Jump to content

Akatanomastos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    307
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Akatanomastos

  1. καλησπέρα, έσπασε η οθόνη και θέλω να πάρω backup, ύπαρχει τρόπος ;
  2. Καλησπέρα, Θέλω το πιό αξιόπιστο σἐρβις σαμσουνγκ για το galaxy S7 για αλλαγή οθόνης. Συγνώμη αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν αλλά είμαι από επαρχία και έχω έρθει Αθήνα για μερικές μέρες και θα ήθελα πολύ να το φτιάξω πριν φύγω. Ευχαριστώ πολύ.
  3. Σήμερα τσάκισα το δικό μου, κάνε 1 θαύμα!!
  4. και το γλυκο κοιτάζω αυτό το εργαλείο
  5. Καλησπέρα, υπάρχει κανένα νέο για την lolipon ? Σήμερα αγόρασα το κινητό και ακόμα τίποτα...
  6. μακάρι να το κέρδιζα, τώρα που τσάκισα το δικό μου!
  7. Με το sales code από ότι κατάλαβα φαίνεται η χώρα για την οποία προορίζεται το κινητό, επομένως όλα τα ελληνικά ανάλογα την εταιρία κινητής θα έχουν ίδιο sales code. Πως μπορούμε όμως να καταλάβουμε την χώρα κατασκευής για να δούμε την ποιότητα τις συσκευής ?
  8. με volume up home και start button ? Εγώ δεν έχω πάρει ακόμα το σ4 γιατί περιμένω την επιδότηση μου αλλά λογικά απο Δευτέρα θα μπορώ να πάρω συσκευή από γερμανό και με απασχολεί πολύ αυτό το θέμα γιατί το GS2 που είχα πάρει από vodafone είναι συσκευή από κίνα και η ποιότητα του είναι πολύ κακή και δεν θέλω να πάθω κάτι αντίστοιχο τώρα, μιας και σκοπεύω να το κρατήσω πολύ καιρό το τεσσάρι.
  9. Υπάρχει τρόπος να δούμε με το sales code την ποιότητα κατασκευής τις συσκευής? γιατί έχω ακούσει ότι συσκευές που προέρχονται από κινά Αζερμπαϊτζάν κτλ και δεν προορίζονται για ευρωπαϊκή αγορά έχουν κατώτερη ποιότητα κατασκευής.
  10. Αυτό λέω ότι δεν έχει αυτή που πήρα...και δυστιχώς δεν έχω πάρει ακόμα το κινητό στα χέρια μου για να την δοκιμάσω.
  11. Πως μπορώ να δω την χώρα κατασκευής ή προελεύσεως τις συσκευής ?
×
×
  • Create New...