MitsosDaBest13 Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 B7+B3. Πλατεία Συντάγματος, πρωί-πρωί. "Σούζα" το δίκτυο! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 B7+B3. Πλατεία Συντάγματος, πρωί-πρωί. "Σούζα" το δίκτυο! :lol: Και το δικτυο ειναι αδιο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Και το δικτυο ειναι αδιο?? Καθόμουν στο Everest για πρωινό καφέ. Δεν είχε πολύ κόσμο η περιοχή εκείνη την ώρα. Δεν ξέρω γιατί έπιανε τόσο λίγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Καθόμουν στο Everest για πρωινό καφέ. Δεν είχε πολύ κόσμο η περιοχή εκείνη την ώρα. Δεν ξέρω γιατί έπιανε τόσο λίγο... Λογικο... Ο σταθμος δεν ειναι απεναντι αλλα διαγωνια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 B7+B3. Πλατεία Συντάγματος, πρωί-πρωί. "Σούζα" το δίκτυο! :lol: Άκυρη τελικά η χθεσινή μου μέτρηση. Έχουν πρόβλημα οι σέρβερς της Vodafone. Και σήμερα το netPerform πάει μέχρι 3 Mbps και το My Vodafone μέχρι 4,5 Mbps, ενώ στο Ookla Speedtest με σέρβερ HyperHosting, βλέπω πάνω από 20, στην ίδια κεραία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simos_s Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Σήμερα άνοιξα ένα g2 mini με lineage που το χρησιμοποιώ σαν δεύτερη συσκευή και παρατήρησα ότι το όνομα δικτύου vodafone GR αντικαταστάθηκε από το Vodafone Greece όπως φαίνεται και στο screenshot Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Σήμερα άνοιξα ένα g2 mini με lineage που το χρησιμοποιώ σαν δεύτερη συσκευή και παρατήρησα ότι το όνομα δικτύου vodafone GR αντικαταστάθηκε από το Vodafone Greece όπως φαίνεται και στο screenshot Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ποτε σου αλλαξε; μηνπως εισαι στο εξωτερικο; . εμενα με συσκευηη huawei δεν εχει αλλαξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Σήμερα άνοιξα ένα g2 mini με lineage που το χρησιμοποιώ σαν δεύτερη συσκευή και παρατήρησα ότι το όνομα δικτύου vodafone GR αντικαταστάθηκε από το Vodafone Greece όπως φαίνεται και στο screenshot Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈτσι το βγάζει η συσκευή σου. Το δίκτυο εμφανίζεται ως Vodafone GR και είναι και περασμένο στην κάρτα SIM για τις παλιότερες συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Εκδρομή στο Ηράκλειο σήμερα στην Κνωσό και στις Αρχάνες. Καλή κάλυψη 4G από Β20 κυρίως και τυπικές ταχύτητες γύρω στα 15-20 Mbps. Σε ένα δύο σημεία με στροφές και λόφους γύρισε σε 3G/Edge αλλά για πολύ λίγο. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simos_s Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 ποτε σου αλλαξε; μηνπως εισαι στο εξωτερικο; . εμενα με συσκευηη huawei δεν εχει αλλαξει.Έχω μέσα κάρτα της Vodafone UK αλλα παλαιότερα η ίδια κάρτα στο ίδιο τηλέφωνο το δίκτυο Το εμφάνιζε ως vodafone GR Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Έχω μέσα κάρτα της Vodafone UK αλλα παλαιότερα η ίδια κάρτα στο ίδιο τηλέφωνο το δίκτυο Το εμφάνιζε ως vodafone GR Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εχεις καταφερει να συνδεσεις τη vf uk με αλλα δικτυα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simos_s Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Εχεις καταφερει να συνδεσεις τη vf uk με αλλα δικτυα?Όχι δεν με αφήνει με κανένα άλλο μόνο με το Vodafone Greece Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Αν πέσεις εκτός δικτύου Vodafone σε συνδέει και με Cosmote από όσο ξέρω. Αλλά έχει χαμηλή προτεραιότητα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Αν πέσεις εκτός δικτύου Vodafone σε συνδέει και με Cosmote από όσο ξέρω. Αλλά έχει χαμηλή προτεραιότητα. Δεν μου έχει τύχει καθόλου παρόλο που έχω πάει σε περιοχές με απαράδεκτο δίκτυο Vodafone (EDGE) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Δεν μου έχει τύχει καθόλου παρόλο που έχω πάει σε περιοχές με απαράδεκτο δίκτυο Vodafone (EDGE) Δεν πρέπει να έχεις καθόλου σήμα. Δε ξέρω αν άλλαξαν κάτι. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Αν πέσεις εκτός δικτύου Vodafone σε συνδέει και με Cosmote από όσο ξέρω. Αλλά έχει χαμηλή προτεραιότητα. Μόνο τα συμβόλαια VFUK. Τα καρτοκινητά VFGR ή θάνατος. :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Αν πέσεις εκτός δικτύου Vodafone σε συνδέει και με Cosmote από όσο ξέρω. Αλλά έχει χαμηλή προτεραιότητα. Όχι. Δεν σε συνδέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 (edited) Στην περιοχή του Δήμου Θέρμης (όχι μέσα στη Θέρμη) πάντως έχει βελτιωθεί αρκετά η κάλυψη και η ποιότητα κλήσης. Επίσης αρκετά καλές ταχύτητες ίντερνετ. Edited April 10, 2019 by damierom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 (edited) Εξακολουθώ να έχω προβλήματα (όχι πάντα, αλλά συχνά) με τα speedtests, στις εφαρμογές της Vodafone (NetPerform και my Vodafone). Η πρώτη μου βάζει περιορισμό 3 Mbps στο download και η άλλη 4,5. Ενώ στο Ookla Speedtest παίζει κανονικά. Αμέσως μετά όμως, δοκίμασα test με Cosmote 4G+ και οι 2 έπιασαν πάνω από 80 Mbps! Τι γίνεται; :cry: EDIT: Μετά από λίγο, άρχισε να παίζει κανονικά, στην ίδια κεραία κιόλας (Σύνταγμα). Ό,τι να 'ναι... :down: Edited April 14, 2019 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Εξακολουθώ να έχω προβλήματα (όχι πάντα, αλλά συχνά) με τα speedtests, στις εφαρμογές της Vodafone (NetPerform και my Vodafone). Η πρώτη μου βάζει περιορισμό 3 Mbps στο download και η άλλη 4,5. Ενώ στο Ookla Speedtest παίζει κανονικά. Αμέσως μετά όμως, δοκίμασα test με Cosmote 4G+ και οι 2 έπιασαν πάνω από 80 Mbps! Τι γίνεται; :cry: EDIT: Μετά από λίγο, άρχισε να παίζει κανονικά, στην ίδια κεραία κιόλας (Σύνταγμα). Ό,τι να 'ναι... :down: Και εμενα μου εχει στο συμβόλαιο κοφτη στα 4.5 mbps στο myvodafone ενω μς το speedtest επιανα 19 mbps (στο CU δουλεύει κανονικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 (edited) Φαντάζομαι ότι έχω γίνει κουραστικός, να λέω το πόσο χάλια είναι το δίκτυο της Vodafone στη Σπάρτη (και στη Λακωνία γενικότερα)... Τόσα χρόνια στέλνω τα προβλήματα στην "εγγύηση δικτύου" και τίποτα δεν έγινε... Στο μπαλκόνι του σπιτιού μου (Σπάρτη): 4G με 800αρα (το 3G από 900αρα έπιανε 5) :down: 3G από 2100 Μετά ανέβηκα στην ταράτσα να χαζέψω λίγο και έπιασε σήμα από την 1800αρα (micro cell), που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης (500-600μ). Παρόλο που το σήμα δεν ήταν άσχημο (-105 dBm), έκανε συνεχώς εναλλαγές με δύο μακρινές 800αρες (-98 dBm), που όμως σέρνονταν... :down: Υ.Γ. Πάσχα έκανα στη νότια Λακωνία. Η Vodafone η μόνη ανύπαρκτη σε 4G (Μολάοι, Συκέα και τριγύρω περιοχές), ωστόσο είχε αρκετά καλό H+. Edited April 30, 2019 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios258 Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 δώσε πόνο Vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 (edited) δεν έχει κανένα κόφτη. Το δίκτυο σκίζει!!! Μην είσαι τόσο απόλυτος φίλε μου... Μπορώ να σου δείξω πολλές περιοχές, που με Vodafone θα κλάψεις... :p Εγώ δεν είπα ότι έχει κόφτη στο Ookla. Στις δικές της εφαρμογές έχει (κάποιες φορές)... 3 Mbps στο NetPerform και 4,5 στο My Vodafone. Για του λόγου το αληθές: https://ibb.co/KDGqC4J https://ibb.co/FDxTjyz https://ibb.co/QcJjvwx Βέβαια η διαφορά στο H+ δεν είναι τόσο τραγική. Αν είχα τώρα 4G+, θα το έβλεπες... Υ.Γ. Σβήστηκαν τα σχόλια, την ώρα που απαντούσα. :p Edited April 30, 2019 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Να βάλω κι εγώ μια μέτρηση που έκανα μόλις τώρα. Το χαμηλότερο νούμερο είναι στο μπροστινό μέρος του σπιτιού σε εξωτερικό χώρο. Το πιο καλό είναι στο πίσω μέρος που βλέπει βουνό (εκεί είναι η κεραία). Σχετικά χάλια θα το έλεγα... Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators XP130TD Δημ. April 30, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Διαγράφτηκαν εκτός θέματος και εκτός όρων posts. Παρακαλώ συνεχίστε αν θέλετε στο σχολιασμό του δικτύου της συγκεκριμένης εταιρείας χωρίς κόντρες με άλλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts