Jump to content

jar76

Members
  • Δημοσιεύσεις

    116
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jar76

  1. Τίποτα από αυτά, ακριβώς όπως και από οποιοδήποτε άλλο κατάστημα (πλαίσιο, public, κλπ.)
  2. Το ίδιο με τα άλλα είναι, δεν έχει καμία επιπλέον εφαρμογή. Και εγώ από Vodafone το πήρα.
  3. Λογικό να μην σου ήρθε γιατί το έστειλα στον boksic (και έκανα και παράθεση), όχι σε εσένα :)
  4. Έχεις pm. Καλές αγορες. :)
  5. Και πώς το ζητάτε αυτό; Εγώ και τις 2 φορές χωρίς επιδότηση αγόρασα και ζήτησα τιμολόγιο. Και τις 2 πλήρωσα κανονικά τον ΦΠΑ και τον πήρα πίσω όταν έκανα την περιοδική ΦΠΑ.
  6. Και με εμένα αυτό έγινε 2 μέρες πριν στα Public Αλλά και πριν 3 μήνες στο Πλαίσιο. Για αυτό επέμενα πιο πάνω.
  7. Σε Ελληνικό μαγαζί (με Ελληνικό ΑΦΜ δηλαδή) σίγουρα το πληρώνεις. Και εγώ επαγγελματικό ΑΦΜ έχω, έτσι το αγόρασα.
  8. Σωστά, απλά από Ελλάδα πληρώνεις κανονικά και τον ΦΠΑ στο κατάστημα και το ποσό αυτό εκπίπτει όταν κάνεις την επόμενη δήλωση ΦΠΑ στη ΔΟΥ σου. Από εξωτερικό, με ενδοκοινοτική συναλλαγή, δεν τον πληρώνεις καθόλου.
  9. Το Nano Liquid της Spigen το έχει δοκιμάσει κανείς; Είναι όντως τόσο καλό όσο λένε;
  10. Όχι, δεν έχω κάρτα Eurobank
  11. Στα Public μου έδωσαν κουπόνι 120€ για την προπαραγγελία, όχι 100€. Χτες πήγα και παρέλαβα.
  12. Για το s8 plus ίσως να μην αξίζει. Πάντως, με το iPhone 7 που έδωσα σήμερα στο Public, πήρα 320€ από τη συσκευή και 120€ από το promo της Samsung, σύνολο 440€ έκπτωση. Δεν νομίζω ότι θα έπιανα τέτοια τιμή από ιδιώτη.
  13. Φίλε μου, εγώ έκανα προπαραγγελία στα Public 27/2 και με πήραν σήμερα για να παραλάβω αύριο. Κάνε υπομονή.
  14. Ρώτησα σήμερα στα Public και μου είπαν ότι ισχύει η ημερομηνία της προπαραγγελίας, άρα θα την πάρουμε την έκπτωση. Αναμένουν παραλαβή την επόμενη εβδομάδα μου είπαν. Άντε να δούμε...
  15. Κι εγώ μία από τα ίδια. Παραγγελία στο Public από 27/2 και ακόμα τίποτα. Ήθελα να δώσω το iPhone 7 για να πάρω την έκπτωση και δεν ξέρω αν θα ισχύει πια. Αν δεν ισχύει, θα φάνε πόρτα.
  16. Παιδιά παρέλαβε κανένας το Gear VR που έδιναν δώρο με την προπαραγγελία; Μου ήρθε σήμερα αλλά δεν έχω πάει σπίτι ακόμα για να το δοκιμάσω.
  17. Το supersu προσπαθείς να το εγκαταστάσεις μόνος σου ή αυτόματα από το ping pong; Όταν εγκατασταθει αυτόματα από το pingpong πάτα close και κλείσε την εφαρμογή. Μετά ξανατρέξε το pingpong και πάτα το κουμπί για root.
  18. Εγώ το έκανα root χωρίς αυτό. Τι ακριβώς συμβαίνει; Σου βγάζει κάποιο μήνυμα λάθους η εφαρμογή PingPong; Πώς κατάλαβες ότι δεν δουλεύει; Δοκίμασες να το βάλεις σε Airplane mode πριν ξεκινήσεις το root;
  19. Τι εννοείς; Ακολούθησες τις οδηγίες από το http://forum.xda-developers.com/galaxy-s6/general/root-pingpongroot-s6-root-tool-t3103016 ;
  20. Ναι, το έκανα με συσκευή από Vodafone με το ping pong κα δεν έγραψε το Knox.
  21. Το ίδιο ακριβώς έπαθα χτες και το έλυσα με τον ίδιο τρόπο. Μυστήριο.
  22. Πάντως με Android Open Kang Project - maguro Milestone 1 και kernel franco #6 εξακολουθεί το battery drain. Άφησα το κινητό ανοιχτό όλο το βράδυ χτες (wi-fi, 2 push email και facebook/twitter sync) και σήμερα το πρωί η μπαταρία ήταν στο 75%.
  23. Από smoothness πετάει. Να δούμε και από μπαταρία τι θα λέει.
  24. Δε νομίζω ότι θα βρεις καμία 4.0.3 με αυτονομία καλύτερη από της RHD 2.1.2. Όσες έχω δοκιμάσει έχουν αισθητά χειρότερη αυτονομία, απλώς κερδίζεις σε smoothness αν χρησιμοποιήσεις kernel του franco.
  25. Ατύχησες όμως (κι εγώ μαζί) διότι η 2.1.2 βασίζεται στο 4.0.2 ICS. Έβαλε το changelog στο xda.
×
×
  • Create New...