Jump to content

kompokompo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    122
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kompokompo

  • Ημ. Γέννησης 15/07/1971

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

kompokompo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα παιδιά νέος κάτοχος s8 κι εγώ απο την Παρασκευή και τις δυο μέρες που το έχω οι εντυπώσεις μου είναι άριστες, το κινητό κάνει τα πάντα γρήγορα και απροβλημάτιστα, πολύ θετική έκπληξη η διάρκεια της μπαταρίας.
  2. Παιδιά καλησπέρα μόλις παρήγγειλα το s8 απο drele και σκέφτομαι να πάρω και την spigen rugged armor ήθελα τα φώτα σας για screen protector tempered ή και ζελατίνα, εχετε να μου προτείνετε κάποια γύρω στα 20€ που να είναι friendly με την θήκη.Ευχαριστω.
  3. Μεσα σε 24 ώρες το ξεκλείδωσαν χωρις λεφτα:up:
  4. Μέχρι στιγμής όχι..
  5. Τελικά μεσα απο την εφαρμογή της O2 με τον λογαριασμό της αδερφής μου (δικό της είναι το κινητό) έγινε η διαδικασία unlock και θα πάρει απο 1 έως 7 μέρες αν όλα πάνε καλά..
  6. Ευχαριστώ πολυ φίλε...πάμε για O2 unlock λοιπόν :mad:
  7. Παιδιά καλησπέρα μου έφεραν ένα μεταχειρισμένο iPhone 6s απο Αγγλία βάζω την sim μου και μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα...τι παίζει ρε γ@#@@ο...μπλέξαμε?Το τηλέφωνο ήταν στην O2. Η ΚΑΡΤΑ SIM ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΗ Η κάρτα sim που εχετε εισαγάγει αυτήν την στιγμή σε αυτό το iPhone είναι απο φορέα που δεν υποστηρίζεται στο πλαίσιο της πολιτικής ενεργοποίησης που εχει εκχωρηθεί επι του παρόντος απο τον διακομιστή ενεργοποίησης. Αυτό δεν αποτελεί ζήτημα υλιστικού του iPhone. Εισαγάγετε άλλη κάρτα sim απο υποστηριζόμενο φορέα ή ζητήστε απο τον φορέα σας να ξεκλειδώσει αυτό το iPhone Επικοινωνήστε με την Apple για περισσότερες πληροφορίες.
  8. Ρε παιδιά εμένα ειναι 411KPVH κατέβασα την εφαρμογή και λέει provider NEU και provider name NEU/NORTHNER EUROPE ... Ποια χώρα εννοεί?
  9. Σήμερα το πήρα με αντικαταβολή από kaiser store 32gb titanium grey σειρά 411
  10. Κι εγώ φίλε από kaizer store μου τα μασούσε λίγο για το ποια παρτίδα ειναι , αλλά τελικά ειναι 411, Τρίτη το παρήγγειλα σήμερα το πήρα.. 32gb titanium grey
  11. Παιδιά μόλις παρέλαβα από kaiser store (379€). Πρώτη επαφή με android (μετα από χρόνια χρήση iOS) και όλα φαίνονται τέλεια! Απίστευτη παραμετροποίηση όλων! Ελπίζω να συνεχίσουν όλα να πηγαίνουν καλα! Με την φόρτιση της μπαταρίας έχουμε καμία ιδιαιτερότητα? το άφησα να σβήσει και τώρα φορτίζω , σκέφτομαι κανα 5ωρο και το ίδιο να κάνω άλλες δυο φορές,σωστό ή λαθος? S/N: 411KPVH έχεις κανείς ιδέα ποιας χώρας ειναι? κάπου υπήρχε ένα site που τα έγραφε αυτά ξέρει κανείς? Ενδιαφέρομαι για θήκη quickcircle , αν κατάλαβα καλά η folio case ειναι αυτή που αλλάζεις την πλάτη ενώ η snap-on-folio ειναι αυτή που το κινητό μπαίνει μεςα χωρίς να αλλάξεις την πλάτη του! Ποια από τις δυο προτείνετε και από που έχετε αγοράσει?
  12. Σ ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, σχετικά με τα μαγαζιά έχεις να προτείνεις κατι , ειναι η πρώτη φορά που επιχειρώ να αγοράσω από σκρουτζομαγαζα και με αγχώνει λίγο!
  13. Παιδιά ενδιαφέρομαι για το τηλέφωνο και θα ήθελα λίγη βοήθεια για να επιλέξω, σορυ αν έχουν ερωτηθεί-απαντηθεί αλλά ειναι μεγάλο το νήμα και δεν μπόρεσα να το διαβάσω όλο: 1) έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα με τις επανεκκινήσεις και τα ξαφνικά σβησιματα? 2) από ποια σειρά και μετά θα πρέπει να επιλέξω? 3) θα το πάρω από σκρουτζομαγαζο, αν τους πάρω τηλέφωνο θα μου πουν ποια σειρά ειναι και από πια χώρα προέρχεται ? 4) αν για παράδειγμα ειναι Ρουμανιας δεν θα εχει DOA ? 5) μεταξύ kaizer store (379 €)και birdphone (406€) πιο προτείνετε? είμαι από επαρχία και επειδή ακούω κατα καιρούς κάποια προβλήματα με τα σκρουτζομαγαζα με φοβίζει λίγο η περίπτωση του να υπάρξει κάποιο πρόβλημα με το κινητό και να πρέπει να βγάλω άκρη τηλεφωνικός! Οποιαδήποτε άλλη βοήθεια ευπρόσδεκτη! Ευχαριστώ!
  14. kompokompo

    iPhone 4

    (Ρυθμίσεις)-(mail,επαφές,ημερολόγια)-(λογαριασμοί)-(προσθήκη)...
×
×
  • Create New...