Jump to content

bmw_m3

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About bmw_m3

  • Ημ. Γέννησης 05/03/1986

bmw_m3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. bmw_m3

    Huawei P20

    Και σε μένα τίποτα ακόμη. Έχουμε καμμια ιδέα μήπως γιατί?
  2. bmw_m3

    Huawei P20

    Θέλω να πάρω φορτιστή για το αυτοκίνητο αλλά η Huawei στο site έχει 2-3 μοντέλα. Ξέρει κανείς ποιος είναι ο πιο κατάλληλος?
  3. bmw_m3

    Huawei P20

    Καλησπέρα. Νέος κάτοχος και γω. Έβαλα θήκη spigen και ψάχνω για τζαμακι. Να βάλω nillkin και αν ναι ποιο προτείνετε?
  4. bmw_m3

    Huawei P9 Lite

    Τελικά έσβησε κανένας το ID του πριν μεταφερθεί στη νέα εταιρία που ανέφερε η Huawei στο mail που σας ήρθε;
  5. bmw_m3

    Huawei P9 Lite

    Καλησπέρα. Και εγώ πέρασα nougat. Μου εμφανίζει και το παλιό hicare και το νέο συνδεδεμένα. Το παλιό μπορώ να το βγάλω?
  6. bmw_m3

    Huawei P9 Lite

    Καλησπέρα στο φόρουμ. Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το facebook app στο κινητό. Συγκεκριμένα δεν μου εμφανίζει στο timeline το πλαίσιο που κάνεις post ή ανεβάζεις φωτογραφία είτε στο profile μου είτε σε όλα τα profile φίλων. Από pc όλα καλά. Δοκιμάσα και διέγραψα το app και την cache. Με επανεγκατάσταση δούλεψε για ένα λεπτό και μετά πάλι τα ίδια. Δυστυχώς δεν έχω άλλο κινητό για δοκιμή αλλά εφόσον παίζει σε pc δύσκολο να φταίει το account. Καμμιά ιδέα; Έχω κάνει και update στην εφαρμογή και το προβλημα το είχα και με την προηγούμενη έκδοση αλλά περίμενα μπας και στρώσει με τη νέα.
  7. bmw_m3

    Huawei P9 Lite

    Κανείς καμμιά ιδέα ;;
  8. bmw_m3

    Huawei P9 Lite

    Καλησπέρα στο φόρουμ. Απέκτησα και γω το κινητό μαζί με το smart band και αντιμετωπίζω το έξης πρόβλημα. Ενώ ενεργοποιω τις ειδοποιήσεις στο "ρολοι" για να δονείται οταν χτυπάει τηλέφωνο , μετά από κάποια ωρα αυτη η λειτουργια σταματαει. Εχω ρυθμίσει την εφαρμογή ως προστατευμένη και της εχω δώσει ολα τα δικαίωματα αλλά τζίφος. Καμμιά ιδέα?
  9. Τελικα αυτα παρήγγειλα. Αν βαλω καρτα μνημης αλλη μεγαλυτερη απο αυτη που εχω υπαρχει τροπος να αντιγράψω τις ηδη υπαρχουσες εφαρμογες που εχω στην καινούργια χωρις να τις εγκαταστήσω ξανα? Υπαρχει προγραμμα που να δημιουργει κλωνο της κάρτας?
  10. Καλημέρα. Γνωρίζει κανείς αν στο s2 μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε handsfree πχ απο s3 mini με τα τρια κουμπιά που εχει και έλεγχο έντασης? Επίσης από που μπορω να προμηθευτώ αυθεντικό handsfree ειτε με ενα ειτε με τρία κουμπια?
  11. Εμενα που μου αλλαξαν καμερα γιατι εκανε ενα θορυβο και ειχε ψιλοπροβληματα στο να εστιαζει το κρατησαν μια μερα. Αν εισαι Αθηνα και το πας ο ιδιος μπορει και την ιδια μερα. Εγω το πηγα στη smartec.
  12. Καλησπέρα στο φόρουμ. Εχω το εξής προβλημα. Οταν πατάω *#0*# μπορώ να κάνω τεστ στο γυροσκόπιο και μου βγάζει pass. Στο μενού όμως βαθμονόμηση γυροσκοπίου είναι νεκρή η μπλέ κουκιδα. Μάλλον είναι θέμα software έτσι? Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά τίποτα. Το hard reset έχει διαφορα? Αν το κάνω έχω θέμα με την εγγύηση? Ρωτάω γιατί έχω ακόμα 1.5 χρονο για να λήξει. Επίσης αν δεν χάνω εγγύηση πώς κάνω hard reset? Ευχαριστώ
  13. Καλησπερα σε ολους. Εχω το εξης προβλημα. Μολις ανοιγω την καμερα ακουγεται ενα ενοχλητικο βζζζζζζ σαν δονηση αλλα σε πιο χαμηλη ενταση. Μολις πατησω να βγαλω φωτογραφια φευγει. Γνωριζουμε κατι για αυτο? Να σημειωσω οτι το κινητο ειναι μαμα χωρις πειραγμα και δεν εχει φαει τουμπα ποτε. Τι παιζει να εχει παθει? Ειμαι εντος εγγυησης. Να το παω απευθειας?
  14. Καλα μη φανταστεις οτι κουνιεται τρελα αλλα ειμαι ψειρας. Με μερικα πατηματα φευγει αλλα μετα επανερχεται για αυτο λεω οτι ισως ειναι σκονη. Προς το παρoν το αφηνω ετσι. Το καθαρισα ελαχιστα γιατι ειναι πολυ δυσκολο. Εχω εγγυηση αρκετα ακομα οποτε αν δημιουργηθει προβλημα θα παει service
×
×
  • Create New...