georgemv Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 CA στον Άγιο Νικόλαο Βόλου, Β7 + Β3. Βασική η band 7. Δεν καταλαβαίνω από πού έρχεται όμως το band 7 με ένταση κάπου στα -110 dBm. Δεν υπάρχει σταθμός κοντά σε καμία περίπτωση. Να χτυπάει από πολύ μεγάλο ύψος;:confused: Ποιό είναι το eNB ID να την ψάξουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Περασα αυτες τις μερες απο Θερμη και Διαβατα...βρηκα κεραιες 4G αλλα απο τις πρωτες.Με 10Mhz φασμα στην 1800 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simos_s Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Περασα αυτες τις μερες απο Θερμη και Διαβατα...βρηκα κεραιες 4G αλλα απο τις πρωτες.Με 10Mhz φασμα στην 1800Στην Θέρμη πριν ένα μήνα καποιες από τις κεραίες που εξέπεμπαν b3 στα 15 mhz υποβαθμίστηκαν στα 10. Πριν μια-δυο εβδομάδες ειδα ότι αναβαθμίστηκαν στα 15mhz αλλά τώρα ξανά υποβαθμησρικαν στα 10mhz τι κάνουν άραγε; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Στην Θέρμη πριν ένα μήνα καποιες από τις κεραίες που εξέπεμπαν b3 στα 15 mhz υποβαθμίστηκαν στα 10. Πριν μια-δυο εβδομάδες ειδα ότι αναβαθμίστηκαν στα 15mhz αλλά τώρα ξανά υποβαθμησρικαν στα 10mhz τι κάνουν άραγε; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μαλλον ειχαν θεμα με τη 3η γενια.Στην πλατεια την κεντρικη εκανε εναλλαγες απο H+/H σε E. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionfire Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Χαχαχα συγνωμη παιδια δεν εκφραστηκα σωστα. Υπαρχει θεμα των xiaomi με το δικτυο της voda; Να αποφυγω λετε αγορα xiaomi; Να στε καλα και συγνωμη για τη γκαφα πριν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Χαχαχα συγνωμη παιδια δεν εκφραστηκα σωστα. Υπαρχει θεμα των xiaomi με το δικτυο της voda; Να αποφυγω λετε αγορα xiaomi; Να στε καλα και συγνωμη για τη γκαφα πριν... Με το δίκτυο γενικά και αόριστα; Όχι. Μια χαρά είναι. Έχω το redmi 4X και δεν αντιμετωπίζω το παραμικρό σε Vodafone CU. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Χαχαχα συγνωμη παιδια δεν εκφραστηκα σωστα. Υπαρχει θεμα των xiaomi με το δικτυο της voda; Να αποφυγω λετε αγορα xiaomi; Να στε καλα και συγνωμη για τη γκαφα πριν... Θα σου πρότεινα να επιλέξεις συσκευη που να έχει καλή υποστήριξη δικτύων και μια προοπτική VoLTE/WiFi calling e.g. Samsung, Sony, Huawei, iPhone, Pixel... Σαφέστατα είναι πολύ καλές συσκευές αλλά χωρίς aggregation θα γκρινιάζεις σε ένα χρόνο... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Δύο χιλιόμετρα από το κέντρο της Κατερίνης. Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Χαχαχα συγνωμη παιδια δεν εκφραστηκα σωστα. Υπαρχει θεμα των xiaomi με το δικτυο της voda; Να αποφυγω λετε αγορα xiaomi; Να στε καλα και συγνωμη για τη γκαφα πριν... Έχω το redmi 4x και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα στο δίκτυο με το CU που έχω. Αν όμως θέλεις συσκευή που υποστηρίζει 4G+ και VoLTE να έχεις υπόψη σου ότι αρκετές Xiaomi συσκευές παρόλο που έχουν στα χαρακτηριστικά τους την δυνατότητα υποστήριξης των παραπάνω λειτουργιών, είναι απενεργοποιημένα από το Miui που τρέχει η συσκευή και είναι άγνωστο το αν θα ενεργοποιηθούν σε επόμενη αναβάθμιση του λογισμικού... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Έχω το redmi 4x και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα στο δίκτυο με το CU που έχω. Αν όμως θέλεις συσκευή που υποστηρίζει 4G+ και VoLTE να έχεις υπόψη σου ότι αρκετές Xiaomi συσκευές παρόλο που έχουν στα χαρακτηριστικά τους την δυνατότητα υποστήριξης των παραπάνω λειτουργιών, είναι απενεργοποιημένα από το Miui που τρέχει η συσκευή και είναι άγνωστο το αν θα ενεργοποιηθούν σε επόμενη αναβάθμιση του λογισμικού... Καταρχας,4G+ ειναι κλειστο σε ολα τα κινητα της εταιρειας. Ισως λενε να ερθει με την εκδοση Miui 10. VoLTE με Cosmote,καποιες συσκευες εχουν. Οσες εχουν Snapdragon 625,το υποστηριζουν. Wifi calling,δεν υπαρχει ακομα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Έχω το redmi 4x και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα στο δίκτυο με το CU που έχω. Αν όμως θέλεις συσκευή που υποστηρίζει 4G+ και VoLTE να έχεις υπόψη σου ότι αρκετές Xiaomi συσκευές παρόλο που έχουν στα χαρακτηριστικά τους την δυνατότητα υποστήριξης των παραπάνω λειτουργιών, είναι απενεργοποιημένα από το Miui που τρέχει η συσκευή και είναι άγνωστο το αν θα ενεργοποιηθούν σε επόμενη αναβάθμιση του λογισμικού... Για να ενεργοποιηθεί VoLTE/WiFi calling από τον πάροχο θέλει να γίνει και ρύθμιση στο δικό τους κέντρο. Δε ξέρω κατά πόσο θα γίνει αυτό. Το θεωρώ απίθανο. Για το band support aggregation δεν έχω ΙΔΕΑ γιατί δε το διορθώνουν. Προφανώς θα πρεπει να πληρώσουν άδεια στην QC και δε το κάνουν. Πραγματικά, πόσο φθηνοί είναι. Για 1$ γίνεται η όλη ιστορία. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simos_s Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Μαλλον είχαν θέμα με τη 3η γενιά. Στην πλατεια την κεντρικη εκανε εναλλαγες απο H+/H σε E. Ισχύει και εγώ έχω εναλλαγές σε H+ στην πλατεία, αν και στο κατάστημα υπάρχει κεραία 4G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 (edited) Κάτω Γατζέα Πηλίου. Μέχρι πρότινος υπήρχε μόνο band 20,με αποτέλεσμα ταχύτητες κάπου στα 5-6 mbps στο peak. Πλέον band 3 μόνο, έφυγε η band 20. http://i66.tinypic.com/28atgde.jpg Edited September 8, 2018 by kotsianis7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Είχες κρατήσει Pci? Είναι ο ίδιος σταθμός ή μπήκε νέος; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Δυστυχώς δεν το είχα κρατήσει. Αλλά δεν μπήκε νέος κατά 99%! Επίσης δυνάμωσε και το UMTS πολύ. Προς Rivera μεριά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Δυστυχώς δεν το είχα κρατήσει. Αλλά δεν μπήκε νέος κατά 99%! Επίσης δυνάμωσε και το UMTS πολύ. Προς Rivera μεριά. Μάλιστα. Η Κάτω Γατζεα παραλιακά από νότια πλευρά καλύπτεται από Αργαλαστη και Β.Δ. από Σωρό. Η Αργαλαστη δεν αποκλείεται να αναβαθμιστηκε σε Β3 αλλά θεωρώ απίθανο να βγήκε το Β20 λόγω μορφολογίας περιοχής. Παρόλα αυτά έχουν οπτικές στην περιοχή και μπορούν θεωρητικά να φτάσουν maximum bandwidth... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peterv Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Εδώ πάντως είμαι Αθήνα Περιστέρι στο δεύτερο όροφο σε διαμπερές διαμέρισμα και με την κόκκινη μόλις που πιάνω μια με δυο γραμμές. Αν πρέπει να μιλήσω κιόλας ; Βγαίνω στο μπαλκόνι για να με ακούνε καθαρά . Με την μπλε δεν είχα κανένα θέμα παλαιότερα. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση peterv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 Η Vodafone άρχισε να μου τρώει MB για speedtests στις εφαρμογές της, Net Perform και My Vodafone, ενώ τόσο καιρό ήταν τζάμπα! Tragic... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 Η Vodafone άρχισε να μου τρώει MB για speedtests στις εφαρμογές της, Net Perform και My Vodafone, ενώ τόσο καιρό ήταν τζάμπα! Tragic... :mad: Η είναι bug η γινόταν κατάχρηση και έτσι αποφάσισαν τι να πω... Αυτό το εκμεταλλευοντουσαν για injector που έμπαινες χωρίς mb στο internet... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 Κι εμένα το ίδιο μου έκανε από το Σαββατοκύριακο και με δύο speedtest έφαγα σχεδόν όλο το just surf bonus. Μόλις επικοινώνησα μαζί τους μου άρχισαν τις δικαιολογίες του στυλ μήπως κατέβαζε κάτι το κινητό στο παρασκήνιο, ότι η εφαρμογή από την έναρξη της μέχρι την ολοκλήρωση του speedtest τρώει περίπου 10 mb για την σωστή επικοινωνία με το δίκτυο και την απεικόνιση των στοιχείων κλπ. Μπούρδες δηλαδή. Και όταν τους ανέφερα ότι κάτι φταίει με την εφαρμογή γιατί πριν δεν είχα χρεώσεις μου είπαν θα το κοιτάξουν και θα μου απαντήσουν.... Πιασ' τ' αυγό και κούρεψ' το δηλαδή. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 https://ibb.co/bxveUp Ωραία ήταν η μέρα σήμερα της αναβάθμισης κι έπεται συνέχεια... Το θέμα είναι ότι εντοπίστηκε μια ακόμα νέα κεραία 4G αλλά ακόμα δεν ξέρω από πού έρχεται... Pci 1... Μυστήριο... Δε το βλέπω για τεστ γιατί παίζει τουλάχιστον από το απόγευμα επίσημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 (edited) Είπα και εγώ να κάνω ένα speedtest με vodafone net perfom με ένα πεταμένο φοιτητικό cu που έχω σε ένα mifi. Πόλη της Νάξου. Αισχος απλά. Όντως τρώει mb, μου έφαγε περίπου 80. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180912/7ac48fa82fcb616195af4237a007aeef.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20180912/c3a11de2d517b1e0a752db0c36860953.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 13, 2018 by XP130TD Εκτός ΟΠΧ Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 (edited) Είπα και εγώ να κάνω ένα speedtest με vodafone net perfom με ένα πεταμένο φοιτητικό cu που έχω σε ένα mifi. Πόλη της Νάξου. Αισχος απλά. Όντως τρώει mb, μου έφαγε περίπου 80. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180912/7ac48fa82fcb616195af4237a007aeef.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20180912/c3a11de2d517b1e0a752db0c36860953.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είδαν μάλλον ότι δεν τους συμφέρει να κάνουν Speedtest οι συνδρομητές και να βλέπουν τέτοιες χάλια ταχύτητες, οπότε είπαν να τους αποτρέψουν... :lol: Edited September 13, 2018 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 Σημερα περνάνε και δίκτυο οπτικών ινων στην κοζανη. Σκαβουν στην λεωφόρο Α. Παπανδρέου και εχει μια πινακίδα που γράφει για τις εργασιες Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 Είδαν μάλλον ότι δεν τους συμφέρει να κάνουν Speedtest οι συνδρομητές και να βλέπουν τέτοιες χάλια ταχύτητες, οπότε είπαν να τους αποτρέψουν... :lol: Άσε. Σέρνομαι στα 150. Ζω ένα Δράμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts