akalos Δημ. January 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2021 Αρχαία τραγωδία...Μεσα στη πρωτευουσα κι όλας .α ρε βοντα..μόνο όνομα είσαι..κλαφτα...απορω αλήθεια.. δεν πιστεύω να έχεις ακόμα την σιμ? από τρύπες γεμάτες όλες οι εταιρείες Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. January 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2021 δεν πιστεύω να έχεις ακόμα την σιμ? από τρύπες γεμάτες όλες οι εταιρείες Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Καλα ναι δεν λεω πως μονο η βονταφον εχει τα χαλια της σε καποια σημεια.Ολες τις κραζω.Ναι την εχω ακομα γιατι με χει βολεψει το cu ,και σε χωριο που ειμαι ειναι καλη η ταχυτητα δεν εχω παραπονο.Μαλιστα μου σκασε και προσωπικο δωρακι 5 gb για μια εβδομαδα σημερα,κατι που η w...d δεν μου χει δωσει ποτέ.Οπότε την κραταω και βλεπουμε.. Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2021 Καλα ναι δεν λεω πως μονο η βονταφον εχει τα χαλια της σε καποια σημεια.Ολες τις κραζω.Ναι την εχω ακομα γιατι με χει βολεψει το cu ,και σε χωριο που ειμαι ειναι καλη η ταχυτητα δεν εχω παραπονο.Μαλιστα μου σκασε και προσωπικο δωρακι 5 gb για μια εβδομαδα σημερα,κατι που η w...d δεν μου χει δωσει ποτέ.Οπότε την κραταω και βλεπουμε..σε χωριό είσαι? καλά λέω εγώ πως στην επαρχία(= Αθήνα) δεν έχουν καλό σήμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. January 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2021 (edited) στην επαρχία(= Αθήνα) δεν έχουν καλό σήμαΑστεία-αστεία, δεν αποκλείεται η Vodafone να κατατάσσει την Αθήνα στις πόλεις της επαρχίας, εξού και παίζει ακόμα και σήμερα με Β20 σε συγκεκριμένα σημεία. :p :lol: Edited January 23, 2021 by pluss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. January 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2021 σε χωριό είσαι? καλά λέω εγώ πως στην επαρχία(= Αθήνα) δεν έχουν καλό σήμα Δεν νομίζω να είπε ότι παντού εκτός της Αθήνας δεν έχει καλό σήμα. Είπε ότι όλες έχουν προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2021 Σοφάδες Καρδίτσας: 182down/62up Φάρσαλα Λαρίσης: 158down/45up "Χάλια" η Vodafone. Ντροπή :lol: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2021 Δεν νομίζω να είπε ότι παντού εκτός της Αθήνας δεν έχει καλό σήμα. Είπε ότι όλες έχουν προβλήματα.εγώ άλλο είπα Αθήνα έχει καλό σήμα και στην επαρχία όχι η μήπως η επαρχία είναι η Αθήνα τελικά Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. January 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2021 Καπια speedtest απο vodafone στο κεντρο των Σερρων...Πολυ κακη εικονα πραγματικα ...Τουλαχιστον στο 50% των περιεχων μονοψηφιες ταχυτητες.Στο νημα του LTE της cosmote υπαρχουν speedtest στην ιδια περιοχη Παλια Μητροπολη Σερρων 8.2mbps down 2.6up απλα δν θελει να συνεργαστει το λινκ Πλατεια του ΙΚΑ https://www.speedtest.net/my-result/a/6946380107 Μεραρχιας εξω απο το καταστημα της vodafone 64.1 down 13.7 up παλι δεν δουλευει το λινκ Νομαρχια Σερρων https://www.speedtest.net/my-result/a/6946357156 Θερινο θεατρακι Σερρων 3.9 down 0.1up Δικαστικο μεγαρο σερρων https://www.speedtest.net/my-result/a/6946316492 Εκκλησια Παναγιτσα https://www.speedtest.net/my-result/a/6946310809 Παρκινγκ Σερρων 7.9down 3 up Ερμου πανω στο υψος του Bruno https://www.speedtest.net/my-result/a/6946284317 Πλατεια Ελευθεριας https://www.speedtest.net/my-result/a/6946267646 Πλατεια Εμποριου https://www.speedtest.net/my-result/a/6946253523 Εχει πολλα να κανεις ακομα η vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. January 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2021 (edited) Δοκίμασε να κάνεις ξανά τέστ με άλλους σέρβερ στην Vodafone γιατί τουλάχιστον εδώ Κρήτη ο σέρβερ της Cosmote εμένα μου έβγαζε για την Vodafone 30-40 Mbps με 2CA κιόλας (ενώ ξεκινάει με 50+ σκαλωνε και έπεφτε στα 10 και ξανανέβαινε αλλά αργά) λες και έχει κόφτη. Αντίθετα με Hyperhosting και Vodafone σέρβερ έπιανε 120-130 Mbps για πλάκα στο ίδιο σημείο αμέσως μετά. Ακόμα και το ping στον σέρβερ της Cosmote έδειχνε ανεβασμένο στα 30-50 σε κάθε τεστ ενώ στους άλλους δύο ήταν 18-20. Και για τον λόγου το αληθές. Vodafone-Panafon server: https://www.speedtest.net/my-result/a/6946582373 Cosmote server: https://www.speedtest.net/my-result/a/6946594203 Και τα δύο τέστ στον ίδιο εσωτερικό χώρο του σπιτιού με 2CA 1800+800. Edited January 19, 2021 by Dimos_Vav Προσθήκη σχολίου Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. January 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2021 Δοκίμασε να κάνεις ξανά τέστ με άλλους σέρβερ στην Vodafone γιατί τουλάχιστον εδώ Κρήτη ο σέρβερ της Cosmote εμένα μου έβγαζε για την Vodafone 30-40 Mbps με 2CA κιόλας (ενώ ξεκινάει με 50+ σκαλωνε και έπεφτε στα 10 και ξανανέβαινε αλλά αργά) λες και έχει κόφτη. Αντίθετα με Hyperhosting και Vodafone σέρβερ έπιανε 120-130 Mbps για πλάκα στο ίδιο σημείο αμέσως μετά. Ακόμα και το ping στον σέρβερ της Cosmote έδειχνε ανεβασμένο στα 30-50 σε κάθε τεστ ενώ στους άλλους δύο ήταν 18-20. Εε στα μισα δοκιμασα και με wingο το ιδιο πραγμα.... Cosmote thessaloniki παντα ο αθηνα ξερω οτι με voda δεν τα παει πολυ καλα. Δν ειναι θεμα server και μεσα απο την εφαρμογη τους τεσταρα τα ιδια χαλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. January 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2021 Εε στα μισα δοκιμασα και με wingο το ιδιο πραγμα.... Cosmote thessaloniki παντα ο αθηνα ξερω οτι με voda δεν τα παει πολυ καλα. Δν ειναι θεμα server και μεσα απο την εφαρμογη τους τεσταρα τα ιδια χαλια Καλά με την δική τους εφαρμογή δεν ξέρω τι παίζει αν και βλέπω παραπλήσιες μετρήσεις όπως αυτή λίγο μετά τις δύο του Ookla που έβαλα πριν: https://drive.google.com/file/d/11oTaKLa30qz1c5Fd7eaCZRIhP_wU7MpO/view?usp=drivesdk Πάντως εκεί Σέρρες πρέπει να έχει πολλές τρύπες η Vodafone. Εδώ σε γενικές γραμμές πάει πολύ καλά εκτός αν είσαι Χανιά πόλη όταν έχει απεριόριστα... Τότε έχει μερικά καλά σκαμπανεβάσματα. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. January 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2021 Καλά με την δική τους εφαρμογή δεν ξέρω τι παίζει αν και βλέπω παραπλήσιες μετρήσεις όπως αυτή λίγο μετά τις δύο του Ookla που έβαλα πριν: https://drive.google.com/file/d/11oTaKLa30qz1c5Fd7eaCZRIhP_wU7MpO/view?usp=drivesdk Πάντως εκεί Σέρρες πρέπει να έχει πολλές τρύπες η Vodafone. Εδώ σε γενικές γραμμές πάει πολύ καλά εκτός αν είσαι Χανιά πόλη όταν έχει απεριόριστα... Τότε έχει μερικά καλά σκαμπανεβάσματα. Δεν εχει τρυπες εχει σταθμους απλα εχει κινηση....Δεν εχει το καταλληλο deployment ..εχει οσους σταθμους εχει η cosmote και μαλιστα δεν ειναι ΕΚΧΧΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2021 Αντίθετα με Hyperhosting και Vodafone εννοείται με Hyperhosting κτυπαω η Vodafone Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2021 https://www.speedtest.net/my-result/i/4376436719 Κέντρο Αλεξανδρούπολης, με iPhone 12. Μάλλον band 7+3, χωρίς να είμαι σίγουρος. Έχει γίνει κάποια αναβάθμιση, γιατί σε αρκετά σημεία έχει βελτιωμένες ταχύτητες. πχ μετρήσεις σε άλλο σημείο πριν καιρό και τώρα: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2021 https://www.speedtest.net/my-result/i/4376436719 Κέντρο Αλεξανδρούπολης, με iPhone 12. Μάλλον band 7+3, χωρίς να είμαι σίγουρος. Έχει γίνει κάποια αναβάθμιση, γιατί σε αρκετά σημεία έχει βελτιωμένες ταχύτητες. πχ μετρήσεις σε άλλο σημείο πριν καιρό και τώρα: Νομιζω ειχες Xiaomi,αν θυμαμαι καλα. Σε Vodafone ειδα τρελή διαφορά απο Redmi Note 7 σε iPhone SE 2nd Gen Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2021 Είχα πριν 2-3 χρόνια :p Vodafone έχω 4 μήνες τώρα, στην αρχή με το SE2 και τώρα με το 12. Τη βελτίωση με το se την παρατήρησα αρχικά, μετά άλλαξα συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. January 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2021 Το SE2 έχει σύστημα περασμένης γενιάς και μάλιστα Intel. Αν βλέπετε τρομακτικές διαφορές με αυτό, φαντάζομαι πως θα πάνε τα 12άρια :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2021 Το SE2 έχει σύστημα περασμένης γενιάς και μάλιστα Intel. Αν βλέπετε τρομακτικές διαφορές με αυτό, φαντάζομαι πως θα πάνε τα 12άρια :lol: Εδώ το majority των speedtests έγινε με xiaomi note 8. No carrier aggregation +mediatek. Κλάψε τώρα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2021 Γενικά η Vodafone είχε αρκετά blackout στην περιοχή, από εκεί συμπεραίνω ότι κάτι κάνανε και με τις κεραίες. Κάθε αναβάθμιση προφανώς και είναι καλοδεχούμενη, είχε μείνει αρκετά πίσω στη περιοχή και χαίρομαι που επιτέλους ξύπνησαν. Βελτιώσεις είχα παρατηρήσει και σε 2-3 προβληματικά σημεία με το SE, τώρα με το 12αρι επανήλθαν, αλλά κυρίως μόνο σε ταχύτητες υπάρχει εξέλιξη, όχι σε κάλυψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelisne Δημ. January 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2021 Γενικά η Vodafone είχε αρκετά blackout στην περιοχή, από εκεί συμπεραίνω ότι κάτι κάνανε και με τις κεραίες. Κάθε αναβάθμιση προφανώς και είναι καλοδεχούμενη, είχε μείνει αρκετά πίσω στη περιοχή και χαίρομαι που επιτέλους ξύπνησαν. Βελτιώσεις είχα παρατηρήσει και σε 2-3 προβληματικά σημεία με το SE, τώρα με το 12αρι επανήλθαν, αλλά κυρίως μόνο σε ταχύτητες υπάρχει εξέλιξη, όχι σε κάλυψη. Αλεξανδρούπολη επάνω στο πλυντήριο αυτοκινήτων. 12 pro max Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Passat cc 1.8 tsi APR TUNED STAGE 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2021 Microcell πιθανότατα, στην οδό Αδριανείου 2 (Αθήνα 11525), που είναι το παλιό κτίριο της Hellas Online. Δεν αποκλείεται να έχει ακόμα κάποια γραφεία η Vodafone εκεί, μετά την εξαγορά της πρώτης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2021 Στο ίδιο σημείο στην Αλεξανδρούπολη, με την ίδια συσκευή. Σίγουρα κάνουν «εκμοντερνισμό» του δικτύου, εξάλλου η Αλεξανδρούπολη ήταν από τις πρώτες περιοχές που είχε αποκτήσει 4G τότε. Καλά τα πας βοντα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2021 Επιτέλους! Μετά από τόσο κράξιμο που έριχνα στη Vodafone χρόονια τώρα για την κάλυψη και την ταχύτητα στην Σπάρτη, έβγαλε τέλη Δεκεμβρίου άδεια για κεραία 3CA (4CA με B1)!! Μάλιστα, είναι σχετικά κοντά στο πατρικό μου. Θα μπορούσε πολύ απλά να πάει να βάλει εκεί που έχει και η WIND, δίπλα στο Δικαστήριο Σπάρτης, αλλά κι εκεί καλά είναι. Τόσα χρόνια η VF μέσα στην πόλη είχε μόνο microcells, καμία κανονική κεραία. Η κάλυψη γινόταν κυρίως από αυτές στα γύρω βουνά και ήταν χάλια, κυρίως σε εσωτερικούς χώρους ή στενά. Αν την φτιάξει "σωστά", θα σας ανεβάζω 200άρια ή και 300άρια με αυτήν. :) Μέσα Γενάρη που έφυγα από την Σπάρτη πάντως, δεν είδα καμία καινούργια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. January 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2021 Απλά έβγαλαν την μέγιστη άδεια, δεν σημαίνει ότι θα εκπέμπουν σε όλα αυτά LTE. Έχουν να καλύψουν 4 γενιές πλέον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2021 Απλά έβγαλαν την μέγιστη άδεια, δεν σημαίνει ότι θα εκπέμπουν σε όλα αυτά LTE. Έχουν να καλύψουν 4 γενιές πλέον... Στα βουνά έβαλαν πρόσφατα B3 μαζί με τις B20. Δεν μου φαίνεται απίθανο να παίξει και B7 στην πόλη. Η νέα κεραία πάντως, στο σημείο που θα μπει θα καλύψει πολλά κενά της Vodafone στην πόλη. Αλλά όχι όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts