Jump to content

vigilante

Members
  • Δημοσιεύσεις

    373
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About vigilante

  • Ημ. Γέννησης 26/11/1983

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

vigilante's Achievements

  1. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Πωλείται iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue σε υπεράριστη κατάσταση. Δεν έχει ανοιχτεί/επισκευαστεί ποτέ. Θα δοθεί με το κουτί του και καλώδιο φόρτισης. Βρίσκομαι Άρτα για συναλλαγή χέρι με χέρι, στέλνω παντού έπειτα από κατάθεση.

    700 €

    - GR

  2. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Πωλείται Apple Watch Series 5 44mm Space Gray. Θα δοθεί με τον γνήσιο μαγνητικό φορτιστή του, το γνήσιο μαύρο sport λουράκι το οποίο δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ και το κουτί σε άριστη κατάσταση. Έχει ένα αποχρωματισμό στην αριστερή πλευρά (βλ. φωτό) και 3 σημάδια στην οθόνη τα οποία φαίνονται υπό γωνία. Βρίσκομαι Άρτα για συναλλαγή χέρι με χέρι. Στέλνω παντού έπειτα από κατάθεση.

    170 €

    - GR

  3. Με πήραν προχθές τηλέφωνο και χθες υπέγραψα για το παραπάνω καρτοσυμβόλαιο. Τηλεφωνικά μου είπαν όταν λάβω μήνυμα να επικοινωνήσω με το το 13888 και να ζητήσω να περαστεί η έκπτωση του cosmote one, κοινή διεύθυνση με το σταθερό τηλέφωνο που είναι στο όνομα του πατέρα μου. Η συζήτηση που κάναμε, αφού ρώτησα 10άδες φορές για επιβεβαίωση της τιμής, είναι για 15,46€ το μήνα τελική. Τίμιο μου φάνηκε, για απεριόριστα τηλέφωνα + 4+1GB το μήνα. Τώρα βέβαια παρότι τηλεφωνικά μου είπαν ότι έχουν περάσει και στο σύστημα την έκπτωση αφού πάρω και τηλέφωνο στο 13888 θα δω την παραπάνω τιμή. Η σύμβαση γράφει βέβαια 15,46€ χωρίς ΦΠΑ και τέλος κινητής ενώ εγώ τόνισα την τελική τιμή με το ΦΠΑ..
  4. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    iPhone 11 Pro Max, 256GB, Midnight Green. Σε άριστη κατάσταση και από την πρώτη μέρα με tempered glass στην οθόνη. Μαζί δίνεται ένα tempered glass spigen, το κουτί, το καλώδιο φόρτισης αλλά όχι ο φορτιστής. Δεν έχει ανοιχτεί ποτέ και η μπαταρία είναι στο 88%. Βρίσκομαι Άρτα αλλά στέλνω παντού έπειτα από κατάθεση. Δυνατότητα επιπλέον φωτογραφιών μέσω viber. Δεν ενδιαφέρομαι για ανταλλαγές.

    630 €

    Άρτα

  5. Καλημέρα, εμένα τελικά ένα ανταλλακτικό που είχε φτάσει ελλάδα από 16/08 με postNL έφτασε προχθές. Δεν πλήρωσα κάτι καθώς η τιμή ήταν ~15 ευρώ περίπου. Βέβαια δεν είχε το κλασσικό πράσινο χαρτάκι που γράφει τελωνειακώς ελεύθερο αλλά είχε μια σφραγίδα που δεν φαίνεται καλά αλλά έγραφε νομίζω κάτι παρόμοιο.
  6. Ρε παιδιά, εμένα μου ήρθε ένα μήνυμα στο οποίο δυστηχώς δεν έδωσα μεγάλη σημασία καθώς η κάρτα μου βρισκόταν σε κινητό πελάτη το οποίο είχε φέρει για δοκιμή καθώς δεν λειτουργούσε σωστά. Επειδή το διάβασα πολύ γρήγορα νομίζω έγραφε να απευθυνθώ σε κάποιο κατάστημα cosmote/γερμανός και να του δείξω το μήνυμα (;) ώστε να επωφελειθώ κάποιας προσφοράς λέτε να έχει σχέση με τα 1500 λεπτά και 1,5GB; Είμαι από τους παλιούς συνδρομητές, 15+ χρόνια ο αριθμός, έχει έρθει σε κάποιον κάτι παρόμοιο; Στην εξυπηρέτηση θα μπορούσαν να με βοηθήσουν;
×
×
  • Create New...