Jump to content

[S II] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Zanat0s
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

+1, τα καλύτερα screen protectors που έχω δουλέψει. Κάθονται πολύ καλά στο κινητό, δεν φαίνονται σχεδόν καθόλου, δεν επηρεάζουν το touch response ή τα χρώματα και δεν έχουν το ενοχλητικό rainbow effect.

εδω Ελλάδα πάιζει η μονο ebay?

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το Amazon.de δεν στέλνει Ελλάδα; Πήγα να παραγγείλω μια microSD και λέει δεν στέλνει :(

If it isn't Amstrad, it isn't good enough

Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M

Το Amazon.de δεν στέλνει Ελλάδα; Πήγα να παραγγείλω μια microSD και λέει δεν στέλνει :(

Μαύρο στους γερμαναραδες

Swyped from my SII using tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Η s-line case ειναι η καλυτερη θηκη που μπορει να παρει καποιος σε αυτη την τιμη πιστευω. Προσοχη στις απομυμησεις ομως, πηρα μια λευκη απο amazon και οταν ηρθε ειδα οτι ηταν κακης ποιοτητας, ειναι σχεδον αδυνατο να πατησεις τα κουμπια στο πλάι. Επειτα πηρα αλλη μια σε μαυρο και ειναι ετσι οπως θα επρεπε να ειναι.

http://i49.tinypic.com/2hyxlja.jpg http://i49.tinypic.com/1zvcop5.jpg

οσοι χρησιμοποιειτε τη γνησια μεγαλυτερη μπαταρια της Samsung, ποση ωρα κανει να φορτισει το κινητο;

πολυ πανω απο τις ~3 ωρες που χρειαζεται η κανονικη μπαταρια του κινητου;

Είπα να αγοράσω bumper για το τηλέφωνο, βρήκα αλουμινένιο με 20 ευρώ τι λέτε αξίζει;

οσοι χρησιμοποιειτε τη γνησια μεγαλυτερη μπαταρια της Samsung, ποση ωρα κανει να φορτισει το κινητο;

πολυ πανω απο τις ~3 ωρες που χρειαζεται η κανονικη μπαταρια του κινητου;

Βρίσκομαι στην τρίτη μου μόλις φόρτιση και όλες έγιναν τη νύχτα που κοιμόμουν, το μόνο που είδα χτες (μιας και το έβαλα στον φορτιστή πολύ πριν πέσω στο κρεβάτι) είναι ότι στο δίωρο περίπου ανέβηκε απ'το 5 στο 58%, μετά "zzzzzz....":lol:

Υποθέτω ότι θα παίρνει κανένα μισάωρο παραπάνω απ'την 1650άρα αλλά στην επόμενη φόρτιση (σε 2-3 μέρες υπολόγισε) θα το τσεκάρω φορτίζοντάς το μέρα και θα σου πω, αν δεν σε έχει ενημερώσει κανείς μέχρι τότε..:)

Είπα να αγοράσω bumper για το τηλέφωνο, βρήκα αλουμινένιο με 20 ευρώ τι λέτε αξίζει;

Σαν να ρωτάς αν το πιτόγυρο απ'το σουβλατζίδικο της γωνίας είναι το γευστικότερο της πόλης βρε βρωμιάρη...:lol:

Edited by makis206

Βρίσκομαι στην τρίτη μου μόλις φόρτιση και όλες έγιναν τη νύχτα που κοιμόμουν, το μόνο που είδα χτες (μιας και το έβαλα στον φορτιστή πολύ πριν πέσω στο κρεβάτι) είναι ότι στο δίωρο περίπου ανέβηκε απ'το 5 στο 58%, μετά "zzzzzz....":lol:

Υποθέτω ότι θα παίρνει κανένα μισάωρο παραπάνω απ'την 1650άρα αλλά στην επόμενη φόρτιση (σε 2-3 μέρες υπολόγισε) θα το τσεκάρω φορτίζοντάς το μέρα και θα σου πω, αν δεν σε έχει ενημερώσει κανείς μέχρι τότε..:)

σ' ευχαριστω, περιμενω νεα σου.

και κατι ακομα. εχεις δει ικανοποιητικη διαφορα στην αυτονομια; υπαρχει καποιος επισης γνησιος φορτιστης, ο οποιος να ειναι πιο σβελτος στη φορτιση;

σ' ευχαριστω, περιμενω νεα σου.

και κατι ακομα. εχεις δει ικανοποιητικη διαφορα στην αυτονομια; υπαρχει καποιος επισης γνησιος φορτιστης, ο οποιος να ειναι πιο σβελτος στη φορτιση;

Στην πίσω μόλις σελίδα έχω κάνει ποστ, ρίξε μια ματιά αν θες εδώ. Δεν αποτελεί κανόνα το 4ήμερο που επισύναψα, το ξαναλέω κι εδώ, μετά από εκείνη τη φόρτιση το ξαναέβαλα χτες το βράδυ φαντάσου (λιγότερο από 2 μέρες μου κράτησε δηλαδή) αλλά το έσκισα λίγο χτες και προχτές με παιχνίδια και wifi (με τη "μαμά" ζήτημα αν έβγαζε τη μέρα) οπότε.. υπολογίζω ότι στην καθημερινή μου χρήση θα αντέχει περίπου 2,5 με 3 μέρες, όχι κι άσχημα για μόλις 350mAh παραπάνω..:p

Με φορτιστή δεν έχω ψαχτεί και μάλλον δεν θα το κάνω, ας φορτίζει αργά, θα "καταπονείται" λιγότερο και η μπαταρία κατά τη φόρτιση κάτι που σαφέστατα θα της δίνει και μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο..:)

Edited by makis206

Δηλαδή ρε μακουλι να την πάρω;

Αν εννοείς τη θήκη, πως μπορώ να σου πω γνώμη για κάτι όταν δεν το έχω καν δει;:lol:

Γι'αυτό σου λέω, έχεις κάποιο λινκ να τη δουν όσοι έχουν άποψη γι'αυτό που ψάχνεις;;)

Στην πίσω μόλις σελίδα έχω κάνει ποστ, ρίξε μια ματιά αν θες εδώ. Δεν αποτελεί κανόνα το 4ήμερο που επισύναψα, το ξαναλέω κι εδώ, μετά από εκείνη τη φόρτιση το ξαναέβαλα χτες το βράδυ φαντάσου (λιγότερο από 2 μέρες μου κράτησε δηλαδή) αλλά το έσκισα λίγο χτες και προχτές με παιχνίδια και wifi (με τη "μαμά" ζήτημα αν έβγαζε τη μέρα) οπότε.. υπολογίζω ότι στην καθημερινή μου χρήση θα αντέχει περίπου 2,5 με 3 μέρες, όχι κι άσχημα για μόλις 350mAh παραπάνω..:p

Με φορτιστή δεν έχω ψαχτεί και μάλλον δεν θα το κάνω, ας φορτίζει αργά, θα "καταπονείται" λιγότερο και η μπαταρία κατά τη φόρτιση κάτι που σαφέστατα θα της δίνει και μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο..:)

το ειχα διαβασει το συγκεκριμενο ποστ, αλλα μιας και ανεφερες πως δεν ασχοληθηκες ιδιαιτερα με το κινητο, ειπα να ξαναρωτησω. με βαρια χρηση σιγουρα η "μαμα" μπαταρια δε βγαζει τη μερα. ακομα και 2 ολοκληρες μερες να κραταει με μετρια προς βαρια χρηση, προσωπικα θα ημουν απολυτα ικανοποιημενος.

το ειχα διαβασει το συγκεκριμενο ποστ, αλλα μιας και ανεφερες πως δεν ασχοληθηκες ιδιαιτερα με το κινητο, ειπα να ξαναρωτησω. με βαρια χρηση σιγουρα η "μαμα" μπαταρια δε βγαζει τη μερα. ακομα και 2 ολοκληρες μερες να κραταει με μετρια προς βαρια χρηση, προσωπικα θα ημουν απολυτα ικανοποιημενος.

Όλα με τη μπαταρία είναι σχετικά τελικά αφού οι παράγοντες που καθορίζουν την αυτονομία της είναι πάρα πολλοί, μόνο τη φωτεινότητα της οθόνης να σκεφτείς, φαντάσου πόση διαφορά θα δεις στην αυτονομία αν τη ρυθμίσεις απ'το 100% στο 30% ας πούμε. Όπως και η "ελαφριά" ή η "βαριά χρήση", πόσο μπορεί να αλλάζει από χρήστη σε χρήστη.. πόσο μάλλον αν μπούμε στα ενδότερα που τρέχουν στο παρασκήνιο από συσκευή σε συσκευή..

Σίγουρα και τη 2000άρα μπαταρία μπορείς να την αδειάσεις σε μία μόλις μέρα, δεν το συζητώ. Αλλά σίγουρα επίσης κρατάει παραπάνω απ'ότι η 1650άρα, το πόσο τώρα.. πάντα σχετικό.;)

Χοντρά χοντρά πάντως, ενώ στην αρχή ο καθένας μπορεί να σκεφτεί "πόοοοσο παραπάνω μπορεί να κρατήσουν μόλις 350mAh περισσότερα..", αυτό που έχω εγώ να του πω είναι "κι όμως, θα εκπλαγείς!". Ακούγονται -είναι!- λίγα κι όμως, αυτό που πιστεύω είναι ότι όλοι σχεδόν όσοι την αντικαταστήσουν θα δουν διαφορά που δεν την περίμεναν στην αρχή..

Φλυαρώ πολύ αλλά ας το πω κι αυτό γυρίζοντας πάλι στο ποστ που επισύναψα τη φωτό με τις 4 μέρες και κάτι ώρες χωρίς φόρτιση, πιστεύω ότι με την 1650άρα μπαταρία δεν θα έβγαζε πάνω από 3 μέρες και κάτι ψιλά με την ίδια πάντα χρήση.. ναι μεν μπόλικο standby, αλλά μιας ολόκληρης μέρας περισσότερο standby με μόλις 350mAh περισσότερα στη μπαταρία ε ναι, είναι σημαντική διαφορά..:)

δεν φλυαρεις καθολου. ησουν πολυ αναλυτικος και με βοηθησες πολυ.

για αρχη θα κρατησω τη "μαμα" μπαταρια, μιας και εχει κανει μολις 4-5 φορτισεις και δεν ξερω αν εχει φτασει στο μεγιστο που μπορει να αποδοσει. στη συνεχεια, μαλλον θα στραφω προς τη μεγαλυτερη μπαταρια. θελω να γλιτωσω την καθημερινη φορτιση, οποτε και μερα παρα μερα να φορτιζω με τη μεγαλυτερη, ευχαριστημενος θα ειμαι.

καλημερα παιδια.μολις πηρα το samsung galaxy sii και νομιζω μολις διαπιστωσα οτι εχει το πρωτο του μεινεκτημα: η πισω καμερα προεξεχει.υπαρχει τροπος να την προστατευσω απο τυχον γρατσουνισματα?:cry:εχει καποιος αντιμετωπισει καποιο προβλημα με αυτο το θεμα?

επισης θελω να μου προτεινετε την καλυτερη δοκιμασμενη επιλογη θηκης που εχει κανει καποιος με σκοπο να προστατεψω και την καμερα που προαναφερω αλλα και τι ιδιο το κινητο, ειτε απο ebay ειτε απο καποιο εγχωριο καταστημα.

εχω βρει αυτες: http://www.ebay.com/itm/Black-glossy-TPU-Silicone-Skin-Case-Cover-for-Samsung-Galaxy-S2-SII-S-II-i777-/270970037387?pt=PDA_Accessories&hash=item3f1712a48b

http://www.ebay.com/itm/GGD-Genuine-SGP-Ultra-Thin-Air-Case-Galaxy-S2-SII-i9100-Yellow-w-Steinheil-/230688873456?pt=PDA_Accessories&hash=item35b620dbf0

τι γνωμη εχετε? και επισης αφου ηδη το κινητο διαθετει gorilla glass, χρειαζεται να βαλω και screen protector?

Την πρώτη, εδώ την δεύτερη σε τρυπητή και ενοχλεί το δάκτυλο πως το κρατάς.βάλε ένα φτηνό δεν χρειάζεται ακριβό screen protector

εχει τεθει ποτε θεμα γρατσουνιων στην πισω καμερα του κινητου χωρις προστασια θηκης?μπορει καποιος να μου προτεινει καποια δοκιμασμενη θηκη που ειναι αποτελεσματικη καθως και screen protector?ή δεν υπαρχει διαφορα στην ποιοτητα? Οποια και να παρω απο ebay ιδιες ειναι?. Στο θεμα screen protector πρεπει να κοιταξω κατι στις προδιαγραφες προτου αγορασω?αυτες δεν αφηνουν ιχνη απο κολλα? .

ευχαριστώ

Πραγματικά η μεγαλύτερη μπαταρία, αν και δε φαίνεται μεγάλη η διαφορά, στην πράξη την καταλαβαίνεις καλά!

Από θήκες ακόμα και μια φτηνιάρικη μαλακής σιλικόνης κάνει πολύ καλή δουλειά και τέτοια πήρα και για το S3.

Προσοχή μόνο με τα screen protectors.

Μερικά δεν είναι καλής ποιότητας και δεν είναι τόσο διάφανα και επίσης κάποια δε ταιριάζουν σωστά.

Καλύτερα να πάρετε κάποιο που σας συστήνουν και είναι δοκιμασμένο.

σκεφτομαι να παρω αυτη τη θηκη: http://www.4uthesite.com/p-298495/golla-typo-kokkini.html

τι λετε?θα προστατευεται το κινητο?δεν με ενδιαφερει που ειναι περισσοτερο ογκωδης αλλα να καλυπτεται πληρως.

υπαρχει καλυτερη δοκιμασμενη επιλογη θηκης?ολες οι προτασεις αποδεκτες.

στο θεμα screen protector, αυτες ειναι καλες: http://www.multirama.gr/products/product?pid=0629566&catid=100506.

Πραγματικά η μεγαλύτερη μπαταρία, αν και δε φαίνεται μεγάλη η διαφορά, στην πράξη την καταλαβαίνεις καλά!

τη μεγαλυτερη μπαταρια, σε ποια εγχωρια καταστηματα μπορουμε να τη βρουμε; με ενδιαφερει το ασπρο καπακι.

τη μεγαλυτερη μπαταρια, σε ποια εγχωρια καταστηματα μπορουμε να τη βρουμε; με ενδιαφερει το ασπρο καπακι.

Από Play247 την παράγγειλα εγώ αλλά ρίξε μια ματιά πρώτα στο ποστ μου εδώ για να έχεις υπόψιν 1-2 πραγματάκια πρώτα.. μην μπαίνω κι εδώ σε λεπτομέρειες, διάβασε το ποστ μου και μερικά παρακάτω (λίγο παραπάνω θα βρεις κι άλλο για τη μπαταρία με φωτό) κι αν έχεις κάποια απορία ρώτα με.:)

Καμια απο αυτες.. Ειχα την τρυπιτη της Samsung, αλλα επειδη δεν καλυπτε πανω και κατω το κινητο, πηρα την S-Line και ειμαι υπερικανοποιημενος.. Θα σου ελεγα να την κοιταξεις.. ;)

Καμια απο αυτες.. Ειχα την τρυπιτη της Samsung, αλλα επειδη δεν καλυπτε πανω και κατω το κινητο, πηρα την S-Line και ειμαι υπερικανοποιημενος.. Θα σου ελεγα να την κοιταξεις.. ;)

εχω ηδη μια θηκη σιλικονης, απλα θα ηθελα και καποια που να καλυπτει εντελως το κινητο. να μη φοβαμαι ας πουμε να το βαλω στην τσεπη μαζι με κλειδια. απο την αλλη, οι θηκες οι οποιες ανοιγουν σαν βιβλιο, ή σαν παλια κινητα με πορτακι, που φαινονται αβολες για οταν θα χρησιμοποιω το κινητο.

αυτες που αναφερω παραπανω, αν εχω καταλαβει καλα, κλεινουν ολο το κινητο, εκτος απο το πανω μερος, οπου το τραβας για να το βγαλεις εξω, σωστα;

εχω ηδη μια θηκη σιλικονης, απλα θα ηθελα και καποια που να καλυπτει εντελως το κινητο. να μη φοβαμαι ας πουμε να το βαλω στην τσεπη μαζι με κλειδια. απο την αλλη, οι θηκες οι οποιες ανοιγουν σαν βιβλιο, ή σαν παλια κινητα με πορτακι, που φαινονται αβολες για οταν θα χρησιμοποιω το κινητο.

αυτες που αναφερω παραπανω, αν εχω καταλαβει καλα, κλεινουν ολο το κινητο, εκτος απο το πανω μερος, οπου το τραβας για να το βγαλεις εξω, σωστα;

Ακριβως.. Δεν ειχα ποτε παρομοια θηκη, οποτε δεν εχω γνωμη.. Χρησιμοποιω θηκη που να το καλυπτει περιμετρικα και να προστατευη και την καμερα, οταν το ακουμπαω καπου.. Επισης, απαραιτητα ζελατινα για να μην παθει το παραμικρο η οθονη.. Πιστευω οτι το προστατευω πολυ καλα.. :)

• The title was changed to [S II] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)