mgeo81 Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Ανοίγεις την εφαρμογή καιρός και πατάς το i κάτω δεξιά. Απο το νέο μενού ενεργοποιεις την επιλογή τοπικός καιρός. Sent from my iPhone4 using Tapatalk Αυτό το έχω κάνει είναι τσεκαρισμενο αλλά δεν βλέπει τα Γιάννενα. Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigilante Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Είσαι άτυχος. Δοκίμασα να βάλω χειροκινητα τα Γιάννενα αλλα δεν τη βρίσκει την πόλη για αυτο και δεν την εμφανίζει. Εγω μένω Άρτα και τόσο μέσω χειροκινητης αναζήτησης όσο και αυτόματα μου την εμφανίζει κανονικα. Edit: φίλε μην ψάχνεις άδικα. Πολλοί αναφέρουν ότι το yahoo δεν έχει τα Ιωάννινα οπότε άδικος κόπος. Sent from my iPhone4 using Tapatalk Παράθεση Trust no one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Είσαι άτυχος. Δοκίμασα να βάλω χειροκινητα τα Γιάννενα αλλα δεν τη βρίσκει την πόλη για αυτο και δεν την εμφανίζει. Εγω μένω Άρτα και τόσο μέσω χειροκινητης αναζήτησης όσο και αυτόματα μου την εμφανίζει κανονικα. Edit: φίλε μην ψάχνεις άδικα. Πολλοί αναφέρουν ότι το yahoo δεν έχει τα Ιωάννινα οπότε άδικος κόπος. Sent from my iPhone4 using Tapatalk Ατυχία :( ευχαριστώ πάντως. Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Kαι γω που ημουν Ρεθυμνο,δεν το ειχε ουτε αυτο.... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kompokompo Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Αυτό το έχω κάνει είναι τσεκαρισμενο αλλά δεν βλέπει τα Γιάννενα. Δοκίμασε να βαλεις τον ταχυδρομικο κωδικα της περιοχης σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Δοκίμασε να βαλεις τον ταχυδρομικο κωδικα της περιοχης σου. Το δοκίμασα έτσι όπως λες βρίσκει τα Γιάννενα αλλά μου λέει ότι δεν πραγματοποιήθηκε ενημέρωση. Πω πω. Μέχρι και την Πρέβεζα έχει και όχι τα Γιάννενα. Anyway. Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Εδώ έχει χωριά της Άρτας και δεν βρίσκει τα γιάννενα! χαχαχα Πάντως εχτές το βράδυ που ήμουν γιάννενα μου έκανε ενημέρωση στο iPhone μου.. Όπως επίσης πριν από λίγο καιρό που είχα μείνει πάλι γιάννενα και έβλεπα τον καιρό από το κινητό μου δε θυμάμαι να "έψαχνα" τα γιάννενα.. πρέπει να μου τα εμφάνιζε :confused: Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Εδώ έχει χωριά της Άρτας και δεν βρίσκει τα γιάννενα! χαχαχα Πάντως εχτές το βράδυ που ήμουν γιάννενα μου έκανε ενημέρωση στο iPhone μου.. Όπως επίσης πριν από λίγο καιρό που είχα μείνει πάλι γιάννενα και έβλεπα τον καιρό από το κινητό μου δε θυμάμαι να "έψαχνα" τα γιάννενα.. πρέπει να μου τα εμφάνιζε :confused: Τι να πω; Δεν ξέρω. Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Masstitan Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται να μην φαίνεται ο αριθμός των τευχών από τα περιοδικά που έχω κατεβάσει στο Κιόσκι..το 4 δεν μου φεύγει με τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_PSYCHO Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Επειδή πάω αρκετά συχνά Γιάννενα το έχω παρατηρήσει κι εγώ αυτό που λέτε για τον καιρό... Δεν τα βρίσκει με τίποτα!!! Παράθεση Opel Astra OPC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Δεν ξερω αν γραφω στη σωστη ενοτητα. Θελω να κατεβασω ενα ebook. επειδη ειμαι στη δουλεια θελω να το κατεβασω στο iphone. Μπορω μετα να το εχω και στο ipad??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Όταν με στέλνουν μήνυμα ακούγεται ο ήχος 1.5 φορά. Σαν να μπερδεύεται. Το κάνει σε κανέναν άλλον ; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsfakianakis Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Όταν με στέλνουν μήνυμα ακούγεται ο ήχος 1.5 φορά. Σαν να μπερδεύεται. Το κάνει σε κανέναν άλλον ; Κανε ενα restore θα στρωσει σιγουρα Sent from my iPhone using Tapavlack Παράθεση /Users/georgesfakianakis/Downloads/281wupg.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jar76 Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται να μην φαίνεται ο αριθμός των τευχών από τα περιοδικά που έχω κατεβάσει στο Κιόσκι..το 4 δεν μου φεύγει με τίποτα... Αν εννοείς το badge icon δεν είναι ο αριθμός των περιοδικών αλλά ο αριθμός των νέων τευχών (updates) για τα περιοδικά που έχεις κατεβάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 καλή σας μέρα!! ήθελα να ρωτήσω, υπάρχει κάποιο link για να κατεβάσω την ios 5 για να κάνω update σε ένα ipod 4G χειροκίνητα? γιατί όσο προσπάθησα με το itunes μου έβγαζε συνεχώς μνμ σφάλματος: Connection time run out.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 χτες βραδυ εκανα την αναβαθμιση στο iphone 4 σε iOS 5 χωρις το παραμικρο προβλημα!!!!!Ωραιο το 5αρι λειτουργικο,αλλα μου αρεσει υπερβολικα και το SIRI!!!Οποτε βουρ για iphone 4s!!!!!!!Το πουλαω το 4αρι για οποιον ενδιαφερεται!!!! Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ke_Nal Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 χτες βραδυ εκανα την αναβαθμιση στο iphone 4 σε iOS 5 χωρις το παραμικρο προβλημα!!!!!Ωραιο το 5αρι λειτουργικο,αλλα μου αρεσει υπερβολικα και το SIRI!!!Οποτε βουρ για iphone 4s!!!!!!!Το πουλαω το 4αρι για οποιον ενδιαφερεται!!!! Φίλε περίμενε μήπως μπει το siri και στο τεσσάρι και μην κανείς βιαστικές κινήσεις .Καλλυτερα εξοικονόμησε το χρήματα σου για το επόμενο iPhone.Προσωπική συμβουλή πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 καλή σας μέρα!! ήθελα να ρωτήσω, υπάρχει κάποιο link για να κατεβάσω την ios 5 για να κάνω update σε ένα ipod 4G χειροκίνητα? γιατί όσο προσπάθησα με το itunes μου έβγαζε συνεχώς μνμ σφάλματος: Connection time run out.. Κατέβασε το από εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ke_Nal Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 χτες βραδυ εκανα την αναβαθμιση στο iphone 4 σε iOS 5 χωρις το παραμικρο προβλημα!!!!!Ωραιο το 5αρι λειτουργικο,αλλα μου αρεσει υπερβολικα και το SIRI!!!Οποτε βουρ για iphone 4s!!!!!!!Το πουλαω το 4αρι για οποιον ενδιαφερεται!!!! Στο είπα εγω χθές .Περιμενε.Μολις βγήκε το Siri για iPhone 4 http://9to5mac.com/2011/10/29/siri-hacked-to-fully-run-on-the-iphone-4-and-ipod-touch-iphone-4s-vs-iphone-4-siri-showdown-video-interview/ .δεν υπάρχει λόγος να αγοράζεις το 4S.Και το 4 μια χαρα κάνει την δουλειά του και τρέχει και πολύ smooth το iOS5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Στο είπα εγω χθές .Περιμενε.Μολις βγήκε το Siri για iPhone 4 http://9to5mac.com/2011/10/29/siri-hacked-to-fully-run-on-the-iphone-4-and-ipod-touch-iphone-4s-vs-iphone-4-siri-showdown-video-interview/ .δεν υπάρχει λόγος να αγοράζεις το 4S.Και το 4 μια χαρα κάνει την δουλειά του και τρέχει και πολύ smooth το iOS5 Ποτε θα ξερουμε περισσοτερες πληροφοριες για κατεβασμα κλπ ? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Ποτε θα ξερουμε περισσοτερες πληροφοριες για κατεβασμα κλπ ? Σίγουρα μετα το jb του iPhone 4s Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloss Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 καλησπερα παιδια..κατεβαζω το ios 5 για να το βαλω στο iphone4 και μου βγαζει σφαλμα..και μου λεει : connection network times out.. τι πρεπει να κανω? ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Αυτό μου θυμίζει αυτό που πάθαινα κι 'εγώ .Έφτανε στο 99% και έβγαζε αυτό αν θυμάμαι καλά μαζί με τον αριθμό του .Το έλυσα κλείνοντας το firewall & antivirus . Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Ρίξτε μια ματιά εδώ παιδιά, όσοι δεν το έχετε δει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrivateeR Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Καλημέρα επειδή μπλέχτικα πάλι... σε 4αρι, με 4,3,3 Jailbroken, κατεβάζω το ipsw 5.0, το κάνω shift restore και το περνάω... μετα θα είναι κλειδωμένο πάλι και πρέπει να γίνει JB απο την αρχή? και κάτι άλλο που δεν κατάλαβα έχει βγεί JB για το 4αρι με την 5.0?? :O:O Είδα οτι πολλοί το έχετε περάσει αλλά χάθηκα λίγο με τις beta - developers etc etc... Thanx :) Παράθεση "Imagination Im More Importnant Than Knowledge" Albert... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts