Jump to content

Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

B7+B3. Πλατεία Συντάγματος, πρωί-πρωί. "Σούζα" το δίκτυο! :lol:

Screenshot-Net-Perform-20190403-074030.png

Και το δικτυο ειναι αδιο??

Και το δικτυο ειναι αδιο??

Καθόμουν στο Everest για πρωινό καφέ. Δεν είχε πολύ κόσμο η περιοχή εκείνη την ώρα. Δεν ξέρω γιατί έπιανε τόσο λίγο...

Καθόμουν στο Everest για πρωινό καφέ. Δεν είχε πολύ κόσμο η περιοχή εκείνη την ώρα. Δεν ξέρω γιατί έπιανε τόσο λίγο...

Λογικο... Ο σταθμος δεν ειναι απεναντι αλλα διαγωνια

B7+B3. Πλατεία Συντάγματος, πρωί-πρωί. "Σούζα" το δίκτυο! :lol:

Screenshot-Net-Perform-20190403-074030.png

Άκυρη τελικά η χθεσινή μου μέτρηση. Έχουν πρόβλημα οι σέρβερς της Vodafone.

Και σήμερα το netPerform πάει μέχρι 3 Mbps και το My Vodafone μέχρι 4,5 Mbps, ενώ στο Ookla Speedtest με σέρβερ HyperHosting, βλέπω πάνω από 20, στην ίδια κεραία.

Σήμερα άνοιξα ένα g2 mini με lineage που το χρησιμοποιώ σαν δεύτερη συσκευή και παρατήρησα ότι το όνομα δικτύου vodafone GR αντικαταστάθηκε από το Vodafone Greece όπως φαίνεται και στο screenshot

Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος;5ad6039920423f83a262e59397f11160.jpg

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σήμερα άνοιξα ένα g2 mini με lineage που το χρησιμοποιώ σαν δεύτερη συσκευή και παρατήρησα ότι το όνομα δικτύου vodafone GR αντικαταστάθηκε από το Vodafone Greece όπως φαίνεται και στο screenshot

ποτε σου αλλαξε; μηνπως εισαι στο εξωτερικο; . εμενα με συσκευηη huawei δεν εχει αλλαξει.

Έτσι το βγάζει η συσκευή σου. Το δίκτυο εμφανίζεται ως Vodafone GR και είναι και περασμένο στην κάρτα SIM για τις παλιότερες συσκευές.

Εκδρομή στο Ηράκλειο σήμερα στην Κνωσό και στις Αρχάνες. Καλή κάλυψη 4G από Β20 κυρίως και τυπικές ταχύτητες γύρω στα 15-20 Mbps. Σε ένα δύο σημεία με στροφές και λόφους γύρισε σε 3G/Edge αλλά για πολύ λίγο.

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

ποτε σου αλλαξε; μηνπως εισαι στο εξωτερικο; . εμενα με συσκευηη huawei δεν εχει αλλαξει.
Έχω μέσα κάρτα της Vodafone UK αλλα παλαιότερα η ίδια κάρτα στο ίδιο τηλέφωνο το δίκτυο Το εμφάνιζε ως vodafone GR

Έχω μέσα κάρτα της Vodafone UK αλλα παλαιότερα η ίδια κάρτα στο ίδιο τηλέφωνο το δίκτυο Το εμφάνιζε ως vodafone GR

Εχεις καταφερει να συνδεσεις τη vf uk με αλλα δικτυα?

Εχεις καταφερει να συνδεσεις τη vf uk με αλλα δικτυα?
Όχι δεν με αφήνει με κανένα άλλο μόνο με το Vodafone Greece

Αν πέσεις εκτός δικτύου Vodafone σε συνδέει και με Cosmote από όσο ξέρω. Αλλά έχει χαμηλή προτεραιότητα.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν πέσεις εκτός δικτύου Vodafone σε συνδέει και με Cosmote από όσο ξέρω. Αλλά έχει χαμηλή προτεραιότητα.

Δεν μου έχει τύχει καθόλου παρόλο που έχω πάει σε περιοχές με απαράδεκτο δίκτυο Vodafone (EDGE)

Δεν μου έχει τύχει καθόλου παρόλο που έχω πάει σε περιοχές με απαράδεκτο δίκτυο Vodafone (EDGE)

Δεν πρέπει να έχεις καθόλου σήμα. Δε ξέρω αν άλλαξαν κάτι.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόνο τα συμβόλαια VFUK. Τα καρτοκινητά VFGR ή θάνατος. :cry:

Όχι. Δεν σε συνδέει.

Στην περιοχή του Δήμου Θέρμης (όχι μέσα στη Θέρμη) πάντως έχει βελτιωθεί αρκετά η κάλυψη και η ποιότητα κλήσης. Επίσης αρκετά καλές ταχύτητες ίντερνετ. Edited by damierom

Εξακολουθώ να έχω προβλήματα (όχι πάντα, αλλά συχνά) με τα speedtests, στις εφαρμογές της Vodafone (NetPerform και my Vodafone). Η πρώτη μου βάζει περιορισμό 3 Mbps στο download και η άλλη 4,5. Ενώ στο Ookla Speedtest παίζει κανονικά.

Αμέσως μετά όμως, δοκίμασα test με Cosmote 4G+ και οι 2 έπιασαν πάνω από 80 Mbps!

Τι γίνεται; :cry:

EDIT: Μετά από λίγο, άρχισε να παίζει κανονικά, στην ίδια κεραία κιόλας (Σύνταγμα). Ό,τι να 'ναι... :down:

Screenshot-My-Vodafone-20190414-075027.png

Edited by MitsosDaBest13

• 3 weeks later...
Εξακολουθώ να έχω προβλήματα (όχι πάντα, αλλά συχνά) με τα speedtests, στις εφαρμογές της Vodafone (NetPerform και my Vodafone). Η πρώτη μου βάζει περιορισμό 3 Mbps στο download και η άλλη 4,5. Ενώ στο Ookla Speedtest παίζει κανονικά.

Αμέσως μετά όμως, δοκίμασα test με Cosmote 4G+ και οι 2 έπιασαν πάνω από 80 Mbps!

Τι γίνεται; :cry:

EDIT: Μετά από λίγο, άρχισε να παίζει κανονικά, στην ίδια κεραία κιόλας (Σύνταγμα). Ό,τι να 'ναι... :down:

Screenshot-My-Vodafone-20190414-075027.png

Και εμενα μου εχει στο συμβόλαιο κοφτη στα 4.5 mbps στο myvodafone ενω μς το speedtest επιανα 19 mbps (στο CU δουλεύει κανονικά)

Φαντάζομαι ότι έχω γίνει κουραστικός, να λέω το πόσο χάλια είναι το δίκτυο της Vodafone στη Σπάρτη (και στη Λακωνία γενικότερα)... Τόσα χρόνια στέλνω τα προβλήματα στην "εγγύηση δικτύου" και τίποτα δεν έγινε...

Στο μπαλκόνι του σπιτιού μου (Σπάρτη):

4G με 800αρα (το 3G από 900αρα έπιανε 5) :down:

Screenshot-Speedtest-20190430-192340.png

3G από 2100

Screenshot-Speedtest-20190430-192619.png

Μετά ανέβηκα στην ταράτσα να χαζέψω λίγο και έπιασε σήμα από την 1800αρα (micro cell), που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης (500-600μ). Παρόλο που το σήμα δεν ήταν άσχημο (-105 dBm), έκανε συνεχώς εναλλαγές με δύο μακρινές 800αρες (-98 dBm), που όμως σέρνονταν... :down:

Screenshot-Speedtest-20190430-194432.png

Υ.Γ. Πάσχα έκανα στη νότια Λακωνία. Η Vodafone η μόνη ανύπαρκτη σε 4G (Μολάοι, Συκέα και τριγύρω περιοχές), ωστόσο είχε αρκετά καλό H+.

Edited by MitsosDaBest13

δεν έχει κανένα κόφτη. Το δίκτυο σκίζει!!!

Μην είσαι τόσο απόλυτος φίλε μου... Μπορώ να σου δείξω πολλές περιοχές, που με Vodafone θα κλάψεις... :p

Εγώ δεν είπα ότι έχει κόφτη στο Ookla. Στις δικές της εφαρμογές έχει (κάποιες φορές)... 3 Mbps στο NetPerform και 4,5 στο My Vodafone.

Για του λόγου το αληθές:

https://ibb.co/KDGqC4J

https://ibb.co/FDxTjyz

https://ibb.co/QcJjvwx

Βέβαια η διαφορά στο H+ δεν είναι τόσο τραγική. Αν είχα τώρα 4G+, θα το έβλεπες...

Υ.Γ. Σβήστηκαν τα σχόλια, την ώρα που απαντούσα. :p

Edited by MitsosDaBest13

Να βάλω κι εγώ μια μέτρηση που έκανα μόλις τώρα.

Το χαμηλότερο νούμερο είναι στο μπροστινό μέρος του σπιτιού σε εξωτερικό χώρο.

Το πιο καλό είναι στο πίσω μέρος που βλέπει βουνό (εκεί είναι η κεραία).

Σχετικά χάλια θα το έλεγα...

Sent from my SM-G970F

fb4b8cc1ff3d4d2d7c91c229e5b09234.jpg

• Administrators

Διαγράφτηκαν εκτός θέματος και εκτός όρων posts.

Παρακαλώ συνεχίστε αν θέλετε στο σχολιασμό του δικτύου της συγκεκριμένης εταιρείας χωρίς κόντρες με άλλες.

• The title was changed to Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις