neklek Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Επειδή το κατεβάζω τώρα είναι όντως 311mb (GT-I9100_XEU_I9100XWKE7_I9100XXKE4_I9100XEUKD1) οπότε παραλείπω το 2ο βήμα.Τι μέγεθος θα είχε το αρχείο αν έπρεπε να κάνω και το 3ο βήμα δηλαδη; Το αρχειο αυτο που κατεβασες θα δεις οτι ειναι .tar ανοιξε το με ενα unzip προγραμμα (αλλα μην το κανεις αποσυμπιεση)...θα δεις οτι περιεχει και τον kernel και το boot loader αλλα και το Phone-modem. Bαλτο οπως ειναι το .tar στο πεδιο του Odin που σου λει "PDA" Sony Vaio P VGN-P31ZK/Q(still rocks ;) ) Nokia 700 Symbian belle FP2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zanat0s Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 μην με βαρέσετε αλλά θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα τι ακριβώς είναι το root? Συμφέρει? και δεύτερο θέλω να ξέρω για το επίσημο firmware... XWKE7. εχώ το XWKE2 που έχει θέμα με την φωτεινώτητα και μου τρώει μπαταρία.. πώς μπορώ να βάλω επίσημο firmware χωρίς να κάψω την μηχανή μου? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 παιδια με το chainfire μπορουμε να παιξουμε ολα τα tegra games? ρωταω γιατι στο xda λεει GALAXY S II I9100 Stock rooted KE7, stock cpu speed. TEGRA Samurai II: Vengeance THD - Hide CF3D ID SGS2(galaxy s 2) VR1.0 KE2 Rooted TEGRA Fruit ninja thd pinball thd GALAXY S2 Build*"KE2" TEGRA Pinball thd Samurai II: vengeance*- Runs fine (however you cannot access the combo menu) [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIEND Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Καλημέρα σέ όλους.Εχω τό Galaxy 2S αγορασμένω από Ελλάδα καί θέλω νά μιά ερώτηση.Πώς κάνω αναβάθμιση μέσο τού kies από τό pc καί πώς απ'τό τηλ.Σάς ευχαριστώ όλους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zanat0s Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 εγώ θα ξαναρωτήσω Τι πλεονεκτήματα έχει να βάλεις νέα ROM? εγώ έχω θέμα με το bug της φωτεινότητας! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 ρε παιδια υπαρχουν δυο ΧWKE7 . Generik , Frankestain , το οποιο τελευταιο δεν ειναι επισημμο. για Γερμανικη συσκευη ποιο είναι καλυτερο να κατεβασουμε ?? :p Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 ρε παιδια υπαρχουν δυο ΧWKE7 . Generik , Frankestain , το οποιο τελευταιο δεν ειναι επισημμο. για Γερμανικη συσκευη ποιο είναι καλυτερο να κατεβασουμε ?? :p XWKE7 Firmware info PDA : XWKE7 PHONE : XXKE4 CSC : XEUKD1 (XEU) Build date: 18/05/2011 Generic XEU : http://www.multiupload.com/IBRBHDUDXI Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 παιδια διαβασα οτι αν απο custom πας σε official χανετε το root....θελω να ρωτησω αν απο official πας σε αλλη οofficial η σε custom το ροοτ παραμενει η χανετε? [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 παιδια διαβασα οτι αν απο custom πας σε official χανετε το root....θελω να ρωτησω αν απο official πας σε αλλη οofficial η σε custom το ροοτ παραμενει η χανετε? Αν αλλάξεις rom χάνεται το root. Το αν είναι official ή custom δεν έχει καμία σχέση. (Eκτός φυσικά αν η custom είναι pre-rooted :p) - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Αν αλλάξεις rom χάνεται το root. Το αν είναι official ή custom δεν έχει καμία σχέση. (Eκτός φυσικά αν η custom είναι pre-rooted :p) δηλαδη δεν ισχυει το οτι αν απο official πας σε official το root παραμενει? [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 μερικες ερωτησουλες 1. calibration μετα απο ποσες φορτισεις ειναι καλο να κανουμε? 2. πρεπει η μπαταρια να ειναι στο 100% 3. υπαρχει καποια εφαρμογη που να κανει backup τα παντα (apps,contacts,settings) ετσι ωστε μετα την αναβαθμιση του firmware να μπορεις να επαναφερεις τα παντα με ενα restore ??? (κατι διαβασα για το titanium backup) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Εγω θελω να ρωτησω για οδηγιες για αναβαθμιση στο KE7.Επισης τι προτεινεται?πρωτα να κανω την αναβαθμιση και μετα το root? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 μερικες ερωτησουλες 1. calibration μετα απο ποσες φορτισεις ειναι καλο να κανουμε? 2. πρεπει η μπαταρια να ειναι στο 100% 3. υπαρχει καποια εφαρμογη που να κανει backup τα παντα (apps,contacts,settings) ετσι ωστε μετα την αναβαθμιση του firmware να μπορεις να επαναφερεις τα παντα με ενα restore ??? (κατι διαβασα για το titanium backup) Εγώ θα σου πρότεινα να μην κάνεις calibration αν δεν έχεις πρόβλημα. Αν θέλεις όμως, ναι, κάνεις στο 100% και δεν έχει σημασία πόσες φορτίσεις έχεις κάνει γιατί υποτίθεται σου σβήνει τα προηγούμενα στατιστικά και ξεκινάει από την αρχή το battery stats. Εγω θελω να ρωτησω για οδηγιες για αναβαθμιση στο KE7.Επισης τι προτεινεται?πρωτα να κανω την αναβαθμιση και μετα το root? Απλά περνάς με το odin το firmware του ΚΕ7. Κάνε πρώτα αναβάθμιση και μετά root καλύτερα. Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 δηλαδη δεν ισχυει το οτι αν απο official πας σε official το root παραμενει? Οχι δεν ισχυει Sent from my Nexus S using Tapatalk Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUNSEKER Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 τελικα αν περασουμε την ΚΕ7 1) χανουμε προγραμματα , ρυθμισεις , επαφες;;; 2) το hard reset ειναι υποχρεωτικο;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 ναι και...ναι μια λυση ειναι ροοτ και backup (my backup pro titanium εγω χρησιμοποιω το 1ο) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 καποιος τροπος η καποια εφαρμογη ρε παιδια να αλλαξουμε λιγο τον τροπο κλειδωματος....???:) πο πο τοσο καιρο με τις custom roms στο galaxy το ενα και ειχα ξεχασει ποσο σπαστικος ειναι.....:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 βολέψου με widgetlocker προς το παρών από market freddy Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 βολέψου με widgetlocker προς το παρών από market freddy το βαλα φιλε αλλα δεν με ενθουσίασε... βασικα μην γελασεις οταν πατουσα το κουμπι του κεντρικού μενου το κινητο ξεκλειδωνε οποτε αν το βαζεις στην τζεπη..την πατησες... να σου πω την αληθεια δεν ειδα αν εχει επιλογη να το απενεργοποιείς αυτο....:O το βγαλα αμεσως... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUNSEKER Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 (edited) τελικα περασα την κ7 και ολα οκ δεν εχασα επαφες και κτλ, hard reset δεν εκανα Edited May 31, 2011 by SUNSEKER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neklek Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 XWKE7 επισης ...επιτελους το auto brightness ανταποκρινεται...μπηκε σαν βουτυρο..δεν χαθηκε τιποτε ουτε τα settings του τηλ...απολυτως....επιτελους μπορω να αλλαξω το wallpaper του lock screen...η καμερα δειχνει να απεκτησε καλυτερη ευαισθησια στον χαμηλο φωτισμο...σε night mode ειναι ακομα πιο καλυτερα απο πριν...μενει να δω μπαταρια και wifi... Sony Vaio P VGN-P31ZK/Q(still rocks ;) ) Nokia 700 Symbian belle FP2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misfits73 Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Το κινητο τα σπαει, τελος (γινομαι γραφικος) Λοιπον, εναν απλο τροπο να το κανω root για market enabler και λοιπες εφαρμογες? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akatanomastos Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Το εγραψα και στο αλλο thread αλλα ισως ειναι καλυτερα να ρωτισω εδω, θελω να μαθω αν υπαρχει καποιος τροπος να μεταφερω τα save απο τα παιχνιδια και τις εφαρμογες μου απο το SGS1 στο SGS 2 StratovariuS http://www.stratovarius.com/images/elements2teaser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 XWKE7 επισης ...επιτελους το auto brightness ανταποκρινεται...μπηκε σαν βουτυρο..δεν χαθηκε τιποτε ουτε τα settings του τηλ...απολυτως....επιτελους μπορω να αλλαξω το wallpaper του lock screen...η καμερα δειχνει να απεκτησε καλυτερη ευαισθησια στον χαμηλο φωτισμο...σε night mode ειναι ακομα πιο καλυτερα απο πριν...μενει να δω μπαταρια και wifi... χωρις να εχεις κανει backup??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neklek Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 χωρις να εχεις κανει backup??? ..Ειχα εγκαταστησει το Titanium αλλα δεν εκανα ποτε back-up..μου φαινεται και μενα παραξενο.:blink:...ειχα μονο μια 8ρα microsd μεσα στην οποια ειχα εγκατεστημενες μονο τις εφαρμογες καθως και τις φωτο και τα βιντεο που βγαζω.... Sony Vaio P VGN-P31ZK/Q(still rocks ;) ) Nokia 700 Symbian belle FP2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts