριάδας. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2021 Σε εξωτερικό χώρο έχει σήμα, τον Σεπτέμβρη είχα περάσει από Φάληρο και Ευζώνων.Κυρίως Ευζώνων,Αετοραχης,Βασιλέως Γεωργίου, Μπιζανίου και Αγίας Τριάδας. Μονο έξω. Μόλις περάσεις καμια πόρτα μαγαζιού 2 γραμμές edge και τέλος.Όσο πάς προς ΕΤ3 εκει ολα καλά.Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2021 7 ώρες πριν, zerokill said: Μονο έξω. Μόλις περάσεις καμια πόρτα μαγαζιού 2 γραμμές edge και τέλος.Όσο πάς προς ΕΤ3 εκει ολα καλά. Sent from my iPhone using Tapatalk Αυτό κατάλαβα και εγώ, όπως το περιγραφεις. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanaGeorge Δημ. November 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2021 Μόλις ενεργοποίησα ένα καρτοκινητο Vodafone... Να πω την αλήθεια προβληματιζομαι... Πετράλωνα και Καλλιθέα ψηλά και δεν έχω δει το σήμα 4G...μονο 3G και Η+!!! Τι γίνεται με τη Vodafone??Το πακετάκι το πήρα για να τεστάρω το σήμα εκεί που κινούμαι και στη δουλειά γιατί έχω παραγγείλει την προσφορά Black Friday με τα 27 ευρώ απεριόριστα MB και χρόνος ομιλίας. Θα δω και στη δουλειά τι γίνεται και αν δεν τσουλαει μάλλον θα το ακυρωσωΣτάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. November 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2021 Στείλε 4G ΝΑΙ στο 1285 να δεις αν είναι ενεργοποιημένο το 4G. 1 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanaGeorge Δημ. November 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2021 Στείλε 4G ΝΑΙ στο 1285 να δεις αν είναι ενεργοποιημένο το 4G.Να σαι καλά άνθρωπε μου... Έστειλα το SMS και μου απάντησαν πριν λίγο... Έκανα επανεκκίνηση και επιτέλους είδα 4G.Η υπάλληλος στο κατάστημα που πήρα και ενεργοποίησα το πακετο δεν ανέφερε τίποτε ενώ της είπα ότι το θέλω για να τεστάρω σήμα ίντερνετ.. και έλεος το 2021 να ενεργοποιείς σύνδεση και να πρέπει να στέλνεις ξεχωριστά SMS για να έχεις 4G.Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2021 (edited) 16 minutes ago, PanaGeorge said: Να σαι καλά άνθρωπε μου... Έστειλα το SMS και μου απάντησαν πριν λίγο... Έκανα επανεκκίνηση και επιτέλους είδα 4G. Η υπάλληλος στο κατάστημα που πήρα και ενεργοποίησα το πακετο δεν ανέφερε τίποτε ενώ της είπα ότι το θέλω για να τεστάρω σήμα ίντερνετ.. και έλεος το 2021 να ενεργοποιείς σύνδεση και να πρέπει να στέλνεις ξεχωριστά SMS για να έχεις 4G. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι, αυτό είναι τελείως τρελό. Το συμβόλαιο που παρέλαβα πάντως τα είχε όλα ενεργοποιημένα ακόμα και το volte. Πες μας εντυπώσεις από ταχύτητες στις περιοχές που θα κινηθείς. Edited November 26, 2021 by cmvr 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts